okul öncesi benim de..epey uzun sürecek alışmaları maalesef..bu beslenme olayını nasıl yapacagız bilmiyorum yaa..dediğin gibi aclıktan ööldüm hemen bi meyve atıstırdım yemek hazırlamaya dermanım yoktu cünkü..her gün cubuk kraker alıyorum yanıma ama bi de yiyeebilsem
evet canim cok haklisin.daha babaannesine zor alisti.21 alik bu gune kadar yaninda hep babasina ve ben vardik.yine de babasi olmayinca babaannesinde yemek yemiyor yatmiyor.esimde simdi aradi ben raziyim diyor gitsin.cok sinirlendim.bu adamin hic cocugun psikolojisi umrunda deyil.oyle sey bosdur diyor.kizim neredeyse 2 yasinda cocuk.babalar var 7 8 aylik cocuga yalniz bakiyorlar cok kizginim su anda cok.agliyorum yaaaaaaaaaaaaaa [/QUOTE
EŞİNE KOLAY GELİR CANIM.HEMDE DAHA ÇOK KÜÇÜKMÜŞ.KIZIMIN GİTMESİNDENSE EVE GELMEYİ TERCİH EDERİM YARIM KALSIN TEDAVİM DE DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAP.BU ARADA AĞLAMA.PSİKOLOJİNİ TAHMİN EDEBİLİYORUM AMA SAKIN AĞLAMAK ÇÖZÜM DEĞİL.BEN GÖNDEREMEM DE DMNDÜĞÜNDE YABANCILAŞIR SÜRE ÇOK UUN ÇÜNKÜ.İÇİNE KAPANIR ROSENİN DEDİĞİ GİBİ İSTEMEDİĞİNİZ İÇİN YOLLADIĞINIZI DÜŞÜNÜR.NELER KURUYORLAR BİR BİLSEN.BENİMKİ ŞİMDİ SÜREKLİ ANNECİM BENİ SEVİYORMUSUN DEMEYE BAŞLADI SEBEPTE OKULDA ÇOCUKLAR VARYA GÖRDÜ OĞLUM SANIYORKİ ONLARIN ANNESİ OLDUM ONU UNUTTUM DÜŞÜN YANİ...SEN SAĞLAM DUR KÜSEN KÜSSÜN...HAYRET BİRŞEY YA..
canim benimya masallah ogluna.ya birde ilk defa ayin buraya geldi kizimla yanima.kizim benden sogumus gibiydi.oda guluyor goruyormusun seni sevmiyor diyor bana.bide surekli evde kizima anne artik senin annen deyil.ondan sana anne olmaz artik yeni bebek buldu o diyor.ya bebegimin anlamadigini dusunuyor ya.ama kizim beni cok ozluyor yavrum gelince sariliyor opuyor beni.cok hosuma gidiyor.ilk gun soguk davraninca butun gece aglamisdim.
zor işimiz gerçekten ben meyve hazırladım götürdüm yiyemeden geri getirdim bi su içtim bol bol o da boğazım kuruyor faranjit başladı yine bende
canim benimya masallah ogluna.ya birde ilk defa ayin buraya geldi kizimla yanima.kizim benden sogumus gibiydi.oda guluyor goruyormusun seni sevmiyor diyor bana.bide surekli evde kizima anne artik senin annen deyil.ondan sana anne olmaz artik yeni bebek buldu o diyor.ya bebegimin anlamadigini dusunuyor ya.ama kizim beni cok ozluyor yavrum gelince sariliyor opuyor beni.cok hosuma gidiyor.ilk gun soguk davraninca butun gece aglamisdim.
KİM BUNLARI DİYEN YA EŞİN Mİ ANNESİ Mİ??NASIL BİR VİCDANDIR BU YA..ALLAH KORKUSU YOKMU BU İNSANDAKİ MİNİCİK BİR BEBEĞİN PSİKOLOJİSİNE OYNUYOR.NASIL İÇLERİNDE KURUP BÜYÜTÜYORLAR HEY RABBİM AKIL FİKİR VERSİN.SEN SAKIN ÜZÜLME SAĞLAM DUR KIZININ SANA SEVGİNE İHTİYSACI VAR.YENİ BEBEKLER DOĞUNCA ZATEN ÇOK ZORLANACAKLAR İÇLERİNE KAPANACAKLAR BEN SÜREKLİ DESTEK ALIYORUM ÇOCUK PSİKOLOĞUNDAN.BENİMKİ ŞİMDİDEN DEĞİŞTİ BİR GÖRSEN NELER DİYOR..SAKIN YOLLAMA.RABBİM ELİNDEN TUTSUNDA BİR AN ÖNCE EVİNE KUZUNA DÖN.HERGÜN ŞARTLA KENDİNİ İYİYİM DİYE.VÜCUDA NASIL SİNYAL YOLLARSAN ÖYLE OLUR..
KİM BUNLARI DİYEN YA EŞİN Mİ ANNESİ Mİ??NASIL BİR VİCDANDIR BU YA..ALLAH KORKUSU YOKMU BU İNSANDAKİ MİNİCİK BİR BEBEĞİN PSİKOLOJİSİNE OYNUYOR.NASIL İÇLERİNDE KURUP BÜYÜTÜYORLAR HEY RABBİM AKIL FİKİR VERSİN.SEN SAKIN ÜZÜLME SAĞLAM DUR KIZININ SANA SEVGİNE İHTİYSACI VAR.YENİ BEBEKLER DOĞUNCA ZATEN ÇOK ZORLANACAKLAR İÇLERİNE KAPANACAKLAR BEN SÜREKLİ DESTEK ALIYORUM ÇOCUK PSİKOLOĞUNDAN.BENİMKİ ŞİMDİDEN DEĞİŞTİ BİR GÖRSEN NELER DİYOR..SAKIN YOLLAMA.RABBİM ELİNDEN TUTSUNDA BİR AN ÖNCE EVİNE KUZUNA DÖN.HERGÜN ŞARTLA KENDİNİ İYİYİM DİYE.VÜCUDA NASIL SİNYAL YOLLARSAN ÖYLE OLUR..
yok canim esim diyil annesi.esim surekli anneye uf oldu yaakinda gelecek diyor.kaynanamda saka yapiyorum diyor iste cocukla.kizlar cok sagolunya gercekden moral oldunuz.sayenizde diyecek sozum artti.haklisiin artik kendimi sartlamam lazim.yarin doktoruma sormak istiyorum.eve cikmayi gunde iki serum icin burdayim.biri sabah bir aksam gidib gelsem olurmu.falan.niye almanyada boyle bilmiyorum.gunde 2 serum icin hastanede yatilirmi.bir kac gundur cok iyiydim.gunde 1 2 kere kusuyordum.bugun 8 kere kustum.gecmeyecek diye korkuyorum.gerci kizimda da boyledi 16 hafta da gecti.
ya nasıl sinirlendim anlatamam kocana da kayın validene de boğasım geldi valla.
tedavimde moral çok önemli bu hamile halimle beni yavrumdan ayırıp üzmeyin onun varlığı bana destek veriyor falan desen işe yarar belki.
aklıma başka bişey gelmedi olmadı kocan kendisi gitsin anasına çok meraklıysa... aaaa feminist duygularım kabardı
Rose canısım yüce rabbim gönlündekini versin erkekse salih kızsa saliha evlatlardan olayı nasip etsin.rabbim kimsenin benimde(yüreğimizi gücendirmesin inşallahhhhhhhhhh...
evet ya olmadı ceviz fındık gibi kolay atıstırmalıklardan alayımm yanıma
meyve de olabilir..evet bolbol su iciyorum ben de..bu arada gecmiş olsun canım..
yok canim esim diyil annesi.esim surekli anneye uf oldu yaakinda gelecek diyor.kaynanamda saka yapiyorum diyor iste cocukla.kizlar cok sagolunya gercekden moral oldunuz.sayenizde diyecek sozum artti.haklisiin artik kendimi sartlamam lazim.yarin doktoruma sormak istiyorum.eve cikmayi gunde iki serum icin burdayim.biri sabah bir aksam gidib gelsem olurmu.falan.niye almanyada boyle bilmiyorum.gunde 2 serum icin hastanede yatilirmi.bir kac gundur cok iyiydim.gunde 1 2 kere kusuyordum.bugun 8 kere kustum.gecmeyecek diye korkuyorum.gerci kizimda da boyledi 16 hafta da gecti.
SALLAAAAAAAAAAAAAA..SABAH AKŞAM GİT AL SERUMUNU YADA DAMAR YOLUNU AÇIK TUTSUNLAR EVDE SERUMUNU KENDİN TAK.ZOR DEĞİL.VE SAKIN SUSMA KAYNANANA.AYIP YA.HALE BAK.SENİN KUZUN O.ŞİMDİDEN BÖYLEYSE ALLAH BİLİR EVİNDE NASIL ŞARTLAYACAK ÇOCUĞU...KORKTUM VALLA.VİCDANSIZ YA...
SALLAAAAAAAAAAAAAA..SABAH AKŞAM GİT AL SERUMUNU YADA DAMAR YOLUNU AÇIK TUTSUNLAR EVDE SERUMUNU KENDİN TAK.ZOR DEĞİL.VE SAKIN SUSMA KAYNANANA.AYIP YA.HALE BAK.SENİN KUZUN O.ŞİMDİDEN BÖYLEYSE ALLAH BİLİR EVİNDE NASIL ŞARTLAYACAK ÇOCUĞU...KORKTUM VALLA.VİCDANSIZ YA...
damar yolu zaten hep acik.ama burasi boyle iste.kaldim mapus gibi burdaizin verselerde kacar serum saatine gelirim insallah.zaten evle hastane arasi 1 km.
damar yolu zaten hep acik.ama burasi boyle iste.kaldim mapus gibi burdaizin verselerde kacar serum saatine gelirim insallah.zaten evle hastane arasi 1 km.
KONUŞ DOKTORLA VİZİTE GELDİĞİNDE.KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORUM İYİLEŞME SÜRECİM UZUYOR KIZIMIN PSİKOLOJİSİ ÖZLEMDEN YALNIZLIKTAN ÇOK BOZULDU KALDIRAMIYORUM DE.EMİNİM ANLAYACAKTIR((ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KUZUM YAAA......
ayyy nazlma coookkk kzıdım yaaa. küçücük çocuga denır mı annen başka bebek buldu dıye nasıl etkiler o cocucugu.allahım yarabbim ya. gonderme guzelım kızını da yaa. en guzelı Rose un dedıgını soyel kocana benimsemez kardeşini bizi kıskanır de. onu d ak at işin içine ikimizi de kıskanır yadırgar de. olur mu oyle şey yaaa. iyileşirsin sen bakarsın çocuguna az kaldı zataen gececek gulum ya
iyi akşamlar hanımlar nasılsınızben yorgunluktan ölüyorum bittim resmen okulda hem öğleciyim hemde 4 yaş öğrencilerim genelde ağlayan kaçmaya çalışan laf söz anlamayan var da var yani gün boyu ne bi lokma bişey yiyebildim ne de 5 dk oturabildim yaa bel ve bacak ağrısından ölüyorum yatarak yazıyorum şu an bebişimi de yordum inş ona bişey olmaz ya :18:
bir de bugün hamile olduğumu söyledim ama kimse inanmadı ya göbeğim yokmuş ayıma göre :26: nerende saklıyosun dediler bana
yarın bebişimi görmeye gitcez sabahtan gösterirse cinsiyeti netleşecek doktor kıza benziyor demişti ama emin olmadan sevinemedim bir türlü
nazlma sakın verme kızını kaynanana.. güzelce kırmadan konuş baktın anlamıyor anladığı dilden konuş.. kaynananın bakmasıyla kendi bakman asla bir olmuyor..benim kaynanamda diyor ben alırım dilayı bebek dogunca bakarım diyor.. bende ben ikisinede bakarım gerek yok diyorum.. konu kapanıyor..
kızlar ben yatıyorum iyi geceler herkese
kayram