- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
ben varım canım önce safra sonra rahatça kahvaltı yapıyorum
aynen bende öyle uyanır uyanmaz bi lavaboya gidiyorum saframıymıs onun adı sarı suyu cıkarıp rahatlıyorum sonra da bi güzel kahvaltı yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım canım önce safra sonra rahatça kahvaltı yapıyorum
aynen bende öyle uyanır uyanmaz bi lavaboya gidiyorum saframıymıs onun adı sarı suyu cıkarıp rahatlıyorum sonra da bi güzel kahvaltı yapıyorum
o nasıl iğrenç bir şey öyle acı birde çıkarttıktan sonra rahatlıyorum sonrada allah ne verdiyse yiyorum valla
slm kızlar nasılsınız ...
analık hakkı diye bişey varmış bunu bilen var mı ? beni bi aydınlatırmısınız ?
birde bu hafta 2li test yaptırmamız lazım dr eğer yaptırmak istemezseniz 3lü taramayı yaptırırız dedi aranızda yaptırmayan varmı ? sizce ne yapayım sigortamızda yok analık hakkından yararlanıyomuşum ne olduğunu bile bilmiyorum ama bu testlerdede geçerlimi bilmiyorum baya tuzlu fyatlar ne yapcam bilmiyorum...
aynen valla acısını filan gectim artık bende cok zorlanıyorum ya karın kaslarım agrıyor resmen inş. bebişe bişey olmuyordur.cok sıkıyorum kendimi terliyorum bi de gözlerimden filan yaslar geliyor demekki dogum anında da öyle olcak sonra bi anda hop gecicek bebiş gelcek kucagımıza.
bi kötü yanı da sabah sabah milleti öğürtülerimle uyandırıyor muyum aceba düşüncesi.banyonun boşlugundan ses gidermiş ya komsularda diycek ne iğrenc bi kız her sabah da olmazki
Selam... Aramızda 2 li testi yaptırmayan yok sanırım bildiğim kadarıyla.. 3 lüler başlamadı daha..
Şimdi benim öğrenmek istediğim; Analık sig.prım kolundan bahsediyorsunuz sanırım. Bundan yararlandığınızı kim söyledi size ?
Devlet hastanesinemi gidiyorsunuz?
Ücret alınmıyormu ?
Eşinizinde sizinde yokmu sgk nız ?
Çok oldu ama bunları bilirsem ona göre cvp vermeye çalışayım
arkadaşlar 3 gün önce kanamam olmuştu bugün yne oldu böyle böyle ne olck blmıyorum çok korkuyorum.15. haftama grdim.Allah korusun bebeğimi
arkadaşlar 3 gün önce kanamam olmuştu bugün yne oldu böyle böyle ne olck blmıyorum çok korkuyorum.15. haftama grdim.Allah korusun bebeğimi
canim sakın endiselenme bebisinin boyu nasi kisalsin boyle sacma seymi olur kalp atisi varsa hareketliyse boyle bisi olmasi mumkun değil. olcum yanlisligi vardir ortada sen iyi beslen moralini yuksek tut allahin izniyle buyuycek melegin doktorlar insani gereksiz geriyorlar iste boylekızlarr hepinizee selamm..bebişimi gördüm bugün..kıyamam ilk kez uyurken denk geldiyanlız biraz üzüldüm bugün 1 hafta geriden geliyormuş bebişimm bugün yapıcaktı 3 lü testi yapmadı 1 hafta sonra dedi çünkü 1 hafta geride dediimorelim alt üst oldu yoo üzülmene gerek yok dedi ama nasıl üzülmemm.magnezyum idrar tahlili tekrar karaciğer tahlili filan yaptırdı hepsi normal karaciğer yine yüksekkonuda muhahakkak baktırman lazım dedii..off rabbime şükür iyi beebişimde neden geriledi şimdi? allahım yardım etsinn en son 11.4 cm di şimdi 10.9 çıktı? neden acaba:26:küçülme ihtimali nasıl olurrr..erkeğimin bibiside iyice belirginleşmişş
cok yararli bilgiler paylasmissin bizimle chemes bende uymaya calisicam senin listene yumurta hic yiyemiyordum yemek icin gayret gostericem artikbende hipoglisemi var şekerim düşüyor dikkat etmezsem ama anladığım kadarıyla onunla alakalı değil, hamileliğe özel bir diyet. ilk 3 ay için ayrı bir diyet vermisti, bu kadar çok süt ve ürünleri yoktu. tekrar gelmemi de istemedi, önümüzdeki 6 ay bu diyeti uygula, hatta doğumdan sonraki 6 ay da uygula hem sütün olur, hem doğum kilolarını verirsin dedi. ara öğünlerin hepsinde 1 sb süt var,sütün yanında meyve, hatta akşam yemğinden önceki arada peynirli tost var bunların üstüne , bu kadar çok yiyemezmişim gibi geliyor ama bir deniycem. bebek için gerekli madem, doktor da mutlaka ye dedi.
cok gecmis olsun insallah bir an once atlatirsin canimgünaydın güzel annelerrr.valla grip belası başımdan gitmiyor.hala peşimde.dün gece uyutmadı beni.dikkat edin aman benim gibi çekmeyin.bol sağlıklı günler hepimizee
kendini ogururken cok kasiyorsundur benimde ayni sorunum var hatta benimki kanama dahi yapti ((mide bulantısı durmadan kusma
Birde karın boşluklarım çok ağrıyor o neden olabilir acaba kontrolüm haftaya ne yapsam ya karın boşluğu ağrıyan var mı???
hamile kalinca savunma mekanizmamiz daha da zayifliyor sanirim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorumgünaydınn herkese ...
grip belasına bnde yakalanmış bulunmaktayım alkış banayanı ıkı senedır grıp nedır bılmeyen ben hamış oldum grıp oldum bol bol lımon yıorum lımonlu ballı su ıcıorum aksamda portakal lımon sıkıp ıcıcem napım baska ıyı gelen bısı warmı kızlar su aşamada???
bende varim bende varim cok kotu birsey bu bogazimda biriken ismi herneyse onu cikarana kadar ogurmekten safra cikiyo cikinca rahatliyorum ve yemeye tam gaz devam yiyince biraz rahatliyorum bende cogu kisinin aksinekızlar bulantı çekmeden benim gibi sabahları aç karına safra kusan sonrada oturup rahatça kahvaltı eden varmı?
hic korkma canim ben oyle bi kanama gecirdimki adetten daha siddetliydi cok sukur bir sey olmadi bebisime insallah senide olmayacaktir.. sadece kendini cok zorlama hareketlerine kisitlama getirmelisin ani hareketlenmeler yok cok agir kaldirmak yok bol bol dinlen ilac aliyormusun ben progestan aliyorum sabah aksam bu ilac kesti biraz lekelenmelerim oluyo ara siraarkadaşlar 3 gün önce kanamam olmuştu bugün yne oldu böyle böyle ne olck blmıyorum çok korkuyorum.15. haftama grdim.Allah korusun bebeğimi
canım eğer şuan durumun müsaitse yani çalışmıyorsan uzan ve ihtiyaçların harici pek kalkma zaten biliyorsundur, korkma canım dinlen mutlaka
Selam... Aramızda 2 li testi yaptırmayan yok sanırım bildiğim kadarıyla.. 3 lüler başlamadı daha..
Şimdi benim öğrenmek istediğim; Analık sig.prım kolundan bahsediyorsunuz sanırım. Bundan yararlandığınızı kim söyledi size ?
Devlet hastanesinemi gidiyorsunuz?
Ücret alınmıyormu ?
Eşinizinde sizinde yokmu sgk nız ?
Çok oldu ama bunları bilirsem ona göre cvp vermeye çalışayım
çocuk yada büyük ..... mutlu ol
kızlar ikil test sonucum iyi çıkmıştı bugünde mail adresime gönderdi dr.ense kalınlığı 1 mm haftasına göre çok iyi.ama diğerlerinde hangi değerlere bakıyoruz.dr çok iyi dedi ama bende merak ettim siz yazıyordunuz ya nelere bakıcam.beni de bilgilendirirmisiniz
yanlıs biliyorsun sekerim be hala yaptırmadım.bugün 13+0 ım sanırım.cok mub gecikiyorum kızlar ya.
aslında bugün 12+4 olmam lazımdı ama bebiş 3 gün önceden gidiyormus.acilen yaptırmam lazım demi artık.
of offf hiç bu kadar sıkılmamıstım valla
sende mutlu oıldunmu bari laaa lallaa laraa laaaa lalla laraaa laaaa şirinleri bile yemek istiyorummmmmmm
baskada bişiye bakma kafanı bulandırma bişi olsa sölerdi ense gayet ıyı durumda endıselenme hersey yolunda
gecıktın nerdeyse koş gıt yaptır eger randevu almadıysan ara anaaaaaaaaaaaaaaa sen nıe bole gecıktın kız.14 e kadar süren var gecırme bir ters bir düz hop hop hop oğlum sende surda oyna bakiimm hıın hıınnnn
ayni durumdayiz bende calisiyorum 1.5 - 2 saat yolum suruyor ama oturdugumuz yerde birseycik olmaz insallah rabbim korusun hepimizin mucizelerini ani hareket yok yatakta sagdan sola donerken bile cok yavas hareketlerle donecekmisizcanım progestan verdi dr. bana da sabah akşam alıyorum bir tane daha yeni başladım.çalıştığım için dinlenemyorum ama masa başında oturuyorum genelde çok yorucu değil.yalnız ev ve iş yeri arası çok uzak servisle 3 saate evde oluyorum ben
afiyet bal seker olsun canim istedi benimde az sonra gidicem burdaki markette vardir insallahhşirinlermi???? barbili vardı almadım ayılı aldım anca keser beni yedim ayıları ohhh
şirinlermi???? barbili vardı almadım ayılı aldım anca keser beni yedim ayıları ohhh