2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

zor işimiz gerçekten ben meyve hazırladım götürdüm yiyemeden geri getirdim bi su içtim bol bol o da boğazım kuruyor faranjit başladı yine bende

Rose canısım yüce rabbim gönlündekini versin erkekse salih kızsa saliha evlatlardan olayı nasip etsin.rabbim kimsenin benimde(yüreğimizi gücendirmesin inşallahhhhhhhhhh...

zor işimiz gerçekten ben meyve hazırladım götürdüm yiyemeden geri getirdim bi su içtim bol bol o da boğazım kuruyor faranjit başladı yine bende

evet ya olmadı ceviz fındık gibi kolay atıstırmalıklardan alayımm yanıma
meyve de olabilir..evet bolbol su iciyorum ben de..bu arada gecmiş olsun canım..

ya nasıl sinirlendim anlatamam kocana da kayın validene de boğasım geldi valla.

tedavimde moral çok önemli bu hamile halimle beni yavrumdan ayırıp üzmeyin onun varlığı bana destek veriyor falan desen işe yarar belki.

aklıma başka bişey gelmedi olmadı kocan kendisi gitsin anasına çok meraklıysa... aaaa feminist duygularım kabardı

destegin icin cok sagol canim.bir gun gormesem nefesim yetmiyor sanki.uzun sure nasil dayanirim.konusacam yarin insallah adam akilli.tel.konusunca o susuyor annesi konusuyor.en iyisi yuz yuze konusmak.

Rose canısım yüce rabbim gönlündekini versin erkekse salih kızsa saliha evlatlardan olayı nasip etsin.rabbim kimsenin benimde(yüreğimizi gücendirmesin inşallahhhhhhhhhh...

inşallah canım bende hep öyle diyorum kızsa salihalardan erkekse salihlerden olsun diye rabbim hayırlsıyla gönlümüzdeki nasip etsin cümlemizin

evet ya olmadı ceviz fındık gibi kolay atıstırmalıklardan alayımm yanıma
meyve de olabilir..evet bolbol su iciyorum ben de..bu arada gecmiş olsun canım..

saol canım en iyisi atıştırmalık bişeyler götürmek hiç olmazsa ayaktayken bile atarız ağzımıza sende dikkat et canım malum hastalık kol geziyor

ayyy nazlma coookkk kzıdım yaaa. küçücük çocuga denır mı annen başka bebek buldu dıye nasıl etkiler o cocucugu.allahım yarabbim ya. gonderme guzelım kızını da yaa. en guzelı Rose un dedıgını soyel kocana benimsemez kardeşini bizi kıskanır de. onu d ak at işin içine ikimizi de kıskanır yadırgar de. olur mu oyle şey yaaa. iyileşirsin sen bakarsın çocuguna az kaldı zataen gececek gulum ya

konusacam insallah.canim sagol.aslinda kaynanamla hic yuz goz olmadim.cunki bir bakarsin canim benim yavrum nasilda solmussun canim gelinim filan diyor bide boyle.herhalde yaslaniyor yavas yavas.ama ben onunda uzulmesini istemiyorum iste.zaten aramiz uzak bide kimbilir ne zaman gelir.kus gitsin istemiyorum.ama konusucam anlamassa ben ne yapayim.

Son düzenleme:
Valla şuanda tam beni anlatmışsın canım. Yorgunluktan bayılıak gibiyim. Doğru düzgün bişeyde yiyemedim. Bebişimi hala hissedemiyorum 17 gündür haberim yok.. İyimi nasıl diye düşünüyrum bi yandan. Aynen dünde bana dediler 15 haftalık 4 aya geliyo sende böyle bişey yok die.. Cmrt hayırlısıyla bi gitsemde bebişimin iyi olduğunu bi öğrensem başka bişi istemiyorum artık. Bizede 12 hafta kıza benzettim ama emin değilim dedi bakalım ne olcak :)

hayırlı geceler kızlar

haftasonu misafirim vardı giremedim

inş herkesler ve bebikler iyidir

umarım birşey kaçırmamışımdır

nazlma sakın verme kızını kaynanana.. güzelce kırmadan konuş baktın anlamıyor anladığı dilden konuş.. kaynananın bakmasıyla kendi bakman asla bir olmuyor..benim kaynanamda diyor ben alırım dilayı bebek dogunca bakarım diyor.. bende ben ikisinede bakarım gerek yok diyorum.. konu kapanıyor..

canim selam.zaten bir ayida idare etsem duzelirim ya of.ne zormus boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…