- 16 Haziran 2008
- 5.174
- 2
selam kizlar.nasilsiniz.ben iyiyim cok sukur sorunumuzuda hallettik cok sukur.kaynanam kusmeden.cok sevindim.tek sorunum kizimin kabiz olmasi.poposunda catlak var.neise.
rose canim tebrik ederim.masallah prensesine.cok sevindim.surmeli cok guzel isimler masallah.bizde erkek olursa ömer koyucaz insallah.kismet
sorununu atlatmana çok sevindim canım..tam olarak ne olduğunu bilemiyorum haftasounu giremedim ama kızına da geçmiş olsun
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyor umarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
mekanı nur olsun inş
kızlarrrr iyi akşamlar
ben yazılarınızı takip edebiliyorum fakat işten dolayı yazmaya fırsatım olmuyor
oyüzden biraz sessiz seyirci gibiyim genelde:):) neyse bugün bizim doktor kontrolü vardı
tarama testimizi olduk ense kalınlığımız normal sağlığımız gayet iyi ultrasonda hertarafını gördük
biran öyle bişi oldu ki benim afacan iki bacağııda havaya kaldırdı ve pipisini gördük:):) gül gül öldük:)
aslında hamile kaldığım andan itibaren hep içimde bir kız var diyordum:):) okadar alıştırmışım ki kendimi kız olacağına pipiyi görünce ben şoook
tabi eşim havalarda öğrendiğinden beri o azını hiç kapatamadı:) neyse bizden bukadar şehzademiz geliyor yani....heyecanlıyızzzzz
maşAllah nysan hayırla gelsin inş
iyigeceler kızlar yeni fırsat buldum anca gelebildim..bugün 3 lü testte girdim..3 gün sonra sonucları alıcam inşallah allahım yardımcım olur sorunsuz atlatırım..bugün bir akrabamızın bebeği doğdu ziyarete gittik..orda bana hareketleri hisediyormuusn?diye sordular bende hayır ama cok ara ara seğiriyor dedim..aaaa dediler benim net hissetmem lazımmış artık bebeğin nerde olduğunu anlamam lazımmışşbir morelimi bozdularrfazla oturamadım zaten..neysee yavruma gelelimm bebeğim uyodu ultrasonda 2 kez üstüste sıçradı yavrum yaa üzüldümm ölçümler filan yaptı normal dedi hepsine şükürama 17+4 olması gerekirken 16+2 çıkıyor:26: buda beni üzüyorr allahım yavrum haftasına ulaşsın sağlıklı sıhhATLİ OLSUN İNŞALLAHHHH iyi geceler kızlar öpüldünüzzz
başkalarının ne dediği umrunda olmasın bence herşeyi takarsak kafaya bebekler şekil şekil doğar herkes bişiler diyor..her hamilelik farklı ne yazık ki konuşsun dursunlar