Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebeişleriniz nasıl? İnşallah hepiniz ve bebişler çokkkkkk iyidir ben sizlere bişey soracaktım ben çok limon yiyorum ya her gün en az 1 limonu çayda ya da yemklere sıkıp sıkıp yiyorum içini de yiyorum tansiyon problemim var bunun için faydalı olacağını düşünüyorum bunun dışında bi zararı olur mu acaba asitli ya miğdema ya da bebeğime zararı olur mu acaba?
selam kızlar...
bir haftadır uğrayamadım...
bende durumlar iyi çk şükür,kusmalarım bitti.Aman nazar değmesin..
şimdik isim düşünmeye,didiklemeye başladık.Ama isim bulmak çok zormuşşş,oğlan anneleri bebişlerinizin isimleri belli mi??ben sürekli karar değiştiriyorum,bebişim isimsiz doğacak.
hanımlar günaydın dün topicte esen yellerden sonra bugün fırtına gibi uçmuşsunuz maşallah :)
hepinize mutlu haftalar diliyorum bende inşallah çarşamba günü cinsiyet meselesini netleştiricem, çılgınlar gibi heyecanlıım geçer mi iki gün diyorum :)
öpüldünüzzz
kızlar sabahtan geldim geçmişi okuyımda öyle yazayım dedim ama anca bitti.
cuma günü doktoruma gittim bebeğim gayet iyiydi. 2li test hakkında konuştuk önce yaptırmak istemedim sonra fikir değiştirdim.
doktorum bebek kız gibi görünüyor dedi... sonra 2li test için detaylı ultrasona girdim erkek gibi duruyor demez mi anlayacağınız bir daha ki aya kaldı benim kii
ense kalınlığımız normaldii, allahım her yerini gördüm yan profilden suratını bilee, çok heyecanlıydıı... bu arada merak edenlere yazayım 130 tl idi. ama vaktim yoktu yaptırdım mecbur.
daha 3lü test falan yaptırmam doktorumda önermiyorum dedi zaten...bendennn bu kadar
merak ettiğin için teşekkürler canımm.. koşturmacalı bir günden sonra hallettim hepsini
Kızlar saat birde ikili testim var en geç ben mi yaptırıyorum ne çok arkanızda kaldım dua edin benim için :26::26::26: Inşallah hiçbir sorun ççıkmaz cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum bir dahaki kontröle söyler heralde
çekiliş tarihi bana da uyar kızlar zaten müsaitim hangi tarih olursa farketmez
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakim bugün
24 haftalık olunca nöbetten düşüyoruz canım. bizim okulda dersler 10 saat, 8-5 nöbetçiyim:-( bir de ders var üzerine birsürü, 40 saat.Öğretmen arkadaşlar bişey soracaktım sizlere kaç aylık hamileyken nöbetten düşüyoruz bana nöbet yazmışlar ne zaman söyleyeyim idareye?
Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri
Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..
Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..
Güzel paylaşımlar diliyorum.
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza katılmak istiyorum mart annesi olarak.benide ekler misin sevgili arkadaşım:) yeni olduğum için özel mesaj yazamıyorum malesef.
18 mart tahmini doğum tarihim 11 haziran sat ilk bebeğim cinsiyetide erkek inşallah:)
24 haftalık olunca nöbetten düşüyoruz canım. bizim okulda dersler 10 saat, 8-5 nöbetçiyim:-( bir de ders var üzerine birsürü, 40 saat.
benim doktor da istemedi o tahlilleri. aklıma takılmıyor değil ama:-(ahh canım benim yaa ben de isim düşünüyorum aslında buldum ama yine de daha güzel bişey bulurmuyum diye
sence de nasıl oğlum olursa ki öyle olcak büyük ihtimal Adem BUĞRA düşünüyorum. adem kayınpederin ismi eşim istiyor.bende ademin yanına isim bakıyorum. adem ufuk uyuyor bi de adem bugra var baska uyumlu olacak bi isim bulursam degerlendiririm ama hiç bulamazsam bugra koycam.
kız olsaydı da zeynep düşünüyordum.
canım artık herkes face grubunda orası da cok hareketli maşallah
canım hadi gözünaydın güzel cıkmıs seninde sonucun.bende yarın yada bu aksam kan sonucumu almaya gidicem.onda da bi sorun yoktur heralde.
ya kızlar bişey sorcam kac günlerdir unutuyorum hep. kendi doktorum benden toksoplazma ve rubella testlerini istememişti ikili için baska doktora gittim ya onla konusurken sohbet arasında gecti ben yaptırmadım doktorumda istememişti dedim o doktor istedi ne olur ne olmaz yaptır sen dedi. sizce yaptırmam sart mı cok mu gerekli bişey toksoplama çiğ etle filan alakalı sanırım ama rubella ne ki ?
hepinizde yaptırdınız mı bu testleri ??
canım en gec sen yaptırsan da senn haftana göre normal demi.senin bebiş daha küçük annesi baksana anca büyyücek sen de ona göre yaptırcan
hoşgeldin canım ben iyyim sen nasılsın ?
Kızlar saat birde ikili testim var en geç ben mi yaptırıyorum ne çok arkanızda kaldım dua edin benim için :26::26::26: Inşallah hiçbir sorun ççıkmaz cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum bir dahaki kontröle söyler heralde
çekiliş tarihi bana da uyar kızlar zaten müsaitim hangi tarih olursa farketmez
evet canım meslek lisesindyim.aslında herkes full girince bana da 26 saat ders kalıyordu ama bölüm arkadaşlarımla anlaşamayınca böyle oldu. aynı binada da değil dersler, başka binaya git gel yapıcam bir de ,sıkıntılıyım bu aralar program yüzünden. anadolu lisesine atama yapsalar, il birincisiyim zaten gidicem başka okula.ama yapmadılar hala.... 30 saatmiş öğretmen olmadığında girmem gereken minimum ders.Oyy Allah yardımcın olsun meslek lisesi herhalde 40 saat çokmuş yaa sen d meslekçisin herhalde ben edebiyatçıyım.bizim de meslek lisesi ama çok öğrt olduğu için sıkıntı olmadı canım kolay gelsin sana baya zorrmuş çok yorma kendini sık sık dinlen ya ben de şimdi netten baktım 24 ya da 26 yazıyo artık 1.5 ay tutarız herhalde a
kıslar çekiliş ne çekilişi
oyyyy kızlar bu ne biçi,m geçmiş:)))) tam 70 sayfa geçmiş yaaaaaa:)))))))) okuldan geldim daha yeni. geçmişi okuyayım diye açtım baş edemedim:))))) bizim müdür beyi nerdeyse boğazlayacaktım çok sinir bozucu bir çığlık şeklinde konuşma yaptı bıktım adamdan yaaaa:) nasıl bi ses tonu sanırsın opera okuyor:)))) ama olabilecek en tiz en kulak tırmalayıcı sesle:)))) neyse kıslar takip ederim artıkın. bu arada yarın evlilik yıldönümüm. bi yıl oldum artıkkkkkk
canım nasılsın artık diğer topikte görmüyorum seni bebişin nasıl
canım yaaaa. diğer topiğe girmiyom hiç. kızları göremiyorum. ben iyiyim çok şükür. dua ediyorum inşallah bebikte iyidir. iki hafta sonra kontrolüm görücem inşallah onu da. sen nasılsın kızlar ne yapıyo var mı bi gelişme bi değişiklik
ben hastayım canım boğazlarım şişti grip oldum ama bugün daha iyiyim şükürler olsun. 2 kişi daha hamile ama isimlerini unuttum tatlım . merak etme iyidir annesi bebikin nasıl çok hareket ediyomu annesi
hareket ettiğine inandıracak şeyler oluyo: ama daha tam anlamıyorum:)))))) şu anda aşağıda kayma ve balon patlaması gibi hissetmem onun hareketleri mi oluyo yoksaaaa. karnımın altında ama iyice altında. bi de sert oluyo orası. doğru mu bilmiyorum ama rahim oradadır diye düşünüyorum:))) sence hareket midir onlarrr
hareket ettiğine inandıracak şeyler oluyo: ama daha tam anlamıyorum:)))))) şu anda aşağıda kayma ve balon patlaması gibi hissetmem onun hareketleri mi oluyo yoksaaaa. karnımın altında ama iyice altında. bi de sert oluyo orası. doğru mu bilmiyorum ama rahim oradadır diye düşünüyorum:))) sence hareket midir onlarrr