2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kizlar.nasilsiniz.:KK3:ben iyiyim cok sukur sorunumuzuda hallettik cok sukur.kaynanam kusmeden.cok sevindim.tek sorunum kizimin kabiz olmasi.poposunda catlak var.:KK50::KK50:neise.
rose canim tebrik ederim.masallah prensesine.cok sevindim.:KK16::KK16:surmeli cok guzel isimler masallah.bizde erkek olursa ömer koyucaz insallah.kismet:KK16:

sorununu atlatmana çok sevindim canım..tam olarak ne olduğunu bilemiyorum haftasounu giremedim ama kızına da geçmiş olsun :KK16:

kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyor:KK43: umarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.

bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.

iyi akşamlar herkese...

mekanı nur olsun inş :KK50:

kızlarrrr iyi akşamlar
ben yazılarınızı takip edebiliyorum fakat işten dolayı yazmaya fırsatım olmuyor
oyüzden biraz sessiz seyirci gibiyim genelde:):) neyse bugün bizim doktor kontrolü vardı
tarama testimizi olduk ense kalınlığımız normal sağlığımız gayet iyi ultrasonda hertarafını gördük
biran öyle bişi oldu ki benim afacan iki bacağııda havaya kaldırdı ve pipisini gördük:):) gül gül öldük:)
aslında hamile kaldığım andan itibaren hep içimde bir kız var diyordum:):) okadar alıştırmışım ki kendimi kız olacağına pipiyi görünce ben şoook
tabi eşim havalarda:KK70: öğrendiğinden beri o azını hiç kapatamadı:) neyse bizden bukadar şehzademiz geliyor yani....heyecanlıyızzzzz

maşAllah nysan:nazar: hayırla gelsin inş:emir_bebek:

iyigeceler kızlar yeni fırsat buldum anca gelebildim..bugün 3 lü testte girdim..3 gün sonra sonucları alıcam inşallah allahım yardımcım olur sorunsuz atlatırım..bugün bir akrabamızın bebeği doğdu ziyarete gittik..orda bana hareketleri hisediyormuusn?diye sordular bende hayır ama cok ara ara seğiriyor dedim..aaaa dediler benim net hissetmem lazımmış artık bebeğin nerde olduğunu anlamam lazımmışş:KK4:bir morelimi bozdularr:KK43:fazla oturamadım zaten..neysee yavruma gelelimm bebeğim uyodu ultrasonda 2 kez üstüste sıçradı yavrum yaa üzüldümm:KK5: ölçümler filan yaptı normal dedi hepsine şükür:nazar:ama 17+4 olması gerekirken 16+2 çıkıyor:26: buda beni üzüyorr allahım yavrum haftasına ulaşsın sağlıklı sıhhATLİ OLSUN İNŞALLAHHHH iyi geceler kızlar öpüldünüzzz

başkalarının ne dediği umrunda olmasın bence herşeyi takarsak kafaya bebekler şekil şekil doğar herkes bişiler diyor..her hamilelik farklı ne yazık ki konuşsun dursunlar

tatlım sen çözmüşün bu işleri heee :) Maşallah

gözünaydın tuba:))) benim bildiğim kadarıyla 2lide ense ölçümü+ kan testi ; 3 lüde diğer kan testlerine ek afp'ye , 4 lü testte diğer kan testlerine ek olarak DIA ya bakılıyor senin dr neye gerek gördüyse o testleri yaptırmalısın

Tatlım mutluluğununuz daim olsun. RABBİM nice hayırlı mutlu sağlıklı uzun yıllar nasip etsin size :)
Bende 20 gün sonra taşınıcam nasıl halledicem bilmiyorum düşünüyorum yani böyle kukuman kuşu gibi :) Birde tekim tam olacak yorgunluk artık pofuduk kocama yüklenirim ne yapayım :)

nasılsınız güzel anneler. ben iyiyim çok şükürr. dün evlilik yıl dönümümüzdü bi yıl olduk evleneli:))) bana harika bi demet çiçek göndermiş okuluma. hiç beklemiyordum çok şaşırdım. diyordum ben de kendime niye benim programımı inceliyor diyeee:))) sınıfa daldı çocuk çiçekle. acayip komik oldu.

porselen bebek. ben de arada hissediyorum bebeğimi ama doktorlar 20. haftaya dek bebeğin sana usul usul dokunur diyorlar. isterse içinde çırpınsın yine de hissedemezsin diyor. kas olgunluğu ile ilgili hissetmek bebeği. o yüzden sıkma canını. bana da karnın minicik ne güzel fındık gibi diyorlar:)) bazen üzülüp kocama soruyorum o da bol giyiyorsun ya askım göremez onlar baksana kocaman göbüşün diyoo:))) sözün özü takmamak gerek etraftaki hiç kimseyi. bu arada belki benim hissettiğim de bebek değildir bile. sadece göbek çukurunun 10 cm kadar aşağısında sol tarafımda sertlik ve şişlik oluyo o da uyanınca farkediliyor. aldırma yani ilk bebek ne de olsa nasıl anlayalım kiii

anneannesi ölen arkadaşım. özür dilerim nick ismini hatırlamıyorum ama çok üzüldüm. başın sağolsun.

evime doğal gaz petekleri ve kombi takılack kızlar şimdiden dert ediyorum nasıl hakkından geleceğim diye. yardımcı alacağım eve. kayınvalidem de gelir. yaparlar artık ikisi. ben sadece etraflarında dönerim:)))) çok yorulacağım:)))) saka bi yana gerçekten yorulurum en çok etrafta dönen yorulurmuş çünkü. neyse kıslar yaaaa öpüyom koskoccamaaaann hepinisi

Ayyy bakalım benim doktorum ne diyecek :) Özledik doktoruda bebişide :) İyi şeyler söylesinde ne isterse istesin hehehehe :)

İnşallah iyi şleyler söylicek merak etme :))) 1 ay önce gitmiştin heralde şimdi görünce şaşırcaksın büyümüş daha da hareketlenmiş:nazar::nazar: çikolata ye gitmeden unutma bol da su iç

Tatlım mutluluğununuz daim olsun. RABBİM nice hayırlı mutlu sağlıklı uzun yıllar nasip etsin size :)
Bende 20 gün sonra taşınıcam nasıl halledicem bilmiyorum düşünüyorum yani böyle kukuman kuşu gibi :) Birde tekim tam olacak yorgunluk artık pofuduk kocama yüklenirim ne yapayım :)

canım allah kolaylık versin yaa. senin daha zor işin valla. evden eve taşımacılıkla anlaşırsınız canım olmazsa. adamlar güzel taşıyorlar paketliyorlar falan. sen de hiç yorulmazsın böylece. dikkat et sende kendine canım bitirmeye yakın dört ayı bi de iş alırız valla etmezsek:)

nasılsınız güzel anneler. ben iyiyim çok şükürr. dün evlilik yıl dönümümüzdü bi yıl olduk evleneli:))) bana harika bi demet çiçek göndermiş okuluma. hiç beklemiyordum çok şaşırdım. diyordum ben de kendime niye benim programımı inceliyor diyeee:))) sınıfa daldı çocuk çiçekle. acayip komik oldu.

porselen bebek. ben de arada hissediyorum bebeğimi ama doktorlar 20. haftaya dek bebeğin sana usul usul dokunur diyorlar. isterse içinde çırpınsın yine de hissedemezsin diyor. kas olgunluğu ile ilgili hissetmek bebeği. o yüzden sıkma canını. bana da karnın minicik ne güzel fındık gibi diyorlar:)) bazen üzülüp kocama soruyorum o da bol giyiyorsun ya askım göremez onlar baksana kocaman göbüşün diyoo:))) sözün özü takmamak gerek etraftaki hiç kimseyi. bu arada belki benim hissettiğim de bebek değildir bile. sadece göbek çukurunun 10 cm kadar aşağısında sol tarafımda sertlik ve şişlik oluyo o da uyanınca farkediliyor. aldırma yani ilk bebek ne de olsa nasıl anlayalım kiii

anneannesi ölen arkadaşım. özür dilerim nick ismini hatırlamıyorum ama çok üzüldüm. başın sağolsun.

evime doğal gaz petekleri ve kombi takılack kızlar şimdiden dert ediyorum nasıl hakkından geleceğim diye. yardımcı alacağım eve. kayınvalidem de gelir. yaparlar artık ikisi. ben sadece etraflarında dönerim:)))) çok yorulacağım:)))) saka bi yana gerçekten yorulurum en çok etrafta dönen yorulurmuş çünkü. neyse kıslar yaaaa öpüyom koskoccamaaaann hepinisi

seneye ailenize katılacak yeni bir bireyle mutluluğunuz artarak bir ömür boyu devam etsin inş...

aaa taşınma vaktin yaklaşmış :KK43:((Bu kargo şirketleri her ne kadar toplayıp yerleştiriyoruz desede tam layıkıyla bu işi yapanı görmedim sen genede yanına birilerini bul tatlım ayakta fazla kalmamaya dikkat et bırak yerleşmede zamanla olur artık

herkese selamlar günaydınlar. bol neşeli sağlıklı günlerrr.

ben bugun biraz takıntılıyım. dun geceden beri sol tarafta gobegımın altında boyle tam kasıkta degil yani agrim var.
bi de göbegim inmiş gbi göğüslerim de küçüldü sanki. uyuzlandım ben ya....
kontrolum 2 hafta sonra benim ama bu hafta gideyim bari

ben bugun biraz takıntılıyım. dun geceden beri sol tarafta gobegımın altında boyle tam kasıkta degil yani agrim var.

bende aynı şekildeyim ya sabahtane beri burdayım ama sadece okuyorum yazmak bile istemiyo canım. karnım ağrıyo kasığımda ağrıyo üşüttük mü aceba :18:

gögüslerim benim neden ısrarla büyüyor anlamadım daha ne kadar büyücek göbeğime değcek artık. ayrıca rengi koyulaşmaya başladı emzik görüntüsünü alıyo sanki :KK23:

doktora gidince de bir şey olmuyor ya ben artık fazla takılmıyorum :emir_bebek:

Güzel Anne Adayları herkese merhabaaaaa,
Dün doktorum nöbetçiydi ve biz de gittik cinsiyet için. İlk ikili test yaptırdığım zaman erkeğe benziyor demişti. dün gittiğimizdede bebeğim baya bi büyümüştü. Kurban olurum ben ona. Yüksek ihtimalle kız dedi. Evirdi çevirdi iyice baktı inceledi ve kız dedi. Bacakları da açıktı yani. saklamıyordu. Ama bende soru işaretleri var acaba yanılma payı varmıdır diye. Bebeğime ciciler almak istiyorum artıkkk. Allah ta biliyor ya tabiki önce sağlıklı sonra da kız olmasını çok istiyorum.

bende aynı şekildeyim ya sabahtane beri burdayım ama sadece okuyorum yazmak bile istemiyo canım. karnım ağrıyo kasığımda ağrıyo üşüttük mü aceba :18:

gögüslerim benim neden ısrarla büyüyor anlamadım daha ne kadar büyücek göbeğime değcek artık. ayrıca rengi koyulaşmaya başladı emzik görüntüsünü alıyo sanki :KK23:

doktora gidince de bir şey olmuyor ya ben artık fazla takılmıyorum :emir_bebek:

bilmiyorum ki canım ya üşütmüş de olabilirim. dogru diosun doktora gidince de bi sey olmuyo ama ben bi idrar testi yaptırayım hem de belki cinsiyet öğrenirim

İnşallah canım yaaa,, evet 20 gün oldu gitmeyeli :) Merka ediyorum en çok da sağlığını :) Geçen defa yarım bardak limonata içtim gittim bebişi ölçüm için durduramadı doktorum :)Maşallah

İnşallah iyi şleyler söylicek merak etme :))) 1 ay önce gitmiştin heralde şimdi görünce şaşırcaksın büyümüş daha da hareketlenmiş:nazar::nazar: çikolata ye gitmeden unutma bol da su iç

Merhaba,
Ben de önce ihale, sonra ihale sonrasi rehavet derken sizi ihmal ettim. Bir yandan da aralık ayı başı için Roma planı yapıyoruz. Ucak biletlerini daha hamile kalmadan almıştık. 7 Aylıkken 4 gün roma ve floransayı gezeceğiz, onların organizasyonunu yapıyorum :)

Pzt günü üçlü teste gideceğim. Test kısmını pek önemsemiyorum da bebeği göreceğim için şimdiden heyecanlıyım. Bakalım bizim kız hala kız mı :) Erkeğe döner seninki diyen çok...
Artık gören anlıyor hamile olduğumu, ya da en azından şüpheleniyor. Yakınsa ya da patavatsızsa bana soruyor, eğer sadece kilo çıkarsa diye korkuyorsa tanıdıklara :)

Aksamları olan ayak ağrılarım dışında bir şikayetim kalmadı neyse ki...

Ay evet biras zor olucak sanırsam.. Taşıma şirketi gelicek yoksa başka türlüsü zor gerçekten.. :) Evet elimizden geldiği kadar dikkat etmek lazım..

canım allah kolaylık versin yaa. senin daha zor işin valla. evden eve taşımacılıkla anlaşırsınız canım olmazsa. adamlar güzel taşıyorlar paketliyorlar falan. sen de hiç yorulmazsın böylece. dikkat et sende kendine canım bitirmeye yakın dört ayı bi de iş alırız valla etmezsek:)

Güzel Anne Adayları herkese merhabaaaaa,
Dün doktorum nöbetçiydi ve biz de gittik cinsiyet için. İlk ikili test yaptırdığım zaman erkeğe benziyor demişti. dün gittiğimizdede bebeğim baya bi büyümüştü. Kurban olurum ben ona. Yüksek ihtimalle kız dedi. Evirdi çevirdi iyice baktı inceledi ve kız dedi. Bacakları da açıktı yani. saklamıyordu. Ama bende soru işaretleri var acaba yanılma payı varmıdır diye. Bebeğime ciciler almak istiyorum artıkkk. Allah ta biliyor ya tabiki önce sağlıklı sonra da kız olmasını çok istiyorum.

Canım haftan daha küçükmüş yanılma payı olabilir.. Sen bence 16 haftayı geçir öyle kıyafet almaya başla.. :KK39:

Evet tatlım yaa yaklaştı :KK43: Biras zor olucak ama halledices inşallah. Yok arkadaşlarım sağolsun gelirler zaten.. Acelem de yok yavaş yavaş yapcam inşallah. Hediye durumunu da merak etme son andada olsa adresimi netleştiricem ben :)

aaa taşınma vaktin yaklaşmış :KK43:((Bu kargo şirketleri her ne kadar toplayıp yerleştiriyoruz desede tam layıkıyla bu işi yapanı görmedim sen genede yanına birilerini bul tatlım ayakta fazla kalmamaya dikkat et bırak yerleşmede zamanla olur artık

Canım endişelenme sakın, bence üşütmüş olabilirsin kasık ağrıların çok şiddetli mi ?
Göğüsler benimde bazen duruyor iniyor sonra tekrar hassaslaşıyor.. Mesela koyulaşma falan yok bende.. Ama gönlün rahat edicekse git tabi doktora

Evet tatlım yaa yaklaştı :KK43: Biras zor olucak ama halledices inşallah. Yok arkadaşlarım sağolsun gelirler zaten.. Acelem de yok yavaş yavaş yapcam inşallah. Hediye durumunu da merak etme son andada olsa adresimi netleştiricem ben :)

hahaha alem kız :))) onu hiç merak etmedim zaten işyerinde taşınmıyordur heralde :p

X