2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mrb kızlar nasılsınız.ben biraz sinirliyim şuan.dokunsaşar ağlayacağım.sabah şeker yüklemesi için hastaneye gittim.3-3.5 saat sürdü.işyerine bi geldim allahhhhh kıyametler koptu.gerizekalı patronum daha içeri girer girmez bi bağırtı bi çağırtı neye uğradımı şaşırdım.neymiş 1 arkadaş bugun izinli ben niye izin kullanıyormuşum.hep böyle yapıyormuşum.mahsustan yapıyormuşum.izin günüde niye gitmiyosunda bugun gittin dedi.bende o günde gideceğim.böyle olmaz falan filan.öyle bir konuştuki(bağırdıki) sanki ben sürekli izin alıyormuşum onları kullanıyormuşum gibi bi tavır sergiledi.bende özel durum olmazsa gitmezdim dedim.o bizi ilgilendirmez diyor gerizekalı ya.nasıl sinirim bozuldu anlatamam.bu kadar dülşüncesiz öküz olunmaz

ayyy gerizekalı yaaaaa hamşleyim ben hamile benim haklarım bunlar deyip sende bağırsa idin ne hakkı var sana bağırmaya ya :KK47::KK47:

Işte anlayışsız insanlara da laf anlatılmaz ki :KK50::KK50:

Sıkma sen canını ya boşver bağırsın kendi kendine sen dinleme onu salak şey

bak şimdi bende sinir oldum salak adam insan bi halden anlamaz mı canım bu arada çokmu yoğunmuş gülüşüm işler ne işinde çalışıyosun da bu kadar sinir yaptı salak adam:KK47:

avm de kasadayım cnm.sadece 2 tane ödeme gelmiş ya.2 tane.benim yerime bakan bir arkadaş vardı.3 saat yokum diye yaptıklarına bak.gerizekalı kimbilir derdi nede benden çıkardı acısını.tipinide görseniz nasıl bir öküz olduğunu anlarsınız.düşüncesiz acımasız biri.bu halimle günde 10 kez merdiven inip çıkıyorum onun yüznden.suratı gülmez.konuşma tonu insanı aşağılar gibi.insanda insanlık olacak biraz.kurban olduğum allahım böylelerini patron yapıyor işte

avm de kasadayım cnm.sadece 2 tane ödeme gelmiş ya.2 tane.benim yerime bakan bir arkadaş vardı.3 saat yokum diye yaptıklarına bak.gerizekalı kimbilir derdi nede benden çıkardı acısını.tipinide görseniz nasıl bir öküz olduğunu anlarsınız.düşüncesiz acımasız biri.bu halimle günde 10 kez merdiven inip çıkıyorum onun yüznden.suratı gülmez.konuşma tonu insanı aşağılar gibi.insanda insanlık olacak biraz.kurban olduğum allahım böylelerini patron yapıyor işte
hey allahım bende baya bişi olmuş sandım 2 kişi içinmiş kırmış kalbini merak etme gülüm allah büyükdür eden bulur bigün sen o salağı kafana bile takma canını sıktığına bebişini tedirgin ettiğine bile değmez tıka kulaklarını geç:KK20:

kızlarrr bu dönemlerdemutlaka turp ve yeşil soğan tüketin çok faydalıymışşşş bebişimiz için:emir_bebek::KK34: :KK56:

çok kilo alsak bile doğumda çok gidiyormuş canımazdan az çoktan çok:KK9: yani alınan kiloları hiç dert etmemek lazım tabi sağlığımızı bozmayacak kadar olanı:KK34:
kırkı çıkmadan eski haline dönüyor insan ama emzirirken onu ye bunu ye diye dayatırlarsa işte o zaman kilo alıyoruz bebekten kaldı diyolar:KK19: evlendikten sonra aldığım kiloları bebeğimden kaldı sanıyorlardı sinir oluyordum anlatana kadar dilimde tüy bitmişti :KK20: halbuki 20.gün hamile kaldığım kiloma inmiştim ben.çoğu annede de öyle oluyor.
aynen canım,doğumdan sonra da süt olsun diye çok yedirilirse şişebiliriz ama çoğu kadın doğumdan sonra veriyor,bi tek göbek kalıyor.
aslında çok yiyorum biliyomusun bana sen bu gidişle 20 kilo alırsın diyolar ama ben yemekten çok meyve tüketiyorum nar muz armut elma kivi veee mandelina bunlar vazgeçilmez yemeklerim bide aç karnına bi armut ye asla kabızlık çekmezsin ben 24. haftamdayım birkere yaşamadım o sorunu tuvalet sorunun varsafa çok kilo alırsın bitanem dikkat et:KK56::KK49:

her akşam meyve yiyorum ben de,elma,mandalin,şimdilerde portakal vemuz.bu akşam nar suyu ile havuç suyu yapacağım kendime.tuvalet sorunum vardı ama magnezyum tozu ile suyu içiyorum.şimdilik problemim yok tuvaletle ilgili çok şükür.

aynen canım,doğumdan sonra da süt olsun diye çok yedirilirse şişebiliriz ama çoğu kadın doğumdan sonra veriyor,bi tek göbek kalıyor.

her akşam meyve yiyorum ben de,elma,mandalin,şimdilerde portakal vemuz.bu akşam nar suyu ile havuç suyu yapacağım kendime.tuvalet sorunum vardı ama magnezyum tozu ile suyu içiyorum.şimdilik problemim yok tuvaletle ilgili çok şükür.
oooohhhhhhhhhhhhhh yarasın bebişine:emir_bebek: ımmm bende çok severim havuç suyunu ama narla hiç denemedim havuç elma portakalda çok leziz oluyo:KK56:

aaa çok severek tüketiyorum hemde genelde de turp havuç rende yaparım kara lahana doğrarım limonla yıp ohh mis mis akşam yapayım :KK56::KK56:
bende bende bazen tek turbu doğrayıp tuz limon döküp bile yerim yemeklerin yanında onun için bebişe faydalı olduğunu duyunca çok sevindim:KK52:

selam kızlarrr,

ben sabah doktora gittim. bebeğim ters duruyodu kafası yukarda ayakları aşağıdaydı ama doktor 'normaldir böyle bir şey olması küçük daha döner düzelir' dedi.

sabah tetonoz aşımı da oldum hiç acımadı. yorumlardan acayip korkmuştum. 1 ay sonra ikinci doz için çağırdılar.

dün burda kaynanaları çok çekiştirince eve gidince bi vicdan acabı çetim. gittim aradım bi iyi konuştum garibim nasıl mutlu oldu. kaç kere aradı sonrasında. :KK52:

slm kizlar
benim canim cok hurma cekiyor biliyorum dogumu kolaylastirdigi icin doguma yakin yemek gerek fakat kendimi durduramiyorum. Bir yemeye 5-6 tane yiyorum benim gibi olan var mi bebegime bir sey olur mu?

slm kizlar
benim canim cok hurma cekiyor biliyorum dogumu kolaylastirdigi icin doguma yakin yemek gerek fakat kendimi durduramiyorum. Bir yemeye 5-6 tane yiyorum benim gibi olan var mi bebegime bir sey olur mu?

ben normalde de severim,
canım istedikçe, hem de doyana kadar yiyorum
7,8 tane bile yiyebiliyorum
öyle bir etkisi olsa doktorlar söylerdi
tehlikeli diyenler kulaktan dolma bilgilerini paylaşıyorlar bence
ne kadar çok faydası var biliyorsun
peygamber efendimiz hurma ve su ile oruç tuttarmış düşün içindeki vücudun ihtiyaçlarını
diyetisyenimin ve doktorumun söylemediklerini kulak arkası ediyorum ben

slm kizlar

aslında arabistanda özellikle mekkede medine de insanlar sürekli hurma yiyorlar. hamilelerde yiyodur sanırım. öyle birşey olsa onlar napardı ki? acaba birşey olmaz mı :26:

selam kızlarrr,

ben sabah doktora gittim. bebeğim ters duruyodu kafası yukarda ayakları aşağıdaydı ama doktor 'normaldir böyle bir şey olması küçük daha döner düzelir' dedi.

sabah tetonoz aşımı da oldum hiç acımadı. yorumlardan acayip korkmuştum. 1 ay sonra ikinci doz için çağırdılar.

dün burda kaynanaları çok çekiştirince eve gidince bi vicdan acabı çetim. gittim aradım bi iyi konuştum garibim nasıl mutlu oldu. kaç kere aradı sonrasında. :KK52:

cnm o pozisyon normal pozisyon degil mi ki kafasi yukarda olsun.

cnm o pozisyon normal pozisyon degil mi ki kafasi yukarda olsun.

yok tatlım kafa aşağıda oluyormuş. doğumda da ilk kafa çıkıyomuş ya bende bugün öğrendim. bu aylarda sıkıntı olmuyormuşta çünkü fıldır fıldır dönüyo şu anda.

ama son aylarda kafasının yukarda durması sıkıntı. zaten zor dönüyolarmış büyüdükleri için.

yok tatlım kafa aşağıda oluyormuş. doğumda da ilk kafa çıkıyomuş ya bende bugün öğrendim. bu aylarda sıkıntı olmuyormuşta çünkü fıldır fıldır dönüyo şu anda.

ama son aylarda kafasının yukarda durması sıkıntı. zaten zor dönüyolarmış büyüdükleri için.

benimkinin de yukarda

aslında arabistanda özellikle mekkede medine de insanlar sürekli hurma yiyorlar. hamilelerde yiyodur sanırım. öyle birşey olsa onlar napardı ki? acaba birşey olmaz mı :26:

canlarım benim herkes haklı aslında ama bir farkla... normal hacdan gelen koyu renkli hurma iyi gelir hamileyken de ama taze hurma var o açılmaya yardım edip doğuma katkıda bulunuyor.Kur'an'da da geçiyor.

selam kızlarrr,

ben sabah doktora gittim. Bebeğim ters duruyodu kafası yukarda ayakları aşağıdaydı ama doktor 'normaldir böyle bir şey olması küçük daha döner düzelir' dedi.

Sabah tetonoz aşımı da oldum hiç acımadı. Yorumlardan acayip korkmuştum. 1 ay sonra ikinci doz için çağırdılar.

Dün burda kaynanaları çok çekiştirince eve gidince bi vicdan acabı çetim. Gittim aradım bi iyi konuştum garibim nasıl mutlu oldu. Kaç kere aradı sonrasında. :KK52:

cnm bence yukarda olması sakıncalı değildir şimdi.doğuma yakın tamamda şimdi daha erken bi dönem diye düşünüyorum.benim her seferinde bebeğim aşağıda duruyordu.ozaman risk aslında.geçen hafta gittiğimde kafası yukarıda ayaklarıda idrar torbasının üstüne basıyor demişti.dr.doktor bişey demedi ama ben kendi kendime çok sevinmiştim yukarda duruyor diye.

cnm bence yukarda olması sakıncalı değildir şimdi.doğuma yakın tamamda şimdi daha erken bi dönem diye düşünüyorum.benim her seferinde bebeğim aşağıda duruyordu.ozaman risk aslında.geçen hafta gittiğimde kafası yukarıda ayaklarıda idrar torbasının üstüne basıyor demişti.dr.doktor bişey demedi ama ben kendi kendime çok sevinmiştim yukarda duruyor diye.

yook doktorla riskli bi durum değil dedi zaten. ben kendi kendime araştırdım neden ters acaba diye normalmiş yani :KK1:

bu aylarda kafanın yukarda olması gayet normal kızlar,benimki de kafası sağ göğsümün altında hemencik.:KK1::KK1::KK1:
herhalde 8.aydan sonra kafanın hala yukarda olması ters bi durum teşkil ediyor.Ona göre dönmediği takdirde sezeryan günü belirleniyor.Rabbi'm bize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin,normal doğum nasip etsin.katlanırız acısına,sadece birkaç saniye sonra doğunca biten sancıdan nasip etsin Rabbi'm.

benimki de 22. haftada kafası aşağıda bacaklar yukarıdaydı, şimdi ne oldu bilmiyorum. daha çok küçükler yerleri geniş ,hareket kabiliyetleri fazla oradan oraya dönüp duruyorlar herhalde. her gittiğimde farklı pozisyonda benimki.

X