Valla şuanda tam beni anlatmışsın canım. Yorgunluktan bayılıak gibiyim. Doğru düzgün bişeyde yiyemedim. Bebişimi hala hissedemiyorum 17 gündür haberim yok.. İyimi nasıl diye düşünüyrum bi yandan. Aynen dünde bana dediler 15 haftalık 4 aya geliyo sende böyle bişey yok die.. Cmrt hayırlısıyla bi gitsemde bebişimin iyi olduğunu bi öğrensem başka bişi istemiyorum artık. Bizede 12 hafta kıza benzettim ama emin değilim dedi bakalım ne olcak :)
inş bende hissetmiyorum ya korkuyorum bir de böyle söylediler mi acaba diyorum hep inşallah iyilerdir miniklerimiz bende yarın bi gidip görecem inş bakalım büymüş mü meleğim cinsiyeti de kesinleştirecez gösterirse bana da 14 haftalıkken dedi kız diye
destegin icin cok sagol canim.bir gun gormesem nefesim yetmiyor sanki.uzun sure nasil dayanirim.konusacam yarin insallah adam akilli.tel.konusunca o susuyor annesi konusuyor.en iyisi yuz yuze konusmak.
inş bende hissetmiyorum ya korkuyorum bir de böyle söylediler mi acaba diyorum hep inşallah iyilerdir miniklerimiz bende yarın bi gidip görecem inş bakalım büymüş mü meleğim cinsiyeti de kesinleştirecez gösterirse bana da 14 haftalıkken dedi kız diye
destegin icin cok sagol canim.bir gun gormesem nefesim yetmiyor sanki.uzun sure nasil dayanirim.konusacam yarin insallah adam akilli.tel.konusunca o susuyor annesi konusuyor.en iyisi yuz yuze konusmak.
kızzzzzzzzzzz
bugün herkes yoırgun galiba biz de çok yorulduk 4 yaşındaki kızım karnımdaki bebişim ve en çok da ben anasınıfında her kafadan bir ses çıkar düzene oturana kadar işimiz zor bu haftayı güzelce atlatsak benim kontrol 9 ekimde 3,lü test sizin ne güzel az kalmıiş bebişimi ben de çok özledim daha çook var..(
okul öncesi benim de..epey uzun sürecek alışmaları maalesef..bu beslenme olayını nasıl yapacagız bilmiyorum yaa..dediğin gibi aclıktan ööldüm hemen bi meyve atıstırdım yemek hazırlamaya dermanım yoktu cünkü..her gün cubuk kraker alıyorum yanıma ama bi de yiyeebilsem
zor canım zor bir de hamile olunca daha da zor sizde bir de çocuk varmış Alalh yardımcın olsun.. hamileyim diyorum öğrenci sayım az tutulsun dedim bugün listeyi görünce şok oldum bu da yetmiyor gibi hala geliyor sizi istiyoruz diye ısrar ediyorlar hamileyim yokum yarım kalmasın çocuklar diyorum ama nafile
kız kızdoktor erkek derse yarın kordondur o diyecem bizden iyi mi bilecen doktor bey
üstüne üstelik bugün biri de gelmiş kızı 36 aylık ne olur alın diyor sanki ba.dönekıcıyız artık yönetmeliğe aykırı dedim 2 döneme yokuz diye şiimdiden iple çekiyorum
beslenme işini ben bu sene öğlenciyim velileri sıraya koydum sırayla getiriyorlar çok da rahat oluyor bugün ilk gün olmasına rağmen hepsi iştahla yedi tavsiye ederim tabi ilköğretimdeysen..