2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayy iyice kafam karıştı yaa :KK1: bi giremedim 8. haftaya :KK1: 7+4 çıktığıma göre o zaman 2 gün geriden gidiyorum...hamilelik imzamın olduğu yeri 15 nisan olarak düzeltsem aşağıda 8+5 günlük hamile olarak görünücem ama o zaman alttaki imzada da yanılma payı var...

sun a8. haftanin icinde oluyosun zaten yani soranlara 8 haftaligim diyeceksinb, 8+1 de de 9 haftalik olacaksin....
sen beklenen dogum tarihini 14 nisan gir, ona gore git ultrason degisir...
takilma imzaya...

canım bende baktım rahime ekilme günü olunca kız çıkıyor ama sat girince erkek çıkıyor.zaten dr bana erkek demişti.galiba sat tarihi gerçek

sata göre hesaplanmıyor işte canım iyice baktım hamile kaldığın gün olucakmış forumda da öyle yazıyordu:26: birde orda zaman dilimi var onuda +2 istanbul seçiyorsun avrupa olarak hesaplıyor hamile kaldığın günü ekliyorsun senin dr unda zaten erkek demiş test tırt çıktı yani :KK52:

sata göre hesaplanmıyor işte canım iyice baktım hamile kaldığın gün olucakmış forumda da öyle yazıyordu:26: birde orda zaman dilimi var onuda +2 istanbul seçiyorsun avrupa olarak hesaplıyor hamile kaldığın günü ekliyorsun senin dr unda zaten erkek demiş test tırt çıktı yani :KK52:

ay takvimi tırt,çin takvimi tırt,bari rus takvimi tutsa :KK52:

Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar

arkadaslar ayın çekim kuvvetine göre hamile kaldığınız tam günü gireceksiniz
kız ve erkek sembolleri çikacak

♀ bu kiz demek
♂ buda erkek

kızlar çıkan tarihe bebeğinizin rahime ekilme gününü ekliyorsunuz diğer türlü olmuyormuş, ben yaptım erkek çıktı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bunu da bir denesinler bakalım sonuçlar ne olucak:KK49:

benim kız çıktı,doktorum %51 erkek demişti :KK9:

kızlar bana şu ağrılar konusunda yardım edebilir misiniz kasıklarım ve karnımın yan tarafları arada gerçekten sancıyor sizde de var mı aynı şikayet

kızlar bana şu ağrılar konusunda yardım edebilir misiniz kasıklarım ve karnımın yan tarafları arada gerçekten sancıyor sizde de var mı aynı şikayet

cnm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor,geçen hafta acile gittim bu yüzden ama herşey normaldi.karın ağrımda sürekli var ama o sindirim sisteminden,tuvalete çıkınca rahatlıyorum.ama ilk 2 ay resmen regl sancısı çekmiştim.

benim kasıklarımda ağrım yok canım ama arada batma oluyo...karnım arada ağrıyo ama çok şiddetli değil...ama geçen hamileliğimde benim de kasıklarım çok sancılanıyodu hatta dayanamayıp doktora gittim, doktor çok gaz var ondan öyle demişti...belki senin de öyledir ama yine de gittiğinde doktoruna mutlaka sor derim...fakat ben önemli bi şey olduğunu sanmıyorum canım :KK34:

canım benimde arada giriyor sancı kısa süreli ama geneldede gz sancım oluyo bazen üşütünce bakliyat yiyince falan normal şeyler bunlar ama çok ve uzun süreli sancıyosa tehlikeli düşük başlangıcı saılıyo ozaman korkulacak şey var demektir ancak :KK34:

cnm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor,geçen hafta acile gittim bu yüzden ama herşey normaldi.karın ağrımda sürekli var ama o sindirim sisteminden,tuvalete çıkınca rahatlıyorum.ama ilk 2 ay resmen regl sancısı çekmiştim.

canım teşekkür ederim. ya sağa yatamıyorum yüzüstü yatamıyorum sırt üstü uzun süre yatamıyorum. sabahları kasık ağrısı ile uyanıyorum. ara ara kesik ve keskin oluyo sancı gibi ama daha hafif. biraz tedirgin ediyo ama sancı sonrası bi şey olmamış gibi oluyo. sende 14 sün bende başlayacağım 14 e pazartesi. demek ki gerçekten normal. teşekkür ederim canım

benim kasıklarımda ağrım yok canım ama arada batma oluyo...karnım arada ağrıyo ama çok şiddetli değil...ama geçen hamileliğimde benim de kasıklarım çok sancılanıyodu hatta dayanamayıp doktora gittim, doktor çok gaz var ondan öyle demişti...belki senin de öyledir ama yine de gittiğinde doktoruna mutlaka sor derim...fakat ben önemli bi şey olduğunu sanmıyorum canım :KK34:

teşekkür ederim sana da arkadaşım. doktora ayın sonunda gideceğim gördüğümde söyleyeceğim hemen. belki benim de gazdır çünkü hamileliğimi herkes farketti çevremde. karnım büyüdü gerçekten. teşekkür ederim canım desteğin için

selam kızlar.kayra'yı çok merak etmişsiniz.annesiyle konuştum bugün.annesi şehir dışındaymış.kayra'da iyi değildi biliyorsunuz.eşinin 1 haftalık yurt dışı görevi çıkmış onu ve oğluşunuda götürmüş.yani türkiyede değiller.salı yada çarşamba geleceklermiş eşinin görevi bitince.kayra'yada doktor 3 günlük rapor verecekmiş malum pazartesi okul başlıyor.hala çok kötüymüş.60 kiloya düşmüş toplamda 5 kilo vermiş.ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi çıkınca doktoru 2 li yapmıcam 3 lü yaparız demiş.cinsiyete ise %51 erkek arkasından %51 kız demiş belli değil anlayacağınız maytap geçmiş bebek uyanmamış bir türlü.tüm ailesi kız istiyor ama kayra erkek istiyor oğluşu yalnız kalmasın diye..işte böyle...haber vereyim dedim:))))

canım benimde arada giriyor sancı kısa süreli ama geneldede gz sancım oluyo bazen üşütünce bakliyat yiyince falan normal şeyler bunlar ama çok ve uzun süreli sancıyosa tehlikeli düşük başlangıcı saılıyo ozaman korkulacak şey var demektir ancak :KK34:

çok değil sancım. sadece sancı giriyo ve damar şeklinde koluma bacaklarıma bile vuruyo. sanki içeride kolumdan karnıma uzanan sinir demetini biri çekiyor gibi. kasıklarım derin bi nefes alsam özellikle sağ kasığım hemen bıçak batması gibi yaşatıyo sancıyı bana. ama yine de ağrıdan kıvrandıracak şiddette değil. umarım herşey hepimiz için yolundadır. çok teşekkür ederim kızlar size de

cnm bnm de oluyor kasik agrim. yumurtlamadan sonra bazen kist seklinde kalirmis o yuzden agri olurmus. doktor bana kisti gostermisti 16 haftaya kadar gecer dedi normalmis bu durum bazilarinda olurmus kistlesme

çok değil sancım. sadece sancı giriyo ve damar şeklinde koluma bacaklarıma bile vuruyo. sanki içeride kolumdan karnıma uzanan sinir demetini biri çekiyor gibi. kasıklarım derin bi nefes alsam özellikle sağ kasığım hemen bıçak batması gibi yaşatıyo sancıyı bana. ama yine de ağrıdan kıvrandıracak şiddette değil. umarım herşey hepimiz için yolundadır. çok teşekkür ederim kızlar size de

mirrors sen dr na sorarsin bunu cunku gun icinde rahatsiz eder hem kafani hem seni bir de 13.haftadasin madem yuruyus yapiyormusun kasiklarini kan dolasimini rahatlatir:) bazilarimiz hassas olabilir bi problem olsa vucut sinyal verir zaten iyisiniz ikinizde bebisinle bence :KK66:

cnm bnm de oluyor kasik agrim. yumurtlamadan sonra bazen kist seklinde kalirmis o yuzden agri olurmus. doktor bana kisti gostermisti 16 haftaya kadar gecer dedi normalmis bu durum bazilarinda olurmus kistlesme

canım son muayeneme tam 1 hafta oldum gideli. ultrasonda görüp görmediğini bilmiyorum. belki de dediğin gibidir. bebeğime bi şey olmasın yeter ben razıyım ağrılara falan:) kistler de varsa ne yapayım geçer nasıl olsa. teşekkür ederim sana da canım ilgin için

mirrors sen dr na sorarsin bunu cunku gun icinde rahatsiz eder hem kafani hem seni bir de 13.haftadasin madem yuruyus yapiyormusun kasiklarini kan dolasimini rahatlatir:) bazilarimiz hassas olabilir bi problem olsa vucut sinyal verir zaten iyisiniz ikinizde bebisinle bence :KK66:

canım haklısın doktoruma sormam lazım. ama zavallı doktorum o kadar meşgul ki(koca ilçenin tek iyi doktoru)ameliyatlardan çıkamıyo. sağlıklı hamilelikleri takmıyo bile:)telefonla arayıp sorsam bi sorun yok diye 3 kelime kullanıp nefesten tasarruf yoluna gider:) bence de dediğin gibi bi sorun olsaydı daha net biçimde vücut verirdi sinyalini. ilk hamileliğimde yaşadım çünkü o ağrıları:KK43: yürüyüş ihmal ediyorum aslında. eşim çok yorgun. deniz kenarında yaşıyorum gündüz tek başıma sıcaktan çıkamıyorum gece eşimin yorgunluğundan:KK43: Allahtan pazartesi işime dönüyorum yürüyüş yaparak gideceğim hep:) teşekkür ederim canım rahatlattın beni

canım son muayeneme tam 1 hafta oldum gideli. ultrasonda görüp görmediğini bilmiyorum. belki de dediğin gibidir. bebeğime bi şey olmasın yeter ben razıyım ağrılara falan:) kistler de varsa ne yapayım geçer nasıl olsa. teşekkür ederim sana da canım ilgin için

Bn agrim var demiztim ilk gittigimde o zmn soyledi doktor kist var ondandir dedi. sali gunu gittigimde tekrar sordum gecmismi diye 16. haftaya anca geceer dediler. cok takilma sende. cok pimpirikleniyoruz bisey oluverecekmis gibi diken ustundeyiz hep. dun gittigimde 4 hafta sonraya vermisti randevu kadin cok pinpirikli oldugumu dusundu galiba bazi anneler kalp atisini duyunca rahatlarlar kendini oyle hissedeceksen erkene randevu vereyim dedi. bn de tamm dedim. 2 hafta sonra gitcem artk kalp atisini dinlemeye:KK16:

Arkadaslar 12+3'um. Biraz once tuvalette selpakla silerken acik kahverengi lekeler geldi. Hemen evde bulunan progestan fitili kullandim. Gecenin yarisi kime ne soracam bilemedim. Sabah bir fitil daha atip doktora gidecem. Hindistan'da yasadigimiz icin endiseliyim, cok da iyi degiller. Cok korkuyorum, hic agrim sancim yok ama korkuyorum.

arkadaslar 12+3'um. Biraz once tuvalette selpakla silerken acik kahverengi lekeler geldi. Hemen evde bulunan progestan fitili kullandim. Gecenin yarisi kime ne soracam bilemedim. Sabah bir fitil daha atip doktora gidecem. Hindistan'da yasadigimiz icin endiseliyim, cok da iyi degiller. Cok korkuyorum, hic agrim sancim yok ama korkuyorum.

geçmiş olsun canım..önemli bişiy yoktur inşallah merak etme cok az bişiyde sorun olmaz diye biliyorum ben ama sen yine de doktoruna git ihmal etme progestan çok iyi geliyor dinlenmene bak hayatım ..iyi gecelerr

Arkadaslar 12+3'um. Biraz once tuvalette selpakla silerken acik kahverengi lekeler geldi. Hemen evde bulunan progestan fitili kullandim. Gecenin yarisi kime ne soracam bilemedim. Sabah bir fitil daha atip doktora gidecem. Hindistan'da yasadigimiz icin endiseliyim, cok da iyi degiller. Cok korkuyorum, hic agrim sancim yok ama korkuyorum.

cnm agrin olmadigi surece korkma diyorlar doktorlar. ayakta durma bu aksam. endiselenme bisey olmaz bnm de ara ara geliyor oyle

X