2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aaaaaaa hiç bilmiyordum muhakkak deneyeceğim. allah razı olsun senden inşallah işe yarar.
arkadaşlar bana yardımcı olabilcek biri var mı? 19 hafta 5 günlükken doktor 276 gram demişdi.boyuda 16 cm di.burda 400 gram yazıyo.çok çok üzüldüm.acaba sizce çok mu ufak kızım

aman canım amannnnn yok yere üzme sakın kendini. bazen ulrason grları yanıltıcı olabiliyor.doktorlar sadece kilosuna değil bütün ölçülerine falan herşeyine bakıyorlar problem olsaydı söylerdi. diyorum ya benim kızıma doktor doğuma girerken 3 kilo dedi vahhhhhh dedim az doğcak çocuğum geldiki 4 kg 50 gr o yüzden sıkma canını vitaminli vitaminli bol bol bebeğini besle.

Son düzenleme:

haklısın :) yumurtaya süte düşücem artk mecbur :)

haklısın :) yumurtaya süte düşücem artk mecbur :)

canım benim. eğer takarsan kilosuna boyuna boşa üzersin kendini. ben 19+6. haftada 350 gramdı. ayrıca canım benim ben burda kızlara sordum muz kaşar peyniri ve ceviz bebeği inanılmaz büyütüyor demişlerdi. belki doğrudur ben severek yiyorum canım bunları. sen de dene. ve bebeğin küçük de değil. hem küçücük olsa ne olur ki tadından yenmez. pompayla şişmiş gibi mi dursun:))

kızlar 90 gündür eşimden ayrı geçiriyorum hamileliğimi Allah kimseye yaşatmasın çok zor. eşiniz yanınızdaysa beraber geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin. o kadar çok özleniyor ki...

arkadaşlar park yataktan bahsetmişsiniz ben de kullanan biri olarak tavsiye ederim toyzs shopdan 125 tl+ 75 tl ye yatak almıştık kızım da rahatlıkla kullandım şimdi de istediği oda takımını aldık onu kaldırdım 2.kızıma inşallah çok pahalı bişey almaya gerek yok bene hiçbir sorun da yaşamadım ama altı yere tyalkın diye yatağın altına battaniye falan koydum alt kata geçince her odaya da taşıdık tekerlekli tavsiye ederim

Yeni doğum yapmış olan bir arkadaşım bana pekmez tavsiye etmişti. Sabahları aç karnına önce pekmez içiyorum. Hergün mutlaka 1 muz yiyorum. Ceviz ve badem ara öğünlerde tüketiyorum. Kaşar peynirine de bu hafta başladım. Allahıma şükür şimdi 4 gün ileride bebişim. Pekmezi de unutmayın kızlar...

canım benim çok teşekkürler :) bunları yicem arttık.ilk hamilelik zorluyo biraz :)

sonsy canım allah kavuştursun.tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu. bebeğin şuan en büyük yoldaşın. kızınla dertleş bol bol :)

kızlar 90 gündür eşimden ayrı geçiriyorum hamileliğimi Allah kimseye yaşatmasın çok zor. eşiniz yanınızdaysa beraber geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin. o kadar çok özleniyor ki...

allah kavuştursun canım. özleyecek bekleyecek sevdiğin bir kocan var ne güzel ne zaman gelecek bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. bende kocadan hiç ayrı kalamam. çokkkk nadir.

allah yardımcın olsun benim eşimde 23 gündür yanımda değil ilk ayrılışımız çok kötü bir duyguymuş allah kimsenin kocasını kötüde olsa başından eksik etmesin... anne baba çocuk hiç birşey bence doldurmuyor boşluğunu. ama çok şükür bu pazar bitiyor hasret...

allah yardımcın olsun benim eşimde 23 gündür yanımda değil ilk ayrılışımız çok kötü bir duyguymuş allah kimsenin kocasını kötüde olsa başından eksik etmesin... anne baba çocuk hiç birşey bence doldurmuyor boşluğunu. ama çok şükür bu pazar bitiyor hasret...

günaydın kızlar ve tombiş tombiş bebişleri uzun ara oldu görüşemedik ya umarım herkez iyidir.tekrar edemedim sayfaları henüz baktım pek kimse yok ya baharcım sen nasılsın nasıl gidiyor şeker kızın büyümüşmü

Günaydınnnnnn cici mi cici hamilelerimm ve onların minik sevimli tatlı sempatik bebişleri :) Hepimize gün aydın mutlu huzurlu olsun inşallah. Güsel hayırlı bir cumamuz olsun.. Bereketli cumalar inşallah

HAYIRLI SABAHLAR CUMANIZ MUBAREK OLSUN RABBİM DUALARANIZI MAKBUL VE KABUL ETSİN ALLAH'IN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN .......

allaha şükür iyiyim ya evet çok büyümüş salı günü doktotra gittim 23 cm olmuş tu burada 16 cm gözüküyor annesi babası kısa ama kızımız uzun boylu olucak galiba

senin oğlanlar ne yapıyor sen nasılsın

Günaydın sevgili mart anneleri.Bebişlerden ne haber hareketleri nasıl?Bizimki hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır yandım ben aisi ve ablası da durmazdı onların yanına bi canavar daha gelecek gibi :)

benimkilerde iyi yeni ayrıntılıya girdim büyümüş zaten artık hareketlenmeler başladı bende varım diyor artık 21 cm olmuş 360 gram kadar diğeri ise hafif hafif kıyaslamalara başladı benimde odam değişecekmi bakıyım ne almışsınız banada varmı e tabi ona son teknoloji odamı ha bana yokmu gibi şeyler yapıyor işte bende iyiyim işte arada orta bulmaya çalışıyorum sadece kramp problemim oluyor arada ama iyiyim çok sağol

Günaydın heyecanla bekleyen anne adayları...

Dün sabah oğlum hareket etmedi demiştim..Öğleye doğru karnımı okşayarak seslendim ilk defa hatta ağzımdan ninni gibi uydurma bi melodi çıktı:

Benim canım bebeğim,
Gel de seni seveyim,
Benim melek bebeğim,
Gel de seni öpeyim ....... diye mırıldandın veeee hareket başladı..

Demek kuzum onunla konuşmamı istiyormuş.

Dün gece kötü rüyalar gördüm aslında dua edip yatmıştım ama kan ter içinde kalmışım.
Normalde hiç görmediğim kötü rüyalar girmeye başladı rüyalarıma hamilelikte oluyor sanırım.

Bir de dün bir banka bireysel emeklilikten gelip tanıtım yaptılar.Sanki bebeğim için para biriktirmemi hatırlatan ayağıma gelen bir konuydu. Aslında bankalara karşı hep tedirginimdir 1 verip 10 alırlar ama bu sefer farklı anlatıldı. 3 yıla kadar her ay düzenli biriktirdiğin parayı istediğin an çekebiliyorsun ve giriş-çıkış kesintisi, yönetim giderleri kesintisi olmuyormuş.Yani ne koyarsan çıkarken onu alıyorsun.. 3 yıldan sonra da paran %25 devlet desteğinle katlanıyor.
PAra biriktirebilen biri değilim ama bu şekilde hesabımdan direk kesilecek ve belki oğlum için para biriktirmiş olacağı diye düşündüm.
en ufak miktardan başlayacağım.
Var mı bireysel emeklilik hesabı olan arkadaşlar. Bu konuda fikir verebilrler mi?

hayırlı cumalar hepimize. Rabbım gönlümüzdekini versin bizim bilemediğimiz hayırlara çıkarsın yolumuzu inşallah. dualarımız kabul olsun. sağlıkla kurtulmayı nasip etsin bize Allahım yavrularımıza da hayırlı uzun ömürler versin. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. sağlıkları sıhhatleri ile bi ömür yanı başımızda olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…