2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yarın doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz .....Allah gönlünüze göre versin ... Sanki yarın 2 prenses bir prensimiz olacak öyle hissettim niye acaba ?

Bende bilmiyom napcass.. Sanırım bunun önüne biras zor geçices..
Bu arada onlardan biri benim ama prens mi prenses mi bana denk gelicek bilemedim :)
Senceeeee :)

anaaa napcaz yaaaa kremde sürüyorum genetik yaa hakkaten bu iş anlaşılan karnıyarığa döncem bu gidişle ((

Bende bilmiyom napcass.. Sanırım bunun önüne biras zor geçices..
Bu arada onlardan biri benim ama prens mi prenses mi bana denk gelicek bilemedim :)
Senceeeee :)

Allah hayırlısını versin tabiide sanırım PRENSES
yarın kaçta randevun drdan gelince haber ver olurmu?

Yarın 9.30 da randevum canım.. Sağlıklı olsunda inş artık benim için cinsiyet farketmiyoda pofuduk kocam birascık erkek yanlısı :)
Yarın inşallah girer yazarım canım.. Dua et bizee :)

Allah hayırlısını versin tabiide sanırım PRENSES
yarın kaçta randevun drdan gelince haber ver olurmu?

kusura bakma cevabım biraz geç oldu sabah net gittiği için yazıları okuyamadım

bende çalışıyodum hamile olduğumu öğrenince işi bıraktım zaten izindeydim bi daha geri dönmedim işe

zaten yeni yeni biraz düzeldim anca bişeyler yapmaya başladım bende
canını sıkma temizlik yapılır acelede etme
yavaş yavaş yapkendini yorma bende dinlenerek yapıyorum işlerimi

selamlar guzel hanimlar ve tatli bebisleri, gecmisi biraz okumaya calistim, pek huzunlu anne adaylarimiz var, cok ama cok iyi anliyorum sizi, ama tecrubeli bir anne olarak sunu soyliim inanin hersey degisebiliyor hamilelikte, ozellikte bu erken donemde cikan degerler cok yaniltici olabiliyor, bizim doktorlar pek bir merakli herseyi kurcaliyor hemen sonuca varmaya calisiyorlar, cok yanlis, yurtdisinda 20. haftaya kadar hicbir sekilde anomali degerlendirmesi yapilmiyor ve cok da dogru, yine kendi tecrubemden ornek veriim, benim 20.hafta ultraonumda kizimin beyninde bir anormallik gordugunu soylemisti doktor, baska bi doktora daha gosterdi, sonra bu cocuk buyudukce duzelir daha erken diyip biraktilar oluruna, dusunebiliyormusunuz, turkiyede olsa kimbilir ne testler ne teshisler konulurdu, ama cok sukur kizim gayet saglikli dogdu, cin gibi masallah:)) sirtinda su gorduklerini soylemisler mesela bir arkadasa o da zamanla yok olabilir, daha bebegin gelisimi tamamlanmadi ki, sonra bir arkadasa da uclu test amniyosentez filan demisler, bu ikili uclu testler yuzunden sonlandirilan ne kadar saglikli gebelik var biliyormusunuz? bunun istatistigini yapmislar, cocugu aldiktan sonra gormusler ki sapasaglam! o nedenle yurtdisinda artik bu testler neredeyse hic yapilmiyor, ben iki kizima da bu bebegime de hicbirini yaptirmadim, ayrintili ultrasonda hepsi goruluyor zaten, ayrica o bile yanlis gorulebiliyor, KK'da bir anne vardi, ense kalinligi cok yuksek cikmis, ikili uclu testler cok riskli gorunmus, sonra ilerleyen haftalarda kalpte delik bulmuslar aman demisler bu da down sendromunun bir belirtisi, kadincagiza 9 ay haram olmus, sonra ne olmus simdi kizi 2.5 yasinda ve turp gibi, cok uzattim ama gercekten kimsenin uzulmesini istemiyorum, inanin uzuntu ve beslenme bozuklugu etkiliyo bebisleri, insallah bebislerimiz saglikli, Allah'tan umidimizi kesmeyelim, dualarimizi eksik etmeyelim, Rabbim sen evlatlarimiza saglik ver, hayirli yazilar yaz, amin.

neden sezeryan olmak zorundasın canım ?
bende sezeryan dışında doğum yapamıyorum ama benim sebebim pıhtılaşma olduğu için.

bendede kan pıhtılaşması ver homozigotum
sezeryan sebebim kan pıhtılaşması değil
10 ay önce mide ameliyatı oldum
doktorada ameliyat olduğumu söyleyince
normal doğum yapamazsın doğumda midene bastırılcak çok fazla baskıya zorlamaya maruz kalıcaksın
miden dayanmaz bu kadar eziyete gerek yok dedi
fakat ben yinede mide ameliyatı olduğum doktorada danışıcam bakalım o ne diyo
normal doğum yapmayı çok istiyorum gerçi hayırlısı benim ve bebeğim için hangisi hayırlıysa o olur inşallah

cilek7879

doğum terihi öyle deniyo ama bakalım o tarihte doğurabilicemmi
gerçi bu bebeğimde erken gelmeye karar vermezse
büyük ihtiömallede sezeryan olacağım için
bu tarihi tutturabilirim

geçmiş olsun doğum konusunda Rabbim hayırlısını versin inş sağlıkla bebişini kucağına alırsın .... pıhtılaşma için hangi iğneyi kullanıyorsun? ilk bebeğindede kullandınmı?

Hamileikte herkes bişeylerden tiksiniyor sanırım.. Ben parfüme katlanamıyorum mesela.. ilk 10 hafta hiç bişeye tahammülüm yoktu gerçi :) Yooo gayet iyi gidiyosun bence :)

salonun kokusundanda tiksinilirmiymiş kendime şaşıyorum
sabahları güne kusarak başlıyorum
kusmak derken ağzımdan su ve tükürükten başka bişey çıkmıyo
öğürüp öğürüp midemi mahvediyorum hatta bi kaç kere kan geldi ağzımdan
mide ameliyatı olduğum için mide içeriğim asla d8ışarı çıkamıyo
yani boş öğürme beni hiç rahatlatmıyo

şu an bile midem çok kötü 3 aydan sonra geçer diyolardı ama geçmedi sadece biraz şiddeti azaldı

inşallah cnm. çevremdeki insanların yüzde seksini kız, yüzde yirmisi erkek diyor. bakalım bebişimiz kendini belli edicekmi.Akşamdan çikolata stoklarını kontrol ettim.yarın sabah hemen yemeye başlıcam gibi görünüyor. Saat dokuzda randevum :)
yarın doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz .....Allah gönlünüze göre versin ... Sanki yarın 2 prenses bir prensimiz olacak öyle hissettim niye acaba ?

al benden de o kadar arkadaşım. 3 aydan sonra geçer derlerdi hala geçtiği yok. artık bazı insanlar inanmamaya başladı bana. naz yapıyorsun diyorlar. nasıl sinir oluyorum. kaynanam da aynı şeyi dedi geçen akşam telefonda. "şimdiye kadar geçmesi lazımdı ama. naz mı yapıyorsun acaba?" yaa böğürmenin neresi nazdır Allah aşkına

tatlim ben iki kizimada hamileyken tatlinin dibine vuruyodum resmen, tabi herkes farklidir, ama suan 15 haftadir tadina bile bakmadim, bakalim artik benimde haftaya belli olcak ins..

bugun kontrolum vardi.. fakatttt istedigim gibi olmadi.. sinir stres uzuntu birbirine karisinca eve geldim agladim... ben aglarken kizimda agladi onu oyle gorunce icim parcalandi..

neyse ki 4lu tarama yapildida en azindan o bari aradan cikti.. pazartesi Allah izin verirse kanlarimin sonucunu aldiktan sonra direk Veni Vidi hastanesine gidecegiz..

millet nerdesiniz ya bi dışarı çıktım geldim sayfa hiç ilerlememiş uyudunuz mu???

Çok iyi anlıyorum benim ilk üç ayım çok zorlu geçmişti.. Gerçekten RABBİM Yardım etsin inşallah. Çok zor benim arkadaşım doğuma bile kusarak girmişti.. Bazı bünyelerde geçmiyor işte malesef ki.. Kendine dikkat et.. İnşallah sağlıkla gönlüne göre verir RABBİM..

tatlim ben iki kizimada hamileyken tatlinin dibine vuruyodum resmen, tabi herkes farklidir, ama suan 15 haftadir tadina bile bakmadim, bakalim artik benimde haftaya belli olcak ins..

hadi hayırlısı cnm benim. bende ille günde bir tane abur cubur yiyorum. :)

internetten nefret ettim kızlar ben çıkıyorum o kadar yavaşladıki sevgili kocacığım dosya indiriyormuş diğer odadan ben sayfa yenilemek için 15 dk bekliyorum sinirlenmeden çıkıyorum

öpüldünüz bebişlerinizle geçireceğiniz tatlı rüyalar diliyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…