2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın arkadaşım. Çok şükür benim müdürüm bir dediğimi iki etmiyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Seviyorum müdürümü. Aşığım ona. Çünkü o benim kocişim :KK66: Ayşeonur geçmiş olsun canım korkmamaya çalış herşey Allahtan. Maralgözlüm ben izlemiyorum ama orada yaşıyorum:KK66: istediğin birşey olursa gönderebilirim.

teşekkür ederim canım.benim bir ayağım orda.ankara-artvin arası mekik dokuyanlardanımmm ve memleketimi anamı babamı çokkkkkkk özledimmmmmm şimdiden daha geleli 2 hafta oldu ama hepsi burnumda tütüyorlarrr

o zaman seni kısakanalımmmmmmmmm
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim heyet raporum var, sürekli evdeyim
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6: bu moddayım
ama çalışmanın ne demek olduğunu biliyorummmmmm
ben de doğumu düşünüyorum
malum sizden önce doğururum herhalde
sürekli onun haftasını sayıyorum

ay canımm benimm ilk raporu ben alırmışım,,,,acaba rapor verirken alttan fln mı,ekstra ultrasondan mı bakacaklar?hiç bilmiyorum,meraklardayım ya...

neyse zamanı geline öğrencez artık.

Canlarım ciğerlerim :KK16: Herkese mus mutlu güsel sağlıklı bir gün diliyorum. Kusura bakmayın iş yerinde odam taşındı onla uğraştımm :KK52:

Yettimmmmmmmmmm ebahcımmm sulu gözlü annemm benimmm:KK53:

Çilekkk ve mihss ben toparlak bi hamiş oldum ısrarla söylüyorummmmmmm bunu:KK52: Çilakk alttan slikon döşücem kendime merak etme senn gerçi gerek yokkkk ama:KK37:

Ebahcım geçmişe pek bakamadım ama bişeyi yakaladım sanırım bana seslenmendeki sebep ;

Doğum iznine 32 haftada çıkıyorsunuz yani tam tamına 32+0 olmalısınız, eğer çalışmaya devam ederseniz dr nuz size çalışabilir kağıdı verip 37 haftaya kadar çalışmanız gerekiyor. Ya 32 ya 37 de çıkıcaksınız izinlere kızlar.. :KK52:
Sanırı msoru buydu demiiii:KK42:

o zaman seni kısakanalımmmmmmmmm
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim heyet raporum var, sürekli evdeyim
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6: bu moddayım
ama çalışmanın ne demek olduğunu biliyorummmmmm
ben de doğumu düşünüyorum
malum sizden önce doğururum herhalde
sürekli onun haftasını sayıyorum
Bende seni kıskandım şimcik :)) Neden heyet raporun var canım. Önlem mi ? sıkıntılı bir durum yoktur inşallah. Senin transfer nerde olmuştu? Doğumuda orda mı yapacaksın?

Canlarım ciğerlerim :KK16: Herkese mus mutlu güsel sağlıklı bir gün diliyorum. Kusura bakmayın iş yerinde odam taşındı onla uğraştımm :KK52:

Çilekkk ve mihss ben toparlak bi hamiş oldum ısrarla söylüyorummmmmmm bunu:KK52: Çilakk alttan slikon döşücem kendime merak etme senn gerçi gerek yokkkk ama:KK37:

Ebahcım geçmişe pek bakamadım ama bişeyi yakaladım sanırım bana seslenmendeki sebep ;

Doğum iznine 32 haftada çıkıyorsunuz yani tam tamına 32+0 olmalısınız, eğer çalışmaya devam ederseniz dr nuz size çalışabilir kağıdı verip 37 haftaya kadar çalışmanız gerekiyor. Ya 32 ya 37 de çıkıcaksınız izinlere kızlar.. :KK52:

evvvvettt tam olarak sorum buydu ve cevap için sana da teşekkürler;nasipse ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım,inşallah ve inşallah sonuçlarım iyi çıkarda raporum 37.haftaya kadar uzar.

ben şekercik nerdesinnn ses ver diye bu sorun için dememiştim :KK43:aşağıda seni online gördüm dünde görüşemedik ondan dedim hadi gel ses ver diye :KK43::KK43:
ama bahane ile cevapta almış olduk :KK9:

benim haftam itibariyle ocak başı denk geliyor,yani aralık muayenesinde değil,ocak muayenesinde raporu alacağım kısmeetse.

seninle tarihlerimiz aynı benimde ocak ayının başı-ortası gibi oluyor ama kızım 1 hafta geriden geldiği için +1 hafta oluyor.inş gününe dönerse aynıyız

seninle tarihlerimiz aynı benimde ocak ayının başı-ortası gibi oluyor ama kızım 1 hafta geriden geldiği için +1 hafta oluyor.inş gününe dönerse aynıyız
benim de 2 mart canım doğum ama 5 mart ultrasonda.o yüzden 5 marta göre hareket edeceğim nasipse.:nazar:

hayalimduman rica ederim zatne kızlar cvp vermiş gerçi, ama ben okuyamadım tek tek:KK16:

Ebahcımmmmm o arada sizin yazılarınız bazılarını okumaya çalışıyodum o yüzden geç yazdım:KK1:

Demek buluşma var bursada hımmm acaba bizdemi makarna yemeye gelsek:KK52: ebahhcımm senin miniğin babacımı oldu şimdiden yaaa:KK53:

hayalimduman rica ederim zatne kızlar cvp vermiş gerçi, ama ben okuyamadım tek tek:KK16:

Ebahcımmmmm o arada sizin yazılarınız bazılarını okumaya çalışıyodum o yüzden geç yazdım:KK1:

Demek buluşma var bursada hımmm acaba bizdemi makarna yemeye gelsek:KK52: ebahhcımm senin miniğin babacımı oldu şimdiden yaaa:KK53:

hemde nasıl şekercim....kız çocuğu değilmi daha içimde cilvelenip şımarıyor :KK1:

ay canımm benimm ilk raporu ben alırmışım,,,,acaba rapor verirken alttan fln mı,ekstra ultrasondan mı bakacaklar?hiç bilmiyorum,meraklardayım ya...

neyse zamanı geline öğrencez artık.
canım ben her doktora gittiğimde alttan muayene olacak gibi gidiyorum,
ikiz gebeliklerde rahim ağzı önemli bir problem
ona bakılıyor
rapor durumuna doktorun ve sen beraber karar veriyorsunuz canım
o seni muayene ediyor ama sen
ben çalışabilirim, iyiyim dersen çalışabilir raporu veriyorlar
yani senin beyanın da önemli
ben çalışamam dersen seni zorla çalıştırmıyorlar

Bende seni kıskandım şimcik :)) Neden heyet raporun var canım. Önlem mi ? sıkıntılı bir durum yoktur inşallah. Senin transfer nerde olmuştu? Doğumuda orda mı yapacaksın?

canım benim hamileliğimin başları çok problemliydi, kanamalarım vardı
doktorum beni riske atmak istemedi
yat, dinlen, kilo alma ki bizim için mucize olan 34. haftayı görelim dedi
yani siz 38-40. haftaları bekliyorsunuz ya ben de benim için mucize olan 34. haftayı bekliyorum
bol su iç, dinlen ve kilo almazsan bu sonuca ulaşabiliriz dedi
siz de bilgilenin
bol su içmek erken doğumu öteleyebiliyormuş
kiloya takmam o yüzden
22. haftamın ortasındayım ve 5 kiloya fazla dedi doktorum

canım ben her doktora gittiğimde alttan muayene olacak gibi gidiyorum,
ikiz gebeliklerde rahim ağzı önemli bir problem
ona bakılıyor
rapor durumuna doktorun ve sen beraber karar veriyorsunuz canım
o seni muayene ediyor ama sen
ben çalışabilirim, iyiyim dersen çalışabilir raporu veriyorlar
yani senin beyanın da önemli
ben çalışamam dersen seni zorla çalıştırmıyorlar

ben de her muayeneye alttan olacakmış gibi hazırlanıyorum,tedbirliiyim gerçi,yine o şekilde giderim,beyanla olursa da süper olur.:KK34::KK34:

canım benim hamileliğimin başları çok problemliydi, kanamalarım vardı
doktorum beni riske atmak istemedi
yat, dinlen, kilo alma ki bizim için mucize olan 34. haftayı görelim dedi
yani siz 38-40. haftaları bekliyorsunuz ya ben de benim için mucize olan 34. haftayı bekliyorum
bol su iç, dinlen ve kilo almazsan bu sonuca ulaşabiliriz dedi
siz de bilgilenin
bol su içmek erken doğumu öteleyebiliyormuş
kiloya takmam o yüzden
22. haftamın ortasındayım ve 5 kiloya fazla dedi doktorum

ben de bol bol su içiyorum şu sıralar.doktor bugün çok kilo alma dedi.25.haftamdayım 7 kilo aldım.ama senn çoğul gebelik olduğu için risk teşkil edebilir tabi kilolar.

canım transferim başken üniversitesi hastanesinde oldu, aynı doktoruma devam ediyorum
doğumu da kısmetse aynı merkezde aynı doktorla yapmak istiyorum
ama korkmuyor da değilim
doktorum sürekli yurtdışına gidiyor, konya ve istanbul daki özel hastanelere gidiyor:KK55:
ya erken gelirlerse:18::18::18:
ya doktoruma ulaşamazsam:18::18::18::18::18:

sormaa benimkide alarmla birlikte sabahları tekmelemeye başladı :KK16: alarm başlıyor oda başlıyor Maşallah:KK1: Kız çocukları fenaa ya ama kaçarı yok babacı olucaklar:KK53:

hemde nasıl şekercim....kız çocuğu değilmi daha içimde cilvelenip şımarıyor :KK1:

teşekkür ederim canım.benim bir ayağım orda.ankara-artvin arası mekik dokuyanlardanımmm ve memleketimi anamı babamı çokkkkkkk özledimmmmmm şimdiden daha geleli 2 hafta oldu ama hepsi burnumda tütüyorlarrr

canım transferim başken üniversitesi hastanesinde oldu, aynı doktoruma devam ediyorum
doğumu da kısmetse aynı merkezde aynı doktorla yapmak istiyorum
ama korkmuyor da değilim
doktorum sürekli yurtdışına gidiyor, konya ve istanbul daki özel hastanelere gidiyor:KK55:
ya erken gelirlerse:18::18::18:
ya doktoruma ulaşamazsam:18::18::18::18::18:
Öyle düşünme canım inşallah 34 de gelecek bebişlerin. Merak etme bu kadar iyi doktorlar onu düşünüyor. Kendi yurt dışında olduğu zaman ihtiyacı olan hastaları için iyi bir ekip kuruyorlar genelde. Benimde doktorum musta bahçeciydi tam transfer günü yurt dışına çıkmıştı ama ekip sağlam olunca korkmuyır insan. Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım

Son düzenleme:
X