2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende kacdim.cok optum.moralim duzeldi.kendime guvenim dahada arttti hiyoytttt

inş bende hissetmiyorum ya korkuyorum bir de böyle söylediler mi acaba diyorum hep inşallah iyilerdir miniklerimiz bende yarın bi gidip görecem inş bakalım büymüş mü meleğim cinsiyeti de kesinleştirecez gösterirse bana da 14 haftalıkken dedi kız diye

kızzzzzzzzzzz

Vallahicanım şuanda yazdıklarını okudum, bu yorgunluk ve baş ağrım ikiye katlandı.. Şu kayınvalideleri ben zatne anlamıyorum. Hepsi için demiyorum tabi ama nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar sonuçta sende bayansın torununu taşıyosun zor durumdasın ve hamilesin.. Bu kadar anlayışsız oluyorsa eğer, bencilmiş kusura bakma kayınvaliden. Benim zaten kayınvalide tikim var ben epey sinirleniyorum en iyisi fazla konuşupta senide üzmeyeyim. Ama hiç değilse eşine hissettiklerini anlat derim. Seni anlamasını sağla ki umarım anlar.. RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah.

destegin icin cok sagol canim.bir gun gormesem nefesim yetmiyor sanki.uzun sure nasil dayanirim.konusacam yarin insallah adam akilli.tel.konusunca o susuyor annesi konusuyor.en iyisi yuz yuze konusmak.

Son düzenleme:

kızzzzzzzzzzz

Vallahi canım şuanda yazdıklarını okudum, bu yorgunluk ve baş ağrım ikiye katlandı.. Şu kayınvalideleri ben zatne anlamıyorum. Hepsi için demiyorum tabi ama nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar sonuçta sende bayansın torununu taşıyosun zor durumdasın ve hamilesin.. Bu kadar anlayışsız oluyorsa eğer, bencilmiş kusura bakma kayınvaliden. Benim zaten kayınvalide tikim var ben epey sinirleniyorum en iyisi fazla konuşupta senide üzmeyeyim. Ama hiç değilse eşine hissettiklerini anlat derim. Seni anlamasını sağla ki umarım anlar.. RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah.

destegin icin cok sagol canim.bir gun gormesem nefesim yetmiyor sanki.uzun sure nasil dayanirim.konusacam yarin insallah adam akilli.tel.konusunca o susuyor annesi konusuyor.en iyisi yuz yuze konusmak.

Son düzenleme:
bugün herkes yoırgun galiba biz de çok yorulduk 4 yaşındaki kızım karnımdaki bebişim ve en çok da ben anasınıfında her kafadan bir ses çıkar düzene oturana kadar işimiz zor bu haftayı güzelce atlatsak benim kontrol 9 ekimde 3,lü test sizin ne güzel az kalmıiş bebişimi ben de çok özledim daha çook var..(

zor canım zor bir de hamile olunca daha da zor sizde bir de çocuk varmış Alalh yardımcın olsun.. hamileyim diyorum öğrenci sayım az tutulsun dedim bugün listeyi görünce şok oldum bu da yetmiyor gibi hala geliyor sizi istiyoruz diye ısrar ediyorlar hamileyim yokum yarım kalmasın çocuklar diyorum ama nafile

merhaba CAnım ben de okul öncesindeyim haftalarımız da tutuyo bakalım daha ne ortak yönlerimiz var,seni o yüzden çok iyi anlıyorum ama çok yorma kendini derim bir de sesini fazla kullanma ilk zamanlar zor ama sonra oturunca herşey daha iyi olur..

üstüne üstelik bugün biri de gelmiş kızı 36 aylık ne olur alın diyor sanki ba.dönekıcıyız artık yönetmeliğe aykırı dedim 2 döneme yokuz diye şiimdiden iple çekiyorum

beslenme işini ben bu sene öğlenciyim velileri sıraya koydum sırayla getiriyorlar çok da rahat oluyor bugün ilk gün olmasına rağmen hepsi iştahla yedi tavsiye ederim tabi ilköğretimdeysen..

üstüne üstelik bugün biri de gelmiş kızı 36 aylık ne olur alın diyor sanki ba.dönekıcıyız artık yönetmeliğe aykırı dedim 2 döneme yokuz diye şiimdiden iple çekiyorum

seninki yine iyiymiş benim veli naptı biliyor musun çocuğu getirdi 10 dk sonra ben gidiyorum kız kardeşi yanında duracak ağlamaz falan filan dedi bende o an orda duran kızı ablası sandım kargaşadan tamam dedim kadın gidince bi baktım çocuk ağlıyor yanında da küçük bi kız ağlıyor meğerse kız kardeşi dediği 2,5 yaşındaymış kadın hem çocuğu bırakıyor gidiyor hemde yanında daha küçüğünü bırakıyor akşam çıkışta geldi utanmadan nasıllardı diyor deliye döndüm ne dersin şimdi

ben çıkıyorum canlar yarın görüşürüz inş akşama sağlam dönersem öpüyorum hepinizi ve minik meleklerinizi rabbim yardımcımız olsun..

takvime bakınca aklıma geldi gidemedim ben şimdi 16 haftayı tamamlıyorum yarın 4 ay bitiyor mu yoksa 18.haftada mı bitiyor 4er haftada ay dersek 40 hafta 10 ay yapıyor da aklım karıştı :44:

beslenme işini ben bu sene öğlenciyim velileri sıraya koydum sırayla getiriyorlar çok da rahat oluyor bugün ilk gün olmasına rağmen hepsi iştahla yedi tavsiye ederim tabi ilköğretimdeysen..

evet ben deilkögretimdeyim hatta her sene dedigin gibi yapıyorum ama daha velilerle toplantı yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…