aynen bızde konusmuyoruz kacıyoruz bu konulardan hep daha hıc bıseyımı toplamadım ben ya erken dıe dusunuyorum hala ama :)
ben bide annemin tek kızıyımmmmm :) sizlerrr?
peki adetinde azalma oldu mu kontrol haplarının ortak özelliğiymiş adet gününü azaltıyormuş benim adetim 3 güne indi normalde 6 gün sürerdi
Evet cnm bnmde 3-4 günde bitti reglim Sende mi yasmin kullanıyosun?
ben evin en küçüğüyüm 3 kız kardeşiz annemle babam ben çok küçükken ayrılmışlar annemle yaşıyorduk şimdi ben gidince annem yanlız kalıcaktı 4 ay önce anneannem vefat etti dedemle kalıcak annem ama onu yanlız bırakıp gidiyormuşum gibi geliyor :2::2:
peki adetinde azalma oldu mu kontrol haplarının ortak özelliğiymiş adet gününü azaltıyormuş benim adetim 3 güne indi normalde 6 gün sürerdi
aynen bızde konusmuyoruz kacıyoruz bu konulardan hep daha hıc bıseyımı toplamadım ben ya erken dıe dusunuyorum hala ama :)
ben bide annemin tek kızıyımmmmm :) sizlerrr?
Kuzey güney i izliyomusunuz bilmiyorum ama geçen akşam orda bi sahne vardı cemre nin annesi evde tek kaldıktan sonra odasına girdi pijamalırını kokluyodu sanki evdeymiş gibi konuşuyodu kızıyla Babamla izlerken başladım hüngür hüngür ağlamaya dayanamadım Bende böyle yaparım artık dedi babam sarıldı bana Çok fena oldumİnşallah ogünde evden çıkarken ağlamam dicem ama hiç sanmıyorum
Biz 3 kız kardeşiz erkek yok. ablam evli ben ortancayım. kardeşim giderken daha çok koyacak annemeee((
Biz de babamı 10 yıl önce kaybettik, asıl bana en çok koyan bu hep diyorum ki babam olsa şöyle yapardı böyle yapardı. işte bu yüzden anneme hiç kıyamıyorum. Allahtan kardeşim var. Hem bende yakın oturcam 15 dk yürüyüş mesafesinde.bizde de durum o iki ablam evlendi ama annem diyor sen gidince daha fena olucak ağlatmayın kızlar beni :2:
ay orda koptum bendee annem basladı aglamaya ben aglıyorum tam o sahnede ıyı geceler dedım kactım yatakta agla agla uyuya kalmısım sabah gözler balon :) mutlaka aglama olacak hem aglarım giderim dicez
ayyy iyi bari benim gibi biri daha varmışBen bu akşam eşyalarımı kıyafetlerimi hurca yerleştiricem Bi ağlama seramoniside bu akşam geçer heralde Pazar günü çeyiz almaya gelicekler
biz 3 kız kardeş yaşıyoruz annem 5 babam 15 sene önce vefat etti bizdede aynı durum var konu açılınca duygusallaşıyoruz küçük kız kardeşim sürekli benden bişiler hakkında yardım istiyor dışarıya çıkalım alışverişe gidelim diyor bir ay kaldı ben kıymete bindim anlayacağınız
ben evin en küçüğüyüm 3 kız kardeşiz annemle babam ben çok küçükken ayrılmışlar annemle yaşıyorduk şimdi ben gidince annem yanlız kalıcaktı 4 ay önce anneannem vefat etti dedemle kalıcak annem ama onu yanlız bırakıp gidiyormuşum gibi geliyor :2::2:
Aynen bnmkiler de ayrılar ben babamla kalıyorum kızkardeşimde annemle Şimdi babam yalnız kalıcak
Biz 3 kız kardeşiz erkek yok. ablam evli ben ortancayım. kardeşim giderken daha çok koyacak annemeee((
ayyy iyi bari benim gibi biri daha varmışBen bu akşam eşyalarımı kıyafetlerimi hurca yerleştiricem Bi ağlama seramoniside bu akşam geçer heralde Pazar günü çeyiz almaya gelicekler
sen pazar günü görr
biz şimdiden annemle aklımıza geldikçe zırlıyoruzzz
ben sanki bu nişan olayından sonra daha çok annme düştüm gibi geliyooo
ay kızlar cok uzgunum ya hepınızın yarasını deşmş gıbı hıssetım kendımı kusura bakmayın nolur uzmek ıstemedım hıc bırınızı bende tutamıcam kendımı aglıcam sımdı nerdeyse hepımızde duygusalız zamandayız tam
solitarywoman;canım basın sagolsunne guzelkı kız kardeslerın var allah sızı ayırmasın hep karsınıza ıyı dürüst ınsanlar cıkarsın hepınızın
niyall'im canım basın sagolsunama bak annen de yalnız kalmayacak deden yanında olacak hem annen sanada gelecek kalacak sen gıdeceksın kopmuyoruz kı kızlar aılelerımızden
plum88 ;evlenınce babana uzak mı oturacaksın sureklı gıder gelırısn babacında gelır kızının evıne mis gibi yemeklerınden yer ohh iyi şeyler dusunelım hep kızlarrr
pasif_lora ;annenin tecrubesı varr oda guzel bısıhepınızın yerı ayrıdır ama emın ol sendede zorlanacak kardesındede ablandada zorlanmıstır mutlaka ama hepımız guzel seyler yapıyoruz yuva kuruyoruz kızlarrrrr bi sure sonra hepımızden gıdecek bu duygusallılklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?