2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende gecen doktor kontolunden sonra attım kendımı awm ye lcw ye gırdım beyaz zıbınlar aldım :) tabı doktor buyuk ıhtımal erkek dedı aman allahım o lcwde bır kız seylerı war aklını yıtırır ınsan erkek tarafına dondum hıcbısı yok :)))))))))))))))) cezbeden bısı yok kız tarafı yıkılıo bnde beyaz zıbın alıp cıktım hahahahahah :)))
kesinlikle katılıyorum sana erkekler için kıyafet yok :KK43: ne yapacaz yani kız kıyafeti mi giydircez oğluşlarımıza :KK50:

Offf kış hazırlığı ne zor oluyor Yahuu.. Bugunde hamur kestik.. Ben kesmedim ama bende otur kalk getir götür islerine baktim. Kalçalarım feci ağrıyor :KK5:Bı ılık dusa girmem lazim sanirim.

Kizlar bir sey paylaşmak istiyorum sizinle... Bu yaz kiralık 2+1 bulursak ayrılacaktık. Onuda bulamadık henüz. Bu hamileligimikendi evimde rahatça geçirmek istiyorummm..:KK5:

kesinlikle katılıyorum sana erkekler için kıyafet yok :KK43: ne yapacaz yani kız kıyafeti mi giydircez oğluşlarımıza :KK50:

ayyy çok hoşşsunn canımm valla sesli güldüm :))) vardır canım olmazmı neler var papyonlu kıyafetler alcam yavruma cok şirin duruyolarr tam erkek yapcam onuu inşallahh :))

Kızlar su hamılelık haftası hesaplamayı ben bır turlu anlamıyorum yaaa.Bana yardımcı olabılır mısınız?Son adet tarıhıme gore ıle ultrason bırbırını tutmuyor.Hangısı benım dogru gebelık haftam acaba?

ayyy çok hoşşsunn canımm valla sesli güldüm :))) vardır canım olmazmı neler var papyonlu kıyafetler alcam yavruma cok şirin duruyolarr tam erkek yapcam onuu inşallahh :))
aslında kız kıyafetleri çok güzel çok çeşitli ama minicik çocukları adam gibi giydiriyorlar ya bayılıyorum onlara gel beni ye diyorlar:KK54: geçen bi arkadaşınla karşılaştım daha yeni yürümeye başlayan oğluna gömlek giydirmiş üstünede çok şık V yakalı bi kazak bayıldım adam gibi olmuş :KK62::KK62:

Kızlar su hamılelık haftası hesaplamayı ben bır turlu anlamıyorum yaaa.Bana yardımcı olabılır mısınız?Son adet tarıhıme gore ıle ultrason bırbırını tutmuyor.Hangısı benım dogru gebelık haftam acaba?

tatlım benim de tutmuyordu 1 hafta geriden geliyorduk 11. haftada doğru zamana yaklaşmaya başladık bebek gelişiminden dolayı değişebiliyor geçen hafta 11+5 olmam gereken zaman 11+2 çıktı 1 hafta sonra yine düzeldi 12+5 çıktı :)

bakıcas artık aslında war tabıde kızınkılerı gordukten sonra bunlarda kıyafetmı dıosun ıste:)))cınsıyetler tam otursun dırek erkege odaklandıktan sonra neler buluruz da bnm aklım suna takılıo sımdı martta ya bızım dogumlar kıs yanı resmen mayıs sonuna kadarda dogru duzgun ısınmıo havalar bız daha 2 3 aylık bebelerımıze kıs ıcın nasıl kıyafetler alıcas kızlar zıbın su bu dısında kıslık tulum falanmı alıcas tecrubelı anneler yardımm:)

Nerde arıyodunuz.. Bu arada kendini o kadar yormaa...

Offf kış hazırlığı ne zor oluyor Yahuu.. Bugunde hamur kestik.. Ben kesmedim ama bende otur kalk getir götür islerine baktim. Kalçalarım feci ağrıyor :KK5:Bı ılık dusa girmem lazim sanirim.

Kizlar bir sey paylaşmak istiyorum sizinle... Bu yaz kiralık 2+1 bulursak ayrılacaktık. Onuda bulamadık henüz. Bu hamileligimikendi evimde rahatça geçirmek istiyorummm..:KK5:

Şuan için erkek bebkler mi çoğunlukta ? kızlarda seçenek çok daha bol ama olsun erkekler içinde çok güzel kıyafetler var.kızlara adım başı belki ama erkeklerin kıyafetlerinide yabana atmayalım.o minik adam gibi giydrmelere bende bayılıyorum.bizde geçen anneme bi kız elbisesi aldık, hani böyle gelinliğin nar çiçeği renklisi.ve 10 tl ye, benim için değil birine hediye ederiz diye.eğerki kızımız olursa tamda seneye yaza giyecek kadsar büyüklükte, ve kardeşlerimin düğünleri olcak.bakalım artık kime kısmet. bu açıdan düşününce erkekler kızlarla kıyaslanamıyo tabi

Sürmeli , ankaradaydın sen değil mi ? k.validenle mi birliktesiniz ? inş dilediğiniz gibi bi ev bulabilirsiniz

Son düzenleme:
bakıcas artık aslında war tabıde kızınkılerı gordukten sonra bunlarda kıyafetmı dıosun ıste:)))cınsıyetler tam otursun dırek erkege odaklandıktan sonra neler buluruz da bnm aklım suna takılıo sımdı martta ya bızım dogumlar kıs yanı resmen mayıs sonuna kadarda dogru duzgun ısınmıo havalar bız daha 2 3 aylık bebelerımıze kıs ıcın nasıl kıyafetler alıcas kızlar zıbın su bu dısında kıslık tulum falanmı alıcas tecrubelı anneler yardımm:)
hepsinden bir kaç tane almak gerek zaten çocuk doğunca annelik içgüdüsüyle eyvah çocuk üşüdü kalın giydireyim eyvah çocuk pişti ince giydireyim diye kendi kendimizi yönlendiririz artık :) benim hep çevremden duyduğum aslında çocuk üşümekten hasta olmazmış çok sıkı giydirip terletince hafif bi rüzgar bile olsa ondan üşütürmüş artık yalan doğru hep beraber 2013 bebeğini kucağına almış mart anneleri topiğimizde konuşuruz :KK9:

tatlım benim de tutmuyordu 1 hafta geriden geliyorduk 11. haftada doğru zamana yaklaşmaya başladık bebek gelişiminden dolayı değişebiliyor geçen hafta 11+5 olmam gereken zaman 11+2 çıktı 1 hafta sonra yine düzeldi 12+5 çıktı :)

Canım benım son adet tarıhıme gore yaklasık dogum tarıhı 30 mart ama,doktorun verdıgı ultrason kagıdında 26 mart yazıyor.Ben son adet tarıhımın verdıgı haftayı mı soylemelıyım.Yoksa ultrason kagıdında cıkanı mı orasını anlamadım??

Canım benım son adet tarıhıme gore yaklasık dogum tarıhı 30 mart ama,doktorun verdıgı ultrason kagıdında 26 mart yazıyor.Ben son adet tarıhımın verdıgı haftayı mı soylemelıyım.Yoksa ultrason kagıdında cıkanı mı orasını anlamadım??

benim bildiğim son adet tarihini demen lazım tatlım ikisi zamanla aynı günü söylemeye başlar :)

selamlar, nasilsiniz kizlarr,

ben de daha bebisi hiiicccc hisetmiyorum, o kasikta karinda atan da nabiz kizlar malesef....
ilk bebisim zaten nasil bi sey oldugunu bilmiyorum ki ayirt edeyim, cinsiyet de bilmiyorum zaten, amn hepsinin zamani gelicek nasil olsa....

bende de uyku problemi basladi aksam 11 gibi yattim, gece 4 te bi uyandim sonra koyunlari saydim yok allah yok gitti uyku gelmedi.
simdi akiyo gozumden, ise surunerek geldim..
bu arada sanirim ben de isi birakicam, benim isim cok stresli esim istemiyo uzuluyorum is icin bebise zarar veriyorum diye ben de cok da yoruluyorumm, bebekten sonra baslarsin diyo ama bakalim.. turkiyeye gelmek istiyorum ise devam edersem izin sorunu var, hem dogum vs. hem turkiye izni zaten olmaz. bakalim 1-2 hafta daha isleri toparliyim sonra birakip turkiyeye bi anamin dizine gideyim besleneyim diyorum.... benden bu kadar simdilik ha hi rde cok salk bi sey var su RAFET EL ROMANIN senden sonra diye bi sarkisi var ask acisi cekeni gebrtir, ben e oyle bi sorun yok ama dinledikce salya sumk agliycam allahim diyorum kocam yanimda ne diye agliyorum ama bilmiyorum muzigini duyunca aglamaya baslaiyorum. hormonlarim kendinzie geliiinnnnnnnnn:KK36::KK36:

ay guldurdun benı kıvırcık..:KK9: sen aglama dıyecem ama bende dun muhtesem yhuzyıulın son bolumunu netten ındırıp ızledım haftaya baslıo yetısım dıe..ay hatıce sultanın ıbrahı pasanın ıhanetını ogrendıgı an ben gozumdekı yastan ekranı goremıorum.hıck hıck karnımda hop luo..esım ne o adıle nasıte bagladın yıne dıo :KK9::KK9::KK9: üff napım hem tonton hem duygusal hamişim

çilek, lieracı sen ne kadara almıştın?

cnm ben 37 ye aldım unnado kamoanyasından..

ay pardon hatlar karıştı kızlar yaa yanlış yere yazmışıım :KK17: neyse sizde cevap verirseniz sevinirim kızlar :26::26:

olusmustur heralde sekerım nıekı ense kalınlıgı ıcınmı soruosun.11.haftadan sonra gel dıolar

bende donuyorum.özelliklede ayaklarım.kışın napcaksak :)

ben yanıyorum ellerım ayaklarım yangın varrr dıe bagırcam

internetten biraz gaz problemini araştırayım dedim ne bu ya herşey gaz yapıyor..baklagiller,süt ürünleri,elma,armut..oo daha bir sürü..hayır bunlarıda yemezsem bebiş neyle doyacak?çare olarak da yürüyüş,ayakları kaldırmak,bu yiyeceklerden uzak durmak gibi şeyler yazıyor.hadi yürüyüşü uyguladık da diğerleri nasıl olacak..off yaaa..bıktım şu midemdeki gaz olayından ve sanırım doğuma kadar çekicem..

ben gazman gıbıyımmm ole bole dııl..

merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamile olupta ebek cinsiyetini ögrenen varmıdır acaba bende çok heycanlı ve sabırsızın 15 eylülde kontrolüm var inş belli olur cinsiyeti yavrumun isimleri belli kız olursa:LİVA erkek olursa:ÇINAR koyacağım nasıl isimler sizce güzelmi arkadaşlar:)))

bende çınarı begenıyorum bende koyabılırım:KK9:

selam hanımlaar nasılsınııız :KK3: varmı yeni haberler falan bede ayın 14üne ikili test için randevu aldım inşallah sağlıklıdır yavrucuğum ve inşallah cinsiyetimizide öğrenebiliriz:KK16::KK16:

selam cnm..hayırlısı olsun.ogrenırsın ınsallaahhh

kızlar bana günler gecmek bilmiyor haftalar sankı aylarmıs gıbı gelıo...aylık kontrollerın arasında haftalar tıkanıp kalıo sankı...hep 3 4 aylık kalıcakmısım gıbı :))) karnım şişsin bı bakısta hamıle oldugum anlasılsın bebegımın cınsıyetı bellı olsun ıstıorum :))) hergun yataklar perdeler duvar kagıtları bakıorum ona..ınternettekı magazalarda bebek zıbınları begenıorum almak ıstıorum cınsıyete takılıp kalıorum ... off ne zmn gecıcek su gunler bı 5 6 aylık olsak baslarız almaya walla ole 7 aylık olmayı bekleyemıcemalısverıs ıcın falan tam ortadan çatlarım bebegıme o kadar beklersem :))) sızde bolemısınız ??? :KK9:

hiç öle diilim cnm cunku dana gıbı bı gobegım var .:KK39:bakan hemen anlıo..anıden cok kılo aldım ınan yemıyorumda ole tatlı fılan aram yok.normal yıyorum ama anıdan aldım 6 kılo almısım.bazıları onden almıssın sonradan almazsın dıo ama bakalım:KK9:

arkadaslar aranizda benim gibi üsüyen varmi? donuyorum resmen, ewde herkes bir bluz giyer, ben atlet bluz hirka, ayaklarim hic isinmiyo zaten, hele burnum. kansizda degilim daha iki hafta önce verdim normaldi hersey:44:

seninkinin cinsiyet bellimi usursen erkektir derler:)

ultrasondaki tabiki caniiimmm gec yumurtlamissin iste uc kisiden biri gibi mesela benim gibi bnm normalde 16 haftalik olmm gerekirken sata gore, ultrasonda 14 cikiyor dr mda dogumu ultrasona gore hesapliyor:)

Nerde arıyodunuz.. Bu arada kendini o kadar yormaa...

Ankaradayim ben canim. Mamakta arıyoruz. Mecbur yapıyorum Cnm..

Şuan için erkek bebkler mi çoğunlukta ? kızlarda seçenek çok daha bol ama olsun erkekler içinde çok güzel kıyafetler var.kızlara adım başı belki ama erkeklerin kıyafetlerinide yabana atmayalım.o minik adam gibi giydrmelere bende bayılıyorum.bizde geçen anneme bi kız elbisesi aldık, hani böyle gelinliğin nar çiçeği renklisi.ve 10 tl ye, benim için değil birine hediye ederiz diye.eğerki kızımız olursa tamda seneye yaza giyecek kadsar büyüklükte, ve kardeşlerimin düğünleri olcak.bakalım artık kime kısmet. bu açıdan düşününce erkekler kızlarla kıyaslanamıyo tabi

Sürmeli , ankaradaydın sen değil mi ? k.validenle mi birliktesiniz ? inş dilediğiniz gibi bi ev bulabilirsiniz

Evt sekerim ankarada beraber oturuyorum.

kızlar merhaba nasılsınız_? yazışmalar cok hızlı ilerliyor takip edemiyorum :KK53: ama son sayfaları okuyabiliyorum..size birsey sormak istiyorum bana saglık ocagından devit3 diye bi lac verdiler hamilelik boyunca kullanacaksın dediler ama prospektüsünde gebe kadınlarda mutad doz düzeyinde güvenilir olup olmadıgı bilinmediğinden gebelik sırasında kullanılması tavsiye edilmez yazıyor:44: kafam karıştı saglık bakanlıgı göndermiş bu ilacları ben mi huylanıyorumyoksa var mı bi gariplik_??

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız_? yazışmalar cok hızlı ilerliyor takip edemiyorum :KK53: ama son sayfaları okuyabiliyorum..size birsey sormak istiyorum bana saglık ocagından decavit3 diye bi lac verdiler hamilelik boyunca kullanacaksın dediler ama prospektüsünde gebe kadınlarda mutad doz düzeyinde güvenilir olup olmadıgı bilinmediğinden gebelik sırasında kullanılması tavsiye edilmez yazıyor:44: kafam karıştı saglık bakanlıgı göndermiş bu ilacları ben mi huylanıyorumyoksa var mı bi gariplik_??

cnm bana da ondan verdi dr.iyi bir ilaç dedi.ama ben içemiyorum neyazıkki.yuttuğum gibi geri çıkarıyorum.

cnm bana da ondan verdi dr.iyi bir ilaç dedi.ama ben içemiyorum neyazıkki.yuttuğum gibi geri çıkarıyorum.

canım ya kusura bakmailacın adını yanlıs yazmısım evet decavit ayrı onu zor iciyorum ben de bu devit3 damla seklinde her gün 9 damla dedi ama ben de icmedim icindeki yazıdan ötürü

X