2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en iyisini yapmışsın canım bu hafta bende çözeceğim o işi inşallah bakalım...

kızlar bıktınız benden ama size birşey sormak istiyorum şimdi şu magnetler var ya 1000 tane 60 tl olanlar falan diyorum onlardan yaptırsam düğüne gelenlere dağıtsam çok mu saçma olur sizce?

Pasıf-lora herkesın rahatlığı senı cıldırtabılır haklı olarak hallolur elbet ınan ama sen sıkısırsın ,sakın olmaya çalış canım elınden geldıgınce Rabbım evlenene yardım eder herseyın hallolur tatlım[/QUOTE]

Ya hemde ne çıldırtmak hallolur tabi ama son ana kalmasını istemiyorum hiçbirşeyin.
Biz mobilyaları şubatta aldık, beyaz eşyaları da cumartesi aldık. bi halı perde olayı kaldı ama evde kiracı var bunlarıda kiracı çıkmadan ölçü alıp alamayacağımız için beyfendinin keyfi gelip çıktığında alacağız(((

hayırlı olsun canım önemli birşeyi daha atlatmış bulunuyorsun:) bencede davetiye gereksiz para herkesi mail ile çağırsak ya :)

kızlar bıktınız benden ama size birşey sormak istiyorum şimdi şu magnetler var ya 1000 tane 60 tl olanlar falan diyorum onlardan yaptırsam düğüne gelenlere dağıtsam çok mu saçma olur sizce?

davetiyeni mi magnetli yapıcaksın anlamadım cnaım ayrıca 1000 tane 60 tl nerde var ya ne kadar uygunmuş :)

Ne münasebet niye saçma olsun ki bende aynen öyle yapacağım çünküüü nikahım düğünde olacak. takı takılırken yanda bi sepet takı takan alıp geçecek. dağıtma olayı saçma olur da takısını takan alır geçer öyle daha iyi olur diye düşündüm.
takı takmayana yok ahahaha çok fenayım ben yaaa

internette gördüm canım bizim işyerine yakın bir yerde var akşam gidip bakıcam yok davetiye mi değil düğüne gelenlere hatıra niyetine dağıtmalık sevgilim benim antika fikirlerimden bıkmak üzere işte aşağıdaki gibi birşey

Son düzenleme:

günaydın kızlar düğünümüze bir gün daha yaklaştık

slm niyalcim evet birgün daha yaklaştık ama düğüne kadar sağlam kalabilecekmiyiz acaba?????

slm niyalcim evet birgün daha yaklaştık ama düğüne kadar sağlam kalabilecekmiyiz acaba?????

pasif_loracım iyi düşün iyi olsun kalacağız tabii Allah'ın izniyle inan ben çok kötüydüm hele bir ay öncesinde kafayı yemek üzereydim anneannemin ölümünden sonra acaba bende ölecekmiyim diye ama şimdi atlattım hep iyi düşünüuorum iyi düşünüyorum..

canım yaaa benim tansiyon yerlerde sabah doktora gittim hiçbi sebep yok stresten dedi. streste değil ama düşünmeden edemiyorum nasıl olcak diye. buda mahvediyo insanı yaa

canım yaaa benim tansiyon yerlerde sabah doktora gittim hiçbi sebep yok stresten dedi. streste değil ama düşünmeden edemiyorum nasıl olcak diye. buda mahvediyo insanı yaa

GEÇMİŞ olsun canım yaa dikkat et iyi düşün iyi olsun

niyalcim bu arada hallettinmi magnetleri? akşam bakıcaktın?

tabii ki moral olucaz canım baktım canım 1000 tane 80 tl dedi düğünden önce vericem siparişlerini dağıtıcam salonda nişanlım artık telefonu açarken şey diyo yine hangi antin kutinlikle karşımdasın sevgilim her an aklıma birşey geliyor

tatlım 10 günü falan buluyor tasarım baskı falan ona göre ayarla kendini emi sıkıntı olmasın sonra.
bizimde nişanlım bulur genelde böyle antin kuntin işleri :) ama magnetler benim fikrimdi. çok hoş bi hatıra bence canım yaptır mutlaka. 80tl nereye vermiyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…