- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
Günaydın kızlar...
gribim biraz daha hafifledi,vişne suyum,normal suyum yamacımda.dün ıhlamurlar,ballı karabiberli karışımlarla biraz daha kendime geldim.:2::2::2:
bebişimin kıpırtısıyla uyandım dün gece,sağ tarafımda yatıyodum bu sefer.Sol tarafımda elimi koydum,hareketlerini hissettim iki üç kere...Sonra uyudum....Çok hareketli maşallah,bu haftada çok az hamişe nasip oluyor sanırım
Gunaydin
bende dün baya hissettim kıpırtılarını önce seğirme gibiydi ama 2 haftadır sanki kalp atışı gibi bir tık oluyor ama öyle mutlu hissediyor ki insan kendini :) babamız oynama değil daha küçücük nasıl oynasın diyor psikolojik senin ki diyor her zamanki gibi ama hayır bebeğimin kıpırdadığını biliyorum ben :)
yine içim bulanıyor,sanırım çıkacak yiyecekler yaa,13+6dayım,15.haftama gireceğim ama kusma benimle hala...
kız mı acaba senin meleğin canım :) kusma bulantı çok olursa kız diyorlar ama hayırlısı olur inş :)
güneşli ama serin bursa sabahından anne ve bebelerine selamlar
dün tatildi evdeydim yine dinlenemedim tüm dolapları topladım belim çok ağrıdı bebeğimi ve kendimi çok yordum...
sabah arababada yan aynaya uzandım ama emniyet kemerini unuttum şimdi sol kasığım ağrı sızlama arasında umarım birşey olmaz ben hiç kendime dikkat etmiyorum unutuyorum hamile olduğumu...
gününüz güzel olsun...
bugün son yoğun günüm yine arar ara uğramaya çalışırım....
ay canım hayırlısı inşallah,gerçi ben erkek hissediyorum ama kız olsun çok isterrim.
yine gitti yemeciklerim ya,zaten gribim,bi de kusma.bittim bugünlerde resmen.İnşallah iyileşirim hemencik.
inşallah cnm hemen iyleşki bebeğinde beslenmeye son hız devam etsin ıhlamur iyi geliyormuş zararı da yok diye biliyorum ayrıca doğum sırasında ödem oluyor ya bazen o ödemin atılmasında da büyük yardımcıymış ıhlamur dene istersen çabucak iyileştirsin seni :)
günaydınlar canım,unutma bebeciğini guzum,kocaman artık o,unutulacak gibi değil.
bursanın neresindesin,benim tanıdıklarım var orada...
haklısın sonra benzin alırken hep yaparım dediğim şeyi yaptım emniyet kemerini taktım alt kısmının üstüne oturdum sadece omzumdan geçirdim kemeri daha rahat oldu karnım artık sıkışmaycak....bursa merkez heykelde oturuyorum.....