- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DAha yeni televizyona bakarken patlamada şehit olan askerlerimizin anaları evlat acısına nasil dayanacaklar diye dusundum.
Erkek cocugun olmayacak bu yüzden... Şehit olsun diyemi doğurum büyütüyorlar offf Allahım sabır versin
Bende de gaz problemi vardı, özellikle akşam.. Sonra ben yemeklerimi azar azar yemeyi aralardada meyve yoğurt atıştırmayı denedim. Akşam 8.30 gibi bir tek çorba içiyorum.. Biras faydası oldu tabi.. Onları mecbur yememiz lazım. Zaten herşey hormonlu.. Neyse besleniriz sonra..
benimde çok canımım sıkıyoo gaz olayı canım ya...sanki 4 -5 aylık gibi şişiyo karnım zaten göbekliyim:)beni limonata rahatlatıyo soğuk soğuk..kendim yapıyorum tabi.başa gelen çekilcek gibi sağlıklı olsunlar daa....
DAha yeni televizyona bakarken patlamada şehit olan askerlerimizin anaları evlat acısına nasil dayanacaklar diye dusundum.
Erkek cocugun olmayacak bu yüzden... Şehit olsun diyemi doğurum büyütüyorlar offf Allahım sabır versin
Offf 14 saat kaldı bebişimi görmeye. yarın dokuzda randevumuz var ikili test için. dualarınızı eksik etmeyin..... yarın kayınvalidem de geliyor. ohhhh biraz olsun rahatlayacağım sanırım yemek yapma konusunda yaşasııınnnn :)
merhaba kıslar nasılsınız. ben bugün çok yorgunum. tüm öğleden sonra araba kullandım. ve şu anda taksici ve tır şoförleri ile süpper empati kurabiliyorum. afyonda şehit olan askerlerimizin ailelerine Allah sabırlar versin. hepsinin evinin tam ortasına kor ateş düştü. yakar kavurur o acı. Rabbim ecrini de sabrını da verir. inşallah acıları hafifler. çok üzgünüm
iş için kullandın sanırım,benim eşim şoför koltuğuna bile oturmama izin vermiyor.bi kola içmeyi çok özledim bide araba kullanmayı :)
bu ülkede bitmeyecek terör olayı..artık utanmadan gözümüzün önünde sarılıyorlar pkk lılara..Allah'ım ıslah etsin hepsini,yeter artık anaların gözyaşları..bu vatana ihanet edenlerin cezası verilsin artık..
off geriliyoruz hamile hamile..Allahlarından bulsunlar inşallah..
Kızlar selam.Uzun süre giremedim...İkili Testimizi yaptırdık sonuç güzel çıktı...30 dakika ultrasonda izledik
Doktorum cinsiyet konusunda 2 çizgi var gibi dedi kız gibi dedi ama net bişi sölemedi
29 eylüldeki kontrolde kesin sölücem dedi
Mide bulantım bu ay arttı garip şekilde hatta istifrar ediyorum..Yemek yapamıyorum maalesef.
Ankaradayim ben canim. Mamakta arıyoruz. Mecbur yapıyorum Cnm..
Evt sekerim ankarada beraber oturuyorum.
sürmelicim canım ben istanbulda oturuyorum ama mamak ta teyzemler oturuyor bir ona sorayım belki 2+1 kiralık vardır hepsi yeni binalar
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri hiç okuyamıyorum. Hala işteyim. Çok yoğun günler geçiriyoruz. Şu anda gece 12ye kadar falan calisiyorum. Pazar gününden itibaren sabahlamaya başlarız. Çok da stresli. Sanırım ondan, geçen mide ağrılarım bulantılarım beni bugün yere serdi. İş yerinde birden fenalaştım. Mideme giren sancılar yüzünden hafif bir baygınlık gibi bir şey geçirdim. Acile gitmek istemedim, kendi doktoruma gittim. Son iki günde çok sayıda kustuğum ve midemde sancı olduğu için acile gitmemi istedi. Serum versinler biraz toparlan dedi. Ama ben o sırada bebeğimi görüp cinsiyetini falan öğrenince sanırım stresim bitti ve midem de geçti :)
Yeniden olursa gideceğim.
Bu arada kız geliyor bize :)
Evet canim yeni bina cok mamakta.. Ay Cnm cok sevinirim. 1+1 olsada olur geniş olduktan sonra.
Geçenlerde bı tane bulduk ev sahibi once kiralık dedi sonra bide duydukki emlakçıya vermis satılmış
seninkinin cinsiyet bellimi usursen erkektir derler:)
Geceyİmben canim kız annesi olacaksın demek gözün aydin:)
İsim düşünmeye başlarsınız artik heralda:)
Bizde 2 hafta sonra öğreneceğiz ins. Gerci bizim isimlerimiz hazir.