2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın gelincikler iyi güzel bir hafta olsun hepimiz için

günaydın kızlaaarr..
ben haftasonu çalışmadığım için ancak girebildim, evdede fırsat bulamadım.
hadi devam edelim, nerde kalmıştık:)

kızlar kafam çok karışık yaa bana bir yardım edin sevgilimle haftasonu davetiye baktık 500 tane bastırıcaz onun begendiği davetiyeler genelde pahalı ben davetiyeye çok para vermek istemiyorum onun yerine nikah şekerini daha güzel birşey yapmak istiyorum gerçi düğün olacağı için nikahta en fazla 50 kişi olacağız o davetiye seçiminizi nasıl yaptınız kızlar ne kadar paralar ödediniz şu işi çözsem rahatlıcam yahu:2:

canım onun sectiği davetiyenin bir örneğini alıp normal bir matbaacıda sorun daha uyguna geliyor gercekten.
Biz daha o aşamaya gelemedik ama ben şirketin matbacısıyla konustuk bana uygun fiyat verdi gerci benim istediğim cok cok sade birşey ama yine de dediğim gibi tanıdık bir matbaacı bulmaya calış

sağol canım ya bugun başka bir matbaacıya bakıcam sen beğen yeter düşünme diyo sanki sabancı çöpe atılcak davetiye en nihayetinde ucuz şık birşey bulmam lazım

Canım biz şöyle yaptık. nişanlımın elemanlarından birinin abisi matbaacı katalog yollamış bize. getirdi bana beğen dedi baktım bi tane beğendim ama çok pahalı bişeye benziyo dedim gerek yok buna sonra tek sayfalık düz bişey seçtim ucuz olsun diye dedim çöpe atılıyo nasılsa. karar verdik sade olan diye. sonra sen git benimki diğerini beğendim diye kıyamamış ondan yaptırmış. bide 1000 tane. sürpiz yaptı bana hoşuma gitmedi değil ama üzüldüm canım yaa boşa para harcamak bu bencede. fiyatı 2 katı neydeyse. ama sesimi çıkaramadım. adam diycek bu seferde sana yaranılmıyo diye ama üzüldüm hakkatten bilseydim bunu yaptıracağını hiç demezdim beğendim diye...
bence ucuz bişey yaptırın davetiye için hiiiççç fazla para harcamaya gerek yok bence, bizimkisi karambole geldi sizinki gelmesin bari :)

inan aynı fikirdeyim bende pahalı birşey olmasın çöp nasılsa tamam sağolsun o da beni düşünüyo içimde kalmasın diye ama davetiye en nihayetinde çöp olucak bütün erkekler mi böyle bilmiyorum ama bizimki hiç düşünmüyo evle ilgili birşey baktıgımızda parasını umursamıyo hangisini beğendiysen onu alalım içinde kalmasın bir kere alınıyor bütün kavgalarımız o yüzden ben gereksiz harcamalar yapıp ailesine ya da kendimize çok borç kalsın istemiyorum :2:

sağol canım ya bugun başka bir matbaacıya bakıcam sen beğen yeter düşünme diyo sanki sabancı çöpe atılcak davetiye en nihayetinde ucuz şık birşey bulmam lazım

aynen annen baban teyzen saklar gerisi ne yapıcak çöpe atıcak yani gereksiz nikah sekerleri daha cok saklanıyor mesela magnetli olanlar özellşkle :)

aynen annen baban teyzen saklar gerisi ne yapıcak çöpe atıcak yani gereksiz nikah sekerleri daha cok saklanıyor mesela magnetli olanlar özellşkle :)

eveeettt. biz magnetli yaptırdık, çok da güzel oldu tavsiye ederim.

ne güzel sen çoğu şeyi halletmişsin canım yaa sevindim

canım ben fazlasıyla tez canlıyımdır, hiçbişey sona kalmasın isterim. o yüzden hallettik gibi.
ama gel gelelim en önemli şey en sona kaldı. oturacağımız evde kiracı var ve bir türlü çıkmıyor. Allahım delircem yaa ne zaman çıkcak bu adam. 54 gün kaldı daha badana boya temizlik sinir oluyorum. benden başka herkeste rahat. olur olur 10 gün kala bile olur diyolar. daha eve göre tül perde halı alıncak. ne diyim millet rahat yaa.

kızlar bu nikah şekeri kutulardan istiyorum sizce nasıl? aile arası bir nikah töreni olucak gerçi bizim aile biraz kalabalık ama olsun bunların anahtarlık şeklinde olanları da var

Slm kızlar nasılsınız?h.sonu gıremedım sıtede hıc rahatsızlıgım dan dolayı hazırlıklara ara vermıs gıbı oldum ama perdeler tamam

Pasıf-lora herkesın rahatlığı senı cıldırtabılır haklı olarak hallolur elbet ınan ama sen sıkısırsın ,sakın olmaya çalış canım elınden geldıgınce Rabbım evlenene yardım eder herseyın hallolur tatlım

Canım nısan da davetıye ısının üzerıne düştüm ve kendım hazırladım resım fln yaptım ve 600 tane bastırdık ,düğün ıcın de h.sonu gıttık bı davetıyecıye kataloga baktım ve sectım aynen anlattığınız gıbı benım nısanlımda su olsun sen bunları daha çok sevıyorsun fln fılan bende kızdım sokaktamı buluyorsun parayı herseyı ıkımız sırt sırta verdık yapıyoruz kağıt bu herkes atacak bu guzel su kadar basılsın dedım konu kapandı ve hallettık davetıyecıye ısını. Sade uzunlamasına kendı zarfı var o şeklide sectım .kesınlıkle çok vakti harcamayın parada aynı şeklide nişan davetıyemı evınde saklayan şa teyzelerım abım fln gerısı coptedır yani :) öyüzden hıcccc yormayın kendınızı gelıncıklerrr:)))

ah cnm sende aynı ben gibisin sen söyleyecen hatırlatacan herşeyi öyle kalkışacaklar bende çok tez canlıyım herşeyim olsun bitsin düğün gününü bekliyeyim istiyorum ama neyse cmtsi günü yatak odamı yemek odamıda halettik bi halılarım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…