Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar.... çatlak kremi almayı düşünüyorum, kullanmaya başlayanlar var mı?? hangi marka kullanıyorsunuz? internetten bakıyorum, bu gece sipariş vericem büyük ihtimalle
Offf 14 saat kaldı bebişimi görmeye. yarın dokuzda randevumuz var ikili test için. dualarınızı eksik etmeyin..... yarın kayınvalidem de geliyor. ohhhh biraz olsun rahatlayacağım sanırım yemek yapma konusunda yaşasııınnnn :)
Sağol canım, badem yağını biliyorum ama çilek yağını duymamıştım hiç. bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama bazen gerildiğini hissediyorum cildimin....merhaba arkadasim ben badem yagi ve cilekyagi karisimini almayi düsünüyorum acikcasi cok kisiden duydum en etkili olani diye
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri hiç okuyamıyorum. Hala işteyim. Çok yoğun günler geçiriyoruz. Şu anda gece 12ye kadar falan calisiyorum. Pazar gününden itibaren sabahlamaya başlarız. Çok da stresli. Sanırım ondan, geçen mide ağrılarım bulantılarım beni bugün yere serdi. İş yerinde birden fenalaştım. Mideme giren sancılar yüzünden hafif bir baygınlık gibi bir şey geçirdim. Acile gitmek istemedim, kendi doktoruma gittim. Son iki günde çok sayıda kustuğum ve midemde sancı olduğu için acile gitmemi istedi. Serum versinler biraz toparlan dedi. Ama ben o sırada bebeğimi görüp cinsiyetini falan öğrenince sanırım stresim bitti ve midem de geçti :)
Yeniden olursa gideceğim.
Bu arada kız geliyor bize :)
Sağol canım, badem yağını biliyorum ama çilek yağını duymamıştım hiç. bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama bazen gerildiğini hissediyorum cildimin....
guzel haberlerle gel ins
selam. krem kullanmayı dusnuyorsan LIERAC ya da MUSTELAYI cok ovduler ben lıerac alıcam netten sıparıs vermeyı dusunuyormm
ınsallah cok guzel sonuclarla gelirsin....Offf 14 saat kaldı bebişimi görmeye. yarın dokuzda randevumuz var ikili test için. dualarınızı eksik etmeyin..... yarın kayınvalidem de geliyor. ohhhh biraz olsun rahatlayacağım sanırım yemek yapma konusunda yaşasııınnnn :)
kılzar göğüslerim aşırı karardı nedendir??kızımda bu olmamıştı.çok kötü görünüyor.
Normal canım benimde karardı :)
gülüm ilk hamileliğinde karardımı senin??benim kararmadıda ondan şaşırdım...
ben teyzeme söyledim araştırıcak sizin için canım kısa zamanda haber vericem:)
merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamile olupta ebek cinsiyetini ögrenen varmıdır acaba bende çok heycanlı ve sabırsızın 15 eylülde kontrolüm var inş belli olur cinsiyeti yavrumun isimleri belli kız olursa:LİVA erkek olursa:ÇINAR koyacağım nasıl isimler sizce güzelmi arkadaşlar:)))
Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef gözümün içi falan sapsarı kansız çok..