5 ağustosta ayrıldım işten daha öncesinde gece gündüz çalışan biriydim şimdi hala eski işyerime evden destek veriyorum ama beni kesmiyor sıkılıyorum evde bakalım bebek gelene kadar bir uğraş bulmam lazım araştırıyorum şimdi
sağol canım ben işteyim maalesef akşama kadar çok iyi geçmezhepinize ayri ayri tesekkürler ediyorum arkadaslarinsan kacyasinda olursa olsun yinede sewiniyoyaa (yaslandigima degil tabi) daha ögle olmadan pilim bitti gibi biraz is yapiyim dedim, malum yasgünü olana temizlik yaptirmamak gibi bikural yok maalesef helede hamileyse elmecbur yapicaz artik.. börek hayal olmaya basladi suan hic halim yok.. minimini arkadasim seninde yeniyasin kutlu olsun umarim senin daha iyi gecer günün
teşekkürler canım inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız hepimiz musmutlu oluruzCanım senin de doğum günün kutlu olsun. Huzurla sağlıklı mutlulukla sevdiklerinle geçireceğin kocaman bir ömür senin olsun. Bebişini yeni yaşında sağlıkla kucağına almak nasip olsun.. :) iyiki doğdunn
hayırlı olsun pembiş yanaklı kızınGÜNAYDIN HAMİŞLERRR
doktordan geliyorum
ve bize bir prensesin geleceğini öğrendikkk
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
allahım herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlat versin inş
cinsiyetler yavaş yavaş tamamlanıyor. hayırlı olsun tosun paşaSlm
Bugün Dr a gittik, bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Erkekmis
cnm hayırlı olsun.
Günaydın canım.. Hadi gözün aydın yaa sevindim valla.. Şu bir haftada geçsede bizde gidip öğrensek inşallah.. Amin diyorum güsel dualarına :)
Slm
sağol canım ben işteyim maalesef akşama kadar çok iyi geçmezakşamı iple çekiyorum ama
teşekkürler canım inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız hepimiz musmutlu oluruz
hayırlı olsun pembiş yanaklı kızın
cinsiyetler yavaş yavaş tamamlanıyor. hayırlı olsun tosun paşa
bu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki
günaydın kızlar benim gibi işte olanlara allah kolaylık versin evde olanlarada iyi dinlenmeler. eskiler derler ki anne hamileyken en çok hangi saatlerde uyanırsa bebek doğduğunda da en çok o saatlerde uyanırmış
porselen bebeg ne durumdasın bilemem ama acaba başka bi doktora daha mı göstersen tahlillerini illa özel olması şart değil ama bence başka bi doktor daha görsün bi arkadaşımızın dediği gibi bütün hastalıkların tedavisi var ama en önemlisi moralli olman. bebeğin sağlıkla gelecek sana üzülme
canım benim doktorum elevit yazmıştı bana ama ben yutamıyorum diye dert yanınca tahlillerime baktı ve meyve yiyor musun dedi sadece meyve yiyorum bile diyebilirim deyince o zaman meyve yemeye devam et içemiyorsan içme sonra tekrar değerlendiririz demişti belki senin ihtiyacın yoktur ondan yazmamıştır.
mulu yıllar elisa bugün benimde doğumgünümiyi ki doğduk o zaman
bir erkeğin bu kadar ısrarla kız bebek istediğini yeni duydum şekerim :)))))
GÜNAYDIN HAMİŞLERRR
doktordan geliyorum
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
Slm
dogum gunun kutlu olsun canim, her yasin digerinden daha guzel ve huzuru olsunnnnbu güzel cumartesi sabahindan herkese hayirli sabahlar, bugününüz dünden güzel olsun, bebisler saglikli ve mutlu olsuunnn... cumartesi günü sanki beni zorla kaldirmislar gibi derdim neyse 7de acildi gözlerim.. eveeet bugün benim dogumgünüm ondan uyandim belkide, aksama kendime pasta yerine börek yapsam olurmuki
Kızlar çatlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı.ben daha alamadım bişey.göbeğimde çatlak şuan yok ama bacaklarım feci.dün aynaa gördüm.kendimden korktum:)sizler ne kullanıyorsunz.
hayirli olsun prenses, ve main canim hepimize insallah hayrili saglikli olsunGÜNAYDIN HAMİŞLERRR
doktordan geliyorum
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari dun aramizda bebek var i izledim.agladim guldum endiselendim bi garip oldum tavsiye ederimmmm:13:
Slm
aaaa canım sende mi istdasın hemde surası sayılır ya bende beylikdüzündeyim
bel agrısı koltuga oturdugumuzda arada boşluk kalıyorsa ondan olabiliyormus tam dik oturmak gerekiyormus
bir de bebişin yeri büyüyormus şu aralar ya ondan da olurmus doktor söylemişti gecen gittiğimde.
hatta karnımda bi kramp gösterdi dalga gibi gidiyordu o da hamileliğe alıstırıyor vücudu arada bir karnında agrı hissedebilirsin demişti.
normal aslında böyle seyler.ama agrırken hep aklıma masörler geliyor şimdi bana bi masqaj yapan olsa diyorum yumusacık elleriyle yaglarla filan off off :) eşim azcık yapmaya calısıyor ama hemen yoruluyor.ben geceleri acıkmıyorum ama gün içinde cok acıkıyorum
evet ya istanbul içi arkadaşlar duyunca çok seviniyorum. bende beylikdüzündeyim istanbul avrupada olan ben ,sen, sekercik,özpolat,
sudee var sanırım.
selam arkadaşlar. Herkez iyidir inşallah.bugün hiç halim yok yazıları bile şöyle atlaya atlaya okudum. Doğum günü olan arkadaşlar nice mutlu senelere iyiki doğdunuz ve aramıza katıldınız.
Evet ya istanbul içi arkadaşlar duyunca çok seviniyorum. Bende beylikdüzündeyim istanbul avrupada olan ben ,sen, sekercik,özpolat,
sudee var sanırım.
Ben de İst dayım ama anadolu yakasında :)
GÜNAYDIN HAMİŞLERRR
doktordan geliyorum
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
Slm
Ben de İst dayım ama anadolu yakasında :)
bide ben varım:)fatih te
bende anadolu yakasındayım.hangi hastaneye gidiyorsun canım
evet ya istanbul içi arkadaşlar duyunca çok seviniyorum. bende beylikdüzündeyim istanbul avrupada olan ben ,sen, sekercik,özpolat,
sudee var sanırım.
teşekkür ederim kıvırcık arada kaynıyor bazensenin de dogum gunun kutlu olsun MINI MINI BIR gormemisim seni.
ayni seyleri sana da soyliyim her yasin digerinden cok daha mutlu ve huzurlu gecsin insallah
SELAM KIZLAR NASILSINIZ? PEK KONULARA GİREMYORUM SON ZAMANLARDA SAĞLIK SORUNLARIM MALUM..KULAĞIM BİRİSİ TIKANDI BUGÜNARTIK SİNİRLERİM BOZULDU VALLA ÜSTÜSTEE GELİYOO