günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar dün yoktum işe gelemedim yatıp dinlenmem gerekiyordu
bugün sabah işe gelirken sağ karnımın az alt kısmına bir ağrı girdi yürüdükçe artıyordu ağrı ağlayarak geldim işe resmen oturunca geçti neden oldu acep
dinlenmeden sonra işe gelmek istemedi galiba bebeğim de ama geldik
sizler inşallah iyisinizdir inşallah çok yoğun bir gün olmaz da iki günlük tatile girerim
canım ben de seni merak etmiştim, çünkü her gün buradasın, dinlenince geçeceğine inanıyorum
çok şükür önemli bir şeyin yokmuş
tekrar geçmiş olsun, veeeeeeeeee tekrar hoş geldinnnnnn
Bütün güsel hamişler ve onların elma şekerlerinee kocaman günaydınnnnnn
Hayılrı bereketli mutlu huzurlu cumalar dilerim hepimizee..
Nerde benim sulugöz ebahımmmmm,duygusalıımm
Nerde benim çilağımmm, evi topladınmı perdeleri atsınmı, halıları serdinmi gısssss
Baharcımm geçmiş olsun cnmm, ama o batmalar bi çok kişide var sancılar ama devam ederse bi dr la görüş derim canım, bebek aşağı doğru baskı yaptığında olabiliyor sanırım. Dikkat et kendinee
günaydın canımmmmmmmmm
sana da hayırlı cumalar
pozitif enerjini ve seni seviyorum
günaydın kızlarrrrr ve bizim mini mini yavrularımız
cumanız mübarek olsun.
günaydın canımmmmmm
sana da hayırlı cumalarrrrrrrrrr
uzaktan bakma artık, lütfen sohbete dahil ol canımmmmm
günaydınnn canlarrr
kızlarrr ben dün gece bi hata yaptım bi yakınımızın kınası vardı. çıktım oynadım bi kerede dedğil bi kaç kere tutamadım kendimi. hep kızdılar oynama diye çocuğu düşürcen. dediler sen bu gece sancılanırsın. sonra korktum kalkmadım ama eve geldim gerçektende gece karnım çok ağrıdı sabah işe gelirkende öyleydi. korkuyorum
:18: bi daha mıı töbee
ama kızım içimde maşallah fıldır fılfır sabahtan berii...
bir zarar vermemişimdir inşallah
hata değil canım ,ohhhhhh ne güzel kafayı da dağıtmışsındırrrrrrrrrr
hiç bir şey olmaz allahımın izniyleeeeeeeeee
Herkese günaydın. Sende benim gibi içi kıpır kıpır olanlardansın demek. Olsun canım halay çekip zıplamadıkça sorun olacağını sanmıyorum. Hem bak analı kızlı oynamışınız işte :))))) Baharcım sanada geçmiş olsun canım zaman zaman oluyor canım. İç organlarımız yer değiştiriyor. Karnımız büyüdüğü için kaslar geriliyor. Kağan kocatepe nin kitabında bu haftalarda normal diyır yani.
günaydın canımmmmmmmmmmmm
günaydın annelerin minik oğlanları ve kızları
şu günler geçse bitsede bende doğru dürüst rüyalar görsem....sıkıldım ve yoruldum artık...sabahları bu yüzden yorgun ve rüya çeşidine göre sinirli yada duygusal uyanıyorum
kuzuk kızımın tekmeleri yeri göğü inletiyor maşallah....elektrikli dış fırçasının,fön makinasının sesine tepki veriyor,bu sabahta fotokopi makinasına tepikledi....ilginç
sudeecim korkma birşey olmaz çok hareket etmek iyidir,doğum daha kolay olur....
canım günaydınnnnnnnnn
sık dişini az kaldı, rüyalar bitecekkk
bu arada derler ki ölü görmek diri görmektir,
sevdiğin birinden haber alacaksın hem de güzel bir haber inşallahhhhhhhh
Günaydın herkese, nasıllsınız ?
benimki açken tepikleyenlerden galiba :)) sabahları çoşuyo :)
sude, canım korkma bişey olmaz allahın izniyle, abartmadığın zıblamadığın sürece sorun yok.millet 9.ayında tepiniyoda yine reken doğum olmuyo ferah tut içini.
Proselen bebeg, canım çok üzüldüm Allah ailesine ve siz sevenlere sabır versin nur içinde yatsın.gebelik şekerin inş çabuk geçer ala alla tatlıda yemiyoomuşsun neden olduki, bende tatlı yemiyorum bişey çıkmaz diyodum ama belli olmuyo demek.ama geçer hiç korkma yavrunuda üzme.
2013, o beşiği bende dün hem nette hem mağazasında gördüm çok cici ya.
günaydın canımmmmmmmmmmmm
benimkiler de tokken sevinip tepinenlerden
canım bir de hamilelik şekerinin çok da tatlı yemeyle alakası yok,
onu vücut yapıyor maaleseff
Günaydın annişler ve mimi minileri...
günaydınnnn canımmmmmmmmmm
kızlar bişey sorcam çoğunuz nerde doğum yapcağınızı belirlemişsinizdir peki o belirlediğiniz yerde tanıdıklarınızdan daha önce yorum yapanlar varmı nasıl biyer olduğunu felan araştırdınız mı?:18: ben araştırdım biraz şoklardayım
evet canım ben kararımı verdim, başkent hastanesinde yapacağım
o gelip gidenin alttan muayene etmesi doğum hastanelerinde, devlet ve araştırma hastanelerinde maalesef var
biz kızıyoruz ama onlar da kendilerince haklılar
nasıl tecrübe kazanacağız diyorlar( kuzenim doktor da)
özel hastanelerde böyle bir durum yok
sadece doktorun giriyor
bu arada normal doğum ya da sezaryen farketmez hepsinde çıplaksın canım
günaydın frezyaaaa