2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
O kızlarrrr face mi takılıyorsunuz artık. Haftasonu bende katıldım ama sarmadı beni orası.. Burası daha yalın daha sakin daha hoş bence.. Oraya yetişilmiyor bir süre sonra.. :)

O kızlarrrr face mi takılıyorsunuz artık. Haftasonu bende katıldım ama sarmadı beni orası.. Burası daha yalın daha sakin daha hoş bence.. Oraya yetişilmiyor bir süre sonra.. :)

yetişemiyorum şuan canım:KK55::KK9: ama baya kişi varmış bende diyorum niye burda bazen kimsecikler olmuyor:))

selam canlaarrr:KK16:
inşallah iyisinizdir..
çok özlüyorum sizi yha:KK5:
köyde net olmadığı için giremiyorum buraya..:KK31:
ama ALLAH ımın izniyle yakında evime kavuşunca böyle bir problemim kalmayacak:21:
bu arada sınıfım kapandı norm fazlası oldum:KK30::26:şaşkınım..
ne olacaak bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı olsun....
en kısa sürede evime,sizlere kavuşamak dielğiyle:KK16:
RABBİME emanetsiniz.......

Herşeyin hayırlısı olsun canım.. Biz buralardayıs bekliyorus seni :)

selam canlaarrr:KK16:
inşallah iyisinizdir..
çok özlüyorum sizi yha:KK5:
köyde net olmadığı için giremiyorum buraya..:KK31:
ama ALLAH ımın izniyle yakında evime kavuşunca böyle bir problemim kalmayacak:21:
bu arada sınıfım kapandı norm fazlası oldum:KK30::26:şaşkınım..
ne olacaak bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı olsun....
en kısa sürede evime,sizlere kavuşamak dielğiyle:KK16:
RABBİME emanetsiniz.......

Ohooo hepsi facede takılıyor yaa :) Ne anlamı kaldı kk nın şimcik :) şişttt dönün yuvaya kıslar hehehe :)

facede arama yerine 2013 mart anneleri yaz çıkıyor ordan gruba katıl de onaylanınca dahil olmuş oluyorsun :) ama burdan daha seri ilerliyo :)) başını döndürebilir:)

yok ya ben de burayı bırakmam. ilk göz agrısı ne de olsa.. orda hızlı sohb et oluyoır ama burada daha detaylı ve kalıcı oluyor. sen üzülme şekerim şekercikk ben burdayımmm

Aynen öyle canım buranın yeri ayrı yaa :) biz kalalım burda,, onlarda bi kaç günü bulmas facede pasifleşirler nasılsa :) yetişemicekler bi süre sonra hıza :)

yok ya ben de burayı bırakmam. ilk göz agrısı ne de olsa.. orda hızlı sohb et oluyoır ama burada daha detaylı ve kalıcı oluyor. sen üzülme şekerim şekercikk ben burdayımmm

tweety buralarda ama sesi çıkmadı daha hu huuuu gunaydıın sana ve senın aracılıgınla herkese ya da tunaydınnnnn

iyi ama benim face yok...:KK50:
ne yapıcam burada kendi kendime mi konuşucam....:KK35:
kızlaaaarrr geri dönüüüüünnn :KK43::KK43:

İyi canım senden ? bende dünün yorgunluğunu taşıyorum hala.. Yalnız iyi uyumuş ve dinlenmişsin MAŞALLAH.. inş hep öyle gider ve darısıda bizlere inş :)

hoşbulduk şekerim naber? bu saate kadar bir trafik cezasıyla debelendim 1 diye gittim 2 ceza çıktı neyseki şükür sonunda ödeyebildim :))))

canım özür dilerim ani kalkmam gerekiyodu o yüzden geç cevap yazıyorum. bunu ilk eşim hissetti bak sol tarafın daha sert diye sağ tarafıma bastırdıkça içine giriyordu ama sol taraf hem şiş hem de çok sertti. sonra dinlemeye başladım evet o bölgelerde sabun kayması ve balon patlaması gibi şeyler oluyo:))))ben de hissettim sanırım hele tatlı yediğimde deliye dönüyoooo. cinsiyet kız dedi dokt. ama bu defa daha belli olur

bebişler tatlıyı çikolatayı çok seviyolar canım o sertlik bebek toplanıyo bi tarafına o yüzden oluyo benim oğluşumda hep sol tarafıma toplanıyo teyzesi

iyi ama benim face yok...:KK50:
ne yapıcam burada kendi kendime mi konuşucam....:KK35:
kızlaaaarrr geri dönüüüüünnn :KK43::KK43:
merak etme burdayızzz, ben işi bırakma arefesindeyim ya azaldı işlerim diğer müdüre yıktım her şeyi yavaş yavaş. vaktim bol olacak artık ikisine de yetecem ben:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X