2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merak ettim bende bu filmi.. Nerde isledin cnm. Nette varmı yoksa cd mi almamız lazım..

Canim bende cd aldim nettede var ama altyazisi yok ole anneler ailelerle izlemeyin mustehcen yerleri var bir izledim askim unuttuk bunlari bizzz die hayiflandim pefff

Katilirimmm tabiiii bu arada bende istanbul anadoluuuuuu yakasiiiiiii

Anladım canım bende baktım netten alt yazılı var hep.. Olmas cd alırım bende öyle islerim:) madem beğendiniz sizde..

Canim bende cd aldim nettede var ama altyazisi yok ole anneler ailelerle izlemeyin mustehcen yerleri var bir izledim askim unuttuk bunlari bizzz die hayiflandim pefff

canım o linke katılımınla ilgili msj yazarsan sevinirim burda kaynayabilir arada ((

selamlar hanimlar, kizlari yatirmam lazim ama yine de bi selam vermeden kapatmiim dedim, insallah herkesler iyidir, porselen_bebeg yorumuna cok guldum 'anne senin de heryerin dokuluyo' diyestres ve negatif dusunceler de bagisiklik sisteminin dusmani unutma, hep pozitiv, hersey cok guzel olucak insallah, sen bebisini kucagina aldigin gunleri dusunsurmeli masallah daha simdiden disardan gorulebiliyor demek hareketler, guclu kuvvetli olucak demekki seninki, erkek olmasinbenimki pek bi nazli, ancak yatarsam ya da hareketsiz oturursam hissedebiliyorum, Rabbim bizleri yavrularimiza saglikla, mutlulukla kavustur, amin, herkese sevgiler

İyi yaptın canım.. Bizler iyiyiz çok şükür şimdilik.. Sende iyisin inşallah.. Siz yine bir şekilde hisediyorsunuz ben daha hissedemedimmmm yaa gerçi benim gibi çok şuanda..

selam kizlar nasilsiniz.bebisler ne yapyzorlar.ben hala hastanedeyim.ayin 1 den burdayim.kiyima kayinvalidem bakiyor.cok kusuyorum serum olmayinca.bayilacak sekilde.ama bebis iyi cok sukur.sali ultr.yaptilar.masallah haraket ediyor artik buyumus inanamadim.saglikla gelir yavrulamiz insallah.kizlar artik evime donub kizima sarilib uyumak istiyorum.cok ozledim yavrumu.ALLAH baska dert vermesin.ayirmasin bizi onlardan insallah

bendee istanbuldayımm şirinevlerde :)

Ah canımmmm RABBİM acil şifa versin inşallah... Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Umarım en kısa zamanda çıkarsın kızına evine kavuşursun.. Varmı bir çıkış tarihii.

Rabbim bir an önce düzelip meleğine kavuşmanı nasip etsin canımmmm

Ah canımmmm RABBİM acil şifa versin inşallah... Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Umarım en kısa zamanda çıkarsın kızına evine kavuşursun.. Varmı bir çıkış tarihii.

sagol canim.vermiyor tarih malesef.ne zaman iyi olursam.5 kere kusarsam eve donebilirim.ama ben serumsuz en az 10 oluyor gunde.doktor 16 haftaya kadar olabilir dedi.kizimda oyle olmusdu cunki.16 haftam ekimin ortlari doluzor daha var ......sabirla beklyorum.insallah gecer bir an once.

Oyyyy inşallah bir an öncee geçer yaa.. Çok zor oralarda olmak.. çok geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…