2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende gec kaldıgım ıcın mudurumden azar işittim adam sormadı bıle nıye gec kaldın dıye.. cok agrım vardı otobusle gelmek zorunda kaldım ve zaten yururken zorlanıyorumm ınsan bı sorar dımı ?rabbım sorsun bu anlayısı kıt mudurlere ınsallah

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın arkadaşım. Çok şükür benim müdürüm bir dediğimi iki etmiyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Seviyorum müdürümü. Aşığım ona. Çünkü o benim kocişim :KK66: Ayşeonur geçmiş olsun canım korkmamaya çalış herşey Allahtan. Maralgözlüm ben izlemiyorum ama orada yaşıyorum:KK66: istediğin birşey olursa gönderebilirim.

öncelikle herskese günaydınnnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

şuan deprem oldu kızlar burda evde yanlızım ilk bi kaçtım baktım kısa sürdü geldim yine yanınıza rabbim korusun beterinden:KK43:

canım çok geçmiş olsunnnnn:KK5::KK5::KK5::KK5:

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın arkadaşım. Çok şükür benim müdürüm bir dediğimi iki etmiyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Seviyorum müdürümü. Aşığım ona. Çünkü o benim kocişim :KK66: Ayşeonur geçmiş olsun canım korkmamaya çalış herşey Allahtan. Maralgözlüm ben izlemiyorum ama orada yaşıyorum:KK66: istediğin birşey olursa gönderebilirim.

ay ne şanslısınnnnnnnnnn:KK52::KK52:
gerçi çalıştığın ortama göre değişir değil mi?:26:
bizim okulda karı koca beraber çalışanlar hiç memnun değiller:KK50:
ben eşimle aynı yerde çalışamazdım herhalde, kendisi bakanlıkta çalışıyor ve acayip resmiler
ben boğuluyorum orada

öncelikle herskese günaydınnnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım çok geçmiş olsunnnnn:KK5::KK5::KK5::KK5:

ay ne şanslısınnnnnnnnnn:KK52::KK52:
gerçi çalıştığın ortama göre değişir değil mi?:26:
bizim okulda karı koca beraber çalışanlar hiç memnun değiller:KK50:
ben eşimle aynı yerde çalışamazdım herhalde, kendisi bakanlıkta çalışıyor ve acayip resmiler
ben boğuluyorum orada

Canım bankada çalışıyorum. Bende yetkiliyim. Onun için çok problem olmuyor. Gerçi burası küçük bir yer olduğu için sadece beni değil diğer çalışanlarında özel durumlarında idare ediyor kociş. Tabi bizde işde gayet resmiyiz canım :KK66:

Son düzenleme:
kocamla aynı yerde çalışmak çok isterdim..hatta patronum bile olsa çok mutlu olurdum yaaa=)çok şanslısınız...mesela bugün işe gitmezdim=( kızlar sabah 8 de eşime işe göndermek için uyandım 10 dk daha fazla görmek için=) göbek deliğime yakın bir ağrı hissettim ve 2 saattirde orası taş gibi çekiliyor ne olur cevap verin duşa girdim biraz krem sürdüm ..of ff bugünde nöbetçiyim hemde bahçede =((( aman bebeğime ve bana bişey olmasında 1 hafta nöbet tutmaya razıyım..sizdede böyle oluyor mu?

gunaydınn herkese...

bı arkadasımız yazmıs ısmını hatırlayamadım ama dıger tarafa takılanlar artık buraya gırmıo dıe :) ısrarla her gun gırıp bısıler yazıorum ama nerdeyse bır haftadr hıc bır soruma ve yazdıgıma cevap alamıorum gunaydınıma bır slm dahı almadıgım ıcın evet bn artık dıger tarafa takılıyorum ıtıraf edıyorum :) burası onceden cok guzeldı fakat artık muhabbetle 3 5 kısı arasında sınırlı kalıo onlarda dıgerlerıne cevap vermıo ztn o yuzden bnm acımdan burda pek sohbet donmuo ama ebah ve cılak ıcın buradada devam edıcem onlar ılk sohbet arakadaslarım benım ve yerlerı ayrı :) dıger arkadaslar ztn dıger tarafta var gıdenın gelmeme sebebı budur arkadaslar ...

cılek canım benım 24 unde gelıo olmana cok sevındım balımm gercı hala net bısı yok katılımda cok az ama duruma gore hbrlesırız meltemı merak edıosun ya o yıne cıtı pıtı gelıcek bulusmaya top karnıyla kılo aldım dıo ama onun kılosundan nolur dusun sen :)

kese ebahımda gelebılseydı :KK43: ...

kızlarrr çalışabilir ve doğum izni raporu hangi ay alınıyor acaba??:26::26:
ben bugün gittim doktora sormadım hiç.:18::18:

gunaydınn herkese...

bı arkadasımız yazmıs ısmını hatırlayamadım ama dıger tarafa takılanlar artık buraya gırmıo dıe :) ısrarla her gun gırıp bısıler yazıorum ama nerdeyse bır haftadr hıc bır soruma ve yazdıgıma cevap alamıorum gunaydınıma bır slm dahı almadıgım ıcın evet bn artık dıger tarafa takılıyorum ıtıraf edıyorum :) burası onceden cok guzeldı fakat artık muhabbetle 3 5 kısı arasında sınırlı kalıo onlarda dıgerlerıne cevap vermıo ztn o yuzden bnm acımdan burda pek sohbet donmuo ama ebah ve cılak ıcın buradada devam edıcem onlar ılk sohbet arakadaslarım benım ve yerlerı ayrı :) dıger arkadaslar ztn dıger tarafta var gıdenın gelmeme sebebı budur arkadaslar ...

cılek canım benım 24 unde gelıo olmana cok sevındım balımm gercı hala net bısı yok katılımda cok az ama duruma gore hbrlesırız meltemı merak edıosun ya o yıne cıtı pıtı gelıcek bulusmaya top karnıyla kılo aldım dıo ama onun kılosundan nolur dusun sen :)

artık buluşmalarınız dışarıdan ne kadar canımı acıtmıyor diye dik dursamda daha sabah saçıma fön çekerken bu koca göbekle kaçıp gitsemmi diye düşünmedim değil yani :KK52: bu kez daha bol fotoğraf çektirin herkesi yakından görmek isterim...hatta ben brsfiliz ve diğer bursalı bayanlar c.tesi buluşucaz...makkarinoda makarna yicez :KK52::KK52:

gunaydınn herkese...

sana da günaydınnnnnnnn
onu yazan bendim, bak ismimi bile hatırlamıyorsun benim,
kırılmayalım lütfen
sonuçta güzel vakit geçirmek ve paylaşımlar için buradayız
kimsenin yaptığında kasıt yoktur canım

gunaydınn herkese...

diğer taraf neresi acep?:26::KK1::KK1:

ben de tüm gün buradayım ama çok az kişi ile iletişim kurabiliyorum.Nedense bir kopukluk var,umarım topik toparlanır.:KK16:

kızlarrr çalışabilir ve doğum izni raporu hangi ay alınıyor acaba??:26::26:
ben bugün gittim doktora sormadım hiç.:18::18:

ocak sonu diye atıp tutyorum da ne zaman rapor alınabiliyor onu bilmiyorum...haftaya c.tesi kontrolüm var sorsammı acaba??bi de demesein ne meraklı rapor alıp evde oturmaya :KK17:

ocak sonu diye atıp tutyorum da ne zaman rapor alınabiliyor onu bilmiyorum...haftaya c.tesi kontrolüm var sorsammı acaba??bi de demesein ne meraklı rapor alıp evde oturmaya :KK17:

bana da erken geldi diye sormadım ama ne zaman alınacak geç kalmayalım bi de.Benim çalışıp çalışmadığımı bile bilmezki şimdik.:26:

kocamla aynı yerde çalışmak çok isterdim..hatta patronum bile olsa çok mutlu olurdum yaaa=)çok şanslısınız...mesela bugün işe gitmezdim=( kızlar sabah 8 de eşime işe göndermek için uyandım 10 dk daha fazla görmek için=) göbek deliğime yakın bir ağrı hissettim ve 2 saattirde orası taş gibi çekiliyor ne olur cevap verin duşa girdim biraz krem sürdüm ..of ff bugünde nöbetçiyim hemde bahçede =((( aman bebeğime ve bana bişey olmasında 1 hafta nöbet tutmaya razıyım..sizdede böyle oluyor mu?

hamileyken nöbet veriliyormu?

canım geçmiş olsun.
Bende hiç öyle bişey olmadı,olsa bile anlık olup geçiyordu.Çok tedirginsen ve devam ederse,doktora danış istersen.

Herkese günaydın güzel anne ve bebişleri.geçmişi okudum da şimdiden rapordan falan bahsedilmiş.sanırım 32.haftada alınabiliyor.o da ocak sonu gibi oluyor.az kaldı:)).sabırsızlıkla bekliyorum bende.yürürken kasığı ağıran bir arkadaş vardı.yavaş yavaş ağırlaşmaya başladığımız için olabilir ama sen yine drye sormayı ihmal etme cnm.bugünün herkese güzel bir gün olması dileğiyle

Kızlar rapor 32, haftada alınıyor benim ocak sonuna denk geliyor iyi olucak yani deeee bide zaman geçse :KK1::KK1::KK1:

Herkese günaydın güzel anne ve bebişleri.geçmişi okudum da şimdiden rapordan falan bahsedilmiş.sanırım 32.haftada alınabiliyor.o da ocak sonu gibi oluyor.az kaldı:)).sabırsızlıkla bekliyorum bende.yürürken kasığı ağıran bir arkadaş vardı.yavaş yavaş ağırlaşmaya başladığımız için olabilir ama sen yine drye sormayı ihmal etme cnm.bugünün herkese güzel bir gün olması dileğiyle

ocak sonu....
tamamdır canım,teşekkürler verdiğin bilgi için canımcım:KK54:

benim haftam itibariyle ocak başı denk geliyor,Yani aralık muayenesinde değil,ocak muayenesinde raporu alacağım kısmeetse.

teşekkürler tatlım,benim de 7 haftam kaldı rapora o zaman:KK52::KK52::KK52:

o zaman seni kısakanalımmmmmmmmm
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim heyet raporum var, sürekli evdeyim
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6: bu moddayım
ama çalışmanın ne demek olduğunu biliyorummmmmm
ben de doğumu düşünüyorum
malum sizden önce doğururum herhalde
sürekli onun haftasını sayıyorum

X