- 27 Ağustos 2009
- 1.580
- 29
- 34
bende anadolu yakasındayım.hangi hastaneye gidiyorsun canım
Canım çok gecmis olsun... Gecmisten biraz okudum... Alternatif tip denesen. Akupunktur falan. Özellikle karaciğer tedavisinde faydası oluyor...
çok güzel ya 2009 aralık annelerinde buluşuyorduk biz istanbuldakiler. anadolu avrupa hepsi bir yer belirliyorduk keyifli oluyordu.
dun doktorum sordu hissediyomusun diye ben de daha degil degil ama az kaliyor artik 15 icindeyizBebeğimin hareketini dışardan farkedebiliyorum artik.. Bizimle ayni olan kizlar sizde hareket durumları nasil?
Dün eşim bana :" hayatım sana hamilelik cok yakışıyor" dedi cok mutlu oldum
GÜNAYDIN HAMİŞLERRR
doktordan geliyorum
ve bize bir prensesin geleceğini öğrendikkk
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
allahım herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlat versin inş
Slm
Bugün Dr a gittik, bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Erkekmis
sağol canım inşallah geçer biran önce..o nasıl oluyor be canım akupunktur ? hamilelikte zararı yok mudur?
yavrumm içimde diyodur ''annee cok siniy oluyom şana amaa yaaa heyyerin de dökülüyoo kışımm ,kendiye geyyl öff''biy oyan ayıyo biy buyan ayıyooo aaa
gözün aydın canım,inşallah sonuç bekleyen tüm anneler güzel hayırlı sonuçlar alırlar,sağlık sorunları olan arkadaşlarada acil şifalar versin rabbim:2:
Anne kız şimdiden dert ortağı oldunuz. Allah acil şifalar versin
tşkler kızlar cvplar için. yalnız baktığı bu testlerde HORMON: Folat,Ferritin,Vitamin B12 değerleri yok. sadece TSH var. Sizlerin de hormon testiniz de sadece TSH mı var? ben hamile olmadan 1 ay önce dahiliyede kan vermiştim o doktor 4üne de bakmıştı. ordan b12 eksikliğim çıkmıştı. iğne vurulmuştum. Ferritin(Demir) de sınır seviyelerdeydi 10,9. Ayrıca hamileliğimde bir ay önce de gittim B12 yükselmiş ama demir hala 10,lerdeydi. ben bunu kadın doğum doktoruna söyledim. kan değerlerine de bakalım dedi ikili teste ilave olarak. sonuçları elime aldığımda sadece TSH değerini gördüm. vitamin kullanmayacak mıyım dedim gerek yok dedi.
daha önce gittiğim doktor da sadece TSHa bakmış. kadın doğumcular sadece hormon olarak TSHa mı bakıyor. rica etsem kan sonuçlarınızda Hormon değerlerinizde sadece TSH mı var bakabilir misiniz?
ben olmazsa birkaç hafta sonra dahiliyeye gidip Folat,Ferritin,Vitamin B12 değerlerime bakılmasını isteyeyim diyorum...
benim doktorum da sadece tsh ve kan testi istedi canım
ama ben demiri, b12 yi yaptırdım ,zaten eksiklik vardı çünkü
demir eksik çıkınca da doktora sormadan ilaca başladım hep aynı ilaç veriliyor çünkü
gidince de söyledim güldü iyi yapmışsın diye
kendisi de elevit vermişti zaten demiri ekledim ben
ikisi iyi geliyor bana
sekercikkk niye yoksunuz facede?
face de şekercik diyemi aradın güselim :)
hahahhaha tabikide hayır :)))) facede grup varya orda yoksun anlamında sordum :)))