2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ohoo o zamanda bu zamana 2 kg aldıysan süpersin yaa çilak. MAŞALLAHHHH sanaaa yoga işe yarıyor mu ne:KK76:

ben bilmiyom valla 1 aydır tartılmadım :KK53: 26 kasımda gidicem dr ve tartıya o gün çıkıcam :KK52: gerçi çıkmasamda olur :KK35:

aşkolsun kızzzzzzzzz
sadece bacaklarını ayırırım hahahaha :KK52:
ay kılo konusunu ne hakla acıosunuz arkadasım siz ya
11 kılo aldım sımdıye kadar
aslında cok gelıodu basta dııl
kızlarla bulustugumda 9 kılo almıstım
o gunden bugune 2 kılo almısım
vucut semırdı alıcaa kadarını aldı tabı
:KK52:
bir can iki sayılamaz benle kimse yarışamaz uleynnnnnnnnnn :KK56:

canlarım benim herkes haklı aslında ama bir farkla... normal hacdan gelen koyu renkli hurma iyi gelir hamileyken de ama taze hurma var o açılmaya yardım edip doğuma katkıda bulunuyor.Kur'an'da da geçiyor.

cnm taze hurmayi nasil anliycaz ben bilmiyorum onu farki ne :44:

Mrb bende mart annesi olcam nasipse 24 mart tahmını dogum tarıhım :) suanda 21+3 haftalgım :) bebişim erkek olcak inşallah :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar :KK16::KK16:

çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş :KK50:
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum :KK50:
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala

allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar:KK50::KK50::KK50::KK50:

çok geçmiş olsun bahar,kötü kaymışsın cnm Allah korumuş. dikkat et valla, ders olsun bize de..

kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?

bende acaba geç mi kaldım diye düşünmeye başlamıiştım. erken olduğunu düşünüyoruz biz de..1 ay sonra falan almaya başlıcam hayırlısıyla. ama gezip gördükçe o minik şeyleri içim gidiyo valla...

Selam arkadaşlar,

Yine kaynanalar çekiştirilmiş, kilolar almış başını gitmiş... yanlız Papatya tebrikler iki bebekle 5 kilo süpersin :21:

Şekercik sen çok şekersin aman dikkat et şeker çıkmasın:KK33: Aman aman şaka :KK34:

Ya kızlar kaç gündür kızımın ikinci adını arıyorum. Malum ilki Elif olacak. İkinci olarak İlkim düşündüm. :KK28:

Elif İlkim sizce nasıl? İlk bebiş için bana manidar geldi. Birde isim analizi diye bir sayfa var. Oradan baktığımda çok karakterli bir isim olduğunu düşündüm. Siz ne dersiniz:44:

Bu arada geleneksel buluşmamız sanırım 24 Kasımda olacak. Ve ben o tarihte İstanbulda olacağım katılırım diye düşünüyordum. Ancak bugün hastanem den mail geldi. O gün doğum konusunda eğitim ve tanıtım olacakmış. Kusura bakmayın kızlar oraya gideceğim :KK25: Ama bana eşlik etmek isteyen olursa Hisar Hastanesi Ümraniye' de katılım ücretsiz. Eşinizle beraber katılabiliyorsunuz. SAdece gitmeden kayıt yaptırmak gerekiyor. Bilginiz olsun...

Sevgiler:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar,benim 1 hafta 10 gündür biraz sıkıntım var.geçen hafta dr.a sordum.normal dedi..ama ben endişeliyim biraz.ilk hamileliğimde hiç böyle hissetmemiştim.sanırım gençlikten.neyse anlatayım artık.ben evden çıkıp biraz yürümeye başladığımda karnımın altında bazen sağ bazen sol kasığımd ağrı oluyor.durunca hafifliyor.sanki kasığımda bir yumru var.acaba bebiş mi diyorum.bugün iyice arttı.sizce gerildiğim için mi oluyor.hani büyüyor ya.sizdede böyle bir sıkıntı var mı??

asırlardır süre gelmiş gelin kaynana anlaşmazlığı. allahım kadın iyiliğimize konuşsa batıyo, kocama hala çocuk muamelesi yapmasına da sinir oluyorum :KK19: ''amanda benim oğlum büyümüşte çocuğu mu olcakmışş aman sakalarrı da varmış koca bebekkk, aman nazarım değcek şimdi oğlumaa'' o öyle konuştukça bende böle dinliyorum :KK53::KK14: :KK4:
aman işte her planları onların evlerinde aylarca kalalım evimiz barkımız olmasın :KK19: öfff aslında çok iyi benim kaynanam ama ben niye böle kötü gelinim yaa :KK23: :KK24:

sudecim ben de aynı soruyu soruyorum kendime bazen. hafta sonları ve yaz tatillerinde bende kalıyo kayınvalidem. kadının sesi çıkmıyo pek çok şükür ama alıngan. ben de en ufak şeyi yanlış anlar diyerek konuşmuyorum pek. o da yanlış anlıyor, surat yaptığımı falan düşünüyor. eşimle çok tartıştık bu konuyu. ama ne yapayım ben yine aynı ben.. bebeğim gelince de bi süre bende kalır diye düşünüyorum, ben onun bakmasını istemiyorum ama. diğer ev işleri konusunda yardımcı olabilir ama... :))

şulecim o sevimsiz doktorun oğlan oğlan dedi kız çıktı,
güvenmediğin kadar varmış
hayırlı olsun kızın canım
sağlıkla gelsin inşallah

Sağol arkadaşımya:)) Benimde senin gibi ikizdi ilk başta. Malesef birini kaybettim. Çok isterdim bir kızım bir oğlum olsun. Ama allahıma şükür bugünlere ulaşabilmek için çok çok uğraştık. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin. Ama itiraf edeyim kızım olacağı için çok çok mutluyum :KK16::KK16::KK16:

anneleeeerrr-bebeleeeer günaydın
kış geldi hava soğudu....sanırım doğum zamanları da yaklaşıyor...
hayırlısı ile Ocak ayı bir gelse bir evde otursam işlerimi halletmeye başlasam küçük misafirime hazırlansam
hergün işe gelmek işkence olmaya başladı....ya kasıklarım ağrıyor,ya belim ağrıyor ya uykum geliyor....evde olnlar evin tadını çıkarın şimdi havalarda soğudu oturun evde arada uyuyun tv.seyredin....:KK31:

evdeyim ama hiç tadı çıkmıyor.. geceleri rahat uyuyamadığım gibi gündüzleri de rahat edemiyorum. 24 kasım da sınava giricem, ders çalışma hevesim de kaçtı.. bir an önce mart gelsin diyorum.. diyorum ama diğer yandan korkuyorum.. Allahım yardım et tüm annişlerimizee..

Günaydın anneler,
Bir şey danışacağım bilenlere. Benim yuksek tansiyonum var. Dün bir seye çok çok üzüldüm. Önce çarpınti hissettim, sonra kulağımda uğultu, ya da kalp sesi gibi bir ses. Tansiyondan diye çok korktum. Ancak bir kac saat sonra olcebildim. O arada çarpınti da kulagimdaki ses de bitmişti. Tansiyon normal çıktı.

Burada da kulagindaki sesten rahatsız olan arkadaslar hatırlıyorum. Doktorunuz ne demişti bunun için?

Teşekkür ederim.

arkadaşlar ne olursa olsun canımızı sıkmaya bebeğimizi tedirgin etmeye hakkımız yok rahat olalım ki bebeğimiz sağlıklı olsun pozitif bebekler dünyaya getirelim =) arkadaşımın bebeği oldu dün bende doğurmak istiyorum artıkkkkk=)) kızlar bu mart ayını ilk defa dört gözle bekliyorum =) 17 haftam kaldı 2 hafta önce doğurursam 15 diye hesaplıyorum hep=)))

kızlar,benim 1 hafta 10 gündür biraz sıkıntım var.geçen hafta dr.a sordum.normal dedi..ama ben endişeliyim biraz.ilk hamileliğimde hiç böyle hissetmemiştim.sanırım gençlikten.neyse anlatayım artık.ben evden çıkıp biraz yürümeye başladığımda karnımın altında bazen sağ bazen sol kasığımd ağrı oluyor.durunca hafifliyor.sanki kasığımda bir yumru var.acaba bebiş mi diyorum.bugün iyice arttı.sizce gerildiğim için mi oluyor.hani büyüyor ya.sizdede böyle bir sıkıntı var mı??
aynı sorun bendede var bitanem 5 dk yürüyünce ilk sağ kasığımda oluyo durmaz yürümeye devam edersem sol taraftada oluşuyo kaplumbağa kadar yavaş yürümek zorunda kalıyorum hızlı yürürsem o gerilme ağrı iki büklüm yapıyo resmen beni :KK43:

X