- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
yok yaaaaaa ben kızıma hayatta yapmadım ay onu yemedi şunu pişireyim. he evde 2 türlü yemek olurda birini yer birini yemez zaten yedikleride neki 1 çeşit anca. peşindende koşmuyorum bir kaşık daha ye diye yediği kadar geçende görümcemdeydim kızım bu aralar çok yemek seçmeye başladı mesela et severdi bazen tutturuyor yemem diye işte ogünlerden biride o gündü. yemem dedi kayın pederim diyor yok başka bişi varmı diyo kayınvalideme falan yok dedim başka bişi çıkarma yumurtaa kıralım diyorlar sabah yedi dedim. kayın pederimde yanımda tabağa vurdum bak dedim babaannen pişirmiş bu yemeği bu yemek yenecek sen et seviyorsun dedim yemiyorsan kalk masadan onuda yapmıyor neyse babası kucağına aldı canım manım dometesin arkasında iliştirdi eti kızım anlamıyormu sanki et yediğini bana diyo anne bak yiyorum heh şöyle. kayın pederim dedi annesinden çekindi ondan yiyo. dedim mecbur yiyecek öyle şey yok başka bişi vereyim . ben kimseye taviz vermiyorum valla cemrenur şımarmasın diye sonra sanada yapıyorlar.
ya ben de öyle yetiştirmek istiyorum,arkasından koşulmasın,tepemize çıkacak,lokma lokma yemek yedirilmez belirli bir aydan sonra,kardeşimden biliyorum annem 1 yaşından sona eline salatalık turşusu veriyodu,kemirmeye başladı.Önüne örtü koyuyordu annem,o kendi çabasıyla yiyordu.şimdi onun etrafındaki örneklere baktım,hepsi elinde tabakla çocuklarının peşinde koşuyor.offf çok yanlış..