DAha yeni televizyona bakarken patlamada şehit olan askerlerimizin anaları evlat acısına nasil dayanacaklar diye dusundum.
Erkek cocugun olmayacak bu yüzden... Şehit olsun diyemi doğurum büyütüyorlar offf Allahım sabır versin
ooffff off allahım korusun herkesın evladını ıcınde bızım dogmamıs yavrularımızda korusun...ıcım cok fenaaa olduu
merhabalar.... çatlak kremi almayı düşünüyorum, kullanmaya başlayanlar var mı?? hangi marka kullanıyorsunuz? internetten bakıyorum, bu gece sipariş vericem büyük ihtimalle
lierac aldım ben cnm..cok ıyı dedıler..
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri hiç okuyamıyorum. Hala işteyim. Çok yoğun günler geçiriyoruz. Şu anda gece 12ye kadar falan calisiyorum. Pazar gününden itibaren sabahlamaya başlarız. Çok da stresli. Sanırım ondan, geçen mide ağrılarım bulantılarım beni bugün yere serdi. İş yerinde birden fenalaştım. Mideme giren sancılar yüzünden hafif bir baygınlık gibi bir şey geçirdim. Acile gitmek istemedim, kendi doktoruma gittim. Son iki günde çok sayıda kustuğum ve midemde sancı olduğu için acile gitmemi istedi. Serum versinler biraz toparlan dedi. Ama ben o sırada bebeğimi görüp cinsiyetini falan öğrenince sanırım stresim bitti ve midem de geçti :)
Yeniden olursa gideceğim.
Bu arada kız geliyor bize :)
kızın hayırlı olsunnn şekerr...ay cok yyorma kendını ısyerınde bırak yaa kımseye fayda yok cok kıymete bınmıosun parçalansanda
hepsı gıcık patronların
kılzar göğüslerim aşırı karardı nedendir??kızımda bu olmamıştı.çok kötü görünüyor.
benımkılerde ucları karardı ama normalmıs..anne oluosunn anne memişi oluo onlardaaaa
bende yutamıyorum ağzımda ir güzel çıtır çıtır çiğniyorum
yoksa o kocaman hapı (elevit) hayatta içemeeemm..kan ilacının varmış şurubu ama eczaneye gittim yok dediler
ciğniomusunnnnnnnnnnnnnnn
doktora bır sorsana ole cıgnemek sakıncalı olmasınnnnnnnn
Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef
gözümün içi falan sapsarı kansız çok..
hap yutyamıosan sole ferrum fort surup yazsın sana
dıger cevap yazamadıklarım kusura bakmasın kızlar zaten cok okuyamadım gerıyı..
ıkı gundur ebah yazmıyor nerdesın ebah son durumun ne?
şifa neden yoksun?bir görünüp kayboluyorsun
kayra dönmedi yurtdısından anlasılan
özpolat sen naptın son durumun ne?
tewety sonucu bıldır allah yardımcın olsun.
tum sonuc bekleyenlere allah yardım olsun
bızde yarın doktora gıdıcekler grubundayız en son erkek demıstı ama kesın degıldı
bakalım yarın ne olcak..
kuyruk sokumu agrım ve aşırı gazım devam edıo..
bebegı bır sagda bır solda hıssedıorum bazen ole gıdıp gelmesı mumkunmudur..gazmı yoksa o