2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ağlamasydım iyidi valla güldüm sana...:)Kıyamam boşver sen o zümreleri zaten ne gelirse zümreden gelir boşverrr dik ol bebişi düşünn bebiş ağlak bi anneden hiççççç hazetmezzzz....:)

Selam şekerlerim....arada bakıp çıkıyorum haberler güzel maşallah...cinsiyetler hayırlı uğurlu olsun.ben çok yoğunum.2 okula görevlendirildim haftada 30 saat ders verdiler bitik durumdayım.oğlumda rezil oldu böylece.durumlar sıkıntılı.bebeğim umarım iyidir.bu hafta sonu 3 lü taramam var afp bakılacak ve korkuyorum,bulantılarım bitti çok şükür akşamları mide yanmalarım var ama eskiye oranla şükür iyiyim.kilo hala almadım.hala normal kıyafetlerimi giyiyorum bayada giyecek gibiyim.bacaklarım ve popodan bollaştı kıyafetler hafif göbek çıkıyor ama beli sıkmıyor.veliler inanamıyor kafa buluyorum sanıyor.bugün bir veliyle tartıştık varan 1 gol 1.sınıflar en az 40 kişi çocuklar arsız.deli gibi yoruluyorum ama çare yok...böyle şekerlerim.koşuşturmayla başladık...

Bu arada rose 21 seviyom kız seni:)))güzel yüreklisin sen...

canımmmmm bende çok seviyorum seni yaaa özledim ya seni iyi olmana sevindim bebiş de iyidir inş bu sene zor olacak Allah yardımcımız olsun inş.. seninki benden beter rabbim kolaylık verir inş sana da hamile olduğunu deseydin ya değişmez mi ya böyle mahvolursun canım..bugün bana da veller inanmadı nerende taşıyon bebeği dümdüz tahta gibisin dediler :26: ya 2 kilo aldım ama kalçama gitmiş öyle diyorlar çift kişilik koltuk vercekler bana yakında

canım evet çok zor ama adi milli eğitim keyfin istemezse ücretsiz ayrıl dedi.kredimiz var ev aldık söylemesi ayıp ayrılma lüksüm yok yani.2 gün aynı okul 2 gün farklı cumada 2 saat birinde 3 saat birinde.tuhaf bişey olmuş.vardır bir hayır bitanem ya.allahtan hamileliğim kolay geçiyor yani hafifim halsiz değilim.banada göbek az var ya şaşırmışlar göbeği çıkmış diye ama kilo falan almayınca garip geldi onlara.bbenimde popom bacaklarım göğüslerim küçüldü canısım ya.çok enteresan.85 beden takıyordum hala tam oluyor.kıyafetlerim hala bol:))))yok kız iyisin sen 2 kilo neki.4 ay bitecek neredeyse:)))

Nazlıma çok geçmiş olsun canısım.rabbim beterinden saklasın.kızına sabır sağlık karnındaki kuzuna can versin sanada bol sabır ve dayanma gücü.üzüldüm okuyunca.evlat böle birşey işte.evdekine ağla karnındakine ağla...off inşallah kısa zamanda kavuşursun cennet kokulunada hasret biter sağlıkla inşallah..........

selam kizlar nasilsiniz.fikrinize ihtiyacim var.biliyorsunuz ki ben hastanedeyim ve kizima kaynanam bakiyor.ve ayin 25 gitmek istiyor kayinpederim yalniz evde.gerci zaninda kaynimlar yasiyor komsular.ama kaynanam gitmek istiyor.esim gitme diyor.kizim icin cok edinseleniyor esim ya bakamazsam diye.bende zorlama kadini birak gitsin.yine sagolsun ayin 1 den kizima bakiyor.ama kaynanam tutdurdu ver kizi goturuyum sen duzelene kadar ben bakiyim diyor.esiminde akli yatmis bu ise.benim tamam dememi bekliyor.bende annenlere guvenim sonsuz biliyorsun.ama ben kizimsiz dayananamam dah kotu olurum diyorum.aramizdaki mesafe 600 km. bu arada.hemde sundan eminim kaynanam kizimle giderse bebek dogub 2 aylik olana kadar getirmiycek.bide benim cok ustume geliyor kizlar ya bir tek sen boylesin.her kes nasilda guzel geciriyor filan diye.sanki benim secimim.bildigim bir tek sey kizimin asla gitmesini istemiyorum.sizce onu kirmadan nasil soyliyim ona.cunki bir seyi yanlis anliyor ve hemen kusuyor.

vardır bir hayır rabbim güç verir inş sana canım benim o milli eğitime ne desem boş rezil hale getirdi mesleği ne çekiyoruz umrunda mı ki o bakanın da o koltuğunda yayılanların canın isterseymiş zaten istesen gidip de minnet etmezsin zaten oh oh fit bi hamile olucan sen kilo almadan doğuracaksın kız ne güzel bebiş büyüsün de kilo önemli değil :)) benimde göğüsler büyüdü hiç bu kadar hoş olmamıştı hayran oluyorum bakınca kendime bugün koridordan geçiyordum fısıltılar duydum bir döndüm ki 5 bayan öğretmen aynı yere bakıyor popoma senin kilo nereye gitmiş anlaşıldı dediler

aynen yaaa...bu sene yaşın küçülmesi cok kötü odu.. aclıktan öldüm resmen..eve pert bi şeklide geldim..Şu düzen bi otrusa..

canım ya işin zor gerçekten rabbim tez zamanda şifa nasip etsin de evine dönesin inş kızını gönderme ya çocuk psikolojisi açısından çok kötü olur yeni bebek geliyr da beni istemiyorlar fikrine kapılır bi gelir bebek yanında ilgileniyorsun sana olan bağlılığı azalır Allah korusun..

aleyküm selam canım.valla okuyunca çok sinirlendim keşke desydin kaynanana ben çok meraklıyım hastanede yatmaya yavrumdan uzaklaşmaya.kırılırsa kırılsın sakın yollama.çok uzun bir süre ya.bi süre sonra toparlar dönersin evine.ben ayrılamam.oğlum birgün annemde kalsa odasından çıkamıyorum.deli gibi özlüyorum.salla ya..takma.ara çok uzun de zamanda çok fazla.kızımın bu kadar uzun süre başka yerde kalmasını istemiyorum de.alışmasın başka yerde kalmaya daha çok küçük de.küsersede küssün..

aynen yaaa...bu sene yaşın küçülmesi cok kötü odu.. aclıktan öldüm resmen..eve pert bi şeklide geldim..Şu düzen bi otrusa..

bende eve bi geldim dolaba saldırdım ama yiyecek gücüm kalmamış bir görsen bakan oturduğu yerden sallasın işte aklınca sistem oturmamış minicik çocuklar uykusu geldi ağlıyor uyuyacam diye huysuzlanıyor oturduğu yerde uyudu yavrucum ya resmen nasıl olacak bundan sonra Allah bilir sende mi okul öncesisin canım yoksa sınıf mı

evet canim cok haklisin.daha babaannesine zor alisti.21 alik bu gune kadar yaninda hep babasina ve ben vardik.yine de babasi olmayinca babaannesinde yemek yemiyor yatmiyor.esimde simdi aradi ben raziyim diyor gitsin.cok sinirlendim.bu adamin hic cocugun psikolojisi umrunda deyil.oyle sey bosdur diyor.kizim neredeyse 2 yasinda cocuk.babalar var 7 8 aylik cocuga yalniz bakiyorlar cok kizginim su anda cok.agliyorum yaaaaaaaaaaaaaa

of canim sorma ya ben kizimi asla gondermem.ama esimin boyle demesine cok kizdim.delimi ne ya.nasil razi olur.ben anneme de yollamam gercekden hemde 600 km.

seninki kesin kız şekerim demişti dersin kesin bence.kız bebekte göğüsler ve popo ciddi büyür.ben kilo alamıyorum canım 65 le hamile kaldım 61 de sabitlendim ama bebek iyi 1 haftada önden gidiyor.ya ne dicem benim göğüsler çok karardı ve minik minik kabarcıklar çıktı sendede oldumu???delii:))hayran oluyormuş allah seni:)))daha süt dolsun ne büyüyecek onlar.benim süt fışkırırdı.oğlum 3100 doğdu 2950 ye düştü çıkarken hastaneden.11 günlükken kontrole götürdüm 4100 olmuştu doktor sütü sağdı yağ tabakasını gördü tosuncuk olacak bu maşallah süte bak dedi.valla şu an 3 yaşında 27 kilo maşallah.herkes 5 yaşında sanıyor...inşallah senin sütünde benimki gibi besleyici bol olur...

erkeklere hava hoş canım bakıp uğraşmaktansa göndermek kolay geliyor bir de götürecek olan annesi ya işine geliyor sen diret asla gönderme üzülme yaa karnındakini de düşün kızını düşün topla kendini

ya birde tel.piskin piskin ben guveniyorum diyib beni zor durumda birakiyor.elim ayagim buz kesdi resmen.inanin simdi hastaneden kacib kizimin yanina gitmek istiyorum.

kız de mi rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama kız olsun çok istiyorum doktor da kıza benziyor pipi göremiyorum demişti 2 hafta önce yarın gitcem 3lü tarama için o zaman net bişey söylerim demişti hayırlısı olsun bakalım bende de çok karardı göğüslerim ama bayadır böyle git gide de kararıyor hem de kabarcıklar da var sütüm bol olur inş seninki gibi bebişime yarar tosun olur tosun çok küçüktü benimkiler 80 bile büyük gelirdi nerdeyse şimdi sığmıyorlar kız hayran oluyorum elbette

ya birde tel.piskin piskin ben guveniyorum diyib beni zor durumda birakiyor.elim ayagim buz kesdi resmen.inanin simdi hastaneden kacib kizimin yanina gitmek istiyorum.

canım ya kıyamam erkek milleti annelik duygusu başkadır anlamazlar sen sakin ol mesele güvenmek değil ki bakar elbette torunu ama annesinden kuzusu ayrılır mı hiç

okul öncesi benim de..epey uzun sürecek alışmaları maalesef..bu beslenme olayını nasıl yapacagız bilmiyorum yaa..dediğin gibi aclıktan ööldüm hemen bi meyve atıstırdım yemek hazırlamaya dermanım yoktu cünkü..her gün cubuk kraker alıyorum yanıma ama bi de yiyeebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…