2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yorucu ve keyifli bir gündü benim açımdan cnm :)
Bu arada surmeli sen sadece mamak danmı ev arıyorsun..
Benim ankaranın çeşitli yerlerinde üniv. den ark var ama nerelerde oturuyolar tam hatırlamıyorum :) 2009 yılım nerdeyse orda geçti ama hala aklımda tutamıyorum :) ona göre bende onlara söyleyeyim ev işini :)

gayet mirrors..

eklendiniz kızlar.. :KK34:

nasılsınız kızlar..

Yorucu ve keyifli bir gündü benim açımdan cnm :)
Bu arada surmeli sen sadece mamak danmı ev arıyorsun..
Benim ankaranın çeşitli yerlerinde üniv. den ark var ama nerelerde oturuyolar tam hatırlamıyorum :) 2009 yılım nerdeyse orda geçti ama hala aklımda tutamıyorum :) ona göre bende onlara söyleyeyim ev işini :)

Evet canım mamaktan arıyorum daha bulamadık :KK43:

kııızlar ben geeeldim:)ense kalınlığımız ve burun kemiğimiz maşallahı var boyumuzda 10 cm:)cinsiyetini sordum uzunca bi baktı ama kuzucuğum dizlerini kırmış ellerinide yüzüne götürüyor arada, sanki kumsalda güneşliyor baya bir uğraştık ama cık göstermedi keyfi yerindeydi en etkili sonuç 1 ay sonraya kaldı bugün nedense içime erkek doğdu hayırlısı olsun artık:)

hayırlı olsun canım.bende senin için hep kız hissediyorum.göbiş topiğindeki vücut yapındanda kız gibi geldi ama bakalım:)))

Ozpolat gozun aydın canım,darısı bizlere İnşallah:))

Göbüş topiğini ben daha yenı gordum kızlar:))Bıde hıc gobegım yok sanıyordum kı ,,sayenızde bu saatte kalktım gıttım en dar elbısemı gıyıp resmımı koydum.Benımkını de yorumlarsanız sevınırım:)):nazar:

teşekkür ederim sürmeli. listede kendimi görünce bi mutlu oldum. böyle çok tatlı oluyo ya hamilelik:)

sürmeli bir beni eklemedin yaaa :KK43: :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

amanda aman duygusal annemiz hemende aglarmışşş :KK48:

ekledim güzelim..

(mesajını görüncce yataktan kalktım pc açtım ekledim) şimdi geri telefona geçiş yapıyorum.. :KK9:

mirrors rica ederim güzelimm :21:

Sekercıkk tesekkur ederım tatlım:))Dıger topıke yazdım yorumu sen buraya gecmıssın okursun sonra:))

Ben bıraz acemıyım sanırım bır o topıkı acıyom bır bu topıkı nedense?Uykum geldı sanırım ıyı geceler hepınıze guzel anne adayları:))En kısa zamanda senden de beklıyoruz sekercıkk:KK66:)

amanda aman duygusal annemiz hemende aglarmışşş :KK48:

ekledim güzelim..

(mesajını görüncce yataktan kalktım pc açtım ekledim) şimdi geri telefona geçiş yapıyorum.. :KK9:

mirrors rica ederim güzelimm :21:

:)))))) canım yaa hakkını helal et vallaha rahatsız etmişim bilmeden... özür dilerim... bak kızdım şimdi kendime:KK47::KK47::KK47::KK47:

çok teşekkür ederim sürmeli tekrar...

Son düzenleme:
Oy oy oy hadi gözün aydın canım.. Güsel haberlerle gelmişsin.. Daha güselleri olsun inşallah. Ol
sun göstermesede olur yaa :) İnsan çatlıyor gerçi ben 22 eylülü beklemekten bi hal oldum ama onunda güselliği ayrı :)

sağol cnm inşaallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum :)) sayılı gün çabuk geçer derler

Ozpolat gozun aydın canım,darısı bizlere İnşallah:))

Göbüş topiğini ben daha yenı gordum kızlar:))Bıde hıc gobegım yok sanıyordum kı ,,sayenızde bu saatte kalktım gıttım en dar elbısemı gıyıp resmımı koydum.Benımkını de yorumlarsanız sevınırım:)):nazar:

sağol cnm inşaallah,bi bakayım göbiş topiğine:):KK49:

X