Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bizi merak etmemişşşşş
kızlar sizdede orta parmaklarda ve kasıklarda kramplar başladımı dr magnezyum verdi daha hafifledi ama gecmedi bi türlü
ah cnm valla sayfalara 1-2 gun gırmeyınce takıp edemıosun.kacırmıs olabılırım kendı adımakimse bizi merak etmemişşşşş
hoşgeldin sürmeli doktora mı gidicektinn en son ahtırlayamadım ne yazdığını ben iyi misin
yok gülüm diloşum hastaydı ya düzelemedi, ateş, istifar hafta sonuna kadar devam etti.. buğünde saglık ocagına götürdüm aşısı vardı ama yapmadılar, kulak intihapı başlamış yavrumda.. antibiyotik yazdı..
benide takibe aldılar 19. haftamda tetanoz aşısı yapılcak.. internetimde yoktu yazamadım size..
2li testimi yaptırdım kızlar ben 21 eylülde hem cinsiyetini hemde 4lü tarama yapılcak..
ben aşı yaptırma konusunda kararsısım.doktorumla konuşmadım daha canım.aynı gün doktora gidiyoruz bana cinsiyetini netleştirmek için randevu verdi bakalım hayırlısı artık.ne olur ne biter.yavrunun iyi olmasına çok sevindim allah sağlık versin
yok gülüm diloşum hastaydı ya düzelemedi, ateş, istifar hafta sonuna kadar devam etti.. buğünde saglık ocagına götürdüm aşısı vardı ama yapmadılar, kulak intihapı başlamış yavrumda.. antibiyotik yazdı..
benide takibe aldılar 19. haftamda tetanoz aşısı yapılcak.. internetimde yoktu yazamadım size..
2li testimi yaptırdım kızlar ben 21 eylülde hem cinsiyetini hemde 4lü tarama yapılcak..
kızlar kayradan haber varmı :44::44::44::44:
canım benim allah şifa versin ateş ciddi anlamda çok tehlikeli bir sorun çocuklar için,3 haftan kalmış o zaman cinsiyet için rabbim gönlüne göre versin inşaallah
canım haftasonu topikten bir arkadaş annesiyle görüşmüş eşinin yurt dışına görevi çıkmış 1 haftalığına sanırım kayrada eşiyle beraber gitmiş
canım cok gecmıs olsun dıloşa kocaman öp teyzeleri için onu...bnmde 27de 3'lu testım var sana 3'lu ıstemedımı canım cınsıyette o tarıhte bellı olucakmıs erkek dedı ama kesınlestıtırız dedı o zmn
Evet canım acilde bi tane cocuk ateşten havale geçirmşti 2 yaşlarında falandı oda
inşaallah hayırlı olanı versin rabbim
Öyle mi aman iyi o zaman
hyr cnm ona gerek görmedi heralda 4lü istedi bu ay herkes ögrenir listeyede eklerim cinsiyetleri artıkın..
uyansın öperim canım şimdi uyuyo
kızlar sizdede orta parmaklarda ve kasıklarda kramplar başladımı dr magnezyum verdi daha hafifledi ama gecmedi bi türlü
sürmeliiii göbiş eklicektin hani ne oldu
bende tam fotomuzu çekiyordumm
topiğimizde baya öğretmenlerimiz varmış ne güzel allah yardımcınız olsun güzel bir eğitim yılı diliyorum sizlere