okul öncesi canım senin ne
benimde aynıı okul öncesi. zor bi dönem bekliyo bizi hayırlı olsun tekrar...nerde görev yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okul öncesi canım senin ne
Ya kızlar eşime bi yalan söyledim kednimi nasıl affettirebilirim
Telefonda bağırdı çağırdı bende hiçbişi söylemedim akşam gene bağıracak allahtan gececi hemen işe gidicek
hayırdır canım özel değilse anlat belki bir faydamız olur
ya facebook girmemi yasaklamıştı bende giriyordum bugün oda girmiş ve görmüş sen bana yalan söylyorsun die başladı üfff üzüldüm suçluyumda ne yapsam bilemedim
kendi girip seni mi yasakladı Bir arkadşımın bişeyi olmuştu ona baktım vs. Diye ikna edebilirsin bir arkadaşım gir demişti bebeklerle ilgili bir şeye bakmıştım facebookta grup varmış üyelik istemişti bende girdim diyebilirsin Bidaha da girmem deyip gönlünü alırsın
kızlar hamıle yastıgı kullanan varmı aranızda asagıdakı lınktekı gıbı
Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11
ya belki arkadaşından görmüştür kendi girmemiştir bilmiyorum
Diyemem saat kaçta okey oynadığıma falan bakmış herşeye kendi kendime sinir olduğum durumlar da çıkıyor böyle işte :44:
Allahım bana yardım etsin ba3ırtı çekecek halim yok
bende kuyruk sokumu agrısı var.belımın altı agrıo..
bırde arfada bacagıma kramp gırıo
kasıgımdada bazen agrı oluo evet ama orta parmakda olmadı
sırt ustu uyur kalırsam felç gıbı kalkıorum tutulmus heryanım
ah cnm valla sayfalara 1-2 gun gırmeyınce takıp edemıosun.kacırmıs olabılırım kendı adıma
testın mı vardı ıkılımı? nasıl gectı?
kızlar hamıle yastıgı kullanan varmı aranızda asagıdakı lınktekı gıbı
Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11
bende sımdı bakıorum ama bunla yatarsam kocam yataktan pıt die düşüverir zavallı zaten kenarcıkda yatıo
aha yıne duramadım cevap verdım çenem durmuo..küsmüştüm herkese tribe girdim kendimce
hayırrr çilekkkk küsemessinnn !!!!!:))) ama sen bnım bu forumda en sevdıklerımden bırısın atlamısım senı nolur kızma bana
bnmde kuyruk sokumu agrım var canım ya batıo gıbı oluo arada hep dııl ama hıssedıyorum cogu zaman ... varmıydı bı test sonucun senın bu ara bnm ıkılının sonucunu bn bıraz taktım ya bı hafta soyutladım kendımı resmen hayattan o yusden okuorum ama bos bakıodum tatlım kacırmıs olabılırım
hayırrr çilekkkk küsemessinnn !!!!!:))) ama sen bnım bu forumda en sevdıklerımden bırısın atlamısım senı nolur kızma bana
bnmde kuyruk sokumu agrım var canım ya batıo gıbı oluo arada hep dııl ama hıssedıyorum cogu zaman ... varmıydı bı test sonucun senın bu ara bnm ıkılının sonucunu bn bıraz taktım ya bı hafta soyutladım kendımı resmen hayattan o yusden okuorum ama bos bakıodum tatlım kacırmıs olabılırım
bu arada arkadaşımla bugün kadın doğumcuya gittik 21 haftalık hamile ve kızı olacaktı ne oldu biliyor musunuz bebeği kız değil erkekmiş21 hafta nasıl anlamadınız dedim 13 ve 15.haftalarda hep kapalıymış saklanıyormuş göstermediği içinde kız demişler %60 falan..tabii kız şok.çok ağladı.iki oğlu vardı çok sabırsızlıkla bekliyordu(((
bende sımdı bakıorum ama bunla yatarsam kocam yataktan pıt die düşüverir zavallı zaten kenarcıkda yatıo
aha yıne duramadım cevap verdım çenem durmuo..küsmüştüm herkese tribe girdim kendimce