2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ya kızlar eşime bi yalan söyledim kednimi nasıl affettirebilirim :KK50::KK50::KK50:

Telefonda bağırdı çağırdı bende hiçbişi söylemedim akşam gene bağıracak allahtan gececi hemen işe gidicek :KK50:

Ya kızlar eşime bi yalan söyledim kednimi nasıl affettirebilirim :KK50::KK50::KK50:

Telefonda bağırdı çağırdı bende hiçbişi söylemedim akşam gene bağıracak allahtan gececi hemen işe gidicek :KK50:

hayırdır canım özel değilse anlat belki bir faydamız olur :KK17:

hayırdır canım özel değilse anlat belki bir faydamız olur :KK17:

ya facebook girmemi yasaklamıştı bende giriyordum bugün oda girmiş ve görmüş sen bana yalan söylyorsun die başladı üfff üzüldüm suçluyumda ne yapsam bilemedim :KK50:

selam okulları açtık 3,5 saat oturup zırvalık dinleyip geldik.uykuszluk baş ağrısı iyiydi tatil:KK43:((

Son düzenleme:
bu arada arkadaşımla bugün kadın doğumcuya gittik 21 haftalık hamile ve kızı olacaktı ne oldu biliyor musunuz bebeği kız değil erkekmiş:KK53::KK53::KK53:21 hafta nasıl anlamadınız dedim 13 ve 15.haftalarda hep kapalıymış saklanıyormuş göstermediği içinde kız demişler %60 falan..tabii kız şok.çok ağladı.iki oğlu vardı çok sabırsızlıkla bekliyordu:KK43:(((

ya facebook girmemi yasaklamıştı bende giriyordum bugün oda girmiş ve görmüş sen bana yalan söylyorsun die başladı üfff üzüldüm suçluyumda ne yapsam bilemedim :KK50:

kendi girip seni mi yasakladı :KK53: :KK51: bir arkadşımın bişeyi olmuştu ona baktım vs. diye ikna edebilirsin bir arkadaşım gir demişti bebeklerle ilgili bir şeye bakmıştım facebookta grup varmış üyelik istemişti bende girdim diyebilirsin :KK35: bidaha da girmem deyip gönlünü alırsın

kendi girip seni mi yasakladı :KK53: :KK51: Bir arkadşımın bişeyi olmuştu ona baktım vs. Diye ikna edebilirsin bir arkadaşım gir demişti bebeklerle ilgili bir şeye bakmıştım facebookta grup varmış üyelik istemişti bende girdim diyebilirsin :KK35: Bidaha da girmem deyip gönlünü alırsın

ya belki arkadaşından görmüştür kendi girmemiştir bilmiyorum :KK53:

Diyemem saat kaçta okey oynadığıma falan bakmış herşeye kendi kendime sinir olduğum durumlar da çıkıyor böyle işte :44:

Allahım bana yardım etsin ba3ırtı çekecek halim yok

Neyse herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum inşallah üzülmem bu akşam:26::26::26:

ya belki arkadaşından görmüştür kendi girmemiştir bilmiyorum :KK53:

Diyemem saat kaçta okey oynadığıma falan bakmış herşeye kendi kendime sinir olduğum durumlar da çıkıyor böyle işte :44:

Allahım bana yardım etsin ba3ırtı çekecek halim yok

yakalandın yani :KK17: napcan yavrum özür dile kapat üstüme gelme fazla hamileyim de.. birde yüzüne bakarak içinden allahümme ya vedut ağzını bağla dilini tut ' çek susar :KK9: :KK1:

bende kuyruk sokumu agrısı var.belımın altı agrıo..
bırde arfada bacagıma kramp gırıo
kasıgımdada bazen agrı oluo evet ama orta parmakda olmadı
sırt ustu uyur kalırsam felç gıbı kalkıorum tutulmus heryanım

ah cnm valla sayfalara 1-2 gun gırmeyınce takıp edemıosun.kacırmıs olabılırım kendı adıma
testın mı vardı ıkılımı? nasıl gectı?:KK16:

bende kendı kendıme yanıt verıp duruyorum..kaale alınmadan :KK19::KK19: küs.herkese herseye bısı yazma cabasında oluorum arada sızde bana yazsanız cevap versenız olmazmı küstük :emir_bebek::KK49::KK19:

bende sımdı bakıorum ama bunla yatarsam kocam yataktan pıt die düşüverir zavallı zaten kenarcıkda yatıo :KK9:
aha yıne duramadım cevap verdım :KK43: çenem durmuo..küsmüştüm herkese:KK52: tribe girdim kendimce :KK19:

hayırrr çilekkkk küsemessinnn !!!!!:))) ama sen bnım bu forumda en sevdıklerımden bırısın atlamısım senı nolur kızma bana:KK25:
bnmde kuyruk sokumu agrım var canım ya batıo gıbı oluo arada hep dııl ama hıssedıyorum cogu zaman ... varmıydı bı test sonucun senın bu ara bnm ıkılının sonucunu bn bıraz taktım ya bı hafta soyutladım kendımı resmen hayattan o yusden okuorum ama bos bakıodum tatlım kacırmıs olabılırım

hayırrr çilekkkk küsemessinnn !!!!!:))) ama sen bnım bu forumda en sevdıklerımden bırısın atlamısım senı nolur kızma bana:KK25:
bnmde kuyruk sokumu agrım var canım ya batıo gıbı oluo arada hep dııl ama hıssedıyorum cogu zaman ... varmıydı bı test sonucun senın bu ara bnm ıkılının sonucunu bn bıraz taktım ya bı hafta soyutladım kendımı resmen hayattan o yusden okuorum ama bos bakıodum tatlım kacırmıs olabılırım

Fallaaaaa deeeee:KK17:İhihihihi tusmedim tamaamm ama insan cevabina donulmeyince tuhaf oluoooo ondan:21:

Takmaaa benim ikilim yapildi normal dedi daha bise sormadim normal olmasa diil der az rahat olun kizlar :KK31:

bu arada arkadaşımla bugün kadın doğumcuya gittik 21 haftalık hamile ve kızı olacaktı ne oldu biliyor musunuz bebeği kız değil erkekmiş:KK53::KK53::KK53:21 hafta nasıl anlamadınız dedim 13 ve 15.haftalarda hep kapalıymış saklanıyormuş göstermediği içinde kız demişler %60 falan..tabii kız şok.çok ağladı.iki oğlu vardı çok sabırsızlıkla bekliyordu:KK43:(((

bir yakınımızın da aynı şey oldu canım

bacak bacak üstüne durduğu için doktor matematiksel hesap yapıcam kimseye sölemeyin demiş kız gibi demiş

bacaklar inince erkek olduğu anlaşıldı :KK9:

arkadaşın keşke kendini üzmese sağlıkla alsın inş kucağına :nazar:

bende sımdı bakıorum ama bunla yatarsam kocam yataktan pıt die düşüverir zavallı zaten kenarcıkda yatıo :KK9:
aha yıne duramadım cevap verdım :KK43: çenem durmuo..küsmüştüm herkese:KK52: tribe girdim kendimce :KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
cilek küsme bizeeee:KK43::KK43::KK43:

arkadaşlar ben de sizlerden dua bekliyorum

yarın inş ikili testimiz var nihayet zaman geldi inş güzel haberlerle gelirim :KK49::KK49:

X