2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??:KK25::KK25:

Benimde 6. haftamda enfeksiyon çıkmıştı. dr bana antibiyortik ve fitil yazmıştı.. Ama kullanmadım. Dr değiştirip 10. haftamda gittiğimde, Şuanki doktorum umarım bunları kullanmamışsındır dedi.. İlk üç ay hiç bi ilacı önermiyorum.. Bulantı için bile.. Enf varsa bile 3 aydan sonra bakılır dedi... ALLAH tan kullanmamışım..

ahhh ahh bende ayvayı çok severim hele bi çıksın hergün yicemm :KK56::KK56:

kızlar bu arada doktor bana enfeksiyon kaptığım için ilaç vermedi kendliğinden geçmesini bekleyelim dedi. çünkü hamilelikte bütün ilaçlarda yan etkisi oluyormuş.. hatta benim kullandığım mide bulantısı hapı için bile bunlar zorda kalınmasa asla kullnılmaması gereken ilaçlar değil dedi...

arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??:KK25::KK25:

EVET BİRAZ ERKEN,ama aklında olsun salgın varmış zaten posalı şeyler ye.yiyebilirsen kahve ye ishal için, yada yarı leblebi .ya da yol yakınken ara belki daha iyi olur

Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video

kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılar :emir_bebek: ikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun :KK52::KK52::KK52:

ayy bayildimm, o birbirlerine bakislari ne kadar guzel ya oyle..
simdiden arkadasliklari baslamis bile sanki

canim gecmis olsun, neden erken olsun ara bence illa cok kotu olmani mi bekliycen, basindayken ara

Merhaba güzel anne adayları nasılsınııız? Bi sitye bakıyodum harika şeyler vardııı bebişlerimiz içiiiin şmdden bakmak isterseniz diye sizlede paylaşmak istedim :KK16::KK16:

Beşikler ve Oyun Parkları, Beşikler,Yataklar,Oyun Parkları, Deniz Malzemeleri, Bebek Odası Mobilyaları, Papetto, Maxima, Casaul, Chicco, Baby Max, BabyHope, Massimo Ricco, Kraft, AisaBaby
burdan istediğinize bakabilirsiniz ben en çok yatk olrak Exor lx oyunpark-Pembe-Oyun Park Yata HEDYE xrpm001 purple | | Bebefix.com bunu beğendim çok şirin yaa sizce nasıl kızlar ve sadece kız içinmi bu yataaak erkeğede olmazmıki acabaa :26::26:

Merhaba güzel anne adayları nasılsınııız? Bi sitye bakıyodum harika şeyler vardııı bebişlerimiz içiiiin şmdden bakmak isterseniz diye sizlede paylaşmak istedim :KK16::KK16:

Beşikler ve Oyun Parkları, Beşikler,Yataklar,Oyun Parkları, Deniz Malzemeleri, Bebek Odası Mobilyaları, Papetto, Maxima, Casaul, Chicco, Baby Max, BabyHope, Massimo Ricco, Kraft, AisaBaby
burdan istediğinize bakabilirsiniz ben en çok yatk olrak Exor lx oyunpark-Pembe-Oyun Park Yata HEDYE xrpm001 purple | | Bebefix.com bunu beğendim çok şirin yaa sizce nasıl kızlar ve sadece kız içinmi bu yataaak erkeğede olmazmıki acabaa :26::26:

bence oglanin psikolojisini bozma canim, ilerde bu yataktaki resimlrini arkadasalri gorse insan icine cikamaz :))))))))))))))))))
canim bariz kiz yatagi bence buuu ama coook tatli

bak sen küçük sıpalara ya nasıl bakıyorlar birbirlerine :KK4:
ikili test sonucumuzu doktorumuza gösterdik sıkıntı yok çok şükür cinsiyetimizde yüzde seksen belli oldu :KK53: sanırım bir paşa daha geliyor :KK37:

hayirli olsuuuuunnnn, ilk kiz haberini verene madalya vericezz farz oldu artik.
yok dimi hala kiz haberi

bence oglanin psikolojisini bozma canim, ilerde bu yataktaki resimlrini arkadasalri gorse insan icine cikamaz :))))))))))))))))))
canim bariz kiz yatagi bence buuu ama coook tatli

of yaa benimde çok hoşuma gitti işteee :KK17: inşallah kızdırda bunu alabiliriiiim :KK16::KK16: haklısın valla yaa resmen kız yatağı ama naapalım erkek olursa alamıycaz mecburen başka beğencez kırmızı falan alırım artıkın hem kıza hem erkeğe uyar oda :KK34:

yok dimi hala kiz haberi
benim bütün belirtiler cinsiyet takvimleri falan hep kızı gösteriyordu ama nasip allah hayırlısını versin inşallah. hep kız istemişimdir ama içimede nedense erkek doğuyordu :emir_bebek: sağlıklı olsunda önemli olan o.

O zaman madalya bana gelicek galiba... :) Bizimde ikili testte emin olamadı ama kıza benzetti doktorumuz :) 22 eylülde netleşicek inşşş

yok dimi hala kiz haberi

anaaam kesin benimkide erkek olur erkek zamanı şimdi anlaşılan :KK1: kızı olcak olan varmı acabaa?:26: Keşke benimki kız olsaaa :KK16::KK16: ama neyse yaa sağlıklı hayırlı evlat olsunda oğluşumda olsa genede çok sevinirim bi evlat sahibi olabilmek için can atanlar var allah bize bahşetmiş sonunda daha ne isterizki tek dileğimiz sağlıklı hayırlı evlat olsunlar :KK16::KK16:

O zaman madalya bana gelicek galiba... :) Bizimde ikili testte emin olamadı ama kıza benzetti doktorumuz :) 22 eylülde netleşicek inşşş

anaaa benim doğum günümde netleşiceek :KK9: ay acaba bendemi ozaman gitsemki öğrenmeye doğum günü sürprizi olurdu cinsiyeti bana :KK60::KK9: ay çatlarım ama ben meraktan yaa :18::26::26:

Vakitinden erken gitmee.. İkili testini yaptırmadınmı.. Orda bakıyolar görürse söylüyor doktor.. GÜsel bir gün senin için evet haberi olmak hoş olabilir :) Benimde o gün çok yakın ark evleniyor ve ablamında doğum günü :)

anaaa benim doğum günümde netleşiceek :KK9: ay acaba bendemi ozaman gitsemki öğrenmeye doğum günü sürprizi olurdu cinsiyeti bana :KK60::KK9: ay çatlarım ama ben meraktan yaa :18::26::26:

canım kenarları derken koyu renkli kısmı kasteddim kaşınıyor tatlı tatlı arada,ayy canım daha 1.5 haftam var 2li test için ama nasıl meraktayım durumu nasıl içeride neler yapıyor arada bişiler hissediyorum ama bilemiyorum yani kasıklarımın olduğu yerde seğirme gibi gazdır diolar o nasıl gaz diyesim geliyor :KK9::KK9::KK9:mesela şuan gaz problemi yaşıyorum ama onu çok iyi ayırt edebiliyorum bugün dedim bir çikolata yiyim belki hissederim kıpır kıpır oluyolarmış bende birşey olmadı:KK9:

benim de iste tam oralar kupkuru evet ya kasinmazmi sutyeni cikarana kadar ayni sekilde kasinma var sut gelcek oralardan anam heryerimiz genisliyo ya:))

valla ben karnimda o kadar hareketli gordum ki bebegemi o hareketlere ragmen ben hic birsey yok diyorum hissetmiyorum beklenti icine girmicen 4.ay civari ve sonrasi kemikler gelistikce ancak hissedebiliriz emin olarak..

2 li test icin kesin cikolata ye de git daha enerjik oluyo saga sola donuo ben sut icmistim unuttum cikolata yemeyi oldugu yerde zipladi hep:) yan yatmasi lazimmis cunku

merhaba kızlar şimdi göbüş resimlerine baktım maşallah herkese nasıl tatlı olmuşlar...ben de göbekten eser yok çook kıskandım yaaa :KK1:
benim ne zaman çıkacak göbüşüm amaaa:KK43:(( 46 kiloyum ondan herhal 2 ya da 3 ay daha bekleyeceğim galibaaa :KK9:

caniiimmmmm cok tesekkur ederim sordugun icin. benim de misafirim vardi evde kac saatttir aklimda giremedim bi turluu.
biliyordum zaten yanlis oldugunu bence de uydurdu bi tarafindan..
baska doktora gidicem kesin, sinir etti beni salak kadin yaaaaa. millet bilmiyo nasilsa diye yutturuyo mu nedir.
2 dk bakti bakmadi zaten bi sey olcutugunu de gormedim,
senin sonuclara da cok sevindim, ne guzel gormussun bebgini de guzelce...
tekrar tekrar tesekkur ederim tatlim, insallah ruyanda bebegini gorurusun.....

daha cok guzel seylere sevincez insallaaahh:)

hadi bakalim gonlundeki olsun ...

bana da kiza benziyor dedi ama malum ben bu doktora guvenmiyorum..
her zaman dedigimiz gibi saglikli olsun ama kiz olsa guzel olur:)))) ben zaten cocuk degil oyuncak bebek istiyorum kendime, giydireyim susliyim maymuna doner cocuk benim elimde:KK52::KK52:

X