2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende öyle tahmin ediyorum yiyorum ama yediğim çıkıyor kafayı yicem ağlamak üzereyim işyerindeyim ne yapcamı şaşırdım Teşekkürler genede

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer zaten hamilelikte buluyor hastalıklar bizi kendine dikkat et

günaydın kızlar.dikkat edin kendinize grip salgını var.tam da geçiş mevsimi.ıhlamur ve nane limon içebilirsiniz hem midenize de iyi gelir.geçmiş olsun grip olan arkadaşlara.

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer zaten hamilelikte buluyor hastalıklar bizi kendine dikkat et

saol canım sorma ya grıp oldugumu bılmem sımdı oldum yanı arkadasların dedıgı gıbı bol meyve ve su basla yolu yok anlasılan

günaydın anneler ve içeride kıpır kıpır yan gelip yatan bebekleri

grip olan arkadaşlar bol bol kivi yiyin....kivi hem C vitaminidir ayrıca ödem oluşumuna engeldir yani iyi bir ödeme söktürücü geçen sene eşim gripken aynı yatakta yatarken bile kivi ve elma ile grip olmadım...dün itibari ile elma ve kivi meyvelerine tekrar başladım....
kayracım hoşgeldin burada hepimiz birbirimize öyle alışmışısız ki 1 kişinin yokluğu kendini nasıl da belli ediyor....oğluna allah şifalar versin...seninde yardımcın olsun....
ilk zamanlar tuzlu şeyler için yemek için can atan ben şimdi tatlı için deliriyorum ne yapıcam ben böyle sabahın şu saatinde çikolata istemek ne oluyor

Hastalara gecmiş olsun. Midesi bulananlarda o sıkıntıyı çekeceklerine hap kullansınlar.

Kayra gelmiş, hoş gelmiş..

Havalar soğumaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum. Odamız cok soğuk simdiden. Kışın rutubetleniyor. Kiralık bulamazsak 2 bebekle nasil ısınacaz. Allahım yardim etsin. Kizlar bana dua edinde kiralık bulayım.

Gny kızlar.grip olanlara geçmiş olsun.bünye zayıf düşüyor hamilelikte.dolayısıyla hasta olmayada meyilli oluyoruz.çok dikkat etmek lazım

hayırlı olsun paşan

benim telde de kapanıyo durduk yere..

ah cnm cok tesekkurler

ya atacaklarsa atsınlar napalım gaz bu kocam benı yataktan atacak nerdeyse onlar topıkten atmıs ne yazar zuhahahahaha

ay bende bır alıssam alısamıorum harcadıgım su ıle arabıstandakı çöller yeşerirdi ses cıkamsın dıe klüveti oyu boyu muslugu acıp 2 dk da bır sıfon cekıyorum gelen su parasıda gazdan napım yau ..ucuyorum tutmayın benı fıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kayra hosgeldın şekerım kız sen bana ılk yazısma gunlerınde erkek tahmınınde bulunmustun tuttu
su forumdan atılan munıre ılk haftamda hesap yapmıstı oda tuttu
yasıma +1 yapınca ve sat tarıhıme bakınca cın takvımı tuttu..
ruyalarımda hep erkektı oda tuttu.
ay su cevırmekıten benımde belım tuttuu

tatlım ıns en kısa zamanda bulursun ıstedıgın gıbı bır ew insallah okullar acıldı ortalık duruldu aslında daha kolay bulunur belkı yaz tatılınde herkes ew degısıklıgı yaptıgı ıcın bıraz zor oluo ama sımdı daha kolay bulursun ıns en yakın zamanda bulsanda agırlasmadan tasınma ısınıde halledebılsen canım dua edıcem sen ıcını ferah tut...

off herkes grip olmuş çok geçmil olsun kızlar dikkat edin bende iki gündür hapşuruyorum ve üşüyorum burnumda sürekli akıo rabbim yardımcımız olsun.

ayy allah yardımcın olsunnn canım ya

nemı yapcaan :26: hmm buldum. oturcan bı guzel yıcennnnnnnnnn napcannn ohh götürr yarasın tosun bebişin olsunnnnnnnnnnn

((( Valla aklımdasın surmeli.. RABBİM yardımıcınız olsun İnşallah en kısa zamanda bir kapı açsın.. Bu arada ben geçen bir arkadaşımla konuştum ama mamağın neresinden diye sordu, bilemedim!!! Seni görmüşken sorayım sana..

:)))) ebahh ye gitsin :) ya hiç değilse tadımlık al aklın kalmasın oda kötü.. Bende çok entresan cips istiyorum :) Ama gözüm kesmiyor tabiiiiii.. Normaldede çok severdim.. Bu arada benim kg alımım durdu sanırım göbişde büyümüyor.. Acaba az mı yiyorum diyorum kendi kendimee ..Bebişim iyidir inşallah..

QUOTE=ebah234;26388490]günaydın anneler ve içeride kıpır kıpır yan gelip yatan bebekleri

grip olan arkadaşlar bol bol kivi yiyin....kivi hem C vitaminidir ayrıca ödem oluşumuna engeldir yani iyi bir ödeme söktürücü geçen sene eşim gripken aynı yatakta yatarken bile kivi ve elma ile grip olmadım...dün itibari ile elma ve kivi meyvelerine tekrar başladım....
kayracım hoşgeldin burada hepimiz birbirimize öyle alışmışısız ki 1 kişinin yokluğu kendini nasıl da belli ediyor....oğluna allah şifalar versin...seninde yardımcın olsun....
ilk zamanlar tuzlu şeyler için yemek için can atan ben şimdi tatlı için deliriyorum ne yapıcam ben böyle sabahın şu saatinde çikolata istemek ne oluyor [/QUOTE]

herkese günaydın kızlar.inş. herkesler iyidir.
gecmişi okudum geldim.
mihs canım cok gecmşiş olsun.ben atlattım o salgını ama burnumu sile sile yara ettim aman dikkat et sert mendille filan silme yumusak olsun :) her gören soruyor burnuna ne oldu diye.
bol meyve sebze bol su tüket bir de ben ıhlamur,nane limon içtim.sabahları ballı süt iç.inş. en kısa zamanda atlatırsın canım

canım saol cvp yazdıgın için valla bana 55 deseler hiç durmam hemen yaptırrım cok iyiymiş fiyatı of ya bana 148 tl dediler.hala yaptırmadım.iş yerinden de izin sorunum oldugu için de devlete gidemiyorum.valla kaldım öylece.ne yapacagımı sasırdım.her teste bu kadar verirsem yandım ben.

dün akşam eve gittim emek hazırladım bulaşıkları toplamadan kek yaptım yedim bari kendi yaptığım yiyeyim suni olmasın istedim şimdi yanımda 1 dilim getirdim ne diye 1 dilim getirdiysem şimdi canım çok istiyor yesem öğlende yine canım tatlı isteyecek o zaman ne yapıcam ben

sürmeli inş. sende en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursun.
ev büyük sıkıntı valla bi de ısınmıyorsa cocuklarda var.
bizim gecen seneki ev cok kötüydü ısınma konusunda doğalgazla ısınamadık ufo aldık. bir de nem oluyordu ev berbat kokuyrdu üstelik sıfır daire.Allah yardımcın olsun inş.

günaydın kızlar

sürmelicim ne kadar olmalı kira fiyatı bir bilgi verirmisin

canım 2+1ler genelde 300 falan oluyor 300 kadar verebiliriz..

inşaallah canım ya.. geceleri düşünmekten uyku girmez oldu gözüme.. Allah razı olsun

ayy allah yardımcın olsunnn canım ya

nemı yapcaan :26: hmm buldum. oturcan bı guzel yıcennnnnnnnnn napcannn ohh götürr yarasın tosun bebişin olsunnnnnnnnnnn

Aminnnn

inşaallah şekerim yaa.. bir ev bulup çıkaydım rahatlıyacaktım

biz mamagın çarşısındayız canım..ahmet akbaş caddesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…