:)))evet durmadan bildirim geliyorbende katıldım durmadan bildirimle geliyor :)
sende iyi ettin de sen hangisisin :) yakında buraya ugrayan kalmayacak orası da ck hızlı
ben özlem ferhat polatım tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))evet durmadan bildirim geliyorbende katıldım durmadan bildirimle geliyor :)
sende iyi ettin de sen hangisisin :) yakında buraya ugrayan kalmayacak orası da ck hızlı
O kızlarrrr face mi takılıyorsunuz artık. Haftasonu bende katıldım ama sarmadı beni orası.. Burası daha yalın daha sakin daha hoş bence.. Oraya yetişilmiyor bir süre sonra.. :)
selam canlaarrr
inşallah iyisinizdir..
çok özlüyorum sizi yha
köyde net olmadığı için giremiyorum buraya..
ama ALLAH ımın izniyle yakında evime kavuşunca böyle bir problemim kalmayacak
bu arada sınıfım kapandı norm fazlası oldum:26:şaşkınım..
ne olacaak bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı olsun....
en kısa sürede evime,sizlere kavuşamak dielğiyle
RABBİME emanetsiniz.......
face teki gruba nasıl katılıyoruz
facede arama yerine 2013 mart anneleri yaz çıkıyor ordan gruba katıl de onaylanınca dahil olmuş oluyorsun :) ama burdan daha seri ilerliyo :)) başını döndürebilir:)
yok ya ben de burayı bırakmam. ilk göz agrısı ne de olsa.. orda hızlı sohb et oluyoır ama burada daha detaylı ve kalıcı oluyor. sen üzülme şekerim şekercikk ben burdayımmm
iyi ama benim face yok...
ne yapıcam burada kendi kendime mi konuşucam....
kızlaaaarrr geri dönüüüüünnn
ohooo hepsi facede takılıyor yaa :) ne anlamı kaldı kk nın şimcik :) şişttt dönün yuvaya kıslar hehehe :)
Bende seni soruyodum kızlaraa :) hoş geldinnnnn
hoşbulduk şekerim naber? bu saate kadar bir trafik cezasıyla debelendim 1 diye gittim 2 ceza çıktı neyseki şükür sonunda ödeyebildim :))))
canım özür dilerim ani kalkmam gerekiyodu o yüzden geç cevap yazıyorum. bunu ilk eşim hissetti bak sol tarafın daha sert diye sağ tarafıma bastırdıkça içine giriyordu ama sol taraf hem şiş hem de çok sertti. sonra dinlemeye başladım evet o bölgelerde sabun kayması ve balon patlaması gibi şeyler oluyo:))))ben de hissettim sanırım hele tatlı yediğimde deliye dönüyoooo. cinsiyet kız dedi dokt. ama bu defa daha belli olur
Merak etme burdayıs :) burayıda bırakmaya niyetim yok hehehe :)
merak etme burdayızzz, ben işi bırakma arefesindeyim ya azaldı işlerim diğer müdüre yıktım her şeyi yavaş yavaş. vaktim bol olacak artık ikisine de yetecem beniyi ama benim face yok...
ne yapıcam burada kendi kendime mi konuşucam....
kızlaaaarrr geri dönüüüüünnn