- 27 Ağustos 2009
- 1.580
- 29
- 34
Hamilik takvimimde bebegin hareketini hissedemiyorsunuz diyor.. Ben gunde en az 3 kere net bı sekilde hissediyorum.
ne yazık ki ben hala hiö 1 kere dahi hissetmedim(((
canım ben mümkün olduğunca el teması kurarak almak istiyorum bebek kıyafetlerini alışveriş merkezlerinden yani, bende avrupa yakasında oturuyorum esenlerdeyim bağcılarda civilim die bir yer gördüm dün ve bakındım şöyle ay ay ayırmışlar herşeyi ürünleride kaliteli buldum ve bir mağaza daha vardı orada adını hatırlıyamıyorum onunkilerde gayet iyiydi kutu içinde olanlar daha kaliteli geldi bana, şuan için zaten kıyafetden çok zıbın tulum çıtçıtlı badi tarzı şeyler almayı düşünüyorum çabuk büyüyorlar neticede çok para vermeyi düşünmüyorum marka alıp da mother care ürünleri çok kaliteli mesela ama çok pahalı ilk ordan alıcaktım sonra vazgeçtim, birde bana forum istanbul avm çok yakın orada organik bebe var birde oraya bakıcam allah izin verirse...araba ve puset gibi detayları da haşim işçan dan almayı düşünüyorum bir çok yerden daha uygun satıyorlar
slm canım nasılsın
Ben etmiyorummmm :)
canım ben mümkün olduğunca el teması kurarak almak istiyorum bebek kıyafetlerini alışveriş merkezlerinden yani, bende avrupa yakasında oturuyorum esenlerdeyim bağcılarda civilim die bir yer gördüm dün ve bakındım şöyle ay ay ayırmışlar herşeyi ürünleride kaliteli buldum ve bir mağaza daha vardı orada adını hatırlıyamıyorum onunkilerde gayet iyiydi kutu içinde olanlar daha kaliteli geldi bana, şuan için zaten kıyafetden çok zıbın tulum çıtçıtlı badi tarzı şeyler almayı düşünüyorum çabuk büyüyorlar neticede çok para vermeyi düşünmüyorum marka alıp da mother care ürünleri çok kaliteli mesela ama çok pahalı ilk ordan alıcaktım sonra vazgeçtim, birde bana forum istanbul avm çok yakın orada organik bebe var birde oraya bakıcam allah izin verirse...araba ve puset gibi detayları da haşim işçan dan almayı düşünüyorum bir çok yerden daha uygun satıyorlar
slm canım nasılsın
Kaçıncı gebeliğin sekerim senin??
İyiyim gulum sen nasilsin
İlk gebeliğinizse ayırt edemezsiniz kizlar
canım yaaa. kumandayla nasıl hissediyorsun???
yarın gideceğim inşallah canım. ikili testimiz var teyzeleri dua edin bize. bakalım biz cinsiyeti tahmin edebilecek miyiz? tansiyon durumunu da soracagım canım yaa. olmaz böyle...
kaçıncı gebeliğin sekerim senin??
Iyiyim gulum sen nasilsin
Ilk gebeliğinizse ayırt edemezsiniz kizlar
kaçıncı gebeliğin sekerim senin??
Iyiyim gulum sen nasilsin
Ilk gebeliğinizse ayırt edemezsiniz kizlar
Adını hatırlayamadığın yer sanırım Acar kıds sanırım :) Evet civili geçenlerde bende gördüm hem bağcılarda hem bahçelievler tarafında.Bende aynen dış giyim değilde çoğunlukta iç giyim ve tulum almayı düşünüyorum şimdilik... Aynen öyle çok çabuk büyüyorlar bir giydiğin en fazla belkide 3 kez giyebilecek.. Forum istanbul mantıklı oda evet.. İndirim günleri de olabiliyor çünkü.. Teşekkürler:)
evet acar kids yolun diğer tarafında :))kesinlikle orada kutu içinde olanlar daha kaliteli geldi bana yani içinde battaniyesi olmayan zıbın setler var 16 tl ve gayette kaliteliydi kumaşı,civilide uygun geldi herşey askıda düzenli ve çok uygun du ilk 3 ayı atlattıkmı zaten yaza giricekler kuzucuklar, herkes heyecanlı maşallah teyzem halam babaanne anneanne benim babaannem bile iş bölümü yaptım da biraz yırttım:))bu arda avrupa yakasında nerde oturuyorsun?
evet acar kids yolun diğer tarafında :))kesinlikle orada kutu içinde olanlar daha kaliteli geldi bana yani içinde battaniyesi olmayan zıbın setler var 16 tl ve gayette kaliteliydi kumaşı,civilide uygun geldi herşey askıda düzenli ve çok uygun du ilk 3 ayı atlattıkmı zaten yaza giricekler kuzucuklar, herkes heyecanlı maşallah teyzem halam babaanne anneanne benim babaannem bile iş bölümü yaptım da biraz yırttım:))bu arda avrupa yakasında nerde oturuyorsun?
ben fatih te oturuyorum cnm
selamlar, nasilsiniz kizlarr,
ben de daha bebisi hiiicccc hisetmiyorum, o kasikta karinda atan da nabiz kizlar malesef....
ilk bebisim zaten nasil bi sey oldugunu bilmiyorum ki ayirt edeyim, cinsiyet de bilmiyorum zaten, amn hepsinin zamani gelicek nasil olsa....
bende de uyku problemi basladi aksam 11 gibi yattim, gece 4 te bi uyandim sonra koyunlari saydim yok allah yok gitti uyku gelmedi.
simdi akiyo gozumden, ise surunerek geldim..
bu arada sanirim ben de isi birakicam, benim isim cok stresli esim istemiyo uzuluyorum is icin bebise zarar veriyorum diye ben de cok da yoruluyorumm, bebekten sonra baslarsin diyo ama bakalim.. turkiyeye gelmek istiyorum ise devam edersem izin sorunu var, hem dogum vs. hem turkiye izni zaten olmaz. bakalim 1-2 hafta daha isleri toparliyim sonra birakip turkiyeye bi anamin dizine gideyim besleneyim diyorum.... benden bu kadar simdilik ha hi rde cok salk bi sey var su RAFET EL ROMANIN senden sonra diye bi sarkisi var ask acisi cekeni gebrtir, ben e oyle bi sorun yok ama dinledikce salya sumk agliycam allahim diyorum kocam yanimda ne diye agliyorum ama bilmiyorum muzigini duyunca aglamaya baslaiyorum. hormonlarim kendinzie geliiinnnnnnnnn
Evet acar kıdse girmiştim ben bir kere :) Hakikaten çok uygundu.. Zaten ilk üç ay içinde fazla bişey almayın diyorlar.. Çok çabuk büyüyecekleri için.. Hayırlısıyla hepsi bi doğsunda, büyüdüklerini görelim inşallah..
Ben şirinevlerde oturuyorum :) Bağcılarada çok sık gidip geliyorum,hatta yakında oraya taşınacağım..Ordan biliyorum :)
inşaallah canım ,bağcılar bana çok yakın yolun diğer tarafı bağcılarkanal d binasına da çok yakınım eşimin iş yeri bağcılarda arada yanına gittiğimde geziyorum mağazaları, konuşmadığımda da uğramam mesela dün uğramadım
Selamm; sen nasılsın..
O uyku sorun bende haftalardır var.. Her sabah o halde kalkıp işe gitmek gerçekten çok sıkıntı verici.. Stresli iş zor hemde çok. Benimde çok stresli bi işim var, genelde gerilimim yüksek. Rakamlarla ve insanlarla uğraşmak bazen çok zor geliyor bana..
Ben mecburen devam ediyorum staj durumum var diye..Ama mümkün olsa 5.aydan sonra hiç çalışmazdım tadını çıkarırdım hamileliğin.. :)))
kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
Çok geçmiş olsun.. Hastanede bir şey demediler mi ? Sebebi bir sürü çünkü kanamaların.. Bence hiç kalkmadan yat bir süre.. Doktoruna danış tabiki herşeyi.. En doğru bilgiyi o vericektir sana.. ALLAH şifa versin inşallah bir sıkıntı sorun olmaz...