2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GNZ

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
296
Yer
İstanbul
Herkese merhabalarrr :)Zamanın farkında degılmısım elıme takvımı aldım soyle bır bakayım dedım ne kadar kalmıs saka gibi 45 günnn!!Allah'ım panik yaptım birden , zaten içim bi buruk bi buruk bir okadarda sevinçli ne kadar garip bi duygu yaa :(

Sanırım benden başka mayıs gelini yokkkk :1:

ben varım cnm 5 mayısta evlenicem inş:16: hazırlıkların nasıl gidiyor:34:

ben varım cnm 5 mayısta evlenicem inş:16: hazırlıkların nasıl gidiyor:34:

Nihayet mayıs gelını varmısss :):) Aramızda cok az bı zaman var öyleyse 11 mayıs benim dugunumde nasipse :) hazırlıklar güzel gıdıyor ev esya gelınlık hazır kına gunune odaklanmaya calısıyorum senın nasıl gıdıyor hazırlıkların ?

Nihayet mayıs gelını varmısss :):) Aramızda cok az bı zaman var öyleyse 11 mayıs benim dugunumde nasipse :) hazırlıklar güzel gıdıyor ev esya gelınlık hazır kına gunune odaklanmaya calısıyorum senın nasıl gıdıyor hazırlıkların ?

benimde son sürat gidiyor hazırlıklar çok az zamanım kaldı ev hazır çeyizler komple hazır salon için koltuk takımım hazır cmtsi günü yatak odası yemek odasını alacağız nisan başında ev temizliğim yapılacak nisanın ikinci haftası büyük eşyalarım gelecek mobilyalar beyaz eşyalar nisanın üçüncü haftası çeyiz yazılacak allahın izni ile evim bir hafta bizi bekleyecez zaten sonrada düğün var:16::52: çok heyecanlıyım çok ve fena derecede yorgunum çalışıyorum ve bir yandanda bu işler için koşuşturuyorum:31:

bende 11 mayıs geliniyim hazırlıklar full time devam ediyor bir yandan heyecan bir yandan stress mutluluk çok karmakarışıgım...:4:

benimde son sürat gidiyor hazırlıklar çok az zamanım kaldı ev hazır çeyizler komple hazır salon için koltuk takımım hazır cmtsi günü yatak odası yemek odasını alacağız nisan başında ev temizliğim yapılacak nisanın ikinci haftası büyük eşyalarım gelecek mobilyalar beyaz eşyalar nisanın üçüncü haftası çeyiz yazılacak allahın izni ile evim bir hafta bizi bekleyecez zaten sonrada düğün var:16::52: çok heyecanlıyım çok ve fena derecede yorgunum çalışıyorum ve bir yandanda bu işler için koşuşturuyorum:31:

heyecan cok fenaaa :) herseyın hayırlısıyla en guzel sekılde olsun ıns senınde cok bıseyın kalmamıs bı basladın mı gerısı gelıyor valla ya :) bende calısıyorum ve yorucu oluyor gercekten :S

bende 11 mayıs geliniyim hazırlıklar full time devam ediyor bir yandan heyecan bir yandan stress mutluluk çok karmakarışıgım...:4:

dugun mu yapacaksınız?eger aksamsa aynı gun aynı saatte yasayacagız en guzel gunumuzu hayırlı olsun sımdıden :) yorgunluk,stres,duygusallık hali hepsi mevcut ama atlatacagız az kaldı :) balayına gıtmek ıstıyorum ben bir an önceeeeee :))

evet düğün yapacağız o akşam evet bir çok hissi aynı saatlerde yaşıyor olacağız. biz balayına 13 mayısta çıkacağız antalya belek rixos'a gidiyoruz sevgilimle bizim tek hayalimiz bir an önce balayına gitmek:) dilerim ki çok mutlu oluruz...

evet düğün yapacağız o akşam evet bir çok hissi aynı saatlerde yaşıyor olacağız. biz balayına 13 mayısta çıkacağız antalya belek rixos'a gidiyoruz sevgilimle bizim tek hayalimiz bir an önce balayına gitmek:) dilerim ki çok mutlu oluruz...

ciddimisin :) 13 mayısta cıkıyoruz bızde yola ve antalyaya gıdecegız belek rixos'a :):) ama once marmarıse gıdecegız 16 mayısta antalyaya gececegız :) gercekten bır cok duyguyu aynı anda yasamıs olacagız :):)

aaa gerçekten şaka gibi belki otelde yada istanbuldan giderken uçakta bile karşılamaşma durumumuz olabilir:) evim ve eşyalarım hazır durumda perdelerim dikiliyor halılarımı aldım bu hafta 20 nisan yada 27 nisanda çeyizimi dizeceğiz 5 mayıs kına gecem senin hazırlıklar ne durumda acaba bir yandan sevindim benimle aynı duyguları aynı zamanda yaşıyan biri var...:46:

aaa gerçekten şaka gibi belki otelde yada istanbuldan giderken uçakta bile karşılamaşma durumumuz olabilir:) evim ve eşyalarım hazır durumda perdelerim dikiliyor halılarımı aldım bu hafta 20 nisan yada 27 nisanda çeyizimi dizeceğiz 5 mayıs kına gecem senin hazırlıklar ne durumda acaba bir yandan sevindim benimle aynı duyguları aynı zamanda yaşıyan biri var...:46:

bende sevındım valla :) uçakta karsılasamayabılırız ama cunku bız 13 mayısta once marmarıse gıdıp 16 mayısta rixos'a gececegız :)

sanırım cok buyuk ıhtımalle 27 nisan çeyizim gıdecek benimde :) kına gece 9 mayıs , bu hafta sonu perde ve halı ısını halledecegız,esyalarımız salon oturma odası yatak odası tamamdır onlar geldı yerlestı evımıze geri kalan eksıklerımızı tamamlıyoruz:)ama halaa kına gecesı kıyafetıme karar veremedım nasıl bırsey gıyecegımeee :( kaftandan önce gıyılen :) balayını kac gun gecıreceksınız rixos'ta :)

5 gün geçireceğiz 18 mayıs günü döneceğiz istanbul'a kına gecesi için biz makedonya göçmeniyiz bir kaçtane giyeceğim bu hafta dikilmesi için terziye vereceğim.. gelinliğimi verdim ama henüz hiç provaya çağırmadılar senin gelinliğin ne durumda model belirleyebildin mi?:26:

5 gün geçireceğiz 18 mayıs günü döneceğiz istanbul'a kına gecesi için biz makedonya göçmeniyiz bir kaçtane giyeceğim bu hafta dikilmesi için terziye vereceğim.. gelinliğimi verdim ama henüz hiç provaya çağırmadılar senin gelinliğin ne durumda model belirleyebildin mi?:26:

ay bende bayılıyorum onlara göçmen arkadaslarım cok yorucu oldugunu soyluyor gercı giy cıkar giy çıkar diye :) gelınlıgın ıcın aman sen bekleme aramalarını sen ara sıkıstır onlara kalsa son gun teslım ederler cunku..ben gelınlıgımı hallettım cok sukur hazır ıstıyordum ve ıstedıgım modelı hazır buldum gıydım cok begendım aldım :)

gelinliğini halletmene çok sevindim ne güzel hazır bulmuşsun istediğin gibi ne güzel gelinliğin onu giymeni bekliyor ben gelin ayakkabılarımı hallettim boyum biraz uzun olduğu için hem babet hem topuklu ayakkabı aldım gelin çiçeğimi canlı çiçekler düşünüyorum beyaz güller sen karar verebildin mi? Kuaför ve fotoğrafçı ile görüştüm ama davetiyemi bulamadım henüz karar veremedim

kızlar ne güzel aynı yere mi gidiyorsunuz balayına:9::9: biz daha balayı için bir hazırlık yapamadık saolsun patronlarımız senelik izinlerimizi verecekler mi bilmiyoruz malesef:31::47: üç gün evlilik izni içinde bir yerlere kaçmak mantıkşlı gelmiyor bize

kızlar ne güzel aynı yere mi gidiyorsunuz balayına:9::9: biz daha balayı için bir hazırlık yapamadık saolsun patronlarımız senelik izinlerimizi verecekler mi bilmiyoruz malesef:31::47: üç gün evlilik izni içinde bir yerlere kaçmak mantıkşlı gelmiyor bize

olsun evinizde geçirirsiniz balayınızı o da ayrı bir güzel biz 2 günü öyle ayarladık evimizde olucaz sevgilimizle :29:

bende mayıs geliniyim :))

gelinliğini halletmene çok sevindim ne güzel hazır bulmuşsun istediğin gibi ne güzel gelinliğin onu giymeni bekliyor ben gelin ayakkabılarımı hallettim boyum biraz uzun olduğu için hem babet hem topuklu ayakkabı aldım gelin çiçeğimi canlı çiçekler düşünüyorum beyaz güller sen karar verebildin mi? Kuaför ve fotoğrafçı ile görüştüm ama davetiyemi bulamadım henüz karar veremedim

Hımm gelın ayakkabılarımıda hallettım bende boyum uzun oldugu ıcın topuklu almadım hafıf topuklu bı ayakkabı aldım ve cok rahatt :) bende kuaforumden randevu alacagım bu h.sonu foto ısıyle nısanlım ılgılenıyor o onun ılgı alanına gırıyor :) bende canlı cıcek ıstıyorum ama hafif renkli olabılır sade beyaz gullerde dusunmuyor değilim :)

Back