Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok gülüm diloşum hastaydı ya düzelemedi, ateş, istifar hafta sonuna kadar devam etti.. buğünde saglık ocagına götürdüm aşısı vardı ama yapmadılar, kulak intihapı başlamış yavrumda.. antibiyotik yazdı..
benide takibe aldılar 19. haftamda tetanoz aşısı yapılcak.. internetimde yoktu yazamadım size..
2li testimi yaptırdım kızlar ben 21 eylülde hem cinsiyetini hemde 4lü tarama yapılcak..
Biraz zor bir eğitim yılı bekliyor sanırım özelliklede ilk okul öğretmenlerini ...
teşekkürler canım inş iyi ve kolay bir eğitim yılı olur bizim için hamileyken zor olacak minciklerle uğraşmak ama yine de seviyorum ben onlarla olmayı
sınıf öğretmenleri için zor ,anasınıfı öğretmenleri için zor minik yaramazlarla uğraşmak özelliklede 1.sınıfa başlayacak olanlar için daha zor gerçekten
benimki de anasınıfı canım onların peşinde koşmaktan ayakta kalmaktan yoruluyor insan hele de şimdi karnım büyümeye ve zorlamaya başlayınca daha zor olacak rabbim kolaylığını verir elbet onlara faydalı olmak istiyorum her zaman inş elimden geldiğince hem bebişimi hem kendimi yormadan hem de o miniciklere faydalı olurum rabbimin izniyle
Tebrikler.. Gerçekten bu zamanda bu zihniyeti taşıyan çok öğretmen de kalmadı.. Artık sabırsız tahammülsüz bir nesiliz ve bizden sonrakiler de sanırım böyle olucak.. ALLAH yardımcınız olsun.. bütün hamilelerin ve bütün çalışanların.. Gerçekten bu şekilde çalışmak zor oluyormuş :)
son adet tarihini gülüm diğer türlü rahime ekilme 15 haziran diyo öyke yapncada kız çıkıyo yanlış sonuç yani
oy ben yerim sizin fotonuzu bekliyoruz cnm
çok geçmiş olsun canım benim... sen ikiye bölünüyorsun bi karnındakine birde kucağındakine... insan nasıl gözünden sakınıyor dime, tırnağı incilmesin istiyor... benim ilk bebeğim olacak herşeye ağlıyorum o kadar duygusallaştım ki geçen gün çok hastalandım kendim umrumda değildi zannettim ki ona bir şey oldu... Allah herkesin yavrusunu ona bağışlasın...
Ahh arkadaşım sorma. aynı dertten ben de muzdaribim evde ana babaları 1iyle uğraşamaz. biz hepsiyle uğraşıyoruz. gerçi bu da mesleğimizin cilvesi ama. çocuk olduğunu unutturacak davranışlarda bulunanlar da gerçekten çıkıyor aralarında. ben de branşçıyım ve biz de bu yıldan itibaren 2.sınıftan başlayacağız derslere girmeye. bakalım biz nelerle karşılaşacağız.?
kızlar çok haklısınız aslında elimizden gelen herşeyi yapmamız lazım. ama bazen ben karşımdakinin çocuk olduğunu unutuyorum. ben branş öğretmeniyim. yani artık 5 6 7 8 sınıflara ders anlatacağım. o kadar çok sinirleniyorum ki bazen gerçekten de çocuk demiyorum karşımdakilerin. ailesi bırakmış küfürler bini bir para üst baş perişan. ben küfür duyunca çıldırıyorum. bakıyourm konuşmak işe yaramıyor. sonunda başlıyorum bağırmaya. bu da benim negatif tarafım. sinirlenmemem lazım biliyorum ama bazen çığrından çıkıyor işler
herkese selamlar,
benim ikli test muhabbetini biliyosunuz hala ayni muallakd evam ediyo kan testlerimin cikmasini bekliyorum..
yarin cikacak ben de doktorla adam gibi konusacagim baska carem yok zaten turk doktorlar gelene kadar ikili test tarihim gececek
ama niyeyse son bi kac gundur icime bi rahatlik geldi, cok fazla pinpirik yaptigimi ve bebegimi ve kendimi uzdugumu dusunuyorum
bi sey yok benim bebeisim de turp gibi gelecek o. sakinilan goze cop batar derler, bana hep batar. artik biraz rahat olucam
EBAH canim cok uzuldum canim, erkekler bazen odun olabiliyor yontmak lazim. ama iste yontmak icin de sabur ve guc lazim.
o da kolay degil. kacan kovalanir canim bu tamamen gercek bi soz, kac demiyorum ama o kacarsa da kovalama, eninde soonunda duracak bi yerde.
teşekkürler canım inş iyi ve kolay bir eğitim yılı olur bizim için hamileyken zor olacak minciklerle uğraşmak ama yine de seviyorum ben onlarla olmayı
bende hayırlı huzurlu bi eğitim yılı diliyorum canım branş ne senin?
herkese selamlar,
benim ikli test muhabbetini biliyosunuz hala ayni muallakd evam ediyo kan testlerimin cikmasini bekliyorum..
yarin cikacak ben de doktorla adam gibi konusacagim baska carem yok zaten turk doktorlar gelene kadar ikili test tarihim gececek
ama niyeyse son bi kac gundur icime bi rahatlik geldi, cok fazla pinpirik yaptigimi ve bebegimi ve kendimi uzdugumu dusunuyorum
bi sey yok benim bebeisim de turp gibi gelecek o. sakinilan goze cop batar derler, bana hep batar. artik biraz rahat olucam
EBAH canim cok uzuldum canim, erkekler bazen odun olabiliyor yontmak lazim. ama iste yontmak icin de sabur ve guc lazim.
o da kolay degil. kacan kovalanir canim bu tamamen gercek bi soz, kac demiyorum ama o kacarsa da kovalama, eninde soonunda duracak bi yerde.