2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım 13. haftada benim de olmuştu ama çok değil sabah peçeteye gelmişti ertesi güne de geçmişti..Hailelikte kanamalar olabiliyor...Hastanede bi arkadaşımı görmüştüm 6 aylık tosuncuğuyla o da bebeğine hamileyken kan boşaldığını hastanede yatttığını söylemişti...Hamilelikte bu tip kanamalar olabiliyor yani ama bu demek değildir ki ciddiye almayacağızz...Ama hapın yanında progesteran 50ml iğne de veriyolar genelde tek doz olarak sana vermediler mi?

Kızlarrrr geçen gece rüyamda doğurmuştum ama yumurta doğurmuştum..:) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yani...

hayır canım vermediler sadece hap verdi günde 3defa diye

hayır canım vermediler sadece hap verdi günde 3defa diye
Peki doktor rahime bakınca kanama alanını görü değil mi bende ufak bi kanama alanı var dedi baya baktı sonra gördü.Ben günde bir kere aldım.Ama genellikle 3 kere alanıyormuş...Bol bol dinlen canım hala devam ediyor mu?

rahime baktı ama rahimde açılma yok dedi bu iyiymiş şuan kanamam yok canım ilaç içtigimde azar azar kesildi sadece ayaklarım çok agrıyo

kızlar ben önceden pek kahve içmezdim ama bu aralar aşırı canım istiyor türk kahvesi nescafe iki günde bir türk kahvesi içiyorum bu hafta başladı bu bende

sabah türk kahveesi içtim şimdi de küçük nescafe yaptım onu içiyorum inşallah bişi olmaz çay kola falan canım istemiyor ama ne olduysa bunu istiyor

Çok geçmiş olsun.. Hastanede bir şey demediler mi ? Sebebi bir sürü çünkü kanamaların.. Bence hiç kalkmadan yat bir süre.. Doktoruna danış tabiki herşeyi.. En doğru bilgiyi o vericektir sana.. ALLAH şifa versin inşallah bir sıkıntı sorun olmaz...

rahime baktı ama rahimde açılma yok dedi bu iyiymiş şuan kanamam yok canım ilaç içtigimde azar azar kesildi sadece ayaklarım çok agrıyo

Tamam canım kesildyise sorun yok benim bi arkınki azar azar 3 hafta sürmüştü o bile bi sorun yaşamadı yanii..Kontorole çağırdılar mı beni 10 gün sonra çağırdılar ama gitmedim ultrasona girmek istemediğimden...

Canım iç ama abartma ben de ketçaplı patates cipsi için can atıyorum ama 5-6 tane yiyorum öyle nefismi köreltmek için...

Canım iç ama abartma ben de ketçaplı patates cipsi için can atıyorum ama 5-6 tane yiyorum öyle nefismi köreltmek için...

normalde bırakçıştım ben hamile kalmadan kahve türk kahvesi kola falan hiçbişi kullanmıyordum şimdi ne olduysa hamile olduğumu biliyorum ya ,ister

abartmamaya çalışıyorum zaten güzel olur ama ketçaplısı cipste

kızlar bana günler gecmek bilmiyor haftalar sankı aylarmıs gıbı gelıo...aylık kontrollerın arasında haftalar tıkanıp kalıo sankı...hep 3 4 aylık kalıcakmısım gıbı :))) karnım şişsin bı bakısta hamıle oldugum anlasılsın bebegımın cınsıyetı bellı olsun ıstıorum :))) hergun yataklar perdeler duvar kagıtları bakıorum ona..ınternettekı magazalarda bebek zıbınları begenıorum almak ıstıorum cınsıyete takılıp kalıorum ... off ne zmn gecıcek su gunler bı 5 6 aylık olsak baslarız almaya walla ole 7 aylık olmayı bekleyemıcemalısverıs ıcın falan tam ortadan çatlarım bebegıme o kadar beklersem :))) sızde bolemısınız ???

Çok geçmiş olsun canım,

Ultrasonla rahimine bakmadılarmı kanama alanı rahim içinde varmı diye. Çalışmıyorsan yat dinlen. Zorunlu olmadıkça ayakta durma. Çalışıyorsanda rapor alman lazım. Birde bu aylarda dikkatli olmak lazım agır vs sakın kaldırma. Birde ilişki var ise ondan dolayıda rahim dışında kanama olabiliyormuş. Benim 1 düşügüm oldu için doktar bana hepsini anlattı ilk 3 ay ilişki yasak bizde.

Bebegin kalp atışını duyduysan zaten düşük riski çok az sadece bol bol dinlenmem gerekli okadar. Geçmiş olsun tekrar.

selam hanımlaar nasılsınııız varmı yeni haberler falan bede ayın 14üne ikili test için randevu aldım inşallah sağlıklıdır yavrucuğum ve inşallah cinsiyetimizide öğrenebiliriz

Eğer kafana takılıyorsa bence tekrar doktora gözükmende fayda var derim. Belli olmaz neden olduğu çünkü.. Hiç değilse için rahatlar cnm. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

Emin ol bir çoğumuzda aynı hisler vardır.. Ama ben ufak ufak başladım alışverişe. Ara renkler alabilirsin canım. İlla pembe ve mavi alman şart değil. İç giyimlerine başlayabilirsin, badi, tulum,zıbın,çorap gibi.. Hiç değilse bununla bile mutlu olup vakit geçirebiliyor insan. İnşallah geçicek zaman, yeterki sağlıklıihayırlı geçsin. Sorunsuz olsun herşey... :)

İyiymişşş :) Valla evli olup çalışmak gerçekten bazen çok zor oluyor. ALLAH dan bu dönemlerinde birde iş stresi eklenmiyor sana... O iyi olmuş senin için..

yok canımm çalışmıyorum evdeyim meslek ev hanımı koca parası yiyorum önceleri çalışıyodum sonra benim için zor olmaya başladı bıraktım...

kız sevinç benim bebişin boynu oluştumu acabaa?:26: 73 günlük şuanda 10+3 yaani bi bakıma 11+3 mü desemki acaba :26: oluşmuştur dimi ense kalınlığına artık bakılabildiğine göre artık ama aşşağıdaki resimde boynu görünmüyo henüz yaa

merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamile olupta ebek cinsiyetini ögrenen varmıdır acaba bende çok heycanlı ve sabırsızın 15 eylülde kontrolüm var inş belli olur cinsiyeti yavrumun isimleri belli kız olursa:LİVA erkek olursa:ÇINAR koyacağım nasıl isimler sizce güzelmi arkadaşlar:)))

Tahmini söyledmişti benim doktor 12+3 de.. bizimde 22 eylüle netleşicek ama.. Beklemek zor oluyor evet :) Bence isimler güzel benim beğendiğim isimlerdi zaten... Hayırlısı olsun diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…