Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltı: 1 yumurta -1 dlm peynir, 2 dlm çavdar ekmeği, 20 badem-fındık veya 3 ceviz,bol yeşillik
ara: 1 sb süt, 1meyve
öğle: 150 gram et,3 dlm çavdar ekmeği, bol salata veya 100 gram et 7-8 kaşık baklagil ,2 dlm ekmek
ara: 1 sb süt, 1meyve,2 dlm çavdar ekmeği, 1dlm peynir
akşam: 8 yk sebze ,bol salata, 1 kase yoğurt,3 dlm ekmek
ara:1 sb süt, 1myve
2,5-3 saat arayla öğünler. değişim tabloları var, 1 dlm ekmek yerine çorba içebiliyorsun, ekmeklr yerine pilav ve makarna tüketebiliyorsun. benim ekmekle pek aram yok ondan değiştiriyorum. ara öğünde mısır yiyorum ekmk yerine. canın et istmzse onun yerine 3 yumurta ye öğle yemeğinde, yoğurttan alamazsın etten alacağın proteini dedi.
rica ederim canım. et konusunda ben de zorlanıyorum, hiç canım istemiyor. ondan yumurta ye et yiyemezsen dedi. midem hassas hemen şişiyor ,yanıyor, meyve yesem bulanıyor, süt içsem ağrıyor. bu listdekinden daha az yerken bile. daha uygulamadım bunu, bakalım ne olacak, olmazsa yer yer yürürüm, iyi geliyor baya yürüyüş, midemi rahatlatıyor.canım cooookkkkk tesekkur ederim, cok zor gorunmuyo liste ben kahvaltıyı biraz daha zengin yapıyorum ama bal zeytin vs. ve sonrasında pekmez cunku kansızlık var ben de... et konusunda orlanıyorum biraz ama yemeye calsıcam artık... tekrar tesekkurler
yya bendede aşırı ödem var tuzlu da yemiyorum fazla ama protein namına da pek bişey yemiyorum ondan demekkimerhaba arkadaşlar.... bugün doktora gittim , bebeğim gayet sağlıklıymış. doktordan önce de diyetisyene gitmiştim, 9-14 kilo arası mutlaka alman lazım dedi. ben kilo verdim de biraz. öyle bir liste verdi ki... 1 kilo süt-yoğurt var, eti ,peyniri ,yumurtası da cabası. doktorumla da konuştuk mutlaka al proteinini ihmal etme dedi. ödem protein az alınırsa olur, damarlar kaçak yapar dedi. midem de hemen şişiyor bakalım yiyebilcek miyim o kadar şeyi.
canım hareketlerini hissetmiyosun diye endişelenme kiloya ve bebeğe bağlı olarak bile değişiyo 6 ayda hisseden arkadaşlarım var. dr hareketlerini görüyosa takma kafana. zaten hissetmeye başlayınca bi rahat durmucak gece gündüz :))selem kızlar bu saatte uykum kaçtı.dun tahlil yaptılar saglık ocagında demir cok cok dusuk cıktı.bıraz endıselıyım.demir ılacı birkere yeterlı gelmıyor mu acaba.ustelık ac karna sabah portakal suyuyla ıcıyorum.,bırde hala 16 hafta olacak hareket yok.etraftakıler artık hıssedersın dıyor.gercı arastırdım bu cok normalmıs.hayırlısıyla su kontrol vaktı gelse ..eve ultrason alıcam valla..
selem kızlar bu saatte uykum kaçtı.dun tahlil yaptılar saglık ocagında demir cok cok dusuk cıktı.bıraz endıselıyım.demir ılacı birkere yeterlı gelmıyor mu acaba.ustelık ac karna sabah portakal suyuyla ıcıyorum.,bırde hala 16 hafta olacak hareket yok.etraftakıler artık hıssedersın dıyor.gercı arastırdım bu cok normalmıs.hayırlısıyla su kontrol vaktı gelse ..eve ultrason alıcam valla..
kahvaltı: 1 yumurta -1 dlm peynir, 2 dlm çavdar ekmeği, 20 badem-fındık veya 3 ceviz,bol yeşillik
ara: 1 sb süt, 1meyve
öğle: 150 gram et,3 dlm çavdar ekmeği, bol salata veya 100 gram et 7-8 kaşık baklagil ,2 dlm ekmek
ara: 1 sb süt, 1meyve,2 dlm çavdar ekmeği, 1dlm peynir
akşam: 8 yk sebze ,bol salata, 1 kase yoğurt,3 dlm ekmek
ara:1 sb süt, 1myve
2,5-3 saat arayla öğünler. değişim tabloları var, 1 dlm ekmek yerine çorba içebiliyorsun, ekmeklr yerine pilav ve makarna tüketebiliyorsun. benim ekmekle pek aram yok ondan değiştiriyorum. ara öğünde mısır yiyorum ekmk yerine. canın et istmzse onun yerine 3 yumurta ye öğle yemeğinde, yoğurttan alamazsın etten alacağın proteini dedi.
günaydın kızlar ve bebekleri
dün öğleden sonra eve gittim kötüyüm die izin aldım bi uyumuşum 5 e kadar sonra kalktım gene kustum falan karnıma ağrı girdi gene malesef doktorumu aradık hastaneyi arıyorum siz gidin serum taksınlar dedi giitim iki saat serum yedim 56 tl aldılar 2 saate biraz rahatlaıdm eve geldim güzelce yattım ama bütün gece döndüm uykum gelmedi nedense
eşim diyo senn bişeyin yokmuş canın para harcamak istemiş
selam cnm;
geçmiş olsun. Biraz dülzediysen iyi olmuş senin için. Sen eşine bakma o takılmıştır sana:) ama tabi alıngan olduğumuzu hala kavrayamadılar napsınlar :) dikkat et kendine bebişine..
saol canım ewet şaka takıldı zaten biliyorum ama akşam için di o rahatlama hala mide bulantısı hat safada dolaşıyor
mide bulantısı fena.. Ben üç ay 7/24 çektim.. 15 gündür allah dan akşamlara döndük sadece.. Yoksa gerçekten çok zor. Rabbim kolaylığını versin herkese inşallah..
mide bulantısı durmadan kusma
Birde karın boşluklarım çok ağrıyor o neden olabilir acaba kontrolüm haftaya ne yapsam ya karın boşluğu ağrıyan var mı???
günaydınn herkese ...
grip belasına bnde yakalanmış bulunmaktayım alkış banayanı ıkı senedır grıp nedır bılmeyen ben hamış oldum grıp oldum bol bol lımon yıorum lımonlu ballı su ıcıorum aksamda portakal lımon sıkıp ıcıcem napım baska ıyı gelen bısı warmı kızlar su aşamada???