2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ne yazık ki ben hala hiö 1 kere dahi hissetmedim(((

Kaçıncı gebeliğin sekerim senin??

İyiyim gulum sen nasilsin

Ben etmiyorummmm :)

İlk gebeliğinizse ayırt edemezsiniz kizlar

Adını hatırlayamadığın yer sanırım Acar kıds sanırım :) Evet civili geçenlerde bende gördüm hem bağcılarda hem bahçelievler tarafında.Bende aynen dış giyim değilde çoğunlukta iç giyim ve tulum almayı düşünüyorum şimdilik... Aynen öyle çok çabuk büyüyorlar bir giydiğin en fazla belkide 3 kez giyebilecek.. Forum istanbul mantıklı oda evet.. İndirim günleri de olabiliyor çünkü.. Teşekkürler:)

Tecrübeli anne olmak böyle bir şey işte :) Aslında doktorumda bana 18.haftadan itibaren hissedebilirsin dedi.. Ama buraya baktıkça baya geriden gittiğimi farkediyorum bazen :) Herkes hissediyor hemen hemen :)

canım dr un ultrasondan bakarken sağdanmı sol danmı bakıyor benimki sağdan bakıyor mesela kumandayıda sağ veya sol kasığına koy hareket ettiğini görüyosun gerçekten böyle damar atımı gibi çok büyük kumandalardan olmasın ama

iyi ne olsun canım bulantılarla geçiyor işteben ayırt ediyorum ama özelliklede uzandığımda 1 haftadır net hemde hissettikçede gülmem geliyor seğirme gibi neticede gaz olsa onuda ayırt ederim gaz rahatsızlık veriyor şişiriyor ama bu hissettiğim bu tarz birşey değil dürtme gibi ne güzel bir duygu ya

kaçıncı gebeliğin sekerim senin??

Iyiyim gulum sen nasilsin

Ilk gebeliğinizse ayırt edemezsiniz kizlar

benim 3 gebeliğim ama diğerleri düşük ldu.1biri 5 haftalıkken diğeri 8 haftalıkken.inş bu sonuna kadar giderde.ama hala hareket falan hissetmedim.yarın dr ye gideceğim.sorarım artık

sürmeli arkadasim ama benim ücüncü ben niye hissedemiyorumyaa ultrasonda kipir kipir hatta 8 haftalikti doktorum bunasil bisey bisaniye durmuyo hiperaktif olmasin demisti ama haalaa tikyok bazen hissediyo gibi saniyorum ama gaza yoruyorum netbi tekme duyamadim daha

kaçıncı gebeliğin sekerim senin??

Iyiyim gulum sen nasilsin

Ilk gebeliğinizse ayırt edemezsiniz kizlar

enim 3 gebeliğim ama diğerleri düşük ldu.1biri 5 haftalıkken diğeri 8 haftalıkken.inş bu sonuna kadar giderde.ama hala hareket falan hissetmedim.yarın dr ye gideceğim.sorarım artık

evet acar kids yolun diğer tarafında :))kesinlikle orada kutu içinde olanlar daha kaliteli geldi bana yani içinde battaniyesi olmayan zıbın setler var 16 tl ve gayette kaliteliydi kumaşı,civilide uygun geldi herşey askıda düzenli ve çok uygun du ilk 3 ayı atlattıkmı zaten yaza giricekler kuzucuklar, herkes heyecanlı maşallah teyzem halam babaanne anneanne benim babaannem bile iş bölümü yaptım da biraz yırttım:))bu arda avrupa yakasında nerde oturuyorsun?

ben fatih te oturuyorum cnm

Evet acar kıdse girmiştim ben bir kere :) Hakikaten çok uygundu.. Zaten ilk üç ay içinde fazla bişey almayın diyorlar.. Çok çabuk büyüyecekleri için.. Hayırlısıyla hepsi bi doğsunda, büyüdüklerini görelim inşallah..
Ben şirinevlerde oturuyorum :) Bağcılarada çok sık gidip geliyorum,hatta yakında oraya taşınacağım..Ordan biliyorum :)

selamlar, nasilsiniz kizlarr,

ben de daha bebisi hiiicccc hisetmiyorum, o kasikta karinda atan da nabiz kizlar malesef....
ilk bebisim zaten nasil bi sey oldugunu bilmiyorum ki ayirt edeyim, cinsiyet de bilmiyorum zaten, amn hepsinin zamani gelicek nasil olsa....

bende de uyku problemi basladi aksam 11 gibi yattim, gece 4 te bi uyandim sonra koyunlari saydim yok allah yok gitti uyku gelmedi.
simdi akiyo gozumden, ise surunerek geldim..
bu arada sanirim ben de isi birakicam, benim isim cok stresli esim istemiyo uzuluyorum is icin bebise zarar veriyorum diye ben de cok da yoruluyorumm, bebekten sonra baslarsin diyo ama bakalim.. turkiyeye gelmek istiyorum ise devam edersem izin sorunu var, hem dogum vs. hem turkiye izni zaten olmaz. bakalim 1-2 hafta daha isleri toparliyim sonra birakip turkiyeye bi anamin dizine gideyim besleneyim diyorum.... benden bu kadar simdilik ha hi rde cok salk bi sey var su RAFET EL ROMANIN senden sonra diye bi sarkisi var ask acisi cekeni gebrtir, ben e oyle bi sorun yok ama dinledikce salya sumk agliycam allahim diyorum kocam yanimda ne diye agliyorum ama bilmiyorum muzigini duyunca aglamaya baslaiyorum. hormonlarim kendinzie geliiinnnnnnnnn

Selamm; sen nasılsın..
O uyku sorun bende haftalardır var.. Her sabah o halde kalkıp işe gitmek gerçekten çok sıkıntı verici.. Stresli iş zor hemde çok. Benimde çok stresli bi işim var, genelde gerilimim yüksek. Rakamlarla ve insanlarla uğraşmak bazen çok zor geliyor bana..
Ben mecburen devam ediyorum staj durumum var diye..Ama mümkün olsa 5.aydan sonra hiç çalışmazdım tadını çıkarırdım hamileliğin.. :)))

inşaallah canım ,bağcılar bana çok yakın yolun diğer tarafı bağcılar kanal d binasına da çok yakınım eşimin iş yeri bağcılarda arada yanına gittiğimde geziyorum mağazaları, konuşmadığımda da uğramam mesela dün uğramadım

Sen çalışıyormuydun peki.. Uğrama tabi. Fazla yüz verme sen ona bu aralar :)

iste dusundukce benim de aklima yatti, benim isim de organizasyon bi sey ters olsa yandin yani, sorumluluk cok...
birakip annemin yanina gidip, tadini cikaricam azcik dinlenicem bol bol, ihtiyacim varr

kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

Çok geçmiş olsun.. Hastanede bir şey demediler mi ? Sebebi bir sürü çünkü kanamaların.. Bence hiç kalkmadan yat bir süre.. Doktoruna danış tabiki herşeyi.. En doğru bilgiyi o vericektir sana.. ALLAH şifa versin inşallah bir sıkıntı sorun olmaz...

canım ben devlet hastanesinde muayene oluyorum dün normal muayene günümdü gittim bebegim çok iyiydi doktor gelişimi güzel dedi eve geldim aradan yarım saat geçti kanamam boşaldı aşırı korktum acile gittim hiç ilgilenmediler sadece progestan hapı yazdı eve yolladı kanamayı durdurmadılar bile sinir oldum ama allha acıdı halime bebegime bişey olmamışki erken yetiştigim için acaba neden oldu anlamış degilim bende hiçbir neden bile söylemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…