Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım cnm 5 mayısta evlenicem inş hazırlıkların nasıl gidiyor
Nihayet mayıs gelını varmısss :):) Aramızda cok az bı zaman var öyleyse 11 mayıs benim dugunumde nasipse :) hazırlıklar güzel gıdıyor ev esya gelınlık hazır kına gunune odaklanmaya calısıyorum senın nasıl gıdıyor hazırlıkların ?
benimde son sürat gidiyor hazırlıklar çok az zamanım kaldı ev hazır çeyizler komple hazır salon için koltuk takımım hazır cmtsi günü yatak odası yemek odasını alacağız nisan başında ev temizliğim yapılacak nisanın ikinci haftası büyük eşyalarım gelecek mobilyalar beyaz eşyalar nisanın üçüncü haftası çeyiz yazılacak allahın izni ile evim bir hafta bizi bekleyecez zaten sonrada düğün var çok heyecanlıyım çok ve fena derecede yorgunum çalışıyorum ve bir yandanda bu işler için koşuşturuyorum
bende 11 mayıs geliniyim hazırlıklar full time devam ediyor bir yandan heyecan bir yandan stress mutluluk çok karmakarışıgım...
evet düğün yapacağız o akşam evet bir çok hissi aynı saatlerde yaşıyor olacağız. biz balayına 13 mayısta çıkacağız antalya belek rixos'a gidiyoruz sevgilimle bizim tek hayalimiz bir an önce balayına gitmek:) dilerim ki çok mutlu oluruz...
aaa gerçekten şaka gibi belki otelde yada istanbuldan giderken uçakta bile karşılamaşma durumumuz olabilir:) evim ve eşyalarım hazır durumda perdelerim dikiliyor halılarımı aldım bu hafta 20 nisan yada 27 nisanda çeyizimi dizeceğiz 5 mayıs kına gecem senin hazırlıklar ne durumda acaba bir yandan sevindim benimle aynı duyguları aynı zamanda yaşıyan biri var...
5 gün geçireceğiz 18 mayıs günü döneceğiz istanbul'a kına gecesi için biz makedonya göçmeniyiz bir kaçtane giyeceğim bu hafta dikilmesi için terziye vereceğim.. gelinliğimi verdim ama henüz hiç provaya çağırmadılar senin gelinliğin ne durumda model belirleyebildin mi?:26:
kızlar ne güzel aynı yere mi gidiyorsunuz balayına biz daha balayı için bir hazırlık yapamadık saolsun patronlarımız senelik izinlerimizi verecekler mi bilmiyoruz malesef üç gün evlilik izni içinde bir yerlere kaçmak mantıkşlı gelmiyor bize
bende mayıs geliniyim :))
gelinliğini halletmene çok sevindim ne güzel hazır bulmuşsun istediğin gibi ne güzel gelinliğin onu giymeni bekliyor ben gelin ayakkabılarımı hallettim boyum biraz uzun olduğu için hem babet hem topuklu ayakkabı aldım gelin çiçeğimi canlı çiçekler düşünüyorum beyaz güller sen karar verebildin mi? Kuaför ve fotoğrafçı ile görüştüm ama davetiyemi bulamadım henüz karar veremedim