aaaaaaa hiç bilmiyordum muhakkak deneyeceğim. allah razı olsun senden inşallah işe yarar.arkadaşım demir ilacını aç karnına içiyoruz ishal yapıyor sende tok karnına içmeyi dene normale dönüyrsun. bir arkadaşım ishal olduğu için doktora gitmişti doktoru tavsiye etmiş tok karnına içdiye..hatta ben tuvalete çıkamıyordum çoğu zaman tok karnıuma içtiğimiçin şimdi sabah kalkar kalkmaz içiyorum çok iyiyim... ishal olan bayanlar tok karnına içsin.
arkadaşlar bana yardımcı olabilcek biri var mı? 19 hafta 5 günlükken doktor 276 gram demişdi.boyuda 16 cm di.burda 400 gram yazıyo.çok çok üzüldüm.acaba sizce çok mu ufak kızım
aaaaaaa hiç bilmiyordum muhakkak deneyeceğim. allah razı olsun senden inşallah işe yarar.
aman canım amannnnn yok yere üzme sakın kendini. bazen ulrason grları yanıltıcı olabiliyor.doktorlar sadece kilosuna değil bütün ölçülerine falan herşeyine bakıyorlar problem olsaydı söylerdi. diyorum ya benim kızıma doktor doğuma girerken 3 kilo dedi vahhhhhh dedim az doğcak çocuğum geldiki 4 kg 50 gr o yüzden sıkma canını vitaminli vitaminli bol bol bebeğini besle.
haklısın :) yumurtaya süte düşücem artk mecbur :)
canım benim. eğer takarsan kilosuna boyuna boşa üzersin kendini. ben 19+6. haftada 350 gramdı. ayrıca canım benim ben burda kızlara sordum muz kaşar peyniri ve ceviz bebeği inanılmaz büyütüyor demişlerdi. belki doğrudur ben severek yiyorum canım bunları. sen de dene. ve bebeğin küçük de değil. hem küçücük olsa ne olur ki tadından yenmez. pompayla şişmiş gibi mi dursun:))
canım benim. eğer takarsan kilosuna boyuna boşa üzersin kendini. ben 19+6. haftada 350 gramdı. ayrıca canım benim ben burda kızlara sordum muz kaşar peyniri ve ceviz bebeği inanılmaz büyütüyor demişlerdi. belki doğrudur ben severek yiyorum canım bunları. sen de dene. ve bebeğin küçük de değil. hem küçücük olsa ne olur ki tadından yenmez. pompayla şişmiş gibi mi dursun:))
kızlar 90 gündür eşimden ayrı geçiriyorum hamileliğimi Allah kimseye yaşatmasın çok zor. eşiniz yanınızdaysa beraber geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin. o kadar çok özleniyor ki...
allah yardımcın olsun benim eşimde 23 gündür yanımda değil ilk ayrılışımız çok kötü bir duyguymuş allah kimsenin kocasını kötüde olsa başından eksik etmesin... anne baba çocuk hiç birşey bence doldurmuyor boşluğunu. ama çok şükür bu pazar bitiyor hasret...kızlar 90 gündür eşimden ayrı geçiriyorum hamileliğimi Allah kimseye yaşatmasın çok zor. eşiniz yanınızdaysa beraber geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin. o kadar çok özleniyor ki...
kızlar 90 gündür eşimden ayrı geçiriyorum hamileliğimi Allah kimseye yaşatmasın çok zor. eşiniz yanınızdaysa beraber geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin. o kadar çok özleniyor ki...
günaydın kızlar ve tombiş tombiş bebişleri uzun ara oldu görüşemedik ya umarım herkez iyidir.tekrar edemedim sayfaları henüz baktım pek kimse yok ya baharcım sen nasılsın nasıl gidiyor şeker kızın büyümüşmü
HAYIRLI SABAHLAR CUMANIZ MUBAREK OLSUN RABBİM DUALARANIZI MAKBUL VE KABUL ETSİN ALLAH'IN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN .......
allaha şükür iyiyim ya evet çok büyümüş salı günü doktotra gittim 23 cm olmuş tu burada 16 cm gözüküyor annesi babası kısa ama kızımız uzun boylu olucak galiba
senin oğlanlar ne yapıyor sen nasılsın