Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr, hayırlı cumalar...
ben artık biraz daha iyiyim sanki. bulantı oluyor ama rutin bulantılar çok alıştım.. kusma hissi geliyor fakat bi kaç gündür kusmuyorum zaten hapıda içmiyorum... göbeğimde şişmiş resmen çıktı, dün gece eşim ilk defa net baktı şok geçirdi nasıl kahkahalarla gülüyo.. karnını rahat bırakıyosun zannediyodum inanamıyorum diyo
ama çok duygusalım herşeye ağlıyorum, geçen aksam eşimi sinir ettim, oda benim çok takıntılı olduğumu bilir. sen iiyice çirkinleştin demez mi.. bi astım suratımı hemen ağlamaya başladım nasıl zoruma gitti, nasıl yeminler ediyo, öpüyo sarılıo şaka yaptım niye ağlıyosun diye zaten psiklojim bozukk dedim
cnm dualarım seninle ben de dün atlattım testi,şimdi kan sonucunu bekliyorum.Hayırlısıyla güzel haberlerle gel inş.selam güzel anneler bugün ikili testim var dua edin bana lütfen...
memleketteyken çok iyiydim mide bulantılarım azalmıştı buraya geldim yine azıttı.ağzımın tadı bile kalmadı.mide bulantısı ve kusma yine devam sabah sabah.denemediim bişey kalmadı ilaç da içiyorum ama geçmiyor.allahım yardım et
Gnydn kızlar.nasılsınız ben çok heyecanıyım hemde moralim bozuk.2.30 da dr ye gideceğiz kuzumla.çok merak ediyorum nasıl diye.sonrada dahiliye dr ye gidicem.troid değerlerim yine alt üst olmuş(.inş bebeğime bişey yapmaz
Gnydn kızlar.nasılsınız ben çok heyecanıyım hemde moralim bozuk.2.30 da dr ye gideceğiz kuzumla.çok merak ediyorum nasıl diye.sonrada dahiliye dr ye gidicem.troid değerlerim yine alt üst olmuş(.inş bebeğime bişey yapmaz
selam güzel anneler bugün ikili testim var dua edin bana lütfen...
memleketteyken çok iyiydim mide bulantılarım azalmıştı buraya geldim yine azıttı.ağzımın tadı bile kalmadı.mide bulantısı ve kusma yine devam sabah sabah.denemediim bişey kalmadı ilaç da içiyorum ama geçmiyor.allahım yardım et
hediye çekilişine katılacak kişiler arasında kura ile 2 li eşleştirme yapacağız ama kim kime çıktı kimse bilmeyecek sonra belli bir meblağı geçmemek kaydıyla eşleenler birbirine hediye alıp gönderecek şekerimay güldüm valla :)))bak canım en azından ufak gelişmeler var gelmiş yanına sarılmış,yüzüne gülmüş filan bunlar iyi sinyaller ) inatsa işin zor canım allah yardımcın olsun..
canım nasıl olcak bu bilgi verirmisin?
traoidin de ne var cnm.. üzme kendini ilk zamanlar o şoku bende yaşadım.. Ama şimdi yavaş yavaş düzeldi.. Sınıra geldi.. Ilaç falan kullanıyormusun..
Günaydın kızlar;
Ya bu ilaç olayı fena..Yalnız herkes elevit diye bir ilaç kullanıyor galiba, ben kullanmıyorum :) Ben bi tek gyno ferro sanol diye bir hap kullanıyorum. Demir+folik asit+vitamin b ... Elevit ne için kullanılıyor merak ettim. İçmeye gelince; ilk günler bende çok zorlandım zaten kocaman ilaç ve kapsül ama sonrada alıştım.. Surmeli gibi boğazıma kadar nerdeyse sokup öyle içiyorum Yoksa boğazımdan geri geliyor... Ama ilaçlarınızı içmeye çalışın yada doktorunuzu hemen haberdar edin bence.. Porselen özellikle sen...
Bu arada kg konusuna gelince ben iki 10. haftaya kadar hiç kg almadım, mİdem biraz düzeldi diye birde serumlarımla beraber 43.3 den 45.1 e çıktım :) iki haftada yalnız :)Şimdi dengeli gidiyor ama almadım sanırım pek..
Günaydın kızlar;
Ya bu ilaç olayı fena..Yalnız herkes elevit diye bir ilaç kullanıyor galiba, ben kullanmıyorum :) Ben bi tek gyno ferro sanol diye bir hap kullanıyorum. Demir+folik asit+vitamin b ... Elevit ne için kullanılıyor merak ettim. İçmeye gelince; ilk günler bende çok zorlandım zaten kocaman ilaç ve kapsül ama sonrada alıştım.. Surmeli gibi boğazıma kadar nerdeyse sokup öyle içiyorum Yoksa boğazımdan geri geliyor... Ama ilaçlarınızı içmeye çalışın yada doktorunuzu hemen haberdar edin bence.. Porselen özellikle sen...
Bu arada kg konusuna gelince ben iki 10. haftaya kadar hiç kg almadım, mİdem biraz düzeldi diye birde serumlarımla beraber 43.3 den 45.1 e çıktım :) iki haftada yalnız :)Şimdi dengeli gidiyor ama almadım sanırım pek..
Hediyeleşme cok eğlenceli oluyor kizlar. Bizde 2011 Şubat annelerine yapmıştık.
Bebislerimiz dogunca yapalım ins.
Günaydın kızlar;
kullanıyorum cnm.ben hep troid hastasıyım zaten. 2 düşüğümün sebebide troid dengesizliğinin ani değişimleri.dozajını yükseltmişti 2 hafta önce dr.şimdide sanırım düşürmesi gerek.t3 td çok yüksek tsh çok düşük çıkmış.önceden tam tersiydi.böyle olması korkutuyor beni.o yüzden tedirgin oluyorum.inş bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.hepimiz inş