selamlar, nasilsiniz kizlarr,
ben de daha bebisi hiiicccc hisetmiyorum, o kasikta karinda atan da nabiz kizlar malesef....
ilk bebisim zaten nasil bi sey oldugunu bilmiyorum ki ayirt edeyim, cinsiyet de bilmiyorum zaten, amn hepsinin zamani gelicek nasil olsa....
bende de uyku problemi basladi aksam 11 gibi yattim, gece 4 te bi uyandim sonra koyunlari saydim yok allah yok gitti uyku gelmedi.
simdi akiyo gozumden, ise surunerek geldim..
bu arada sanirim ben de isi birakicam, benim isim cok stresli esim istemiyo uzuluyorum is icin bebise zarar veriyorum diye ben de cok da yoruluyorumm, bebekten sonra baslarsin diyo ama bakalim.. turkiyeye gelmek istiyorum ise devam edersem izin sorunu var, hem dogum vs. hem turkiye izni zaten olmaz. bakalim 1-2 hafta daha isleri toparliyim sonra birakip turkiyeye bi anamin dizine gideyim besleneyim diyorum.... benden bu kadar simdilik ha hi rde cok salk bi sey var su RAFET EL ROMANIN senden sonra diye bi sarkisi var ask acisi cekeni gebrtir, ben e oyle bi sorun yok ama dinledikce salya sumk agliycam allahim diyorum kocam yanimda ne diye agliyorum ama bilmiyorum muzigini duyunca aglamaya baslaiyorum. hormonlarim kendinzie geliiinnnnnnnnn