2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yavrumm içimde diyodur ''annee cok siniy oluyom şana amaa yaaa heyyerin de dökülüyoo kışımm ,kendiye geyyl öff''biy oyan ayıyo biy buyan ayıyooo aaa

kızlar bikaç saatliğine dışarı çıktım sayfalar akıp gitmiş sanırım İstanbul içi bi buluşma gündeme gelecek gibi benimde bu sabah aklıma gelmişti söylesemmi diye düşünüyordum bence çok güzel olur ortak bi yer kararlaştırıp buluşabiliriz çok süpper ve eğlenceli olacaktır eminim :)

İstanbullu olarak bizde yaparıs inşallah bir organizasyon kıslarrr :) Onada sıra gelir inşallahhh hehe

çok güzel ya 2009 aralık annelerinde buluşuyorduk biz istanbuldakiler. anadolu avrupa hepsi bir yer belirliyorduk keyifli oluyordu.

slm bayanlar
dogum gunu olan arkadaslarimiza sevdikleriyle beraber gecirecekleri hayirli bir omur diliyorum

Bebeğimin hareketini dışardan farkedebiliyorum artik.. Bizimle ayni olan kizlar sizde hareket durumları nasil?

Dün eşim bana :" hayatım sana hamilelik cok yakışıyor" dedi cok mutlu oldum
dun doktorum sordu hissediyomusun diye ben de daha degil degil ama az kaliyor artik 15 icindeyiz

Slm
Bugün Dr a gittik, bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Erkekmis

gozunuz aydin kizlar. Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin ins onlari

sağol canım inşallah geçer biran önce..o nasıl oluyor be canım akupunktur ? hamilelikte zararı yok mudur?

Hamilelikte hiç bir yan etkisi yok akupunkturun canım. Zaten ilacli bir tedavi değil.. Ben gitmiştim mideden dolayı faydasını gördüm. İyi bir yer bulabilirsen sen de görürsün diye düşünüyorum . . .

gözün aydın canım,inşallah sonuç bekleyen tüm anneler güzel hayırlı sonuçlar alırlar,sağlık sorunları olan arkadaşlarada acil şifalar versin rabbim:2:

amin canım yaa inşallah hepimizinde herşeyi yolunda gider güzel sonuçlar alırlar

Sanırım doğum gününüz bugün kızlar pek bakamadımda geçmişe :26: ama iyiki doğdunuz iyiki varsınız ve iyiki bu topiğin güzel annelerisiniz ailenizee yeni katılan bebişlerinizle nice mutlu senelereee..:16:

benim doktorum da sadece tsh ve kan testi istedi canım
ama ben demiri, b12 yi yaptırdım ,zaten eksiklik vardı çünkü
demir eksik çıkınca da doktora sormadan ilaca başladım hep aynı ilaç veriliyor çünkü
gidince de söyledim güldü iyi yapmışsın diye
kendisi de elevit vermişti zaten demiri ekledim ben
ikisi iyi geliyor bana

zaten akşamları yığılıp kalıyorum bana vitamin lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…