- 29 Ağustos 2012
- 9
- 0
Emin ol bir çoğumuzda aynı hisler vardır.. Ama ben ufak ufak başladım alışverişe. Ara renkler alabilirsin canım. İlla pembe ve mavi alman şart değil. İç giyimlerine başlayabilirsin, badi, tulum,zıbın,çorap gibi.. Hiç değilse bununla bile mutlu olup vakit geçirebiliyor insan. İnşallah geçicek zaman, yeterki sağlıklıihayırlı geçsin. Sorunsuz olsun herşey... :)
bende gecen doktor kontolunden sonra attım kendımı awm ye lcw ye gırdım beyaz zıbınlar aldım :) tabı doktor buyuk ıhtımal erkek dedı aman allahım o lcwde bır kız seylerı war aklını yıtırır ınsan erkek tarafına dondum hıcbısı yok :)))))))))))))))) cezbeden bısı yok kız tarafı yıkılıo bnde beyaz zıbın alıp cıktım hahahahahah :)))
Bende 8. hafta itibari ile hissetmeye başladım. Hatta doktora ben hissediyorum dediğimde çok erken demişti o esnada benim yumoş el salladı ultrasonda :) Doktorda a canlanmış seninki dedi.ben taa 9. haftadan beri hissediyorum 1 haftadır iyice belirginleşmeye başladı hareketleri kıpır kıpır :)
canım sen hangi isimleri düşünüyorsun varmı aklında belli isimler
merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamile olupta ebek cinsiyetini ögrenen varmıdır acaba bende çok heycanlı ve sabırsızın 15 eylülde kontrolüm var inş belli olur cinsiyeti yavrumun isimleri belli kız olursa:LİVA erkek olursa:ÇINAR koyacağım nasıl isimler sizce güzelmi arkadaşlar:)))
internetten biraz gaz problemini araştırayım dedim ne bu ya herşey gaz yapıyor..baklagiller,süt ürünleri,elma,armut..oo daha bir sürü..hayır bunlarıda yemezsem bebiş neyle doyacak?çare olarak da yürüyüş,ayakları kaldırmak,bu yiyeceklerden uzak durmak gibi şeyler yazıyor.hadi yürüyüşü uyguladık da diğerleri nasıl olacak..off yaaa..bıktım şu midemdeki gaz olayından ve sanırım doğuma kadar çekicem..
Bende de gaz problemi vardı, özellikle akşam.. Sonra ben yemeklerimi azar azar yemeyi aralardada meyve yoğurt atıştırmayı denedim. Akşam 8.30 gibi bir tek çorba içiyorum.. Biras faydası oldu tabi.. Onları mecbur yememiz lazım. Zaten herşey hormonlu.. Neyle besleniriz sonra..
arkadaslar aranizda benim gibi üsüyen varmi? donuyorum resmen, ewde herkes bir bluz giyer, ben atlet bluz hirka, ayaklarim hic isinmiyo zaten, hele burnum. kansizda degilim daha iki hafta önce verdim normaldi hersey:44:
internetten biraz gaz problemini araştırayım dedim ne bu ya herşey gaz yapıyor..baklagiller,süt ürünleri,elma,armut..oo daha bir sürü..hayır bunlarıda yemezsem bebiş neyle doyacak?çare olarak da yürüyüş,ayakları kaldırmak,bu yiyeceklerden uzak durmak gibi şeyler yazıyor.hadi yürüyüşü uyguladık da diğerleri nasıl olacak..off yaaa..bıktım şu midemdeki gaz olayından ve sanırım doğuma kadar çekicem..
arkadaslar aranizda benim gibi üsüyen varmi? donuyorum resmen, ewde herkes bir bluz giyer, ben atlet bluz hirka, ayaklarim hic isinmiyo zaten, hele burnum. kansizda degilim daha iki hafta önce verdim normaldi hersey:44:
kız sevinç benim bebişin boynu oluştumu acabaa?:26: 73 günlük şuanda 10+3 yaani bi bakıma 11+3 mü desemki acaba :26: oluşmuştur dimi ense kalınlığına artık bakılabildiğine göre artık ama aşşağıdaki resimde boynu görünmüyo henüz yaa
ay güldüm valla :)))bak canım en azından ufak gelişmeler var gelmiş yanına sarılmış,yüzüne gülmüş filan bunlar iyi sinyallergünaydın kızlar:)porselencim eşim eve geldi canım ,geldiği gibi git anana içeriye giremezsin birde ver arabamın anahtarını bundan sonra teyyareyle gidersin dedim geçmiş karşıma gülüyor deli , bana seni affediyorum demezmi iyice sinir etti ,daha kapıda bu arada almıyorum, şaaaak kapıyı suratına kapattım reziilik çıkmasınımı istiyosun deyince senden büyük rezillik mi var daha ne olsun yürü git bıktım senden diyorum ,grev yaparım burda diyor yaparsın sen rezilsin diyede bağırdım delikten baktım haala bekliyor kapıyı açıyor ama sürgü var giremiyor 1 saat beklettim kapıda sonra sinirlendi kapıyı kırarım dedi korktum açtım anasınada gitmiyor keçi gibi inadı var yüzüne bakmadan doğru yatağa yanıma gelmiş bana sarılıyor ama ben uyuyo numarası yapim dedim gerçekten uyumuşum, beyfendi horul horul yanımda uyuyor
hadi artık herkes öğrensin cinsiyetleri hediye çekilişi yapıcam sizin bebelerin göstermelerini beklyorum :))))