sen pazar günü görr
biz şimdiden annemle aklımıza geldikçe zırlıyoruzzz
ben sanki bu nişan olayından sonra daha çok annme düştüm gibi geliyooo
Biz de babamı 10 yıl önce kaybettik, asıl bana en çok koyan bu hep diyorum ki babam olsa şöyle yapardı böyle yapardı. işte bu yüzden anneme hiç kıyamıyorum. Allahtan kardeşim var. Hem bende yakın oturcam 15 dk yürüyüş mesafesinde.
niyal ağlıycam şimdi ben yaaaa
Biz de babamı 10 yıl önce kaybettik, asıl bana en çok koyan bu hep diyorum ki babam olsa şöyle yapardı böyle yapardı. işte bu yüzden anneme hiç kıyamıyorum. Allahtan kardeşim var. Hem bende yakın oturcam 15 dk yürüyüş mesafesinde.
niyal ağlıycam şimdi ben yaaaa
canımm baban seni hep goruyor gözü hep üzerinde öyle düşünAnnen yanında cok sukur 2 sıne olmayan arkadsımız var ne guzel onunda kardeslerı var zor seyler yasamıssınız gercekten kendımı tek tek hepınızın yerıne koyarak dusunmeye calşısıyorum bı sıhrım olsa hepınızın uzuntulerını yaralarına dokunsam kapansa keske (
ovvv yapma yeni bıraktım 3. günümdeyim
Ben yaktım geldim
Hoşgeldin canım beraber tüttürek :)
Allah kolaylık versin canım iradene hakim ol.
bende çoğalttım iyice bu aralar, içmek istemiyorum bu kadar aslında bıraksam en iyisi ama işyerinde olmuyor yaa işler stresli bide herkes içiyo yüz buluyorum iyice :)
amin canım bu sefer olacak olsun inş yaaa , cok kez denedım bırakmayı bır turlu olmadı sevıyorum ya ıcmeyı dedım dondum orta okuldan berı ıcıyorumsu son senelerde evlenınce bırakıcam bırakıcam dıyordum hep kendıme denıyor denıyor basaramıyordum , gıttım dıslerımı temızlettım 3 hafta once ıcmıcem deıdm yıne olmadı ıctım ama ıctıgıme pısman oldum tabıkıde sımdı tekrar denıyorum kendımı kep dıslerıme bakarak gelınlıgımı dusunerek adapte olmaya calısıyorum ıcmemeye ve evlenınce ıcmek ıstemıyorum cunku ıyıce arınmak ıstıyorum sıgaranın zehrınden bugun yarın(yanı 1-2 seneye kadar) anne olmak ıstıyorum ben nasıpse ya :)
amin canım bu sefer olacak olsun inş yaaa , cok kez denedım bırakmayı bır turlu olmadı sevıyorum ya ıcmeyı dedım dondum orta okuldan berı ıcıyorumsu son senelerde evlenınce bırakıcam bırakıcam dıyordum hep kendıme denıyor denıyor basaramıyordum , gıttım dıslerımı temızlettım 3 hafta once ıcmıcem deıdm yıne olmadı ıctım ama ıctıgıme pısman oldum tabıkıde sımdı tekrar denıyorum kendımı kep dıslerıme bakarak gelınlıgımı dusunerek adapte olmaya calısıyorum ıcmemeye ve evlenınce ıcmek ıstemıyorum cunku ıyıce arınmak ıstıyorum sıgaranın zehrınden bugun yarın(yanı 1-2 seneye kadar) anne olmak ıstıyorum ben nasıpse ya :)
Hoşbulduk cnm Oooooh benim paket bitti walla eskiden 3 günde biten paket artık 2 gün olmadan bitiyo çok kötü çok acilen bırakmam gerek benim bu mereti nişanlımda içmiyo
inş cnm bırakabailirsin inş hepimiz kurtuluruz en kısa zamanda ama ben de seviyorum işte bütün arkadaşlarım içiyo kahve içmeye oturuyoruz şimdi bi yere ooohh herkes tüttürüyo içmemek imkansız durduramıyorum kendimi napiim Nişanlım 2 sene önce bıraktı hiç içmiyo benimde bırakmam lazım evlenmeden aslındaSizinkiler içiyomu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?