- 27 Eylül 2010
- 1.762
- 5
Herkese günaydın. Madem işten giremiyorum bende cepden girerim. Özgürlüğümüz kısıtlanamaz :)) Arkadaşım dediğin şikayetler bende bayadır var. Ama tansiyonum 10/5 falan yani hep düşük. Az su içilmesinden kaynaklanıyormuş. Bak hatta şuan bile kalbim kulağımda atıyor. Hemen su içelimGünaydın anneler,
Bir şey danışacağım bilenlere. Benim yuksek tansiyonum var. Dün bir seye çok çok üzüldüm. Önce çarpınti hissettim, sonra kulağımda uğultu, ya da kalp sesi gibi bir ses. Tansiyondan diye çok korktum. Ancak bir kac saat sonra olcebildim. O arada çarpınti da kulagimdaki ses de bitmişti. Tansiyon normal çıktı.
Burada da kulagindaki sesten rahatsız olan arkadaslar hatırlıyorum. Doktorunuz ne demişti bunun için?
Teşekkür ederim.
ohoo o zamanda bu zamana 2 kg aldıysan süpersin yaa çilak. MAŞALLAHHHH sanaaa yoga işe yarıyor mu ne
ben bilmiyom valla 1 aydır tartılmadım26 kasımda gidicem dr ve tartıya o gün çıkıcam gerçi çıkmasamda olur
Herkese günaydın. Madem işten giremiyorum bende cepden girerim. Özgürlüğümüz kısıtlanamaz :)) Arkadaşım dediğin şikayetler bende bayadır var. Ama tansiyonum 10/5 falan yani hep düşük. Az su içilmesinden kaynaklanıyormuş. Bak hatta şuan bile kalbim kulağımda atıyor. Hemen su içelim
Ama sen yinede doktoruna sor farklı birşey söylersede haber ver tatlım
teşekkürler şule allaha şükürler olsun vala dikkat etmek lazım..çok geçmiş olsun bahar,kötü kaymışsın cnm Allah korumuş. dikkat et valla, ders olsun bize de..
Mrb bende mart annesi olcam nasipse 24 mart tahmını dogum tarıhım :) suanda 21+3 haftalgım :) bebişim erkek olcak inşallah :)
günaydın melek taşıyıcıları..
Bugün oğlumla 24. haftamıza girdik bu haftanın sonunda 6 aylık olacağız inş.
Kendimi hiç 6 aylık gibi hissetmiyorum..HEnüz ağırlaşmadım inş hep böyle olur.
Dün bnm de birden başım karıncalandı ve mide bulantısı geldi aynı anda ..Sanırım tansiyonum düştü.
Genelde yüksek tansiyondan şikayet ediliyor ama benim hep düşük. 9-5 9- 6 idi hep zaten .Dün ölçtüm 8-4 çıktı.
Bu kadar düşük olması da normal mi acaba?
günaydın melek taşıyıcıları..
Bugün oğlumla 24. haftamıza girdik bu haftanın sonunda 6 aylık olacağız inş.
Kendimi hiç 6 aylık gibi hissetmiyorum..HEnüz ağırlaşmadım inş hep böyle olur.
Dün bnm de birden başım karıncalandı ve mide bulantısı geldi aynı anda ..Sanırım tansiyonum düştü.
Genelde yüksek tansiyondan şikayet ediliyor ama benim hep düşük. 9-5 9- 6 idi hep zaten .Dün ölçtüm 8-4 çıktı.
Bu kadar düşük olması da normal mi acaba?
günaydın kuzucukların annişleri..umarım hepimiz iyiyizdir..geçmişi okudum da dün bir arkadaşımız hastaneye gittiği için patronundan azar işitmiş sanırım.fakat analık haklarında bir anne doktora gideceğinii beyan ettiği zaman işveren tam gün ücretli izin verme durumu var.tabi bu patronun insanlığına kalmış.ben p.tesi şeker yüklemesinden sonra işe gelemedim mesela.tansiyonum düştü akşama kadar midem bulandı.fakat dün sabah işe geldiğimde herkesin güler yüzüyle karşılandım.yani insan olacak karşınızdaki.ne olursa olsun insan.allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ve iyileri hayatımızdan çıkarmasın..
şuan deprem oldu kızlar burda evde yanlızım ilk bi kaçtım baktım kısa sürdü geldim yine yanınıza rabbim korusun beterinden
amin gülüşüm ben çok panik oluyorum en sonuncuda baya etkilenmiştim ama dediğin gibi yapayım inşallah bidaha yaşamayız:18:geçmiş olsun panik yapma kapının önüne her duruma karşı biraz kalın hırka koy,anahtar ve cüzdanın ortada olsun...allah beterinden saklasın....nereye gitsem hep büyük deprem oluyor artık depremle yaşamaya alıştım
günaydın anneler ve kızımın minik arkadaşları....
hava soğuk,bulutlu ev sıcak böyle havada işe gelinir mi?önce güzel bir kahvaltı,ardından ayaklarını uzat tv.izle
ara ara kalk iş yap....malesef şuanda işteyim şu saatte geri saymaya başladım
pazar gününden beri minooş kızım hareket etmiyordu babamıza söyledim akşam bi de sen dene bana tepki vermiyor dedim baba konuşmaya başlayınca fır dönmeye başladı....babasının kızı allah onları birbirinden ayırmasın inşallah....ay bak yine ağlamak geldi içimden çok fena oldum ben bu aralar sulu gözlü herşeye ağlıyorum
bizim babamızda bikaçgündür ilgilenmiyodu kızımla. aramız bozuktu. dün akşam babası karnımda bekledi dakikalarca tepki versin diye sesleniyo falan çıt yok kızımda, küsmüş sana diyorum inanmıyo, gerçekten sanki olanları hissetmiş gibi çok geç tepki verdi. canım kızım ya bi gelsin, büyüyünce fena olucak valla.
ben de fena sulu gözlüyüm cnm, ağlamamak elde değil bu durumlarda..
şuan deprem oldu kızlar burda evde yanlızım ilk bi kaçtım baktım kısa sürdü geldim yine yanınıza rabbim korusun beterinden