2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
vallaa arkadasim sancilida dogurdum sancisizda, ama yinede 3.cüyü göze alip istedigime göre nekadar güzel ve özel bisey, onlarin mis gibi kokularini duymaya degiyo inan:KK34:

Günaydın Arkadaşlar.

Cumartesi doktor kontrolüm vardı. Benim ufaklık tam 11 haftalık olmuş. Doktorumuz ikili test verdi. Bu hafta ikili testimizi yaptırıcaz. Bizede dua edin kötü birşey çıkmaz inşallah... Cinsiyeti henüz belli degil ben kız babası erkek diyor bakalım hangimizin tahmini çıkıcak. Allah sağlıklı sihatli versinde kız erkek fark etmez.

ALLAH sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin.. :))))

Günaydın Arkadaşlar.

Cumartesi doktor kontrolüm vardı. Benim ufaklık tam 11 haftalık olmuş. Doktorumuz ikili test verdi. Bu hafta ikili testimizi yaptırıcaz. Bizede dua edin kötü birşey çıkmaz inşallah... Cinsiyeti henüz belli degil ben kız babası erkek diyor bakalım hangimizin tahmini çıkıcak. Allah sağlıklı sihatli versinde kız erkek fark etmez.

Günaydın güsellikler :) Bebişlerinizle birlikte geçireceğiniz güsel bir gün dilerimmmm :)

bu durumda anestezi uzmanı önemli değilmi? Yani dozu verecek kişi..burda pek yapılmadıından malesef bende güvenemem çünkü tecrübesiz birine de yaptırmak istememm:KK45:..rabbim açsın kapıları da hayırlı anestezi uzmanı çıkarsın karşımaa..aslında şimdilerde bulmam lazım 7. Aydan sonra çıkıp araştırmak olmazz

yaa ben bu konuda cok kararsızım. gittiğim doktor önceki deneyimlerinden bahsetti. bir çok hastasının rahmini almak zorunda kalmışlar epidural dolayısıyla. hiç yanaşmıyor epidurale. bakalım zaman ilerlesin tekrar konuşacağım. fikri değişir mi bilmiyorum..

Günaydın kızlar ise gidecek herkese kolaylıklar diliyorum :)

teşekkürler canım. biz de yavaş yavaş başlıyoruz artık. son rahat haftamız. seminerler bitince maraton başlayacak...

GÜNAYDIN HERKESEEE
iyi haftalar:KK54:
haftasonu giremedim nete cok fazla..gecmısıde okuyamadım onemlı bırsey varmıydı bılemedım bana bırsey soran yada soyleyen varmıydı arkadaslar ancak bır ara arsıve bakabılırım hanı cevap yazmadı dıye kızmayın sakın.
telefondan giriyordum ama bu sitede birşey var telefonda girdiğimde atıyor site..anlamadım:44:
her neyse..
bu sabah size oğlumla selam veriyorum :KK31::emir_bebek::nazar:
cinsiyetimiz belli oldu artık :KK49::KK49::KK8::KK8::KK76::KK76:
erkeğim ve ben herkesi öpüyoruzzz.:emir_bebek::nazar::KK48:

Ooooooo hadi gözün aydın canım :) Senden de bir erkek haberi geldi ve erkekler baya bir çoğaldı yaa :) Bu yıl erkek bebek senesi sanırım.. Bizde bir netleştirseydik iyiydi :) Çok sevindim.. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah..

GÜNAYDIN HERKESEEE
iyi haftalar:KK54:
haftasonu giremedim nete cok fazla..gecmısıde okuyamadım onemlı bırsey varmıydı bılemedım bana bırsey soran yada soyleyen varmıydı arkadaslar ancak bır ara arsıve bakabılırım hanı cevap yazmadı dıye kızmayın sakın.
telefondan giriyordum ama bu sitede birşey var telefonda girdiğimde atıyor site..anlamadım:44:
her neyse..
bu sabah size oğlumla selam veriyorum :KK31::emir_bebek::nazar:
cinsiyetimiz belli oldu artık :KK49::KK49::KK8::KK8::KK76::KK76:
erkeğim ve ben herkesi öpüyoruzzz.:emir_bebek::nazar::KK48:

Güzel anneler ve bebişleri herkese günaydın..

Ben cinsiyetini öğrendiğimden beri artık kendimi anne gibi hissetmeye başladım.Erkek annesi olmak biraz daha farklıymış sanki..
Henüz hiç alışveriş yapmadım.ilk ne alacağımı nerden başlayacağımı bilemiyorum.

Yaz sezon sonu diye indirimde bir çok kıyafet var ama 3-6 ay almam lazım ee daha yeni doğan seti yokken 3-6 mı alayım ?
KArar veremedim bi türlü.

Aslında kendime de 1 2 parça hamile pant. vs almam lazım. :Şimdi cinsiyeti de belli ya gidip herşeyini alasım geliyo.:KK49:

Günaydın herkese...
Biz de cinsiyetini 24 ünde öğreneceğiz inş. Oğlumun doğum günü o gün hem ... Ben kız hissediyorum ama belli de olmaz. Bir kızım bir oğlum var ama ben kız olmasını istiyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da gerisi boş değil mi :)

Selam canım ;
Aynende öyle yap bence.. Şuanda yazlık sezonlar indirimde, hazırda indirimdeyken şimdi alıp kenara koyabilirsin belli başlı şeyler.. Sonradan çıkıp yazlık için dolaşma fırsatı bile bulamayabilirsin. Ee malum sezonda zaten fiyatları tavana çıkarıyorlar. Kışlıklar da ekim ayı gibi çıkacakmış bilgin olsun :) Ben sordum bizzat :)
Ben mesela ilk olarak zıbın,tulum gibi iç giyimden ve en çok gidecek ürünlerden başladım.. Fikir olsun sanada.. Dış giyime en son geçmeyi düşünüyorum

Ben cinsiyetini öğrendiğimden beri artık kendimi anne gibi hissetmeye başladım.Erkek annesi olmak biraz daha farklıymış sanki..

Yaz sezon sonu diye indirimde bir çok kıyafet var ama 3-6 ay almam lazım ee daha yeni doğan seti yokken 3-6 mı alayım ?

Aslında kendime de 1 2 parça hamile pant. vs almam lazım. :Şimdi cinsiyeti de belli ya gidip herşeyini alasım geliyo.:KK49:

Bize son 10 gun kizlar.. Cinsiyetimizi öğrenseydik ona göre alışverişe başlayacaktım.

günaydın anneler,:KK3:
gece 03.00 beri ayaktayım 23.30 yattım 03.00 uyandım bir daha uyayamadım tekrar aliye'yi izledim....şimdi sersem gibiyim eve gidip uyumak istiyorum....
çilek oğlun hayırlı olsun biran önce bizlerde öğrensek keşke ama daha 12 gün var sabırediyorum....birde görmeyeli 1 ay olacak nasıl büyüdü merak ediyorum....
ayakta çok kalınca belim inanılmaz ağrıyor hatta sol ayağımın üzerine basamıyorum.....c.tesi kendimi çok yordum bel ve kasık ağrım geçmedi korkuyorumda :18:

Selam canım ;
Aynende öyle yap bence.. Şuanda yazlık sezonlar indirimde, hazırda indirimdeyken şimdi alıp kenara koyabilirsin belli başlı şeyler.. Sonradan çıkıp yazlık için dolaşma fırsatı bile bulamayabilirsin. Ee malum sezonda zaten fiyatları tavana çıkarıyorlar. Kışlıklar da ekim ayı gibi çıkacakmış bilgin olsun :) Ben sordum bizzat :)
Ben mesela ilk olarak zıbın,tulum gibi iç giyimden ve en çok gidecek ürünlerden başladım.. Fikir olsun sanada.. Dış giyime en son geçmeyi düşünüyorum

Ekim de çıkacaklar yeni sezon kışlıklar olacak cnm ben Şubat ta kış sezon indiriminden alacağım .Zaten sadece mart nisan 2 ay kışlık giyebilir.Daha çok 1 yaş için alacağım mont falan .Ama bu yaz sezon indiriminden almak lazım.0-3 ve 3-6 ay lıklardan.

Ooooooo hadi gözün aydın canım :) Senden de bir erkek haberi geldi ve erkekler baya bir çoğaldı yaa :) Bu yıl erkek bebek senesi sanırım.. Bizde bir netleştirseydik iyiydi :) Çok sevindim.. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah..

amiiinnnn cok tesekkurler darısı basınıza kızlar haydı bakalım cınsıyetler gelsınnn yihuuu:KK55::KK55:

gunaydın eındırımdeyse al o zaman sonrada bulunca yenıdogan alırsın seker:KK9:

gece 03.00 beri ayaktayım 23.30 yattım 03.00 uyandım bir daha uyayamadım tekrar aliye'yi izledim....şimdi sersem gibiyim eve gidip uyumak istiyorum....
çilek oğlun hayırlı olsun biran önce bizlerde öğrensek keşke ama daha 12 gün var sabırediyorum....birde görmeyeli 1 ay olacak nasıl büyüdü merak ediyorum....
ayakta çok kalınca belim inanılmaz ağrıyor hatta sol ayağımın üzerine basamıyorum.....c.tesi kendimi çok yordum bel ve kasık ağrım geçmedi korkuyorumda :18:

canımmm cok tesekkurler hadı darısı sana.yaa buyumus olucakk kocaman olmus olcak ınanamıcaksın.allahım cok degısık bı duygu..ama o ultrasona gırerken bana bı heyecan basıo..bebegı gorene kadar bakıorum hareket varmı hıh oh rahatlıorum.bı garıp oluo ınsan ya..allahım kotu gun gostermesın kımseye.allahım nazarlardan korusun herkesın bebegını benımkınıde ıcınde :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

herkese günaydın :nazar::nazar:

çok kıskanıyorum cinsiyet öğrenenleri :KK53::KK53::KK53: banane bende istiyorum :KK31::KK31: artık bende öğrenip bebişime güzel ciciler almak istiyorum canım bebeğim benm :KK16:

hala beni yoruyorsun mide bulantısı kasık ağrısı kötü durumdayım ama genede seni seviyorum bebeğim benim :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar selam,

kayra42 nerde bılenınız var mı..
Son olarak 30-08-2012 18:53 de girmiş buraya..
İçim sıkılıyor falan yazmış en son..
Haberi olan var mı merak ediyorum ben..

Al benden de o kadar.. Gece bir yana cmrt günü o kadar temizlik ve alışverişten sonra bel ağrım fecii.. :KK43:

günaydın kızlar.bende dr aradım ikili test sonucumu öğrendim.dr çok güzel sonuçlar hiçbir problem yok dedi.çok mutluyum allah herkesin sonuçlarını iyi çıkarsın inşallah.bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşların gözüaydın olsun.allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

X