2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın kızlar ve bizim minik bebeklerimiz bugün midem çok kötü yanıyor ve bulanıyor dua ediyorum bu günüm bir an önce geçsin die dayanılcak gibi bi bulantı değil . Sizler nasılsınız ve bebekleriniz bugün nasıl . :)

ben fena değilim şahsen. alıştım sanırım ama hala bulantım var ağzımda sürekli acayip bir tat. başa gelen çekiliyor. masamda bir şeyler azar azar yiyorum ağzımın tadını değiştiriyorum.

Günaydın kızlar ve bizim minik bebeklerimiz bugün midem çok kötü yanıyor ve bulanıyor dua ediyorum bu günüm bir an önce geçsin die dayanılcak gibi bi bulantı değil . Sizler nasılsınız ve bebekleriniz bugün nasıl . :)

günaydın canım benimde tam geçti derken tekrar başladı ...şükür benim öyle dayanılmayacak derecede değil Allah yardımcın olsun bol bol sıvı tüket ve aç kalma

Anladım canım. Folık asidi bende bıraktım buna başladım. Benim doktor pek ilaçlardan yana olmadığı için vermemiştir sanırım. Halsizlik olayı bende de çok ve şu tansiyon çok yoruyor beni.. 10 dk ayakda dursam hemen düşüyor. Bayılma durumuna geliyorum.. Genelde de otobüste oluyor :)

canım bende gyno ferro sanol kullanıyorum kan hapı olarak ve bir de elevit. bir ay önce gittiğimde doktotra dedim ki ben çok halsizim bana vitamin yazın nolur. oda dedi ki sana ne yazarsam yazayım tamamen geçmeyecek bunları yaşayacaksın ama yinede eleviti yazayım dedi.

bu arada folik asit kullanıyordum onu bıraktırdı. çünkü elevitin ve kan hapının içinde folk asit varmış... vitamin yani tatlim

Aynen bende öyleydim.. Ama yavaş yavaş azaldı bu aralar. Biraz da alıştım sanırım böyle yaşamaya.. Ufak ufak sürekli atıştır.. Mide boş kaldıkça bulantılar artıyor... İnşallah sende düzelirsin biraz olsun..

tamam hormonlardan oluyor da bu kadarda değil kıl patlaması yaşıyorum yaaaaa :KK43:(( oysa gebeliğimden önce kılsız, tüysüz biriydim

günaydın canım benimde tam geçti derken tekrar başladı ...şükür benim öyle dayanılmayacak derecede değil allah yardımcın olsun bol bol sıvı tüket ve aç kalma

aç kalmamaya özen gösteriyorum ve bol su içiyorum çalıştığım yerde çok sigara içiyolar ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Gnydn kızlar.nasılsınız ben çok heyecanıyım hemde moralim bozuk.2.30 da dr ye gideceğiz kuzumla.çok merak ediyorum nasıl diye.sonrada dahiliye dr ye gidicem.troid değerlerim yine alt üst olmuş:KK43:(.inş bebeğime bişey yapmaz
hayırlı sağlıklı haberlerle gel canım. benimde bi yakınım aynı senin gibi troidi vardı hamileliğe engel oluyordu hatta o kadar kötüydü ki küt diye düşüp bayılıyordu falan etkilerini sen daha iyi bilirsin hepsi vardı onda işte :KK43: allah büyük hamile kaldı hamileliği o kadar sıkıntısız geçti ki anlatamam bebeğide oldu görsen tosun paşa :KK1: hiç sıkma canını bebeğin çok iyi sen kendine de dikkat et

DAha yeni televizyona bakarken patlamada şehit olan askerlerimizin anaları evlat acısına nasil dayanacaklar diye dusundum.

Erkek cocugun olmayacak bu yüzden... Şehit olsun diyemi doğurum büyütüyorlar offf Allahım sabır versin:KK43:

ooffff off allahım korusun herkesın evladını ıcınde bızım dogmamıs yavrularımızda korusun...ıcım cok fenaaa olduu :KK43:

merhabalar.... çatlak kremi almayı düşünüyorum, kullanmaya başlayanlar var mı?? hangi marka kullanıyorsunuz? internetten bakıyorum, bu gece sipariş vericem büyük ihtimalle

lierac aldım ben cnm..cok ıyı dedıler..

Merhaba arkadaşlar,
Sizleri hiç okuyamıyorum. Hala işteyim. Çok yoğun günler geçiriyoruz. Şu anda gece 12ye kadar falan calisiyorum. Pazar gününden itibaren sabahlamaya başlarız. Çok da stresli. Sanırım ondan, geçen mide ağrılarım bulantılarım beni bugün yere serdi. İş yerinde birden fenalaştım. Mideme giren sancılar yüzünden hafif bir baygınlık gibi bir şey geçirdim. Acile gitmek istemedim, kendi doktoruma gittim. Son iki günde çok sayıda kustuğum ve midemde sancı olduğu için acile gitmemi istedi. Serum versinler biraz toparlan dedi. Ama ben o sırada bebeğimi görüp cinsiyetini falan öğrenince sanırım stresim bitti ve midem de geçti :)

Yeniden olursa gideceğim.

Bu arada kız geliyor bize :)

kızın hayırlı olsunnn şekerr...ay cok yyorma kendını ısyerınde bırak yaa kımseye fayda yok cok kıymete bınmıosun parçalansanda:KK20: hepsı gıcık patronların

kılzar göğüslerim aşırı karardı nedendir??kızımda bu olmamıştı.çok kötü görünüyor.

benımkılerde ucları karardı ama normalmıs..anne oluosunn anne memişi oluo onlardaaaa:KK49:

bende yutamıyorum ağzımda ir güzel çıtır çıtır çiğniyorum :KK1:yoksa o kocaman hapı (elevit) hayatta içemeeemm..kan ilacının varmış şurubu ama eczaneye gittim yok dediler:KK31:

ciğniomusunnnnnnnnnnnnnnn :KK53: doktora bır sorsana ole cıgnemek sakıncalı olmasınnnnnnnn:KK53:

Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef :KK43: gözümün içi falan sapsarı kansız çok..

hap yutyamıosan sole ferrum fort surup yazsın sana

dıger cevap yazamadıklarım kusura bakmasın kızlar zaten cok okuyamadım gerıyı..
ıkı gundur ebah yazmıyor nerdesın ebah son durumun ne?
şifa neden yoksun?bir görünüp kayboluyorsun
kayra dönmedi yurtdısından anlasılan
özpolat sen naptın son durumun ne?
tewety sonucu bıldır allah yardımcın olsun.
tum sonuc bekleyenlere allah yardım olsun
bızde yarın doktora gıdıcekler grubundayız en son erkek demıstı ama kesın degıldı
bakalım yarın ne olcak..
kuyruk sokumu agrım ve aşırı gazım devam edıo..
bebegı bır sagda bır solda hıssedıorum bazen ole gıdıp gelmesı mumkunmudur..gazmı yoksa o :KK53::KK49::nazar::emir_bebek:

Anladım canım. Folık asidi bende bıraktım buna başladım. Benim doktor pek ilaçlardan yana olmadığı için vermemiştir sanırım. Halsizlik olayı bende de çok ve şu tansiyon çok yoruyor beni.. 10 dk ayakda dursam hemen düşüyor. Bayılma durumuna geliyorum.. Genelde de otobüste oluyor :)

otobüs servis araba benide hepsi mahfediyor. zaten çocukluğumda beri hep midem bulanırdı.. kansızlığımda vardı hep halsiz hep bitkinim. gerçi ferro sanol biraz kendime getirdi sanırım... işim oturarak allahtan... ilaç meselesine benim doktorumda karşı ama vitaminin zararı olmaz sanırım canım ya...

tamam hormonlardan oluyor da bu kadarda değil kıl patlaması yaşıyorum yaaaaa :KK43:(( oysa gebeliğimden önce kılsız, tüysüz biriydim

ayyyyyyyy banada bişiler oldu bacağımı 3 ay almasam belli olmazdı. ama şimdi kaşım bıyığım bile 1 günde çıkıyor. ya bide göbeğimde de kıllar belirgin olmaya başladı sinir oldum dün ağda vurdum bişi olur mu acep çoğalır mı ?

mrb kızlar bulantılardan ve kötü tattan şikayetçiler var bulantım allaha şükür çok olmadı hap kullanma ihtiyacım 10-12 gün falandı o derece iyiydim yani ama kötü tata beni mahvetti taki 14. haftaya kadar sanki çamaşır suyu içmişim gibime geliyordu sabredelim kızlar 14. haftada tüm belirtiler sona eriyor ve daha rahat bir hamilelik dönemine giriyoruz :) 14. haftadan sonra aç kalınca başım fena ağrıyor sadece başkada bişeyim yok çok şükür darısı başınıza:KK16:

Hediyeleşmek mi nasıl oluyor ?

hediye çekilişine katılacak kişiler arasında kura ile 2 li eşleştirme yapacağız ama kim kime çıktı kimse bilmeyecek sonra belli bir meblağı geçmemek kaydıyla eşleenler birbirine hediye alıp gönderecek şekerim

X