2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben örgü örmeye başladım :) tavsiye ederim. önce kendimize battaniye örmüştüm kocaman şimdi bebişime ufacık örüyorum :)

sağol canım ben işteyim maalesef akşama kadar çok iyi geçmez akşamı iple çekiyorum ama
teşekkürler canım inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız hepimiz musmutlu oluruz
hayırlı olsun pembiş yanaklı kızın
Slm
Bugün Dr a gittik, bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Erkekmis
cinsiyetler yavaş yavaş tamamlanıyor. hayırlı olsun tosun paşa

cnm hayırlı olsun.

TEŞEKKÜR EDERİM tatlım

Günaydın canım.. Hadi gözün aydın yaa sevindim valla.. Şu bir haftada geçsede bizde gidip öğrensek inşallah.. Amin diyorum güsel dualarına :)

amin canım amin hepimiz için inş.hayırlısıyla 1 hafta kalmış sanada bak

Slm

bende bende bende bugün öğrendim benimkide kızzz

çok sağol canım pembiş yanaklı olur inş

doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim kalbinden geçen her şeyi nasip etsin inşallah.

iyi ki dogdun canım. nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle ve bebeğinle.

bir erkeğin bu kadar ısrarla kız bebek istediğini yeni duydum şekerim :)))))

ahhh benim eşim de öyle. daha hamile kalmadan karnımla konuşurdu. kız olursa adı reyyan olacak inşallah. hep reyyan der karnıma tık tık yapardı. şimdi hamile olduktan sonra adam hepten çıldırdı sanki. her akşam standart reyyanla konuşma ve oynama saatimiz var bizim. yatırır beni, dudaklarını da dayar karnıma başlar konuşmaya. görmeniz lazım kızım diyor başka da bir şey demiyor. ola ki erkek olursa napacağız bakalım. tabii ki önemli olan sağlıklı olması her şeyden önce.

ayyy canım benim hadi gözü aydın olsun inş..
minik prensesinde şansı bol hayatı güzel olur inş.

Slm

canım seninde gözün aydın olsun.
aynı dileklerim sen,in paşa içinde gecerli.
şanslı mutlu güzel hayatları olsun inş.

merhaba arkadaşlar.yarın 16.haftaya gireceğim inş..karnım hiç çıkmadı..sadece yemek yedğimde göbeğim şişiyor o kadar..bebeğin hareketlerinide hiç hissedemiyorum..mide bulantılarım hala geçmedi azaldı ama geçmedi..günde bir kez mutlaka kusuyorum..hala mide bulantıları devam eden varmı benim haftamda olanlardan...
artık cinsiyetler belli olmaya başlamış..Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bana 13.haftada doktor kız gibi ama ne t değil demişti.geçen hafta kanamam olunca gittiğimde doktora sormak aklıma gelmedi hiçç..sadece sağlıklı bir şey yok sözünü duymak yeterli geldi..2 hafta sonra randevum var.umarım ozaman net olarak öğrenebilirim..aslında çok da heyecanlı değilim cinsiyet konusunda.sadece sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum..daha önce 2 kez kayıp yaşayınca Rabbim bunu bağışlasın sağlıkla inşallah diyorum...

dogum gunun kutlu olsun canim, her yasin digerinden daha guzel ve huzuru olsunnnn

Kızlar çatlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı.ben daha alamadım bişey.göbeğimde çatlak şuan yok ama bacaklarım feci.dün aynaa gördüm.kendimden korktum:)sizler ne kullanıyorsunz.

canim benim bi hamis arkadas doktoruna sormus doktorda tamamen genetik demis ne yapsan catliyacagi varsa catlar ben karima ne paralar doktum onun bile catladi demis. kremler hic bir ise yaramaz demis. en iyi nemlendirici vazelin demis.. suyla yumusatip surmekvok iyi geliyormus, guunde 2 kere dus al ama keselenme demis her seferinde ki vucudun kendi yagi en iyisidiri vucut icin demis.. benden soylmesiiiii

hayirli olsun prenses, ve main canim hepimize insallah hayrili saglikli olsun

Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari dun aramizda bebek var i izledim.agladim guldum endiselendim bi garip oldum tavsiye ederimmmm:13:

ben de gecen gun izledim ve tavsiye edeyim mi etmiyimmi kararsizim diye yazmistim. ben agladim ve etkilendim. esinizle izleyin ama:)))))
Slm

hayirli olsun pasaaaaaaaaaa

senin de dogum gunun kutlu olsun MINI MINI BIR gormemisim seni.
ayni seyleri sana da soyliyim her yasin digerinden cok daha mutlu ve huzurlu gecsin insallah

selam arkadaşlar. herkez iyidir inşallah.bugün hiç halim yok yazıları bile şöyle atlaya atlaya okudum. doğum günü olan arkadaşlar nice mutlu senelere iyiki doğdunuz ve aramıza katıldınız.

evet ya istanbul içi arkadaşlar duyunca çok seviniyorum. bende beylikdüzündeyim istanbul avrupada olan ben ,sen, sekercik,özpolat,
sudee var sanırım.

bide ben varım:)fatih te

selam hanımlar yorgun bir haftanın sonunda dinlenebildim çok şükür nasılsınız geçmişi okudum ama o kadar çoktu ki alıntı yapamadım
doğum günü olan arkadaşlar elisa ve mini mini bir doğum gününüz kutlu olsun ailenizle mutlu senelere

hayırlı olsun canım pamuk kızın

Slm

paşan hayırlı olsun tatlım

evet ya istanbul içi arkadaşlar duyunca çok seviniyorum. bende beylikdüzündeyim istanbul avrupada olan ben ,sen, sekercik,özpolat,
sudee var sanırım.

vay be ben bu arkadasların oldugunu da bilmiyordum baya da varmısız bi seni biliyordum ben

SELAM KIZLAR NASILSINIZ? PEK KONULARA GİREMYORUM SON ZAMANLARDA SAĞLIK SORUNLARIM MALUM..KULAĞIM BİRİSİ TIKANDI BUGÜNARTIK SİNİRLERİM BOZULDU VALLA ÜSTÜSTEE GELİYOO

SELAM KIZLAR NASILSINIZ? PEK KONULARA GİREMYORUM SON ZAMANLARDA SAĞLIK SORUNLARIM MALUM..KULAĞIM BİRİSİ TIKANDI BUGÜNARTIK SİNİRLERİM BOZULDU VALLA ÜSTÜSTEE GELİYOO

Canım çok gecmis olsun... Gecmisten biraz okudum... Alternatif tip denesen. Akupunktur falan. Özellikle karaciğer tedavisinde faydası oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…