canım 2+1ler genelde 300 falan oluyor 300 kadar verebiliriz..
inşaallah canım ya.. geceleri düşünmekten uyku girmez oldu gözüme..Allah razı olsun
Aminnnn
inşaallah şekerim yaa.. bir ev bulup çıkaydım rahatlıyacaktım
biz mamagın çarşısındayız canım..ahmet akbaş caddesindeyim
sürmeli inş. sende en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursun.
ev büyük sıkıntı valla bi de ısınmıyorsa cocuklarda var.
bizim gecen seneki ev cok kötüydü ısınma konusunda doğalgazla ısınamadık ufo aldık. bir de nem oluyordu ev berbat kokuyrdu üstelik sıfır daire.Allah yardımcın olsun inş.
dün akşam eve gittim emek hazırladım bulaşıkları toplamadan kek yaptım yedimBari kendi yaptığım yiyeyim suni olmasın istedim şimdi yanımda 1 dilim getirdim ne diye 1 dilim getirdiysem şimdi canım çok istiyor yesem öğlende yine canım tatlı isteyecek o zaman ne yapıcam ben
İllaki bakmışsındır ama sahibinden.com dadamı bişey yok
sürmelicim bende baktım netten ama genelde sıfır binalar bu fiyatta teyzem bakıyor haala en azından söylim az önce yine sordum araştırıyorum dedi bilgin olsun:)
kızlarr hepinizee selamm..bebişimi gördüm bugün..kıyamam ilk kez uyurken denk geldiyanlız biraz üzüldüm bugün 1 hafta geriden geliyormuş bebişimm bugün yapıcaktı 3 lü testi yapmadı 1 hafta sonra dedi çünkü 1 hafta geride dedii morelim alt üst oldu yoo üzülmene gerek yok dedi ama nasıl üzülmemm.magnezyum idrar tahlili tekrar karaciğer tahlili filan yaptırdı hepsi normal karaciğer yine yüksekk onuda muhahakkak baktırman lazım dedii..off rabbime şükür iyi beebişimde neden geriledi şimdi? allahım yardım etsinn en son 11.4 cm di şimdi 10.9 çıktı? neden acaba:26:küçülme ihtimali nasıl olurrr..erkeğimin bibiside iyice belirginleşmişş
jelibon yemek sakıncalı mı???
delüüüüü azıcık yesen bıse olmaz heralde ole dibini görmeden ye ama
yau sen bole yedım yedım dıosun kıloda almıosun dimi uyuz
kız ben tam 7 kılo aldım..danayım ben danayım danayım danayım la la la laaaaaaaaaaa
kızlar bulantı çekmeden benim gibi sabahları aç karına safra kusan sonrada oturup rahatça kahvaltı eden varmı?
ya hiç sorma geçen sene oda rutubetlendi... oda ısınmadı ufo yaktık 150 tl elektrik geldi.. diloş rutubetten hastalandı zor düzelttim cocugu
cevap verin lütfen zararlı değil deyinyedikten sonra geç olabilir jelibon bulmam gerek