aşkolsun kızzzzzzzzz
sadece bacaklarını ayırırım hahahaha
ay kılo konusunu ne hakla acıosunuz arkadasım siz ya
11 kılo aldım sımdıye kadar
aslında cok gelıodu basta dııl
kızlarla bulustugumda 9 kılo almıstım
o gunden bugune 2 kılo almısım
vucut semırdı alıcaa kadarını aldı tabı
bir can iki sayılamaz benle kimse yarışamaz uleynnnnnnnnnn
canlarım benim herkes haklı aslında ama bir farkla... normal hacdan gelen koyu renkli hurma iyi gelir hamileyken de ama taze hurma var o açılmaya yardım edip doğuma katkıda bulunuyor.Kur'an'da da geçiyor.
günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu geçirdim başıma ne geldi cumartesi akşamı banyoya girdim eşim evde yoktu telefonununda şarzı bitmiş
banyoda ayağım bir kay duşakabinin içinde ayağımın teki dışında teki popom ortada pat yere çakıldım hala kalçamda öyle bir ağrı varki otururken zorlanıyorum
iki saat boyunca ağladım ağlamaktan helak olmuşum korkudan bebeğime birşey olucak diye sonra eşimin kardeşini aradım abine söyle hemen arasın beni diye geldi hemen doktoru aradık karnımda ağrı yoktu ama çok korktum doktor dedi kanama varmı yok dedik 20 saat içinde kanama olursa yada bebeğin hareketleri hissedilmezse gelin dedi bebeğin hareketlerini gece hissedemedim zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım sabahkahvaltıyı yapınca ayyyy canım benm nasıl güzel hareket etti kalktım göbek attım vala
allah çocuklarımızla imtihan etmesin ne olur çok korktum bebeğimi çok seviyorum benm her yerim ağrısın ama ona birşey olmasın allahım korudu bebeğimi çok dikkatli olun kızlar
kızlar gördüğüm kadarıyla kıyafet almaya başlamışsınız. eşim daha erken diye bir sey aldırmıyor . özeniyorum çok tatlı kıyafetler görüyorum ama alamıyorum . heveslendim şimdi .. neler aldınız ?
asırlardır süre gelmiş gelin kaynana anlaşmazlığı. allahım kadın iyiliğimize konuşsa batıyo, kocama hala çocuk muamelesi yapmasına da sinir oluyorum''amanda benim oğlum büyümüşte çocuğu mu olcakmışş aman sakalarrı da varmış koca bebekkk, aman nazarım değcek şimdi oğlumaa'' o öyle konuştukça bende böle dinliyorum
aman işte her planları onların evlerinde aylarca kalalım evimiz barkımız olmasınöfff aslında çok iyi benim kaynanam ama ben niye böle kötü gelinim yaa
cnm taze hurmayi nasil anliycaz ben bilmiyorum onu farki ne :44:
slm arkadaşlar artık işten takip edemiyorum forumu
hoşgeldin senkarr
sule arkadaşımız da işten takip edemiyor artık, sen de varsın
bir kısmı face grubuna takıldı dönmüyor buralara
paylaşımlarımız azalmasın amaaaaa
şulecim o sevimsiz doktorun oğlan oğlan dedi kız çıktı,
güvenmediğin kadar varmış
hayırlı olsun kızın canım
sağlıkla gelsin inşallah
anneleeeerrr-bebeleeeer günaydın
kış geldi hava soğudu....sanırım doğum zamanları da yaklaşıyor...
hayırlısı ile Ocak ayı bir gelse bir evde otursam işlerimi halletmeye başlasam küçük misafirime hazırlansam
hergün işe gelmek işkence olmaya başladı....ya kasıklarım ağrıyor,ya belim ağrıyor ya uykum geliyor....evde olnlar evin tadını çıkarın şimdi havalarda soğudu oturun evde arada uyuyun tv.seyredin....
aynı sorun bendede var bitanem 5 dk yürüyünce ilk sağ kasığımda oluyo durmaz yürümeye devam edersem sol taraftada oluşuyo kaplumbağa kadar yavaş yürümek zorunda kalıyorum hızlı yürürsem o gerilme ağrı iki büklüm yapıyo resmen benikızlar,benim 1 hafta 10 gündür biraz sıkıntım var.geçen hafta dr.a sordum.normal dedi..ama ben endişeliyim biraz.ilk hamileliğimde hiç böyle hissetmemiştim.sanırım gençlikten.neyse anlatayım artık.ben evden çıkıp biraz yürümeye başladığımda karnımın altında bazen sağ bazen sol kasığımd ağrı oluyor.durunca hafifliyor.sanki kasığımda bir yumru var.acaba bebiş mi diyorum.bugün iyice arttı.sizce gerildiğim için mi oluyor.hani büyüyor ya.sizdede böyle bir sıkıntı var mı??