o bende ne zaman oluyordu şöyle söyliyeyim. Ben kusma durumunda çok kasıyordum kendimi :) sonra farkettim ki karın kaslarım boşluklarım ağrıyor her seferinde. Birde bişey yiyemiyorsun oda yapar diye tahmin ediyorum..
günaydınn herkese ...
Grip belasına bnde yakalanmış bulunmaktayım alkış banayanı ıkı senedır grıp nedır bılmeyen ben hamış oldum grıp oldum bol bol lımon yıorum lımonlu ballı su ıcıorum aksamda portakal lımon sıkıp ıcıcem napım baska ıyı gelen bısı warmı kızlar su aşamada???
bende öyle tahmin ediyorum yiyorum ama yediğim çıkıyor kafayı yicem ağlamak üzereyim işyerindeyim ne yapcamı şaşırdımTeşekkürler genede
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer zaten hamilelikte buluyor hastalıklar bizi kendine dikkat et
hayırlı olsun paşan
benim telde de kapanıyo durduk yere..
EBAH-CILEK canlarım kasmayın kendınızı ıçimizdeki fasulyeler gaz yapıyo, yapacak bi şey yok.
walla utanıp cekınecem diye dusunsem balon olur ucarım, işte yeterince kasılıyorum zaten.
benı kesın topukten ıhrac edeckler çişten girdim gaza geldim
dün yürüyerek gezmeye çıktık bütün hafta işte oturuyorum diye tabi her gördüğümü canım çekti birşeyler yedik,eşim patlamak üzereyim diyor bende ayıp olmasın diye hı hı bende diyorum ama laf olsun nerede patlıyorumçıktık çok sevdiğim bir sütlü çikolatalı tatlı var tam oradan geçiyoruz ayyy tatlı hadi gel dedim bir de üstüne onu yedim hala patlamak yok eve geldik 2 saat sonra börek yedim hiç ağzım boş durmuyor,birde ben sigarayı da bırakınca böyle oldum
gaza gelince ben ki bugüne kadar w.c. ses çıkmasın diye uğraşan ben artık umursamıyorum onun çocuğu yüzünden o sesler...koyverdim gidiyor
Hastalara gecmiş olsun. Midesi bulananlarda o sıkıntıyı çekeceklerine hap kullansınlar.
Kayra gelmiş, hoş gelmiş..
Havalar soğumaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Odamız cok soğuk simdiden. Kışın rutubetleniyor. Kiralık bulamazsak 2 bebekle nasil ısınacaz. Allahım yardim etsin. Kizlar bana dua edinde kiralık bulayım.
Hastalara gecmiş olsun. Midesi bulananlarda o sıkıntıyı çekeceklerine hap kullansınlar.
Havalar soğumaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Odamız cok soğuk simdiden. Kışın rutubetleniyor. Kiralık bulamazsak 2 bebekle nasil ısınacaz. Allahım yardim etsin. Kizlar bana dua edinde kiralık bulayım.
günaydın anneler ve içeride kıpır kıpır yan gelip yatan bebekleri
grip olan arkadaşlar bol bol kivi yiyin....kivi hem C vitaminidir ayrıca ödem oluşumuna engeldir yani iyi bir ödeme söktürücügeçen sene eşim gripken aynı yatakta yatarken bile kivi ve elma ile grip olmadım...dün itibari ile elma ve kivi meyvelerine tekrar başladım....
kayracım hoşgeldin burada hepimiz birbirimize öyle alışmışısız ki 1 kişinin yokluğu kendini nasıl da belli ediyor....oğluna allah şifalar versin...seninde yardımcın olsun....
ilk zamanlar tuzlu şeyler için yemek için can atan ben şimdi tatlı için deliriyorum ne yapıcam ben böyle sabahın şu saatinde çikolata istemek ne oluyor
kızlar selam,
sabahtan beri sizleri okuyorum ama o kadar çok başım ağrıyor ki yazamadım bile. sanırım bende de migren çıkacak.. gece rüyamda çok korktum sanırım hamilelikte korkuluyormuş. çokta açmak istemiyorum konuyu psikolojik olarak etkilenmeyin diye.
yatmadan bol bol dua okuyun kızlar...
tsemavii, 2 li testle ilgili seninle aynı durumdayım. son verdiğim kararı açıklıyım sana. persembe günü kontrolüm vardı. asistanıyla konuştum. size gelmeden 2li testimi devlet hastanesinde yaptırıyım mı diye olur dedi...
benim kendi hastanemde 55 tlymiş. vakıf grubadan randevu alıcam orda bir tanıdık var bizim aynı gün veriyor sonucu dedi. bugün geç oldu da bakalım yarın alırım randevuyu inşallah. özellere para vermekten gına geldi.
günaydın kızlar
sürmelicim ne kadar olmalı kira fiyatı bir bilgi verirmisin
tatlım ıns en kısa zamanda bulursun ıstedıgın gıbı bır ew insallah okullar acıldı ortalık duruldu aslında daha kolay bulunur belkı yaz tatılınde herkes ew degısıklıgı yaptıgı ıcın bıraz zor oluo ama sımdı daha kolay bulursun ıns en yakın zamanda bulsanda agırlasmadan tasınma ısınıde halledebılsen canım dua edıcem sen ıcını ferah tut...
ayy allah yardımcın olsunnn canım ya
nemı yapcaan :26: hmm buldum.oturcan bı guzel yıcennnnnnnnnn napcannn ohh götürr yarasın tosun bebişin olsunnnnnnnnnnn
((( Valla aklımdasın surmeli.. RABBİM yardımıcınız olsun İnşallah en kısa zamanda bir kapı açsın.. Bu arada ben geçen bir arkadaşımla konuştum ama mamağın neresinden diye sordu, bilemedim!!! Seni görmüşken sorayım sana..
herkese günaydın kızlar.inş. herkesler iyidir.
gecmişi okudum geldim.
mihs canım cok gecmşiş olsun.ben atlattım o salgını ama burnumu sile sile yara ettim aman dikkat et sert mendille filan silme yumusak olsun :) her gören soruyor burnuna ne oldu diye.
bol meyve sebze bol su tüket bir de ben ıhlamur,nane limon içtim.sabahları ballı süt iç.inş. en kısa zamanda atlatırsın canım
canım gunaydınn tavsıyelerını uygulamaya baslıorum aksam ballı sütle :))