grubun adı ney.. haberim yok gruptan canım ondan yokum.. söylersen bakayım hemen
2013 mart anneleri canım
sen yöneticimisin orda.. gönderdim istek :)
Merak ettim bende bu filmi.. Nerde isledin cnm. Nette varmı yoksa cd mi almamız lazım..
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/558801-2013-mart-anneleri-hediye-cekilisi-basliyorr.html
katılmak isteyen arkadaşlar :))))
yok değilim canım özelden adını yazsaydın bende eklerdim neyse eklerler şimdi
Canim bende cd aldim nettede var ama altyazisi yok ole anneler ailelerle izlemeyin mustehcen yerleri var bir izledim askim unuttuk bunlari bizzz die hayiflandim pefff
Katilirimmm tabiiii bu arada bende istanbul anadoluuuuuu yakasiiiiiii
Canim bende cd aldim nettede var ama altyazisi yok ole anneler ailelerle izlemeyin mustehcen yerleri var bir izledim askim unuttuk bunlari bizzz die hayiflandim pefff
Katilirimmm tabiiii bu arada bende istanbul anadoluuuuuu yakasiiiiiii
Bugün çokkkk hareketsiz burası :) Herkes gesmeye mi gitti ne yaptı acaba :)
Allahım Allahım heryerden yetişior bu kızzzzz hızına yetişemiom şekerim :))))
selamlar hanimlar, kizlari yatirmam lazim ama yine de bi selam vermeden kapatmiim dedim, insallah herkesler iyidir, porselen_bebeg yorumuna cok guldum 'anne senin de heryerin dokuluyo' diyestres ve negatif dusunceler de bagisiklik sisteminin dusmani unutma, hep pozitiv, hersey cok guzel olucak insallah, sen bebisini kucagina aldigin gunleri dusun surmeli masallah daha simdiden disardan gorulebiliyor demek hareketler, guclu kuvvetli olucak demekki seninki, erkek olmasin benimki pek bi nazli, ancak yatarsam ya da hareketsiz oturursam hissedebiliyorum, Rabbim bizleri yavrularimiza saglikla, mutlulukla kavustur, amin, herkese sevgiler
selam arkadaşlar. herkez iyidir inşallah.bugün hiç halim yok yazıları bile şöyle atlaya atlaya okudum. doğum günü olan arkadaşlar nice mutlu senelere iyiki doğdunuz ve aramıza katıldınız.
evet ya istanbul içi arkadaşlar duyunca çok seviniyorum. bende beylikdüzündeyim istanbul avrupada olan ben ,sen, sekercik,özpolat,
sudee var sanırım.
selam kizlar nasilsiniz.bebisler ne yapyzorlar.ben hala hastanedeyim.ayin 1 den burdayim.kiyima kayinvalidem bakiyor.cok kusuyorum serum olmayinca.bayilacak sekilde.ama bebis iyi cok sukur.sali ultr.yaptilar.masallah haraket ediyor artik buyumus inanamadim.saglikla gelir yavrulamiz insallah.kizlar artik evime donub kizima sarilib uyumak istiyorum.cok ozledim yavrumu. ALLAH baska dert vermesin.ayirmasin bizi onlardan insallah
selam kizlar nasilsiniz.bebisler ne yapyzorlar.ben hala hastanedeyim.ayin 1 den burdayim.kiyima kayinvalidem bakiyor.cok kusuyorum serum olmayinca.bayilacak sekilde.ama bebis iyi cok sukur.sali ultr.yaptilar.masallah haraket ediyor artik buyumus inanamadim.saglikla gelir yavrulamiz insallah.kizlar artik evime donub kizima sarilib uyumak istiyorum.cok ozledim yavrumu. ALLAH baska dert vermesin.ayirmasin bizi onlardan insallah
Ah canımmmm RABBİM acil şifa versin inşallah... Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Umarım en kısa zamanda çıkarsın kızına evine kavuşursun.. Varmı bir çıkış tarihii.
Rabbim bir an önce düzelip meleğine kavuşmanı nasip etsin canımmmm
sagol canim.vermiyor tarih malesef.ne zaman iyi olursam.5 kere kusarsam eve donebilirim.ama ben serumsuz en az 10 oluyor gunde.doktor 16 haftaya kadar olabilir dedi.kizimda oyle olmusdu cunki.16 haftam ekimin ortlari doluzor daha var ......sabirla beklyorum.insallah gecer bir an once.