2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Arkadaşlar hepinize Merhaba;
Uzun zamandır insanı bilgilendiren ve çoğu zaman rahatlatan paylaşımlardan faydalanıyordum fakat mesaj yazmak kısmet olmamıştı...:)
Şimdi ise bu büyük aileye bende mesajımla katılayım istedim..."2013 Mart Anneleri" başlığını görmek bile duygulanmama vesîle oldu...
Allah herkese kolay ve acısız bir doğumla , bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

Uzun zamandır insanı bilgilendiren ve çoğu zaman rahatlatan paylaşımlardan faydalanıyordum fakat mesaj yazmak kısmet olmamıştı...:)
Şimdi ise bu büyük aileye bende mesajımla katılayım istedim..."2013 Mart Anneleri" başlığını görmek bile duygulanmama vesîle oldu...
Allah herkese kolay ve acısız bir doğumla , bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

o zaman hosgeldın aramıza canım :)

bahar doktor %50 mi verdi cinsiyet yüzdesini:)))) hadi canımm deseydin sende:)))) bi de yemin ettirseydin valla mı diye:))) hayırllı olsun canım. sevindim senin adına:))

:):) malaesef öyle dedi aslında bir tahminde bulunabilirdi ama bulunmadı :KK24:

bide ben ciddi ciddi soruyorum oda ciddi ciddi %50 diyo allahım yha gülme tututu zaten beni :KK30::KK30::KK1::KK1::KK1: saol canım

:):) malaesef öyle dedi aslında bir tahminde bulunabilirdi ama bulunmadı :KK24:

bide ben ciddi ciddi soruyorum oda ciddi ciddi %50 diyo allahım yha gülme tututu zaten beni :KK30::KK30::KK1::KK1::KK1: saol canım

çoğunlukla görüyorlar ama bazıları bu haftalarda söylemek istemiyor maallesef :KK43:((

kizlaaaaaarrrrrrrr eger uydurmuyosam biraz once bebegimi hissettim sanirim . kac gundur yemek yiyemiyorum demsitim ya biraz once zorladim kendimi yiyeyim diye ne bileyim mutlu mu oldu sipa ne icerden 2 pit pit geldi. oturdum agladim sonra :KK33::KK33: neyse ki tum suc hormonlarimin

hosgeldin aramiza. bebisin hayirli olsunn

,

mustelanında iyi olduğunu çok kişi söylüyor ondanda bir tane alıcam lieracla dönüşümlü kullanıcam

evet oda ıyıyımıs

Tavsiye ile aldım canım şu an çatlak başlamadı ama göreceğiz

bende tavsıye ıle aldık nettede baya kısı onermıs en pahalılarından bırı bu lıerac yabancı urun gogusede nsuruluo
catlak basladıysa hemen alın onlarıda yok edıomus gec kalmadıysan:KK55:

Kızlar nasılsiniz
Benim bulantilarim azaldı. Bir iştahım açıldı ki sormayın :KK17: Siz de durumlar nasil? Yürüyüşe başlayan var mı?

kizlaaaaaarrrrrrrr eger uydurmuyosam biraz once bebegimi hissettim sanirim . kac gundur yemek yiyemiyorum demsitim ya biraz once zorladim kendimi yiyeyim diye ne bileyim mutlu mu oldu sipa ne icerden 2 pit pit geldi. oturdum agladim sonra :KK33::KK33: neyse ki tum suc hormonlarimin

ay ay aya yirim ben o pıt pıtları maşallahh...Ben de heyecanla bekliyorum hissetmeyi...

Kızlar nasılsiniz
Benim bulantilarim azaldı. Bir iştahım açıldı ki sormayın :KK17: Siz de durumlar nasil? Yürüyüşe başlayan var mı?

Cnm ben normalde nisan -haziran dönemlerinde 1 saat yürüüş yapıyordum .Yaza hazırlık için :))) ama yazın işten çıkış saatlerim geç olduğu için malesef yapamıyorum.Ben de kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye..Bir de tuzlu yemeye başladım turşu vs. bayılıyorum yemeklerime tuz ekliyorum.Ödem olmaktan korkuyorum.
Yürüyüş şart aslında. Ama işte yaptığım hareketle kalıyorum.akşam 19.30 da evdeyim yemekten kalkmamız 20.00 oluyor.zaten 23 te uyuyorum.yürüyüşe pek vakit yok..artık haftasonları bi şeyler yapmaya çalışıcam.

kizlar merhaba pek giremiyorum ama bir ruya gordum size anlatmam lazim diye isten gelir gelmez girdim:

ruyamda esimle dr a gidioz ultrasonda tanimadgm bi dr kiz diyor
kisa bir zmn geciyor doguyor bi bakioruz erkek
saclari sari mi sari
sonra kucagimda ustunu giydriyorum annaaa ne kolaymis diyorum dizime yatiyorum
uzerimde siyah bi esofman var saci geliyo esofmana simsiyah oluyo saci bebisimin
hic bi yorum yapamadim sizce nedir ne degildir arkadaslar:)

ah canım çok geçmiş olsun yaaa demek okadar zor geçiyo hamileliğin allah kolaylık versin canım :18::26: neyseki bebişi iyiymiş bunda şükür :KK16: benim çok şükür bulantım olmuyo kırk yılda bi oluyo okadar neyseki rahat geçiyo bende cuma gördüm bebişimi ikili testte sırt üstü yatmış eli ayağı kıpır kıpırdı çok duygulandım :KK16: bu arada aynı anda kız doğum tarihlerimiz ne güzel benimkiyle hemde tamı tamına aynı olan hamiş bulabildim sonundaa :KK16::KK52: burdaki kizların hep büyük haftaları 1 aydan fazla var kimiyle aramda millet tekmüğünü bilem hissediyo bebişininiin bizimki daha küçücüük :KK50: ya bende üzülüp duruyodum benimki küçük kaldı aralarında diyee neyseki sen varmışsın benle aynı :KK19::KK70::KK19::13::KK16: inşallah bizde enkısa zamnda cinsiyetini öğrenebiliceez ve bebişlerimizn tekmelerini hissedebiliceez:KK16::KK16: bana yazarmısın rada fırsatın olursa hastanede cinisyetini öğrediğinde falan bakalım ne zaman belli olcak cinsiyetleri doktor 1 ay sonra del dedi ama dayanamamki ben okadar :KK19::KK53: neyse canım inşallah bulantıların kesilir biran öncede yuvana dönersin tez zamanda :KK16::KK16:

selam canim.sen nasilsin bebisini gormussun masallah,.:KK16:evet gunlerimiz ayni.bakarsin ayni gun dogururuz bebisleri.:KK34::KK34:ben diyordum dogana kadar ogrenmiycem cinsiyyetini.ama dayanamadim.gecen hafta sordum.ama tabii erken dedi.:KK1::KK1:ogreniyim dedim bakalim beni kusturan canavar kim:KK15::KK15::KK52::KK52::KK52:yazarim cinsiye.ogrenince tabii.ben zaten bakiyorum arada.:KK55::KK55:
dileklerin icin cok sagol canim.doktorumda bana sadece sabr et diyor.cok uzuliyor bana.bu gunde 8 kere kustum.hemde serum kolumdayken.:KK14::KK14:ama en cok kizimdan uzak olmama uzuluyorum.aslinda tamda uzak deyil.1 km aramiz.ama yinede ozluyor insan.:KK43::KK43:insallah kardesi saglikla gelir kizima hediye olur.:KK16:

selam canim.sen nasilsin bebisini gormussun masallah,.:KK16:evet gunlerimiz ayni.bakarsin ayni gun dogururuz bebisleri.:KK34::KK34:ben diyordum dogana kadar ogrenmiycem cinsiyyetini.ama dayanamadim.gecen hafta sordum.ama tabii erken dedi.:KK1::KK1:ogreniyim dedim bakalim beni kusturan canavar kim:KK15::KK15::KK52::KK52::KK52:yazarim cinsiye.ogrenince tabii.ben zaten bakiyorum arada.:KK55::KK55:
dileklerin icin cok sagol canim.doktorumda bana sadece sabr et diyor.cok uzuliyor bana.bu gunde 8 kere kustum.hemde serum kolumdayken.:KK14::KK14:ama en cok kizimdan uzak olmama uzuluyorum.aslinda tamda uzak deyil.1 km aramiz.ama yinede ozluyor insan.:KK43::KK43:insallah kardesi saglikla gelir kizima hediye olur.:KK16:

hadi yaa demek serum takılıyken bile kusuyon hee :26::18: inşallah en kısa zamada geçer şikayetlerinde evine kavuşursun canım :KK34::KK16: bakalım inşallah cinsiyetlerinide kısa zamanda öğreniriz :KK16::KK16:

Canım benim bildiğim sen idareye dileke verip 21 saatten fazla ders istemiyorum deme hakkın varr...he idare gıcıklık eder bi saat ders bi saat boş yapar sana ama ben öyle biliyorum...Bina gecişleri de zor yaa amann bari soğuk bi yer değildir inşş orası geçen sene ben de anadolu öğrt lisesindeydim orası da öyleydi git gel ders arası sakon telaş yapma derse yetişcem diye dikkat et ya...
canım ben meslek öğrtemeniyim, bizim 24 saat diye biliyordum, müdür 30 dedi. yönetmeliğe baktım 7 den az meslek öğrtmeni olursa 6 saat daha verilir gibi bir şey var,anlamadım... idareyle bir sıkıntı yok , çok güzel ayarladılar programı sağolsunlar,26 saatim vardı.zümrem sorun çıkardı. ben de madem anlaşamıyoruz idare halletsin kime ne kadar düşüyorsa paylaştırsın dedim. bu defa da ek ders gidicek diye celallendiler , kıyamet koptu, reklam olduk bütün okula ,ağlamasaydım anlatırken olanları müdüre iyiydi.

Son düzenleme:
kizlar markafonide chicconun satisi varmis:)
ben cinsiyet ogrenmedigim icin icimden gele gele bakamiom siz bakin bari:)

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız :KK3:ben yorgunluktan ölüyorum bittim resmen okulda hem öğleciyim hemde 4 yaş öğrencilerim genelde ağlayan kaçmaya çalışan laf söz anlamayan var da var yani :KK31: gün boyu ne bi lokma bişey yiyebildim ne de 5 dk oturabildim yaa bel ve bacak ağrısından ölüyorum yatarak yazıyorum şu an :KK14::KK14:bebişimi de yordum inş ona bişey olmaz ya :18:
bir de bugün hamile olduğumu söyledim ama kimse inanmadı ya göbeğim yokmuş ayıma göre :26: nerende saklıyosun dediler bana :KK9::KK9:
yarın bebişimi görmeye gitcez sabahtan gösterirse cinsiyeti netleşecek doktor kıza benziyor demişti ama emin olmadan sevinemedim bir türlü :KK17::KK1:

X