2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

çok saol canım bende bişey olucak diye çok korktum ama şükürler olsun çok uzun sürmedi

Kızlar ben yarın drye gidecektim ya.dayanamadım bugune aldım randevuyu.1 saat sonra gidicem.bakalım bebişim ne durumda başı aşağıdan yukarıya dönmüştür inş.bide 3lü test yerine sadece afp ye bakarız dedi.yetermiki acep.duanıza çok ihtiyacım var inş bebişim yukarı çıkmıştır.iyidir.çok tuhafım hem çok heyecan hemde çok korku var.kalpten gitmesem bari

İyi canım senden ? bende dünün yorgunluğunu taşıyorum hala.. Yalnız iyi uyumuş ve dinlenmişsin MAŞALLAH.. inş hep öyle gider ve darısıda bizlere inş :)

şükür yok bir yaramazlık evet sen dün öğleden sonra yoktun (( evet yaaa bende nasıl bu kadar saat uyuduğuma hayret ettim bayağı dinlendim inşşş hepinizin başına arkadaşlar :)))

Canım hayırlısıyla git gel bizede güsel haberler getir inşallah :) Dualarımız senin ve bebişinle.. RABBİM yardımcınız olsun, gönlüne göre olsun. 3 lü testte çoğu doktor sadece ona bakıyor zaten en önemliside o test cnm merak etme :)

hayırlı haberlerle gelirsin canım inşaallah

Evet valla dün zor gün geçirdim:) evet çok süper olmuş inş bende istiyorum kesintisiz uyumakkkkkkkkk :) he birde cmrt gelsin istiyorum hemennnn çok merakdayım :)

şükür yok bir yaramazlık evet sen dün öğleden sonra yoktun (( evet yaaa bende nasıl bu kadar saat uyuduğuma hayret ettim bayağı dinlendim inşşş hepinizin başına arkadaşlar :)))

Allahın izniyle herşey yolunda kasma kendini dualarımız seninle canımm 3 lü testte zaten afp ye bakılıyor benim bildiğim kadarıyla

merak etme burdayızzz, ben işi bırakma arefesindeyim ya azaldı işlerim diğer müdüre yıktım her şeyi yavaş yavaş. vaktim bol olacak artık ikisine de yetecem ben

benimde kafam bozuluyor bazen çıkıp gideyim işten evde oturayım dinleneyim diyorum cesaret edemiyorum...bir gün esicekler bana tası tarağı toplucam hadi eyvallah dicem eve gidicem....son güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

kızlar dr dün kan ilacı verdi.çok kötü oldum ya midemi bulandırdı sizde de oluyormu.kendimi kötü hissetmeye başladım

burayı bırakırmıyız ya hıc ebah yok rose yok orda burası ılk gozagrısı ewt ama sadece dedıgım gıbı orda soruna cok cabuk yanıt alıosun ama burdada keımıklesmıs bı kıtle var ..arkadaslarım var benım burda ebah ,twetty,tsemavi,kıvırcık,akılcı,rose,sekercık,ozpolat,hanyy daha varda var onlar benı cevapsız bırakmıyo ztn

Bende günde en az 10 kes içimden geçiriyorum, sonra aklım dayan diyor :) Geçse bir an öncede rahatlasak, yada ekimde çıkıcak denen şu kanun çıksada bir faydası olsa :)

kızlar dr dün kan ilacı verdi.çok kötü oldum ya midemi bulandırdı sizde de oluyormu.kendimi kötü hissetmeye başladım

Eğer ferrum fort ise bendede aynı şeyi yaptı sende aç karna alma sabahları kahvaltı arasında al ozaman öyle bir etki yapmıyor

cnm bana da hap verilmişti ama ben içemediğim için.sulu şişe şeklinde olanlardan kullanıyorum.ferflexfol diye.tadı kötü ama hap kadar değil.içebiliyorum enazında.sende öyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…