2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
rüyamda 10 yıl önce vefat eden ananeme sarıldım ikimizde ağlacak gibi oluyoruz,ağlayamıyoruz,sesini duyuyorum "ah benim küçük kızım annemi olacak" diyor....:KK43:
şimdi rüya tabirlerine baktım ölmüş birine sarılmak rüyayı gören kişinin ölmesiymiş.....annneciiiimmm :18:
bence bazı yorumlar doğru değil. sarılması ölmesi nedemek ya.böyle yorum olmaz....gayet güzel bir rüya görmüşsün...bence o senden dua bekliyor...

Günaydın herkese, nasıllsınız ?

benimki açken tepikleyenlerden galiba :)) sabahları çoşuyo :)

sude, canım korkma bişey olmaz allahın izniyle, abartmadığın zıblamadığın sürece sorun yok.millet 9.ayında tepiniyoda yine reken doğum olmuyo ferah tut içini.

Proselen bebeg, canım çok üzüldüm Allah ailesine ve siz sevenlere sabır versin nur içinde yatsın.gebelik şekerin inş çabuk geçer ala alla tatlıda yemiyoomuşsun neden olduki, bende tatlı yemiyorum bişey çıkmaz diyodum ama belli olmuyo demek.ama geçer hiç korkma yavrunuda üzme.

2013, o beşiği bende dün hem nette hem mağazasında gördüm çok cici ya.

Ay canım birde buna bak. Bayıldım. yatak-nevresim-cibinlik-beşik 850 TL biraz tuzlu ama hepsi bir arada olması çok güzel.

Babymio | Bebek Odas | Beik | Bebek Mobilyas Sepet&cid=9&id=0&proje=217

Umarrım link açılır. Açılmaz ise ilgili web sayfasından -beşikler- Kelebekli Pleksi Sepet- diye bakarsın tatlım.

Ay bu arada nasıl oldu bilmem işten girebildim KK' ya:21::21:

Kızlar,

Bu hafta annemin günü vardı. Oraya takılmakla hayatımın hatasını yaptım dün geceden beri mide ekşimesi ve kusma şikayetim var:KK43: Gaviskon çiğneme tableti aldım ama kar etmedi...Aman dikkat edin acı hamur işi baharatlı soğanlı şeylerden kaçın...ilk kaçamağımda mahvoldum ben :KK43:

ayrıntılı ultrason için prof dr recep has'a gittik çok şükür bişey çıkmadı. muayene ücreti 350 tl bilginiz olsun ama.

tekmeler çok sert geliyor artık kızımın sabahları canımı bile yakıyor:) olsun diyorum ona canım feda:)

ben az kilo aldım diye annem ve eşim çok yedirdi. 3 kilo almıştım aslında recep bey de iyi sorun yok demişti. son haftada 2 kilo aldım ama mide şikayetim başladı şimdide...bebeklerimiz zaten gerekeni alıyorlarmış depolarımızdan. bu yüzden nomal beslenmemiz yetiyor. sakın benim gibi bir hataya düşmeyin.

ben şimdi daha kahvaltı bile edemedim:KK43: nane limon kaynatıp önce şu midemi bir rahatlatmam gerek...
geçmiş olsun gülüşüm gaviskon işe yaramıyo rennie nin şurubu var hamilelikte kullanılabiliyo o daha iyi rahatlatıyo hemen mideyi geçmezse bi dene inşallah düzelirsin:KK16:

midesi yanan arkadaşım mide yanmasına birber az yağlı,az tuzlu patlamış mısır,ben ne zaman midem yansa hemen bir kase yiyorum mısır midedeki asiti çekiyor,faydasını göreceksin...şöyle düşün mısırı kolanın içine at mısırın sünger gibi asiti çektiğini göreceksin....ben 2 yada 3 akşamda bir mısır yiyorum şimdiye kadar mide yanma şikayetim olmadı,halbuki bende gastrit ülser var...sonbahar ve ilkbaharda illa bir yoklar,maşallah hamilelik döneminde inceden önlemimi aldım.baktım hafif yanmaya başlıyor hemen akşamları yapıp yiyorum bir kaç gün idare ediyor beni...tavsiye ederim...hem mısır bebeğin içinde faydalı protein deposu....

Gunaydin tatli anneler minis bebisler, yine uzun zamandir giremiyorum nete, modemimizde problem var herhalde, gidip geliyo internet, neyse herkeslerin keyfi yerindedir insallah, biz de iyiyiz, buyuyoruz hizla oglumla :KK16: her ne kadar abur cubura dikkat etsem de arada kaptiriyorum esimden kizlardan, bi tadina bakiim ay ben de bi yudum iciim filan diye, Allah'im Sen bebislerimizi koru amin. Biraz baktim da bebek odasi, kiyafetler filan baya bi hazirliklar baslamis, ne guzel, Rabbim hayirlisiyla, mutlulukla kullanmayi nasib etsin, amin. Bizde henuz tik yok, kizlarin kis icin ihtiyaclarini karsilamaktan oglusuma hicbisey alamadim, herseyleri kuculmus, malum her mevsim yeni gardolap yapiliyo kucuklere. Seker yuklemesinden bahsedilmis, yurt disinda oyle bir uygulama yok arkadaslar, hatta ben ingilterede ilk kizima hamileykem sormustum, seker olsa belirtisi olur demislerdi, burda da yapilmiyor oyle testler, o nedenle hic bilemiyorum bu konuyu. Ebahcigim internetten baktigin ruya tabirlerine hic inanma, ruya tabiri oyle zor is ki, ayni ruya herkeste farkli anlama gelebiliyo, o yuzden sen hayir olsun de gec, ne guzel annenle hasret gidermissiniz, Allah mekanini cennet etsin, amin. Aysegulumse hosgeldin aramizaEn Büyük KK Chemescigim 5.5 ayda sadece 3 kilo mu aldin, masallah mucize gibi, ben 8 kilo aldim su ana kadar, aldim gidiyorum yani :KK55::KK9: Ay baska da kim vardi simdi bu kadar kalmis aklimda insallah yine yazarim yine, kocaman opuyorum guzel anneler ve anne adaylari, sevgiler:KK54:

günaydın kızlar sabah msj attım ama dusmedı heralde nette problem var
halay cekıp gobek atıp panikleyenler paniklemeyinm bişe olmaz kurtları dökmüşssünüz biraz dinlenin geçer:KK9:hop hop atarken iyiydi göbecikleri :21:
ebah ölü görmek diri görmektir.uzun zamandır hasret kaldıgın bırını gorup hasret gıderıceksın o yorumu yapanları yorumcu dıye gecındırıolar ya pes :KK31:
şekercik kız eşytalarım geldı perdelerım takıldı evım guzel oldu
haftasonu tam yerlesırım sonra sıra prensimin odasına gelir :KK9:
bakalım hayırlısı
:KK49:

kızlar bişey sorcam çoğunuz nerde doğum yapcağınızı belirlemişsinizdir peki o belirlediğiniz yerde tanıdıklarınızdan daha önce yorum yapanlar varmı nasıl biyer olduğunu felan araştırdınız mı?:18: ben araştırdım biraz şoklardayım:KK19:

herkese günaydın:KK16::KK16::KK16:
porselen bebeg, canım kendine dikkat et diyetini aksatmazsan atlatırsın bunu.kuzenin için çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin.içinde taşıdığın canı düşün dirayetli ol canım.anne olmak güçlü olmak demek :KK4:

günaydınnn canlarrr :KK3:

kızlarrr ben dün gece bi hata yaptım bi yakınımızın kınası vardı. çıktım oynadım bi kerede dedğil bi kaç kere tutamadım kendimi. hep kızdılar oynama diye çocuğu düşürcen. dediler sen bu gece sancılanırsın. sonra korktum kalkmadım ama eve geldim gerçektende gece karnım çok ağrıdı sabah işe gelirkende öyleydi. korkuyorum :KK17: :18: bi daha mıı töbee :KK50:

ama kızım içimde maşallah fıldır fılfır sabahtan berii...

bir zarar vermemişimdir inşallah

kızların da dediği gibi horon tepmeye kalkmadıkça bir şey olmaz canım :KK76:
ben de amcamın kızının düğünün de çokça oynadım pek kimse olmadığı için iş başa düşmüştü.sona doğru kasıklarım ağrıyınca bırakmıştım oynamayı:KK8: dinlenince geçti.artık gerçekten hamilelik kendini belli ediyor eskisi gibi oynayamadım da :KK9:
gelince karşılıklı oynarız artık :KK76:

kızlar bişey sorcam çoğunuz nerde doğum yapcağınızı belirlemişsinizdir peki o belirlediğiniz yerde tanıdıklarınızdan daha önce yorum yapanlar varmı nasıl biyer olduğunu felan araştırdınız mı?:18: ben araştırdım biraz şoklardayım:KK19:

Ben İstanbulda Hisar Hospital'de yapacağım. İnternetden araştırdım genelde olumlu bilgiler almakla beraber, doktorumun yaptığı bir sezeryanda plasentadan sonra bebeğin kafasında ufak bir kesik attığını öğrendim. Eşimin kuzeni kadın doğumcu ona söyledim böyle şeyler her doktorun başına gelebiliyor dedi. Gerçi bebekte herhangi bir iz falan kalmamıştı ama yinede insan tedirgin oluyor.:26: Sen nerde doğum yapacaksın?

Ben İstanbulda Hisar Hospital'de yapacağım. İnternetden araştırdım genelde olumlu bilgiler almakla beraber, doktorumun yaptığı bir sezeryanda plasentadan sonra bebeğin kafasında ufak bir kesik attığını öğrendim. Eşimin kuzeni kadın doğumcu ona söyledim böyle şeyler her doktorun başına gelebiliyor dedi. Gerçi bebekte herhangi bir iz falan kalmamıştı ama yinede insan tedirgin oluyor.:26: Sen nerde doğum yapacaksın?
:KK52: antalya kumlucada 1 tane hastane var zaten gülüm ama antalya ya gitcem galiba bu gidişle eşimle akşam bi konuşcam bakalım kucenim doğum yapalı 35 gün oldu daha ayşe abla hiç tavsiye tmem burayı diyo doğum hanede kocaman camlı bi bölge varmış isteyen doktorlar stajerler ordan seni izliyolarmıs doğum yaparken sonra sancın tutuyo ya seni doğum odasına alıyolarmış karsıda bi adam erkek hemşire varmış o bekliyomuş başını ayrıyeten anadan doğma çırık çıplakmışsın :KK53::KK17: bbir yandan utanıyorum bir yandan çığlıklar atıyorum sancıdan diyo:KK43: doğum başlayana kadar da ebeler gelmiyomuş bi o stajer geliyo parmak atıp rahim açılmış mı diye bakıyo on dk sonra bi başkası geliyo 4-5 kere başka stajer geldi ve bakıp bakıp geçti diyo ve bebiş doğduğunda çocuğun boyunları heryeri tırnak iziydi hatta ben kavga ederdim bebeğime böyle yaparlarsa dedim bişey diyemezsin dedi ama artık ben orda doğum yapmak istemiyorum başkaları oturmuş beni izlerken ben doğuramam vede ben çırılçıplaksam çok saçma değil mi ya:KK47::KK36:

rüyamda 10 yıl önce vefat eden ananeme sarıldım ikimizde ağlacak gibi oluyoruz,ağlayamıyoruz,sesini duyuyorum "ah benim küçük kızım annemi olacak" diyor....:KK43:
şimdi rüya tabirlerine baktım ölmüş birine sarılmak rüyayı gören kişinin ölmesiymiş.....annneciiiimmm :18:
canım hayra yoralım hayır olsun her rüya doğru çıkmıyo biliyosun ama etkilenmemek elde değil.bende tedAvi sürecinde bi rüya görmüştüm ve rüyada rüya sahibi kadınsa asla çocuk sahibi olamayack diyordu.çok etkilenmiştim ama şükür hamileyim şuan inş sağlıklada doğar büyürse rüya yalan olcak.
Ay canım birde buna bak. Bayıldım. yatak-nevresim-cibinlik-beşik 850 TL biraz tuzlu ama hepsi bir arada olması çok güzel.

Babymio | Bebek Odas | Beik | Bebek Mobilyas Sepet&cid=9&id=0&proje=217

Umarrım link açılır. Açılmaz ise ilgili web sayfasından -beşikler- Kelebekli Pleksi Sepet- diye bakarsın tatlım.

Ay bu arada nasıl oldu bilmem işten girebildim KK' ya:21::21:
bu da çok cici ya ama ben diğerini daha çok beğendim hem fiyatıda uygun.ama dediğim gibi buda çok tatlı :)) insanın kanını kaynatıyor.ya evet şaşırdım seni burda görünce giremiyodum işyerinden.
benim hem bizzat çevremden hemde netten tanıdıklarım var doğum yapan çok methediyolar çevremdekilerle aynı dr a doğum yapmıcam ama nettekilerle dr um aynı.zaten dr süper.sen neden şoktasın ?

:KK52: antalya kumlucada 1 tane hastane var zaten gülüm ama antalya ya gitcem galiba bu gidişle eşimle akşam bi konuşcam bakalım kucenim doğum yapalı 35 gün oldu daha ayşe abla hiç tavsiye tmem burayı diyo doğum hanede kocaman camlı bi bölge varmış isteyen doktorlar stajerler ordan seni izliyolarmıs doğum yaparken sonra sancın tutuyo ya seni doğum odasına alıyolarmış karsıda bi adam erkek hemşire varmış o bekliyomuş başını ayrıyeten anadan doğma çırık çıplakmışsın :KK53::KK17: bbir yandan utanıyorum bir yandan çığlıklar atıyorum sancıdan diyo:KK43: doğum başlayana kadar da ebeler gelmiyomuş bi o stajer geliyo parmak atıp rahim açılmış mı diye bakıyo on dk sonra bi başkası geliyo 4-5 kere başka stajer geldi ve bakıp bakıp geçti diyo ve bebiş doğduğunda çocuğun boyunları heryeri tırnak iziydi hatta ben kavga ederdim bebeğime böyle yaparlarsa dedim bişey diyemezsin dedi ama artık ben orda doğum yapmak istemiyorum başkaları oturmuş beni izlerken ben doğuramam vede ben çırılçıplaksam çok saçma değil mi ya:KK47::KK36:

Yuh diyorum ya :KK20: Çıplak olacağına pek sanmam şu yeşiller varya onlardan giydiriyorlardır. Tabi alt taraf açık olabilir. Normal doğumda açılmaya kontrol etmeleri normal ama her defasında farklı birinin gelip seni inciltmesi hoş değil bence de. Arkadaşım gidebiliyorsan Antalya ya git derim. Ben Artvin' den İstabulla gidiyorum.Burasıda felaket sadece devlet hastanesi var :KK19:

Yuh diyorum ya :KK20: Çıplak olacağına pek sanmam şu yeşiller varya onlardan giydiriyorlardır. Tabi alt taraf açık olabilir. Normal doğumda açılmaya kontrol etmeleri normal ama her defasında farklı birinin gelip seni inciltmesi hoş değil bence de. Arkadaşım gidebiliyorsan Antalya ya git derim. Ben Artvin' den İstabulla gidiyorum.Burasıda felaket sadece devlet hastanesi var :KK19:
burdada öyle gülüşüm 1 tane devlet hastnsi var çok bozuldu sinirlerim zaten korkuyodum psikolojim iyice bozoldu yok tatlım çıplak oluyomuşun yengemde doğru dedi kuzenimin üzerindeki bütün kıyafetleri çıkarıp ona vermişler doğum sonunda giydirmek içinde kıyafet istemişler şimdi netten kemere antalyaya felan bakıtorum doğurmam artık burda:KK25:

selam hepinize :KK49: ayrıca hayırlı cumalar tüm dualarımız kabul olsun inşallah :nazar::KK31:

nasılsınız hepiniz bebekleriniz yaramaz bir durum yoktur inşallah sağlıklı-keyifli bol paylaşımlar dilerim :KK16::KK16::KK16::KK16:

selam hepinize :KK49: ayrıca hayırlı cumalar tüm dualarımız kabul olsun inşallah :nazar::KK31:

nasılsınız hepiniz bebekleriniz yaramaz bir durum yoktur inşallah sağlıklı-keyifli bol paylaşımlar dilerim :KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin şifacım uzun süredir yoktun neler yapıyorsun bebeğin nasıl???

bence de cok sacma, cok kotu bi tecrube olmus kuzenin icin, niye cirilciplak oliim ki:KK45: ben kizlarda uzun bi gecelik giymistim, pijama filan olmaz cunku her kontrolde cikar tekrar giy, bence bebegin boynundaki cizikler kendi tirnak izleridir, rahim agzi kontrolunde rahim agzini gecip rahimin icine girip, ordan bebegin kesesinin icine girip bebegin boynunu cizmeleri icin sanirim soyle bi omuzlarina kadar sokmalari gerekir kollarini:KK37: bebekler cok cizerler yuzlerini, o yuzden eldiven takariz ya dogar dogmaz :emir_bebek: benim de aklimda bi ozel dogum hastanesi var ama henuz gidip gormedim, bi bakicam dogum odasina filan, aralikta kontrolum var bi de doktorumun fikrini alicam, Rabbim hayirli, saglikli dogumlar nasib etsin hepimize amin.

hepinize günaydın...
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar dün yoktum işe gelemedim yatıp dinlenmem gerekiyordu :KK49:

bugün sabah işe gelirken sağ karnımın az alt kısmına bir ağrı girdi yürüdükçe artıyordu ağrı ağlayarak geldim işe resmen oturunca geçti neden oldu acep

dinlenmeden sonra işe gelmek istemedi galiba bebeğim de ama geldik :KK43:

sizler inşallah iyisinizdir inşallah çok yoğun bir gün olmaz da iki günlük tatile girerim :KK34:

canım ben de seni merak etmiştim, çünkü her gün buradasın, dinlenince geçeceğine inanıyorum
çok şükür önemli bir şeyin yokmuş
tekrar geçmiş olsun, veeeeeeeeee tekrar hoş geldinnnnnn

Bütün güsel hamişler ve onların elma şekerlerinee kocaman günaydınnnnnn:KK16: Hayılrı bereketli mutlu huzurlu cumalar dilerim hepimizee..

Nerde benim sulugöz ebahımmmmm,duygusalıımm:KK52:
Nerde benim çilağımmm, evi topladınmı perdeleri atsınmı, halıları serdinmi gısssss:KK52:

Baharcımm geçmiş olsun cnmm, ama o batmalar bi çok kişide var sancılar ama devam ederse bi dr la görüş derim canım, bebek aşağı doğru baskı yaptığında olabiliyor sanırım. Dikkat et kendinee

günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar
pozitif enerjini ve seni seviyorum

günaydın kızlarrrrr ve bizim mini mini yavrularımız

cumanız mübarek olsun.

günaydın canımmmmmm
sana da hayırlı cumalarrrrrrrrrr
uzaktan bakma artık, lütfen sohbete dahil ol canımmmmm

günaydınnn canlarrr :KK3:

kızlarrr ben dün gece bi hata yaptım bi yakınımızın kınası vardı. çıktım oynadım bi kerede dedğil bi kaç kere tutamadım kendimi. hep kızdılar oynama diye çocuğu düşürcen. dediler sen bu gece sancılanırsın. sonra korktum kalkmadım ama eve geldim gerçektende gece karnım çok ağrıdı sabah işe gelirkende öyleydi. korkuyorum :KK17: :18: bi daha mıı töbee :KK50:

ama kızım içimde maşallah fıldır fılfır sabahtan berii...

bir zarar vermemişimdir inşallah

hata değil canım ,ohhhhhh ne güzel kafayı da dağıtmışsındırrrrrrrrrr
hiç bir şey olmaz allahımın izniyleeeeeeeeee

Herkese günaydın. Sende benim gibi içi kıpır kıpır olanlardansın demek. Olsun canım halay çekip zıplamadıkça sorun olacağını sanmıyorum. Hem bak analı kızlı oynamışınız işte :))))) Baharcım sanada geçmiş olsun canım zaman zaman oluyor canım. İç organlarımız yer değiştiriyor. Karnımız büyüdüğü için kaslar geriliyor. Kağan kocatepe nin kitabında bu haftalarda normal diyır yani.

günaydın canımmmmmmmmmmmm

günaydın annelerin minik oğlanları ve kızları

şu günler geçse bitsede bende doğru dürüst rüyalar görsem....sıkıldım ve yoruldum artık...sabahları bu yüzden yorgun ve rüya çeşidine göre sinirli yada duygusal uyanıyorum :KK1:
kuzuk kızımın tekmeleri yeri göğü inletiyor maşallah....elektrikli dış fırçasının,fön makinasının sesine tepki veriyor,bu sabahta fotokopi makinasına tepikledi....ilginç :KK31:
sudeecim korkma birşey olmaz çok hareket etmek iyidir,doğum daha kolay olur....

canım günaydınnnnnnnnn
sık dişini az kaldı, rüyalar bitecekkk
bu arada derler ki ölü görmek diri görmektir,
sevdiğin birinden haber alacaksın hem de güzel bir haber inşallahhhhhhhh

Günaydın herkese, nasıllsınız ?

benimki açken tepikleyenlerden galiba :)) sabahları çoşuyo :)

sude, canım korkma bişey olmaz allahın izniyle, abartmadığın zıblamadığın sürece sorun yok.millet 9.ayında tepiniyoda yine reken doğum olmuyo ferah tut içini.

Proselen bebeg, canım çok üzüldüm Allah ailesine ve siz sevenlere sabır versin nur içinde yatsın.gebelik şekerin inş çabuk geçer ala alla tatlıda yemiyoomuşsun neden olduki, bende tatlı yemiyorum bişey çıkmaz diyodum ama belli olmuyo demek.ama geçer hiç korkma yavrunuda üzme.

2013, o beşiği bende dün hem nette hem mağazasında gördüm çok cici ya.

günaydın canımmmmmmmmmmmm
benimkiler de tokken sevinip tepinenlerden
canım bir de hamilelik şekerinin çok da tatlı yemeyle alakası yok,
onu vücut yapıyor maaleseff

Günaydın annişler ve mimi minileri...

günaydınnnn canımmmmmmmmmm

evet canım ben kararımı verdim, başkent hastanesinde yapacağım
o gelip gidenin alttan muayene etmesi doğum hastanelerinde, devlet ve araştırma hastanelerinde maalesef var
biz kızıyoruz ama onlar da kendilerince haklılar
nasıl tecrübe kazanacağız diyorlar( kuzenim doktor da)
özel hastanelerde böyle bir durum yok
sadece doktorun giriyor
bu arada normal doğum ya da sezaryen farketmez hepsinde çıplaksın canım

günaydın güzel anneler :KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın frezyaaaa

bence de cok sacma, cok kotu bi tecrube olmus kuzenin icin, niye cirilciplak oliim ki:KK45: ben kizlarda uzun bi gecelik giymistim, pijama filan olmaz cunku her kontrolde cikar tekrar giy, bence bebegin boynundaki cizikler kendi tirnak izleridir, rahim agzi kontrolunde rahim agzini gecip rahimin icine girip, ordan bebegin kesesinin icine girip bebegin boynunu cizmeleri icin sanirim soyle bi omuzlarina kadar sokmalari gerekir kollarini:KK37: bebekler cok cizerler yuzlerini, o yuzden eldiven takariz ya dogar dogmaz :emir_bebek: benim de aklimda bi ozel dogum hastanesi var ama henuz gidip gormedim, bi bakicam dogum odasina filan, aralikta kontrolum var bi de doktorumun fikrini alicam, Rabbim hayirli, saglikli dogumlar nasib etsin hepimize amin.
bilmiyorum tatlım ya ama ben çok korktum o çizikleri doğum sırasında oldu diyo yaaa gidip baksam gösterirler mi doğumhaneyi kendi gözlerimle görmek istiyorum:18:

X