2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İllaki bakmışsındır ama sahibinden.com dadamı bişey yok

sürmelicim bende baktım netten ama genelde sıfır binalar bu fiyatta teyzem bakıyor haala en azından söylim az önce yine sordum araştırıyorum dedi bilgin olsun:)

ya hiç sorma geçen sene oda rutubetlendi... oda ısınmadı ufo yaktık 150 tl elektrik geldi.. diloş rutubetten hastalandı zor düzelttim cocugu

ay ne canın çekiyorsa ye canım ya keşke bende yesem ohh ohhh bal kaymak olsun sana

İllaki bakmışsındır ama sahibinden.com dadamı bişey yok

bakıyorum herğün canım fiyatlar çok ucuk..

sürmelicim bende baktım netten ama genelde sıfır binalar bu fiyatta teyzem bakıyor haala en azından söylim az önce yine sordum araştırıyorum dedi bilgin olsun:)

sağol gülüm ilgilendiğin için.. benim tutacağım 2+1 onlarda genelde 300den başlıyor..

400 450 veremeyiz eşimin maaşı asgari ücret zaten..

ayy bilmiyorum kızlar eger bulamazsam annemgilin evine oturmayı düşünüyorum ama onada eşim razı değil ay çıldırıcığımmm

Canım benim bebişin gerilemedi sakın canını sıkma aynısı benim başıma geldi bebeğin duruş pozisyonundan kaynaklanıyor...şimdi uyuyordu diyosun bir de dik durmuyorudur bi kaç milim bile kaç gün fark eder sakın buna canını sıkma ben de doktora gittiğimde 11+4 olmam gerekirken 11+1 çıktım ama bi dahaki kontorlümde açığı kapatmış yavrum bebeğin 20. haftaya kadar gelişim geriliği diye bişeyi olmazmış boyu neyse oymuş o kadarlıkmış yanii annesi sen iyi beslen üzülme ki bebek de toplasın kendini...

cevap verin lütfen zararlı değil deyin yedikten sonra geç olabilir jelibon bulmam gerek

jelibon yemek sakıncalı mı???

delüüüüü azıcık yesen bıse olmaz heralde ole dibini görmeden ye ama
yau sen bole yedım yedım dıosun kıloda almıosun dimi uyuz
kız ben tam 7 kılo aldım..danayım ben danayım danayım danayım la la la laaaaaaaaaaa

en son 1,5 kilo aldığımı öğrendim 2'li test sırasında 62,5 kilo olduğumu öğrendim ama bence ben kilo aldım...ama şöyle birşey var ben günde 2,5 lt.su içiyorum acaba o yüzden mi çok kilo almıyorum birde sabah kahvaltısı haricinde ekmek yemiyorum sabah kahvaltısında da beyaz değil tahıllı ekmek yiyorum

kızlar bulantı çekmeden benim gibi sabahları aç karına safra kusan sonrada oturup rahatça kahvaltı eden varmı?

Kızlarr güldürdünüz beni :) ebahh bencede koca paket yerine tadımlık yemende fayda var. Biliyorsun paketlenmiş şeylerden normalde uzak durmamız lazım. Ama canın çektiyse yiyeceksin, tabi abartmadan:)

Bence iyi bişey :) Hiç değilse sonrasında yiyorsun.. Ben ilk üç ay olamadım pek öyle. .. :) Ama şimdi akşam dışında iyiyim yemeklerde :)

kızlar bulantı çekmeden benim gibi sabahları aç karına safra kusan sonrada oturup rahatça kahvaltı eden varmı?

ya hiç sorma geçen sene oda rutubetlendi... oda ısınmadı ufo yaktık 150 tl elektrik geldi.. diloş rutubetten hastalandı zor düzelttim cocugu

ayy kıyamam ya cocuklara cok zor oluyordur.Allah yardımcınız olsun.evet ofularda cok elektrik faturası cıkarıyor bize de o civarlarda gelmişti.
cevap verin lütfen zararlı değil deyin yedikten sonra geç olabilir jelibon bulmam gerek

canım cok emin değilim doktora sormak lazım ama eşim cok arastırır öyle seyleri onlar cok faydaı alayım sana diye tutturuyor.bence cok zararı yoktur.yani içinde domuz jelatini yoksa.büyük avmlerde satılıyor ya onlar hem taze hem de cok lezzetli oluyor bu paketlerdeki cok sahte yine de cok yeme doktoruna bi sor ama cok korkma yani zararlı oldugunu zannetmiyorum ben

slm kızlar nasılsınız ...
analık hakkı diye bişey varmış bunu bilen var mı ? beni bi aydınlatırmısınız ?
birde bu hafta 2li test yaptırmamız lazım dr eğer yaptırmak istemezseniz 3lü taramayı yaptırırız dedi aranızda yaptırmayan varmı ? sizce ne yapayım sigortamızda yok analık hakkından yararlanıyomuşum ne olduğunu bile bilmiyorum ama bu testlerdede geçerlimi bilmiyorum baya tuzlu fyatlar ne yapcam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…