Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahh bende ayvayı çok severim hele bi çıksın hergün yicemm
kızlar bu arada doktor bana enfeksiyon kaptığım için ilaç vermedi kendliğinden geçmesini bekleyelim dedi. çünkü hamilelikte bütün ilaçlarda yan etkisi oluyormuş.. hatta benim kullandığım mide bulantısı hapı için bile bunlar zorda kalınmasa asla kullnılmaması gereken ilaçlar değil dedi...
arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??
Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video
kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılar ikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun
arkadaşlar sabahtan beri midem çok ağrıyordu şimdi su içsem çıkarıyorum,şimdi ishalde başladı doktoru aramak için daha çok erken dimi??
bak sen küçük sıpalara ya nasıl bakıyorlar birbirlerineGitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - MSN Video
kızlar nolur şu videoyu izleyin canlarım benim çoook tatlılar ikizleri olanlara aynı böylesi nasip olsun
Merhaba güzel anne adayları nasılsınııız? Bi sitye bakıyodum harika şeyler vardııı bebişlerimiz içiiiin şmdden bakmak isterseniz diye sizlede paylaşmak istedim
Beşikler ve Oyun Parkları, Beşikler,Yataklar,Oyun Parkları, Deniz Malzemeleri, Bebek Odası Mobilyaları, Papetto, Maxima, Casaul, Chicco, Baby Max, BabyHope, Massimo Ricco, Kraft, AisaBaby
burdan istediğinize bakabilirsiniz ben en çok yatk olrak Exor lx oyunpark-Pembe-Oyun Park Yata HEDYE xrpm001 purple | | Bebefix.com bunu beğendim çok şirin yaa sizce nasıl kızlar ve sadece kız içinmi bu yataaak erkeğede olmazmıki acabaa :26::26:
bak sen küçük sıpalara ya nasıl bakıyorlar birbirlerine
ikili test sonucumuzu doktorumuza gösterdik sıkıntı yok çok şükür cinsiyetimizde yüzde seksen belli oldu sanırım bir paşa daha geliyor
bence oglanin psikolojisini bozma canim, ilerde bu yataktaki resimlrini arkadasalri gorse insan icine cikamaz :))))))))))))))))))
canim bariz kiz yatagi bence buuu ama coook tatli
benim bütün belirtiler cinsiyet takvimleri falan hep kızı gösteriyordu ama nasip allah hayırlısını versin inşallah. hep kız istemişimdir ama içimede nedense erkek doğuyordu sağlıklı olsunda önemli olan o.hayirli olsuuuuunnnn, ilk kiz haberini verene madalya vericezz farz oldu artik.
yok dimi hala kiz haberi
hayirli olsuuuuunnnn, ilk kiz haberini verene madalya vericezz farz oldu artik.
yok dimi hala kiz haberi
O zaman madalya bana gelicek galiba... :) Bizimde ikili testte emin olamadı ama kıza benzetti doktorumuz :) 22 eylülde netleşicek inşşş
anaaa benim doğum günümde netleşiceek ay acaba bendemi ozaman gitsemki öğrenmeye doğum günü sürprizi olurdu cinsiyeti bana ay çatlarım ama ben meraktan yaa :18::26::26:
canım kenarları derken koyu renkli kısmı kasteddim kaşınıyor tatlı tatlı arada,ayy canım daha 1.5 haftam var 2li test için ama nasıl meraktayım durumu nasıl içeride neler yapıyor arada bişiler hissediyorum ama bilemiyorum yani kasıklarımın olduğu yerde seğirme gibi gazdır diolar o nasıl gaz diyesim geliyor mesela şuan gaz problemi yaşıyorum ama onu çok iyi ayırt edebiliyorum bugün dedim bir çikolata yiyim belki hissederim kıpır kıpır oluyolarmış bende birşey olmadı
bende yedim bakalım sırt üstü yatıyım bi
caniiimmmmm cok tesekkur ederim sordugun icin. benim de misafirim vardi evde kac saatttir aklimda giremedim bi turluu.
biliyordum zaten yanlis oldugunu bence de uydurdu bi tarafindan..
baska doktora gidicem kesin, sinir etti beni salak kadin yaaaaa. millet bilmiyo nasilsa diye yutturuyo mu nedir.
2 dk bakti bakmadi zaten bi sey olcutugunu de gormedim,
senin sonuclara da cok sevindim, ne guzel gormussun bebgini de guzelce...
tekrar tekrar tesekkur ederim tatlim, insallah ruyanda bebegini gorurusun.....
hadi bakalim gonlundeki olsun ...O zaman madalya bana gelicek galiba... :) Bizimde ikili testte emin olamadı ama kıza benzetti doktorumuz :) 22 eylülde netleşicek inşşş