2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ikinci eğitim değilde, ikinci öğretim yani akşam okuyanlar diye okumuştum ben... emin misin ? du ben bi araştırayım. ben ikinci öğretim değilim çünkü normal açıktan 3. sınıftayım...

benmde açıköğretim ama bakan öyle konuşma yaptı sadece katkı payı kalktı die sonra açıköğretimin sitelerinde falan araştırdım hatta herkez yorum yapmıştı sitem ediyordu haksızlık die araştır bakalım 10 gün içinde kesin sonuç çıkacaktı tam belli olmuştur şimdi ama ben böyle biliyorum :KK34:

arkadaslar bisey sorucam, benim bikacgündür hani adet oldugumuzdaki kasik agrisi gibi ve bel agrisi bide batma oluyo korktum acikcasi, daha önce olmamisti doktorada yeni gittim gidemem sizede oluyomu acaba????:44:

bende de oluyor batma ağrı bacaklarım da karnımda falan doktora sordum çok normal dedibundan sonra olur dedi belin de ağrır dedi ve aşırı ağrıyor nugün işyerine yastık geticekttim sandalyeye koymaya masa başnda daha kötü oldu belim unutmuşum :KK49:

endişe etme canım hepimizde oluyır öyle ağrılar :KK34:

Evet başlamam lazım benimde. Ben birde et yemeyen bir insandım.. Şimdi hergün et, haftada bir de balık yemem gerekiyormuş. Ete başladım bi şekilde ama balığa başlayamadım hala :) Sezonuda yeni açıldı malum. Birde küçük balık yememiz gerekiyormuş. Neden bu kadar tahlil istedi ki?

Ben koku ve bulantım hat saffada ilaç kullanıyordum . İlacı bırakınca tekrar arttı şimdi tekrar ilaca başladımda bir parça birşeyler yiye biliyorum. En azından ceviz yemeye çalış bu zamanlar tam zamanı bebegin beyin gelişimi için. Bide ben balık yemeye başlıcam. İnşallah yiye bilirim. Arkadaşım haftada 2 kez balık yiyordu maşallah kızı çok akıllı çok cimcime. Arkadaşlar devlet hastanesinden birtürlü ben randevu alamadım. Doktorum benden çok ayrıntılı tahlil istedi. Bir çogunu sağlık ocagında ücretsiz yaptırdım. Sadece 4 testimi dışarda yaptırdım. Onlarda 95 TL tuttu. Bende 1 Düşük oldu için yaptırmadıgım tahlil kalmadı valla:)) Benimde tetonoz aşım var... bakalım saglık oca arıyacagız sizi dedi birde takip dosyası açtı.Gerçekten yakından takip edip ilğileniyorlar.

arkadaslar bisey sorucam, benim bikacgündür hani adet oldugumuzdaki kasik agrisi gibi ve bel agrisi bide batma oluyo korktum acikcasi, daha önce olmamisti doktorada yeni gittim gidemem sizede oluyomu acaba????:44:
banada oluyor son bir kaç gündür zaten bel ağrısını hiç sorma çok kötü :KK50: adet olacakmışım gibi ağırıyor benimde sonra bkıyorum geçmiş iki gün sonra bi daha valla bende bilmiyorum neden oluyor ama bel ağrısı bebk büyüdüğü için oluyormuş yani sevinmeliyiz belimiz ağırıyor diye :KK76::KK76:

sagolun cevaplariniz icin binebze rahatladim, hani normalbi agri olsa korkmazda insan adet agrisi farklidirya bidogumda olur bide düsükte diye duymustum ondan endiselendim:KK1:

KIZLARR ;

İstanbul avrupa yakasında bebek alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz. Önereceğiniz yerler varmıdır :)

KIZLARR ;

İstanbul avrupa yakasında bebek alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz. Önereceğiniz yerler varmıdır :)

herkes lcw tavsiye ediyor. hep hamilelik üzerine güzel şeyler apmışlar şuan eni sezon olduğu için belki biraz pahalıdır ama, bir kaç aya düşer fiyatları o arada karnımızda çıkar :KK16:

birde internet sitelerini takip edebilirsin. trendyol markafoni limango vs vs..

bugün limangoda kids bölümünde gebelik kıyafetleri girmiş bir gömlek aldım 16,90 dı... kuponum vardı kargo parası da ödemedim düşeşe geldi oraya gir bak istersen :KK33:

Selam canım.. Ben SMMM stajımı yapıyorum. 3 yıllık staj sonunda kısmetse ruhsatımı alacağım. Şu anda özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim. O iş yerine söyle o kadar uyanık olmasınlar :) Rapor bende almıştım 7. haftalarımda 10 günlük. Ama 2 gününü kullanabildim. Sonra işe döndüm.
Bak canım iş yerinle konuş, eğer çıkmanı istiyorlarsa kendileri çıkarsınlar, istifa etmeyeceğini söyle. Onların senden istemesinin iki sebebi var ;
1 - Kanuni haklarından feragat etmiş olacaksın.
2- Seni eğer çıkarırlarsa Sgk ya şikayet etme ihtimalin var(eğer uğraşmak istersen edebilirsin) bunuda göze almak istemedikleri için,

Senden istiyorlar. Yerinde olsam etmem, onlardan beklerim.

Benı aydınlattıgın ıcın tesekkur ederım canım.Savas vermeye calısacagım Insallah kazanan ben olurum:)))Gercekten haklarımızı kaybetmek cok kotu.Dogum ıznıne kadar calısabılsem gerısı hıc onemlı degıl:))En Büyük KK

Rica ederim .. Ne zaman sitersen ben buralardayım. Kesinlikle savaşını ver. Haklarını koru.. Zaten gerçekten 32. haftaya kadar kalırsan sonra hiç çıkaramıcaklar ..Raporlu olduğundan dolayı. Öncesinde çıkarsalarda hiç değilse işsizlik maaşından faydalanırsın. Hiç taviz verme..

Benı aydınlattıgın ıcın tesekkur ederım canım.Savas vermeye calısacagım Insallah kazanan ben olurum:)))Gercekten haklarımızı kaybetmek cok kotu.Dogum ıznıne kadar calısabılsem gerısı hıc onemlı degıl:))En Büyük KK

Tamam eminonunü duymuştum zaten, hatta yeğenim için 3 yıl önce oraya gitmiştik.. Ama son zamanlarda oranın ürünlerini bozduğunu , fiyatlarının yükseldiğini duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Lİmango trendyol bende genelde takip ederim. Şimdide bir bakayım :) Teşekkürler kızlar..

herkes lcw tavsiye ediyor. hep hamilelik üzerine güzel şeyler apmışlar şuan eni sezon olduğu için belki biraz pahalıdır ama, bir kaç aya düşer fiyatları o arada karnımızda çıkar :KK16:

birde internet sitelerini takip edebilirsin. trendyol markafoni limango vs vs..

bugün limangoda kids bölümünde gebelik kıyafetleri girmiş bir gömlek aldım 16,90 dı... kuponum vardı kargo parası da ödemedim düşeşe geldi oraya gir bak istersen :KK33:

geçen de benimle de konuşma yaptılar, çok rahatsızsan rapor al ayrıl falan diye... dedim doğuma kadar çalışıcam... gerisini bende düşünmüyorum hayırlısı... bundan sonra kendimce karar aldım her nasılsın diye sorduklarında iyiyim diyorum hep iyi görünmeye çalışıyorum. hamile olduğumu unutturuyorum onlara doktor kontrollerimi de cumartesileri ayarlamaya çalışıyorum.. sen de iyi görün hep istifa etmiyorum de...

Evet başlamam lazım benimde. Ben birde et yemeyen bir insandım.. Şimdi hergün et, haftada bir de balık yemem gerekiyormuş. Ete başladım bi şekilde ama balığa başlayamadım hala :) Sezonuda yeni açıldı malum. Birde küçük balık yememiz gerekiyormuş. Neden bu kadar tahlil istedi ki?

Benim 1 tane düşügüm var canım. Onun için riksli gebelik benimki 15 günde bir kontrollerim var. Artık hayırlısı inşallah. Büyük balıklarda çinko oldu için tavsiye etmiyorlar. Bakalım ben bu akşam denicem inş. yiye bilirim.

Anladım cnm. Umarım sağlıkla hayırla kucağına alırsın bu sefer inşallah.. Ben de denicemde birde yapıcak,yiyeceğim yer bulmam lazım :)

Benim 1 tane düşügüm var canım. Onun için riksli gebelik benimki 15 günde bir kontrollerim var. Artık hayırlısı inşallah. Büyük balıklarda çinko oldu için tavsiye etmiyorlar. Bakalım ben bu akşam denicem inş. yiye bilirim.

Hamilik takvimimde bebegin hareketini hissedemiyorsunuz diyor.. Ben gunde en az 3 kere net bı sekilde hissediyorum.

KIZLARR ;

canım ben mümkün olduğunca el teması kurarak almak istiyorum bebek kıyafetlerini alışveriş merkezlerinden yani, bende avrupa yakasında oturuyorum esenlerdeyim bağcılarda civilim die bir yer gördüm dün ve bakındım şöyle ay ay ayırmışlar herşeyi ürünleride kaliteli buldum ve bir mağaza daha vardı orada adını hatırlıyamıyorum onunkilerde gayet iyiydi kutu içinde olanlar daha kaliteli geldi bana, şuan için zaten kıyafetden çok zıbın tulum çıtçıtlı badi tarzı şeyler almayı düşünüyorum çabuk büyüyorlar neticede çok para vermeyi düşünmüyorum marka alıp da mother care ürünleri çok kaliteli mesela ama çok pahalı ilk ordan alıcaktım sonra vazgeçtim, birde bana forum istanbul avm çok yakın orada organik bebe var birde oraya bakıcam allah izin verirse...araba ve puset gibi detayları da haşim işçan dan almayı düşünüyorum bir çok yerden daha uygun satıyorlar

slm canım nasılsın

ya yanlış hatırlamıyorsam burdan bir arkadaş kalp atışını merak ediyosan kumanda koyarak gözlemleyebilirsin demişti denedim gerçekten oluyor benim kesem sağ tarafta dr ultrasondan bakarken sağdan bakıyor baktığı yere kumanda koydum farkediliyor

canım yaaa. kumandayla nasıl hissediyorsun???

canım bence bu dikkat etmen tedbir alman gereken bi konu. benim kuzenimde de vardı aynı sorun korkutmak istemem ama hamileliği çok kötü geçmişti neyse ki bebeği sağlıklı oldu bi sıkıntısı olmadı ama yinede çok dikkat et lütfen önemse doktoruna danış
yarın gideceğim inşallah canım. ikili testimiz var teyzeleri dua edin bize. bakalım biz cinsiyeti tahmin edebilecek miyiz? tansiyon durumunu da soracagım canım yaa. olmaz böyle...

X