2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

herkese günaydın
ne güzel araştırmışsın arkadaşım ama benim beğendiğim bir sürü isim var bu listede üzüldüm şimdi
canım benimde kabuslarım hep vardı hamilelik öncesinde de bende görürdüm kabuslar kötü rüyalar hemen bakardım açıklamasına kötü bişey mi acaba diye sonra bi baktım bi sitede iyi bişey yazıyor bi sitede kötü bişey amaannn dedim salla takma bunları kafana kabus görüp uyanınca felak nas ve ayetel kürsiyi okurum üflerim yatarım. sende öyle yap canım takılma rüyalara bu kadar

şimdi elini bebeğinin olduğu yere koy ve ondan özür dile.

anladım canım;benim tanıdıklar merkeze uzaktı.

ben doğduğu gün toplu olarak özür dilerim seni uyutmadığım,sürekli yorduğum ve seni unutup ani hareketler yaptığım için özür dilerim annenin hayatı bu malesef....hayatımıza hoşgeldin miniğim dicem....

günaydın güzel anneler... sizde geceleri cok sık tuvalete kalkıyormusunuz ?? 12. haftadan sonra bebek artık yukarı cıkıp rahıme baskı yapmaz bu tuvalet olayları azalır dıe bılıorum ama son bı haftadr gecede 5 kere kalkıyorum nerdeyse uyku falan yok artık

günaydın güzel anneler nasılsınız

ben de hiiic birsey hissetmiodum rose hatta bir ay boyunca acaba yasiomu kalbi atiyomu diye kudurdum bugun gittim dr a allahim kipir kipir hic durmuo:))
yani merak etmeyesin o gayet keyfi yeride takiliyodur

aynen böyle öyleyim tatlım ya hissetmeyince acaba iyi mi yaşıyor mu diye tedirgin oluyorum hala :18: dediğin gibi inş iyidir bebişlerimiz

hamileilkte kötü rüyalar çok görülürmüş bende dünkü rüyamın etkisinde kaldım uzun süre korkuyla geçirdim tüm günü yorumlarına bakma hayra yor ve kimseye anlatma rüyalarını

günaydın herkese...

Ay bu uyku problemi beni deli edecek . Akşamları 10 gibi uykum geliyor. 12 ye kadar uyuyorum. Sonra uyuyabilene aşk olsun...

keşke bende az uyumaktandan şikayetçi olsan
Dün gündüz dörtte bi uyudum bu saah 7:30 a kadar hesabını ben mi yapayım siz mi yaparsınız nedir bu uykuculuk yaaaaaaaaaaaaaaa

canım bende aynı durumdaydım burada biri tuvalete idrar için gidince öne eğilin biraz iyice boşalsın deha rahat edersiniz demişti ben faydası olmaz dedim ama denedim 3 gündür sadece 1 defa kalkıyorum gece bu sayede önce patlayacakmış gibi sıkışıyordum kalktığımda şimdi o kadar baskıda yapmıyor rahatlattı baya yani istersen dene bir bakarsın sende de fayda sağlar

günaydın kızlarrrr size bi baktım geçmişi okudum tam çıkıyodum sağlık ocağına gitmem lazımdı bi arkadaşım 1 saatline kızını bıraktı gene kaldı benim sağlık ocağı işi ya bir ay sonra gel dedi ebe ama ben 1,5 aydır gidemedim yaaaa

MERHABA GÜZEL anneler.ay sonu ay başı derken işler çok yoğun bu ara yoruluyorum baya bi
kösülmüş vaziyette gidiyorum valla eve

çok şükür artık iyiyim öle midem falan bulanmıyor artık inş bundan sonra yazılanlar gibi hamileliğin güzelliklerini yaşarım bende sizlerde

herkese güzel günler diliyorum.hoşçakalınn

saoıl canım bnde denım bakalım bı yoksa tuvalette yatıcam artık

kızlar sabah saglık ocagına ugradım tetonız ıcın aşı günlerimi verdı. ılk doz 19. haftamda kasımda . sızede soledılermı bu haftalardamı oluo?

kızlar milupaya üye olmuştum numune göndermişler bugün geldi daha sonra belirli zamanlarda yine göndereceklermiş ufak şeyler ama mutlu oldum bebişime ilk hediyeler geldi

kızlar sabah saglık ocagına ugradım tetonız ıcın aşı günlerimi verdı. ılk doz 19. haftamda kasımda . sızede soledılermı bu haftalardamı oluo?

İlk kayıtta sölemişlerdi ama unuttum ki,araalarmış zaten ebe öle söylemişti bana ama bende bi uğrayayım diyorum arada bakalım başka bişeyler varmı diye

kızlar milupaya üye olmuştum numune göndermişler bugün geldi daha sonra belirli zamanlarda yine göndereceklermiş ufak şeyler ama mutlu oldum bebişime ilk hediyeler geldi

bana daha gelmedi yahu

evettt banada geldi inririm kuponlarını kullanayım diyorum bide kitapçık güzel herşey yazıyo içinde

kızlarr selammm....

çok kötü 2 gün geçirdim gerçi hala pek iyi sayılmam ama lütfen herkes kendine yediğine içtiğine çok dikkat etsin...

salı günü fındık yemiştim kabuklu yaş fındıklardan üstünede su, o gün yediğim herşey aksi gibi dokunmuş bide. o gece ishal kusma 3 gün gece gündüz devam etti. dün hastenede aldım soluğu.. bide aklımı çıkardılar zehirlendinmi çocuğa bişe olmuş olmasın diye.. doktora göründüm tahliller falan mikrop kapmışım.. sulardan olabilir dedi başka bişeydende olabilir dedi..

damacanalarda sıkıntı var biliyosunuz doktor ERİKLİ suyu önerdi... sonra souluğu doktorumun yanında aldım bebeğin kalp atışlarına baktık aslında 2 hafta vardı gitmeme.. o bahaneyle bebeğimide gördüm canımmm canımm yan devrilmiş yatmış büyümüşş benim bebeğim...

bu arada enfeksiyon doktoru ilaç yazmadı hamile olduğum için , yasak olan ve serbest olan yiyecekleri yazdı. biraz haşatın çıkıcak ama yemene içmene dikkat et dedi...

ve üşütmüşüm öksürüyorum kızlar çok dikkat edin.

herkese topluca gunaydinnnnnn,

bulantilari devam eden arkadaslar az kaldi gececeekkk, tuvalet problemi olmayan yoktur sanirim yataga isicem ben bi gun ruyamda kendimi tuvalette gormeye basladim biliyorum ben bunun sonunu, cocukluk rezilligim cok bu konuda.

surekli uyaniyorum ben de zaten, baharcim seni tebrik ettim, 16.00 dan 7.30 baya iyi uyumussun sen, yok eskiden olsa belki de su an uyuyamiyorum oyle....

ebahcim sen de dikkat et kuzuya annesi, cektirdigin eziyetlerin hepsinin acisinin cikarir onlar dogunca merak etme...

alinti yapamdim aklimda kalanlari yazdim, bugun bi deliresim vaaaarrrr
hayirdir insallah. hayirdir insallahhhhhh

Son düzenleme:
bende ilk haftalarda üye olmuştum ancak geldi kitap çok faydalı gerçekten çok hoşuma gitti iyice bir okuyayım

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bende ilk zamanlarda geçirmiştim berbat bir durumdu zor ama atlatıyorsun

ayyyy çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine bende pazar gününden beri isalim denize girince üşüttüm diye düşünmüştüm zehirlenmenin belirtilerindenmiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…