2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlarr, hayırlı cumalar...

ben artık biraz daha iyiyim sanki. bulantı oluyor ama rutin bulantılar çok alıştım.. kusma hissi geliyor fakat bi kaç gündür kusmuyorum :nazar: zaten hapıda içmiyorum... göbeğimde şişmiş resmen çıktı, dün gece eşim ilk defa net baktı şok geçirdi nasıl kahkahalarla gülüyo.. karnını rahat bırakıyosun zannediyodum inanamıyorum diyo :KK52::KK52:

ama çok duygusalım herşeye ağlıyorum, geçen aksam eşimi sinir ettim, oda benim çok takıntılı olduğumu bilir. sen iiyice çirkinleştin demez mi.. bi astım suratımı hemen ağlamaya başladım nasıl zoruma gitti, nasıl yeminler ediyo, öpüyo sarılıo şaka yaptım niye ağlıyosun diye :KK19: zaten psiklojim bozukk dedim :KK14:

cnm birden çıkıyormuş bu göbek bnm hiç yoktu önce 2 haftada pırtladı.Eşim artık sana bakınca bebeğimizi görüyorum diyor :KK1:
Ben de duygusallık başlamadı ama çok dinginleştim..

selam güzel anneler bugün ikili testim var dua edin bana lütfen...
cnm dualarım seninle ben de dün atlattım testi,şimdi kan sonucunu bekliyorum.Hayırlısıyla güzel haberlerle gel inş.

Gnydn kızlar.nasılsınız ben çok heyecanıyım hemde moralim bozuk.2.30 da dr ye gideceğiz kuzumla.çok merak ediyorum nasıl diye.sonrada dahiliye dr ye gidicem.troid değerlerim yine alt üst olmuş:KK43:(.inş bebeğime bişey yapmaz

memleketteyken çok iyiydim mide bulantılarım azalmıştı buraya geldim yine azıttı.ağzımın tadı bile kalmadı.mide bulantısı ve kusma yine devam sabah sabah.denemediim bişey kalmadı ilaç da içiyorum ama geçmiyor.allahım yardım et

memleketteyken çok iyiydim mide bulantılarım azalmıştı buraya geldim yine azıttı.ağzımın tadı bile kalmadı.mide bulantısı ve kusma yine devam sabah sabah.denemediim bişey kalmadı ilaç da içiyorum ama geçmiyor.allahım yardım et

aynen canım geçen hafta daha iyiydim bu hafta ne oldu bilmiyorum tekrar başladı :KK43:(

Gnydn kızlar.nasılsınız ben çok heyecanıyım hemde moralim bozuk.2.30 da dr ye gideceğiz kuzumla.çok merak ediyorum nasıl diye.sonrada dahiliye dr ye gidicem.troid değerlerim yine alt üst olmuş:KK43:(.inş bebeğime bişey yapmaz

şekrim kuzunu görmeye gitcen bide moralinmi bozukkkk lütfennnn Allahın izniyle herşey yolunda kasma kendini lütfen...

olmaz bir şey allahın izniyle panik olma... dua et bol boll

senin de Allah ardımcın olsun canım.. hadi iyi haberlerle gelin...

eyvahh benimde gitti gibi ama nolur geri gelmesin.. bu ağzımda kötü tat olayının çözümü nedir ya, sürekli bir şey yemek zorunda kalıyorum yoksa geçmiyor.

Traoidin de ne var cnm.. Üzme kendini ilk zamanlar o şoku bende yaşadım.. Ama şimdi yavaş yavaş düzeldi.. Sınıra geldi.. İlaç falan kullanıyormusun..

ay güldüm valla :)))bak canım en azından ufak gelişmeler var gelmiş yanına sarılmış,yüzüne gülmüş filan bunlar iyi sinyaller :KK66:) inatsa işin zor canım allah yardımcın olsun..

canım nasıl olcak bu bilgi verirmisin?
hediye çekilişine katılacak kişiler arasında kura ile 2 li eşleştirme yapacağız ama kim kime çıktı kimse bilmeyecek sonra belli bir meblağı geçmemek kaydıyla eşleenler birbirine hediye alıp gönderecek şekerim

Günaydın kızlar;

Ya bu ilaç olayı fena..Yalnız herkes elevit diye bir ilaç kullanıyor galiba, ben kullanmıyorum :) Ben bi tek gyno ferro sanol diye bir hap kullanıyorum. Demir+folik asit+vitamin b ... Elevit ne için kullanılıyor merak ettim. İçmeye gelince; ilk günler bende çok zorlandım zaten kocaman ilaç ve kapsül :KK43: ama sonrada alıştım.. Surmeli gibi boğazıma kadar nerdeyse sokup öyle içiyorum Yoksa boğazımdan geri geliyor... Ama ilaçlarınızı içmeye çalışın yada doktorunuzu hemen haberdar edin bence.. Porselen özellikle sen...

Bu arada kg konusuna gelince ben iki 10. haftaya kadar hiç kg almadım, mİdem biraz düzeldi diye birde serumlarımla beraber 43.3 den 45.1 e çıktım :) iki haftada yalnız :)Şimdi dengeli gidiyor ama almadım sanırım pek..

traoidin de ne var cnm.. üzme kendini ilk zamanlar o şoku bende yaşadım.. Ama şimdi yavaş yavaş düzeldi.. Sınıra geldi.. Ilaç falan kullanıyormusun..

kullanıyorum cnm.ben hep troid hastasıyım zaten. 2 düşüğümün sebebide troid dengesizliğinin ani değişimleri.dozajını yükseltmişti 2 hafta önce dr.şimdide sanırım düşürmesi gerek.t3 td çok yüksek tsh çok düşük çıkmış.önceden tam tersiydi.böyle olması korkutuyor beni.o yüzden tedirgin oluyorum.inş bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.hepimiz inş

DUALARIMIZ seninle olsun cnm bol şanş

bozma moralini bak ne güzel bebşini görücen inş.iyi düşün iyi şeyler olsun

Hediyeleşme cok eğlenceli oluyor kizlar. Bizde 2011 Şubat annelerine yapmıştık.

Bebislerimiz dogunca yapalım ins.

Günaydın kızlar;

Ya bu ilaç olayı fena..Yalnız herkes elevit diye bir ilaç kullanıyor galiba, ben kullanmıyorum :) Ben bi tek gyno ferro sanol diye bir hap kullanıyorum. Demir+folik asit+vitamin b ... Elevit ne için kullanılıyor merak ettim. İçmeye gelince; ilk günler bende çok zorlandım zaten kocaman ilaç ve kapsül :KK43: ama sonrada alıştım.. Surmeli gibi boğazıma kadar nerdeyse sokup öyle içiyorum Yoksa boğazımdan geri geliyor... Ama ilaçlarınızı içmeye çalışın yada doktorunuzu hemen haberdar edin bence.. Porselen özellikle sen...

Bu arada kg konusuna gelince ben iki 10. haftaya kadar hiç kg almadım, mİdem biraz düzeldi diye birde serumlarımla beraber 43.3 den 45.1 e çıktım :) iki haftada yalnız :)Şimdi dengeli gidiyor ama almadım sanırım pek..

günaydın canım; bende elevit kullanıyorum multivitamin olarak veriliyor içeriğinde A,B,C vs bide demir vitaminleri var

Günaydın kızlar ve bizim minik bebeklerimiz bugün midem çok kötü yanıyor ve bulanıyor dua ediyorum bu günüm bir an önce geçsin die dayanılcak gibi bi bulantı değil . Sizler nasılsınız ve bebekleriniz bugün nasıl . :)

Günaydın kızlar;

canım elevıt bı vıtamın hapı ama ıcınde aklına gelen hersey var a,b,c,d,e, vıtamını az folık asıt falan hersey varmıs yanı yeterı kadar beslenmıorus dıe dusunuorus ya bazen aslında elevıtın ıcındekılr gunluk gereken tum vıtamınlerı karsılıomus

Günaydın kızlar;

canım bende gyno ferro sanol kullanıyorum kan hapı olarak ve bir de elevit. bir ay önce gittiğimde doktotra dedim ki ben çok halsizim bana vitamin yazın nolur. oda dedi ki sana ne yazarsam yazayım tamamen geçmeyecek bunları yaşayacaksın ama yinede eleviti yazayım dedi.

bu arada folik asit kullanıyordum onu bıraktırdı. çünkü elevitin ve kan hapının içinde folk asit varmış... vitamin yani tatlim

Anladım cnm. Ama sen yinede bozma moralini.. İyi düşün iyi şeyler olsun. RABBİM yardımcınız olsun inşallah. Bol dua et, ve şöyle düşün.. Eğer bu bebiş gelicekse, nasibinde varsa gelicektir... ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kullanıyorum cnm.ben hep troid hastasıyım zaten. 2 düşüğümün sebebide troid dengesizliğinin ani değişimleri.dozajını yükseltmişti 2 hafta önce dr.şimdide sanırım düşürmesi gerek.t3 td çok yüksek tsh çok düşük çıkmış.önceden tam tersiydi.böyle olması korkutuyor beni.o yüzden tedirgin oluyorum.inş bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.hepimiz inş

X