2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet dediğin gibi kimbilir daha ne ortak yönelrimiz var:):)hayırlısı bakalım..bi de bakıyosun aynı gün dogum yapıyoruz:

takvime bakınca aklıma geldi gidemedim ben şimdi 16 haftayı tamamlıyorum yarın 4 ay bitiyor mu yoksa 18.haftada mı bitiyor 4er haftada ay dersek 40 hafta 10 ay yapıyor da aklım karıştı :44:

canımcım benim bildiğim 18. haftada 4 bitiyor. cunku doktorlar adet tarının ılk gununden hesapladıkalrı için 40 hafta olarak hesaplıyolarlar ama aslında ılk 2 hafta hamıle degiliz. bu nedenle sen ayını hesaplarken haftandan 2 eksiltip 4 e bölücen.......

bu hesaba gore 38 hafta tam 9 ay 10 gune tekabul edıyor. bu nednle genelde dogumlar 38. haftada gercekleşiyor..
yani benim bildiğim bu şekilde...

bencede yollama canım yaa helede öyle aylarca getirmycekse sakııın zaten demişsin canım diyeceğini kızımın hasretine dayanaam demişsin daha ne olsuun.. arkadaşın dediği gibi çocuğun psikolojisi bozulur kendini dışlanmış istenmiyomuş hisseder falan diye anlat kocana onu iknaet oda rkanda olsunki daha kolay olur canım kocişin bakamazmıki 1ay falan? :26:

hadi yaa cidden böylemi hesaplanıyoo :26: yanlış olmasın sakın :26: ne yaani 2 buçuk aylıkmı benimki dahaa ben 3 bitti diyom milleteee dodurmuş oluyoz yaa 3.ayımızıı :26:

nazlma cnm ya cok gecmis olsun ins en kisa zamanda donersin evine. sonucta kayinvaliden yasli cocuk psikolojisinden anlamayabilir tamam cok iyi ilgileniyordur ama cocuk cok etkilenir o sozlerden falan. bnm yegenim 6 yasindaydi ablam hamile kaldiginda ve biraz zor bi hamilelik gecirdi. kardesi dogdugunda kabullenmemisti yegenim hatta depresyona girdi doktora goturduler bi sure tedavi gordu. 2 yasinda daha kizin. sen de yaninda olmazsan cok etkilenir bu durumdan kardesine nefret besler farkina varmadan Allah korusun. ne sekilde anliyorlarsa o sekilde konus onlarla ve izin verme goturmesine. Rabbim sifa versin ins sanada

Günün ilk günaydının benden:))

Herkese huzurlu bir gün diliyorum..

Ben dün gece yine döndüm durdum sanki karabasanlar basıyor üstüme rahat uyuyamıyorum.Sabahta aynı gerginlikte kalkıyorum..Ne yapsam bilemedim.

Bugün iş yerimde denetimim var inş bu gerginliğim denetime yansımaz...
Hava da öyle karanlık ki hiç işe gelesim yoktu...Bazen işten nefret ediyorummmmmm..

günaydın canım yağmurlu bir istanbul sabahından,sonbahar geldi resmen...al bendende o kadar bi huzursuzluk var uyurken bende ,gece sağa dönüyorum sola dönüyorum ama eskisi gibi derin uyuyamıyorum sanki kendimi dinler oldum

Arkadaşlar sizler ve bebiklerinize güseli huzurlu,sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur bugün. Bebişini benim gibi hissedemeyenler bugün bişiler hissetsin inşallah. :)

G Ü N AY D I N :)))
G Ü N AY D I N :)))
G Ü N AY D I N :))

burası yağmurlu galiba bugün kızlar iki gecedir yağıyor zaten olsun olsun yağmur berekettir kızım olursa adı da yağmur olucak allah nasip ederse

Evet ama biz yinede içimizi ferah tutmaya çalışalım. Hadi bakalım bugün senden haber bekliyorus hayırlı haberlerini...:) İnşallah güsel haberlerini getirissin...

kızlar günaydın isim araştırmalarımda
görkem ismine takıldım,sizin fikriniz ne bu konuda?

İsim seçerken bence mutlaka anlamlarını düşünmeliyiz. Malum karakterini taşıyor insan çünkü isimlerin.. Nacizane fikrim yani benim.. :)

aynen canım,o yüzden bulamıyorum isim.Görkem söylenişi güzel,anlamı gösterişli demek,burnu büyük olur
o kadar isim var ama bulamıyorum,kızlar gerçekten güzel sanılan isimlerin anlamları bazen hiç iyi değilmiş,bunu anladım.

Tekirdağ da kapalı ve kıştan bir gün yaşanıyor sanki..Bende kendimi dinliyorum farkındayım ama bebeği bekleyişte pek kolay değilmiş.Bu ara biraz sıkıldım tam geçiş dönemindeyim sanırım.Ne hamile gibiyim ne değil gibi.Ne alışveriş yapabiliyorum ne normale dönebiliyorum..1 ay sonra herşey rayına oturacak sanırım.

Arkadaşlar sizler ve bebiklerinize güseli huzurlu,sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur bugün. Bebişini benim gibi hissedemeyenler bugün bişiler hissetsin inşallah. :)

ayy inş .aşağıdaki günlükte tekmeler artacak diyor belki hissederim bende oğulcumu...

kızlar günaydın isim araştırmalarımda
görkem ismine takıldım,sizin fikriniz ne bu konuda?

görkem güzel isim cnm ama tanıdığım görkem çok ukala ve şımarıktı isminden mş etkilenmiş bilmem ama söylenişi güzel geliyor kulağa..

Günaydın kızlarr....

Rose canım bugun kontrolun ve 3'lu testın var sanırım gusel haberlerle gel inşallah canım benım .. bide 3'lude de enseye veya usgden bısıe bakıomu ölcum alıomu yoksa sadece kan mı alıolar merake ttım hbr werırısen sevınırım

kAYRADA GIRMIS dun kacırmısım bı slm veremedım kayraya okursan kayracım cok öpüyorum senı ...saliha'dan slmlarımı alıyosundur hafta sonu kontrolun var senınde sendende mis gıbı haberler beklıyorum :))

merhaba kızlar.son 1 haftadır sabahları kusma ve bulantılarım arttı.ben normalde ilk 3 ay bile kusmamıstım.tedirgin oluyorum.daha kontrolumde ayın 29 da işallah birsey olmamıstır bebegime.

günaydın anneler ve bebeleri
yağmurlu ama güneşli,ara ara bulutlu Bursa sabahından sevgiler.....
bende dün gece uyuyamadım,uyumak resmen eziyet gibi geliyor biran önce sabah olsun istiyorum daralıyorum uyurken,erkenden kalktım oturdum alarmın çalmasını bekledim.....
bu aralar işlerim epey yoğun ama c.tesi gününe de az kaldı ole ole oleeeeyyyy :119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…