2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhabalar.... çatlak kremi almayı düşünüyorum, kullanmaya başlayanlar var mı?? hangi marka kullanıyorsunuz? internetten bakıyorum, bu gece sipariş vericem büyük ihtimalle

merhabalar.... çatlak kremi almayı düşünüyorum, kullanmaya başlayanlar var mı?? hangi marka kullanıyorsunuz? internetten bakıyorum, bu gece sipariş vericem büyük ihtimalle

merhaba arkadasim ben badem yagi ve cilekyagi karisimini almayi düsünüyorum acikcasi cok kisiden duydum en etkili olani diye:KK34:

Offf 14 saat kaldı bebişimi görmeye. yarın dokuzda randevumuz var ikili test için. dualarınızı eksik etmeyin..... yarın kayınvalidem de geliyor. ohhhh biraz olsun rahatlayacağım sanırım yemek yapma konusunda yaşasııınnnn :):KK9::KK9:

guzel haberlerle gel ins:KK16:

merhaba arkadasim ben badem yagi ve cilekyagi karisimini almayi düsünüyorum acikcasi cok kisiden duydum en etkili olani diye:KK34:
Sağol canım, badem yağını biliyorum ama çilek yağını duymamıştım hiç. bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama bazen gerildiğini hissediyorum cildimin....

Merhaba arkadaşlar,
Sizleri hiç okuyamıyorum. Hala işteyim. Çok yoğun günler geçiriyoruz. Şu anda gece 12ye kadar falan calisiyorum. Pazar gününden itibaren sabahlamaya başlarız. Çok da stresli. Sanırım ondan, geçen mide ağrılarım bulantılarım beni bugün yere serdi. İş yerinde birden fenalaştım. Mideme giren sancılar yüzünden hafif bir baygınlık gibi bir şey geçirdim. Acile gitmek istemedim, kendi doktoruma gittim. Son iki günde çok sayıda kustuğum ve midemde sancı olduğu için acile gitmemi istedi. Serum versinler biraz toparlan dedi. Ama ben o sırada bebeğimi görüp cinsiyetini falan öğrenince sanırım stresim bitti ve midem de geçti :)

Yeniden olursa gideceğim.

Bu arada kız geliyor bize :)

selam canımmm. oncelıkle gecmıs olsun ıs konusunda senı cok ıyı anlayabılıyorum sırf bu yuzden ben bırakıcam sanırım işi.yorgunluk ve stress mıdeye ayrıca etki edıyor zaten.....
oohh be topıkte azcık kız haberlerı de duyalım ama dimi. hayırlı olsun canım minik kızın aman iyi sakla damt cok burda kaparlar valla:KK9::KK9:

Sağol canım, badem yağını biliyorum ama çilek yağını duymamıştım hiç. bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama bazen gerildiğini hissediyorum cildimin....

selam. krem kullanmayı dusnuyorsan LIERAC ya da MUSTELAYI cok ovduler ben lıerac alıcam netten sıparıs vermeyı dusunuyormm

selam. krem kullanmayı dusnuyorsan LIERAC ya da MUSTELAYI cok ovduler ben lıerac alıcam netten sıparıs vermeyı dusunuyormm

teşekkür ederim, netten araştırdım ben de lierac için kötü yorum yapan olmamış, sipariş verdim, birkaç güne gelir.

Offf 14 saat kaldı bebişimi görmeye. yarın dokuzda randevumuz var ikili test için. dualarınızı eksik etmeyin..... yarın kayınvalidem de geliyor. ohhhh biraz olsun rahatlayacağım sanırım yemek yapma konusunda yaşasııınnnn :):KK9::KK9:
ınsallah cok guzel sonuclarla gelirsin....

Kızlaaar artık bizimde anketimiz var.. hadi bakalım cinsiyet öğrenenler oyunuzu kullanında kimin nesi olacak görelim :KK16:

Bende ona göre listeye eklerim :KK1:

Sürmeli sana bişiy yazmıştım sanırım okumadın? Diğer bölümüde hiç girmemişsin?..neoldu yapılanlar? Burada yazmak yasak biliyorum.. Buraya yazma diğer tarafa yaz :KK34:

Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef :KK43: gözümün içi falan sapsarı kansız çok..

merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamile olupta ebek cinsiyetini ögrenen varmıdır acaba bende çok heycanlı ve sabırsızın 15 eylülde kontrolüm var inş belli olur cinsiyeti yavrumun isimleri belli kız olursa:LİVA erkek olursa:ÇINAR koyacağım nasıl isimler sizce güzelmi arkadaşlar:)))

hmm güzel isimlermiş liva ne demek acabaa?
bende oğluşumun ismini Kayra düşünüyom kızımada Alara, Belis, Ecrin, Tuana, Bengisu ne koysam bilemedim yaa :26::26: bu arada 10-11 haftalıkken bile cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımız olduu :KK34: benim kontrolümde 14ündeinşllah bene öğrenicem cinsiyetini 12 haftalık olcak benimkide ozamana :KK34:

Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef :KK43: gözümün içi falan sapsarı kansız çok..

ben vitamini de yutamıyorum. birkaç tanesini ziyan ediyorum, sonra midem ağzıma geliyor,çok fena oluyorum. başka yolu yok mu bunun,şurup gibi sıvı formları:-(( arada bir başarılı oluyorum sadece, son 5 gündür hiç yutamadım... pazartesi doktora gidicem, bakalım ne diyecek.

X