ayyyy ne güzel bi duygudur o bende de hissetme dönemi başlamadı geçenlerde içimde hisseder gibi oldum ama sonrasında kesildi galiba babası gibi sakin olacak yavrum heralde
ama kız çocuk diye yalvaran kocam dün akşam rüyasında oğlumuz olacağını görmüş ve artık erkek fikrine alışmaya başlasam iyi olacak galiba artık bidahaki kız olur dedi gülmekten öldüm :)
Bende başlamadı yaf.. Acaba ne zaman başlar bugünde o takıldı gözüme :)
bir erkeğin bu kadar ısrarla kız bebek istediğini yeni duydum şekerim :)))))
Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum halen.kafası aşağıda demişti ya dr acaba eski haline döndümü diye çok merak ediyorum.çarşambaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum.başı aşağıda olsada hareket hissettirir heralde.bu evhamlarla streslerle hamilelik nasıl biter allahım
günaydın hamişlerrr
doktordan geliyorum
ve bize bir prensesin geleceğini öğrendikkk
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
allahım herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlat versin inş
sorma kızıyla yapacağı şeylerin hayallerini kuruyordu :) gerçi daha belli değil cinsiyeti ama tüm belirtiler erkek yönünde çarşamba 2li test sonucumu götürücem dr a orda tekrar sorucam umarım görünürde muğlaklıktan çıkar ve alış veriş başlar
Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari dun aramizda bebek var i izledim.agladim guldum endiselendim bi garip oldum tavsiye ederimmmm:13:
Sizin bebekle ilgili içimden bir ses erkek diyor.... İnşallah Allah senin ve eşinin gönlüne göre verir şekerim:))))
GÜNAYDIN HAMİŞLERRR
doktordan geliyorum
ve bize bir prensesin geleceğini öğrendikkk
kızımm olucakmışşşş
yaşasınnn çok mutluyum
allahım herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlat versin inş
Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari dun aramizda bebek var i izledim.agladim guldum endiselendim bi garip oldum tavsiye ederimmmm:13:
Merak ettim bende bu filmi.. Nerde isledin cnm. Nette varmı yoksa cd mi almamız lazım..
çalışmayan kimler var içimizde?
beeeennnngerçi ben hafta içi de evdeyim home office çalışıyorum
gerçi homeoffice çalışmanında zorlukları var ama hergün işe gitmekten yada hergün evde yapcak bişi bulamamaktan iyidir süpppermiş senin iş
aynen ama hamilelik dolayısıyla çok seyrelttim işlerimi daha çok kendime vakit ayırıyorum artık ama ev hanımlarına ve dışarıda çalışanlara göre şanslıyım tabi